NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Πουθενα δεν γραφει οτι δινεται δωρεαν και αναφερομαι στο site της forthnet...

Ίσως το άλλαξαν.
newsletter από την forthnet δεν λαμβάνει κανείς άλλος εδώ μέσα;
Μεταφέρω ακριβώς αυτά που γράφει:

Συνδυάστε Forthnet & Nova μαζί και κερδίστε έκπτωση 20% σε κάθε υπηρεσία για πάντα! Επιπλέον αποκτήστε εντελώς Δωρεάν όλο τον εξοπλισμό: αποκωδικοποιητή NovaBox HD 831 & δορυφορικό πιάτο Wi-Fi router Thomson TG585 (δώρα συνολικής αξίας 248 ευρώ). Η προσφορά ισχύει από 4/10 έως 30/11.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Άρα είναι για να δελεάσουν νέους πελάτες για συνδυασμό nova & double play!
Όχι για να κρατήσουν εμάς, τους ήδη υπάρχοντες -και καταευχαριστημένους-πελάτες!
Άλλο καπέλο αυτό!

Για νέους πελάτες πρέπει να είναι, με παράλληλη "απόσυρση" της δωρεάν εγκατάστασης.

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Για νέους πελάτες πρέπει να είναι, με παράλληλη "απόσυρση" της δωρεάν εγκατάστασης.

Σημειώσεις:
1. Η έκπτωση στις υπηρεσίες Forthnet & Νova αφορά στη μηνιαία συνδρομή των υπηρεσιών και όχι σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως ψηφιακές ευκολίες, pvr, κανάλια μόνο για ενηλίκους κτλ.
2. Τα δώρα ισχύουν από 4/10 μέχρι 30/11 ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, για αιτήσεις 12μηνης διάρκειας.
3. Η προσφορά του εξοπλισμού NovaBox HD 831 & του δορυφορικού πιάτου ισχύει για νέους συνδρομητές Nova ή νέους/υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet που θα συνδυάσουν για πρώτη φορά Forthnet και Nova μαζί.
4. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές Nova μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς, αν δεν έχουν ήδη NovaBox HD 831 και εφόσον ενεργοποιήσουν την υπηρεσία HD (προϋπόθεση ενεργή συνδρομή στα Nova Full Pack ή Nova Sports+value Pack ή Nova Cinema+value Pack).

άρα είναι δωρεάν ο pace και για όσους έχουν ακόμα panasat

Σημειώσεις:
1. Η έκπτωση στις υπηρεσίες Forthnet & Νova αφορά στη μηνιαία συνδρομή των υπηρεσιών και όχι σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως ψηφιακές ευκολίες, pvr, κανάλια μόνο για ενηλίκους κτλ.
2. Τα δώρα ισχύουν από 4/10 μέχρι 30/11 ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, για αιτήσεις 12μηνης διάρκειας.
3. Η προσφορά του εξοπλισμού NovaBox HD 831 & του δορυφορικού πιάτου ισχύει για νέους συνδρομητές Nova ή νέους/υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet που θα συνδυάσουν για πρώτη φορά Forthnet και Nova μαζί.
4. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές Nova μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς, αν δεν έχουν ήδη NovaBox HD 831 και εφόσον ενεργοποιήσουν την υπηρεσία HD (προϋπόθεση ενεργή συνδρομή στα Nova Full Pack ή Nova Sports+value Pack ή Nova Cinema+value Pack).

Φανταζομαι ομως μονο για οσους εχουν ΝOBA με panasat και βαλουν τωρα ΚΑΙ Forthnet..

Σημειώσεις:

Νομιζω πως λεει καθαρα οτι ειναι για οσους θα συνδιασουν τις δυο υπηρεσιες για πρωτη φορα.....

να ρωτησω κατι αλλο ασχετο? Για τον pace ξερει κανεις στο γονικο ελεγχο τι ειναι η προσοψη δεκτη που λεει (και εχει επιλογες ανενεργη/ενεργη)

Re: Nova HD Pace 831

Ρε παιδιά στον όρο 4 λέει ότι οι υφιστάμενοι συμδρομητές Nova μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς!Γιατί επομένως λέτε πως είναι μόνο για συνδρομητές Forthnet + nova!?? Νομίζω πως είναι εμφανές,ή στο φινάλε ας κάνουμε ένα τηλέφωνο να το διευκρινήσουμε πλήρως!!Ας μην πετάμε βόμβες χωρίς να είμαστε σίγουροι!

Φιλικά,
Μάνος.

Παλι καταφερε η Nova μεσα σε 1 μηνα και 10 ημερες να με κανει να αισθανομαι εξαπατημενος.
Μου φαινεται θα παω στο Forthnet shop και θα απαιτησω να αφαιρεθουν τα 129ευρώ που τους εδωσα για να γινω συνδρομητης double play απο τους επομενους λογαριασμους.

