NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Τόσα χρόνια στο ΠΝ η μόνη παρεμβολή που είχαμε στη δορυφορική τηλεόραση ήταν στα RF modulators, όπου αυτά υπήρχαν, και δεν οφείλονταν στα ραντάρ αλλά στις επικοινωνίες του πλοίου.

Τώρα αν έχεις διαπιστώσει κάτι περισσότερο από μένα θα ήταν μόνο αν είχες περισσότερη εμπειρία από μένα στο ΠΝ.

ΥΓ: Στα πλοία εν πλω χρησιμοποιούμε TracVision που έχει κινητό πιάτο των 45 cm και στο εν όρμω έξω από τη Μεσόγειο σταθερό offset πιάτο οικιακού τύπου. Αν πιστεύεις ότι αυτά τα πιάτα έχουν μεγαλύτερη προστασία...

Καλημέρα,
και ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απο ότι είδα το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι το συγκεκριμένο πρόβλημα μάλιστα την ίδια ώρα, άρα σίγουρα δεν είναι απο την βάση ελικοπτέρων στο Κοτρώνι. Μπορώ όμως με σιγουριά να σας πω οτι κάθε φορά που πετάνε τα sea hawk κοντά απο το σπίτι μου ΠΑΝΤΑ έχω σπασίματα στην εικόνα και αυτό γίνεται συνέχεια ανεξαρτήτως ώρας, παρά μόνο όταν περνάνε τα ελικόπτερα, και θεωρώ οτι δεν είναι τόσο μεγάλη σύμπτωση.
Ειδικά τις ημέρες που έχουν ασκήσεις, γίνεται πανικός απο παρεμβολές στην εικόνα μου

Ευχαριστώ

Νικόλας

Η αναβάθμιση όπως έγραψα και χθες είναι εξαιρετικά προβληματική .Α) Όταν έχει το στικακι κολλάει τρελά και βγάζει το μνμα ότι το στικακι έχει πολλά gb.Το στικακι είναι 16gb.Αν βάλω στικακι με 8gb λέει ότι είναι λίγα!! Βγάλε άκρη Β) Για τα favorites άλλη αστεία κατάσταση . Τα κανάλια μπαίνουν με την σειρά που θέλει ο αποκωδικοποιητής !!! Τότε τι τα βάζουν για κοροϊδία ? Μακάρι να γυρνούσα στα προηγούμενα αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.

Η αναβάθμιση όπως έγραψα και χθες είναι εξαιρετικά προβληματική .Α) Όταν έχει το στικακι κολλάει τρελά και βγάζει το μνμα ότι το στικακι έχει πολλά gb.Το στικακι είναι 16gb.Αν βάλω στικακι με 8gb λέει ότι είναι λίγα!! Βγάλε άκρη Β) Για τα favorites άλλη αστεία κατάσταση . Τα κανάλια μπαίνουν με την σειρά που θέλει ο αποκωδικοποιητής !!! Τότε τι τα βάζουν για κοροϊδία ? Μακάρι να γυρνούσα στα προηγούμενα αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.
Ίδιο πρόβλημα με το Α σου . Βρήκε κάποιος λύση ή θα μας ακολουθεί μέχρι το επόμενο ,update; Παντός με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση που Μίλησα γιαυτό το πρόβλημα για δέκτη συγγενή μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι. Επίσης με έβαλε και εβγαλα όλα τα καλώδια και τα ξανά έβαλα τον εβγαλα από την Μπριζα κλπ και στο τέλος με ρώτησε γιατί έβαλα το στικακι . Η απαντηση μου ηταν για το timeshift που προσφέρει η νέα αναβάθμιση το οποίο είναι αυτό που προτείνουν sandisk cruzer edge στα 8 g. "Όταν το ξαναβγάλει το μήνυμα μας καλείτε ξανά εκείνη την στιγμή" ,που φυσικά είναι δύσκολο και με τη σειρά μου είπα να καταγραφεί το πρόβλημα που εμφανίζεται αφού δεν το γνωρίζουν. Αν κάποιος βρήκε κάποια λύση και δεν του το κάνει πλέον ας μας γράψει τον τρόπο,αλλιώς περιμένουμε το επόμενο update (παντός το timeshift τους λειτουργεί κανονικά μόνο αυτό το μήνυμα είναι που βγάζει κάθε τόσο που είναι εκνεβρυστικό ). Κρίμα η χαρά της αναβάθμισης.
032fe24c1aedb8879abd68123a5749bf.jpg

Συγνώμη για την τεράστια φώτο .

Last edited:
Re: NOVA Pace 831 HD

Quote Originally Posted by spyrosrotary View Post
Ο δέκτης δουλεύεις χωρίς κολλήματα αν δεν βάλω το usb. Όταν βάλω usb stick αραιά και που ξεκινάνε τα προβλήματα. Έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικά usb sticks και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Οπότε πιστεύω ότι σε αυτό τον τομέα θέλει ακόμα δουλειά το fw.

