NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Nova HD Pace 831

Από όσα έχω διαβάσει ως τώρα μόνο αυτά που πιάνεις ήδη μπορεί να βρει, δεν έχει δυνατότητα σάρωσης άλλων συχνοτήτων εκτός από αυτές που είναι ήδη περασμένες στη database του. Πάντως ακόμα και να τα είχες, τα περισσότερα ελεύθερα του Hotbird είναι σαβούρες (διαφημιστικά, sms, ψευτοσεξ κανάλια, θρησκευτικά κλπ), και τα καλά είναι συνδρομητικά άλλων provider (Sky Italia, Cyfra+, Polsat, Ελβετικά, Al Jazeera αθλητικά, κλπ). Αν με την αναβάθμιση του firmware δοθεί η δυνατότητα λειτουργίας του diseqc και προσθήκης συχνοτήτων τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, αφού σε διπλανούς δορυφόρους υπάρχουν αρκετά καλά ελεύθερα κανάλια (κυρίως τα γερμανικά στον Astra 1).

Re: Nova HD Pace 831

Παιδιά εδω και καμιά ώρα παρατήρησα ότι τόσο στο info όσο και στο TvGuide έχει σταματήσει να δίνει πληροφορίες προγράμματος εκτός από το τρέχον πρόγραμμα και το ακριβώς επόμενο.
Μέχρι και εχθές έδειχνε πληροφορίες προγράμματος 24ώρου στο info και εβδομαδιαίο στο TvGuide..
Έκανα reset καθώς και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον Pace 381 αλλά καμία λύση.
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος??

Άκυρο το προηγούμενο post...απλά θέλει αρκετή ώρα για να ενημερωθεί το tvguide καθώς και το info.Όλα μία χαρά!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Όχι εμένα μου βγάζει και κάτι ξένα όπως, Aljazzerra,BBC News,Κάτι ρωσσικα,κάτι γαλλικά,raiuno,raidue & άλλα...κοντά στα 175 αλλά δεν παίζουν όλα.Τώρα πως γίνεται ο φίλος μου να πιάνει 400 δε ξέρω. Του βγάζει στα μπουκέτα λέει και ένα μπουκέτο που λέγεται hotbird και εκεί είναι όλα τα ξένα.

εμένα μου βγάζει μόνο μια συχνότητα την 11823 και απο εκεί μου κατεβαίνουν αυτα τα περίπου 40 εσείς π.χ. μπορείτε να δείτε και τα ιταλικά της mediaset, italia1, canale5 κλπ;

Απάντηση: Nova HD Pace 831

και εμένα αυτή την συχνότητα έχει και τα πιάνει(όχι τα συγκεκριμένα που έγραψες). όταν πατάς το οκ και σου βγάζει τα κανάλια πάτα δεξια να δεις αν σου βγάζει και άλλα πακέτα.

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

και εμένα αυτή την συχνότητα έχει και τα πιάνει(όχι τα συγκεκριμένα που έγραψες). όταν πατάς το οκ και σου βγάζει τα κανάλια πάτα δεξια να δεις αν σου βγάζει και άλλα πακέτα.

όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε! τα ανακάλυψα και αυτά που είπες!

Δεν το γνωρίζετε το παλαιό Ελληνικότατο ρητό ?????

RTFM........:D

Ναι μια χαρούλα εγώ έτσι το έχω από το dreambox και δουλεύει μια χαρά.Απλά κλείνω το dream όταν είναι να δω.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, θέλω να ρωτήσω αν με την επόμενη αναβάθμιση του δέκτη, θα μπορώ να φορτώσω δεύτερο δορυφόρο στο πιάτο.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, θέλω να ρωτήσω αν με την επόμενη αναβάθμιση του δέκτη, θα μπορώ να φορτώσω δεύτερο δορυφόρο στο πιάτο.

Θα δούμε όταν με το καλό έρθει.Κάτι επίσημο δεν υπάρχει.

Yπαρχε τροπος να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο δεκτη χωρις να μπουμε στο μενου?
κατι με reset και βελακια παζει?

Yπαρχε τροπος να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο δεκτη χωρις να μπουμε στο μενου?
κατι με reset και βελακια παζει?

Υπάρχει κάτι για περίπτωση που δεν μπορείς να μπείς στο μενού,είδα τεχνικό να το βγάζει από το ρεύμα,να το βάζει,reset και βελάκια πάνω-κάτω(ή ανάποδα τα βελάκια;...)για σιγουριά ρώτα κάνα τεχνικό,αλλά δε νομίζω να σου πεί....

Υπάρχει κάτι για περίπτωση που δεν μπορείς να μπείς στο μενού,είδα τεχνικό να το βγάζει από το ρεύμα,να το βάζει,reset και βελάκια πάνω-κάτω(ή ανάποδα τα βελάκια;...)για σιγουριά ρώτα κάνα τεχνικό,αλλά δε νομίζω να σου πεί....

Απο το τεχνικο τμημα της Νοβα μου ειπαν ... menu 5'' - αριστερο βέλος και μετα ok. (αλλα δεν επαιξε..)

Παιδες τα φωτα σας παρακαλω!

Εχω μια Samsung HD Ready 5ετιας (η LE40R82B ειναι αν δεν κανω λαθος) και θα θελα να μου πειτε στις ρυθμισεις οθονης για το HDMI ποια ειναι η πιο σωστη επιλογη που μπορω να βαλω (native, normal κτλ) ωστε να χω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα;

Σας ευχαριστω
Γιωργος -bye-

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Παιδες τα φωτα σας παρακαλω!

Εχω μια Samsung HD Ready 5ετιας (η LE40R82B ειναι αν δεν κανω λαθος) και θα θελα να μου πειτε στις ρυθμισεις οθονης για το HDMI ποια ειναι η πιο σωστη επιλογη που μπορω να βαλω (native, normal κτλ) ωστε να χω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα;

Σας ευχαριστω
Γιωργος -bye-

Αν η τηλεόραση έχει καλύτερο πολλαπλασιαστή γραμμών (scaler) αφήνεις τον χειρισμό του σήματος στην τηλεόρασή σου.
Αν ο δέκτης της νόβα έχει καλύτερο πολλαπλασιαστή, τότε ρυθμίζεις να χειρίζεται αυτός το σήμα θέτοντας ως ανάλυση εξόδου του δέκτη την ανάλυση που έχει το πάνελ της τηλεόρασης σου (720p για hd ready tv, 1080i για full hd tv).

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Αν η τηλεόραση έχει καλύτερο πολλαπλασιαστή γραμμών (scaler) αφήνεις τον χειρισμό του σήματος στην τηλεόρασή σου.

και τι βαζουμε στο δεκτη... ? native?

Αυτο που λες αφορα τα sd καναλια ετσι? Στα hd δεν υποτιθεται οτι το σημα ειναι απο μονο του hd? Γιατι να χρειαζεται να δουλεψει ο scaler της tv ή του δεκτη εφοσον το σημα ειναι hd απο μονο του?

Last edited:
Status
Not open for further replies.