Οποιος τρεχει να αγορασει κατι πρωτος παντα την παταει.

Σκεψου ποσοι αγορασαν 3D τηλεορασεις με γυαλια φετος για να δουν του χρονου τα νεα μοντελα χωρις γυαλια στην ιδια τιμη.

Δηλαδή αν πάρετε ένα αυτοκίνητο σήμερα στα 10.000 ευρά και σε 1 μήνα η αντιπροσωπεία το βγάλει προσφορά στα 9000 θα πάτε να απαιτήσετε να σας δώσουν πίσω το χιλιάρικο ?????

Τυχαίο ???

Δε νομίζω..... είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα....

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Παλι καταφερε η Nova μεσα σε 1 μηνα και 10 ημερες να με κανει να αισθανομαι εξαπατημενος.
Μου φαινεται θα παω στο Forthnet shop και θα απαιτησω να αφαιρεθουν τα 129ευρώ που τους εδωσα για να γινω συνδρομητης double play απο τους επομενους λογαριασμους.

Κάθε "προσφορά" ακολουθείται από κάποια "καλύτερη". Εγώ, ας πούμε, πλήρωσα 129 ευρώ για τον pace και δεν πληρώνω, λόγω "προσφοράς", έξτρα κόστος 5ευρώ/μήνα για τα HD κανάλια. Από αυτά που διαβάζω πιο πάνω, συμπεραίνω πως στην νέα προσφορά αυτό δεν υπάρχει. Βέβαια, αν είναι έτσι και αν έχω καταλάβει καλά, και πάλι κερδισμένοι βγαίνουν οι υπομονετικοί, αφού θα επιβαρυνθούν το πολύ με 60 ευρώ (και μάλιστα σε 12 "δόσεις" των 5 ευρώ), σε σχέση με τα 129 που πληρώσαμε οι βιαστικοί beta testers..:antlers:
Και, τέλος, για τους εντελώς καινούριους συνδρομητές δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα σε σχέση με τους τελευταίους 2-3 μήνες, αφού έπαψε να ισχύει η δωρεάν εγκατάσταση (70 ευρώπουλα)..

Last edited:

Δηλαδή αν πάρετε ένα αυτοκίνητο σήμερα στα 10.000 ευρά και σε 1 μήνα η αντιπροσωπεία το βγάλει προσφορά στα 9000 θα πάτε να απαιτήσετε να σας δώσουν πίσω το χιλιάρικο ?????

Τυχαίο ???

Δε νομίζω..... είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα....

Θα ηθελα ομως να κανουν αυτο που εκανε η Apple οταν εριξε μεσα σε εναν μηνα την τιμη του πρωτου iphone .
Γιατι οχι ?

Απο χθες το απογευμα το τηλεχειριστηριο αρχισε να μου δημιουργει προβληματα.Αργει πολυ να δωσει εντολη και πρεπει να ειναι τραμμενο κατευθειαν στο δεκτη,σαν πρωτο βημα αλλαξα μπαταριες ,αλλα τιποτε.

Πέτρο μπες στο μενου, στο service (θέλει κωδικό 1 2 3 4) και δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση ..(μήπως και θέλει...)

Το καλύτερο πράγμα στον Pace 831 είναι το τηλεκοντρόλ του !!!! :worshippy:
Και αυτά άρχισαν να κάνουν σπαστικά.... , τί να πω !?!? :hmmmm2:

Μολις πηρα τηλ στη Νοβα,καποια κυρια ,μου ειπε οτι ο δεκτης πρεπει να μενει παντα ανοικτος.Της απαντησα τι σχεση εχει αυτο,αφου οταν αλλαζεις τα καναλια απο τα χειριστηρια του δεκτη δουλευουν αψογα,μεχρι στιγμης.
Αντωνη ,θα το κανω ,τωρα και θα σας πω.
Επ ευκαιρια συνεδεσα την ψηφιακη εξοδο ,με το dac ,και εβαλα να ακουσω το Mezzo.Ερωτηση,σε bitrate εκπεμπουν ?χαλια ειναι .Ξαναεβαλα το squeezebox και ηρθαν τα αυτια μου στη θεση τους

Δυστυχως ,δεν υπαρχει πιο νεα αναβαθμιση,με πολυ ζορι μπηκε και ο κωδικος

Ακουω αυτη την στιγμη το Loveradio στους 97,5 απο το squeezebox -pace831.Ο ηχος του 831 σαφως καλλιτερος σε ολα τα σημεια.Το bitrate που λαμβανω μεσω squeezbox ειναι 64kbps cbr,του 831 αγνωστο,δεν ξερω απο που μπορω να το βρω.Η καθυστερηση σηματος ειναι της ταξεως των 10-15 sec,προβαδισμα της Νοβα.

Status
Not open for further replies.