Του απάντησα.....

Δες αυτό!
http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3801

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ψάχνοντας το είδα ότι έχει πιστοποίηση να δουλεύει σωστά σε χρήση timeshift

Τελικά το σύμπαν συνομοτεί και μας τα γυρίζει πίσω :chinscratch::chinscratch:

Last edited:
Όποιο usb και αν δοκίμασα, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Ακόμα και με σκληρό 500gb.

Μου θυμίζει το αρχικό πρόβλημα, αμέσως μετά την αναβάθμιση, όσοι δοκιμάζαμε παίρναμε ένα μήνυμα, "δεν υπάρχει misk" η κάτι τέτοιο.

Χρειάστηκε να μας στείλουν σήμα ενεργοποίησης λειτουργίας timeshift. Κάποιοι έγραψαν πως έγιναν δοκιμές 2 -3 φορές.

Πιστεύω πως πρέπει να σου ξανά στείλουν την εντολή. Κάτι δεν "έκατσε" καλά.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Όποιο usb και αν δοκίμασα, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Ακόμα και με σκληρό 500gb.

Μου θυμίζει το αρχικό πρόβλημα, αμέσως μετά την αναβάθμιση, όσοι δοκιμάζαμε παίρναμε ένα μήνυμα, "δεν υπάρχει misk" η κάτι τέτοιο.

Χρειάστηκε να μας στείλουν σήμα ενεργοποίησης λειτουργίας timeshift. Κάποιοι έγραψαν πως έγιναν δοκιμές 2 -3 φορές.

Πιστεύω πως πρέπει να σου ξανά στείλουν την εντολή. Κάτι δεν "έκατσε" καλά.
Ευχαριστώ ,θα ξαναπροσπαθήσω με την εξυπηρέτηση.

Κοίταξα στο μενού αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση και λέει οτι δεν υπάρχει.Δηλαδή έγινε όσο ήταν κλειστός ;

Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει κάνει αναβάθμιση τι έκδοση λογισμικού αναφέρει ;

Παιδιά άσχετο, αλλα χάλασε το δεξί βέλος στο τηλεκοντρόλ του δέκτη, δουλεύει μόνο αν το πατήσεις επίμονα.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το καθαρίσω; Το τηλεκοντρόλ φαντάζομαι είναι με κλιπς και ανοίγει με ένα κατσαβίδι;
Ή συμφέρει να αγνοήσω το πρόβλημα μέχρι να το αντικαταστήσω;

Ανοιγει ευκολα με προσοχη με ενα λεπτο μαχαιρακι και αφαιρεις 2-3 βιδουλες
στην πλακετα .Καθαρισε την με καθαρό οινοπνευμα και θασαι ενταξει
Συνηθως βρισκεις βρωμια απο καφε,αναψυκτικο κ.α.
Σε μενα τουλαχιστον επιασε

Να προσθεσω πως ειναι σημαντικό ο καθαρισμός να γινει με το σωστό αλκοολουχο διαλυμα. Αν υπαρχει εμφανής βρωμια στις επαφες της πλακέτας-ελαφρύς καθαρισμός με το μπλε μερος μιας γόμας και στην συνέχεια καθαρισμός με ισοπροπανόλη ή υψηλης καθαρότητας οινόπνευμα. Μη χρησιμοποιησεις ασετον. Συνήθως τα προβληματα στα τηλεκοντρολ προερχονται απο τον λανθασμενο πολυμερισμό της σιλικόνης στα πληκτρα, αλλα το κοντρολ της pace δεν εχει παρουσιασει τετοια προβληματα.

Παιδια μολις εκανε της τελευταια αναβαθμιση της nova αυτην με την ανανεωμενη εμφανιση κ θελω να ρωτησω η λειτουργια diseqc λειτουργει γιατι με το προηγουμενο λογισμικο οταν το ενεργοποιουσα ο pace 831 δεν ανοιγε καν κ μουχαν αλλαξει 2!!
Το diseqc λειτουργει κανονικα δοκιμασμενο σε οτε tv!

Φυσικά και λειτουργεί και είναι περίεργο να μην λειτουργούσε και με το προηγούμενο μενού.

Πρίν λίγο έγινε η αναβάθμιση και αποκτήσαμε καινούργια εμφάνιση
Στην αρχή είναι λίγο παράξενη ,αλλά μάλλον είναι αισθητικά καλύτερη .Οι τίτλοι του προγράμματος είναι καλύτεροι οπτικά

Τώρα παρατήρησα ότι ο τίτλος <ενημερωτικό μήνυμα > είναι γραμμένος στα ελληνικά ,το περιεχόμενο του μηνύματος από κάτω στα αγγλικά

Last edited:
δεν θα τελειωσει ποτε αυτη η αναβαθμιση! ολα με ταχυτητα χελωνας γινονται πια εκει

Status
Not open for further replies.