NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Nova HD Pace 831

Aκουγοντας ΕΡΤ δευτερο,τα πραγματα αντιστρεφονται,σαφης υπεροχη του squeezebox σε σχεση με Νοβα,το κουφο ειναι οτι το bitrate της <φτωχης>ΕΡΤ ειναι 31 και ομως ακουγεται καλλιτερα απο loveradio.Ψηφιακες παραξενιες...

Ακουω αυτη την στιγμη το Loveradio στους 97,5 απο το squeezebox -pace831.Ο ηχος του 831 σαφως καλλιτερος σε ολα τα σημεια.Το bitrate που λαμβανω μεσω squeezbox ειναι 64kbps cbr,του 831 αγνωστο,δεν ξερω απο που μπορω να το βρω.Η καθυστερηση σηματος ειναι της ταξεως των 10-15 sec,προβαδισμα της Νοβα.

Περίπου 164kbps

attachment.php

Attachments

• loveradio.jpg
    loveradio.jpg
    162.9 KB · Views: 322

παιδία επειδή αγορασα προσφατα το πακέτο γιατι δεν λειτουργούν ολα τα κουμπια απο το τηλεκοντρολ?
ειναι λιγο κουραστικό και σπαστικο να αλλάζεις με τη σειρά τα κανάλια για να δεις αυτο που σε ενδιαφέρει.συμβαίνει και σε σας?

Μπαταριες δικιμασα,αλλα τιποτε.Το ουσιαστικο ειναι οτι απο χθες βραδυ ,λειτουργει κανονικα,χωρις καμμια αλλη ενεργεια απο μερους μου.Θα δειξει ,αν θα το ξανακανει

Re: Nova HD Pace 831

Έχω συνδέσει τον Pace μέσω HDMI με την τηλεόραση Samsung LE46B650 (Full HD). Έχοντας ρυθμίσει τον Pace να βγάζει σήμα 1080, η τηλεόραση μου έλεγε ότι λαμβάνει σήμα 1080i. Αυτή είναι η μέγιστη ανάλυση του Pace, ή μπορώ με κάποιον τρόπο να τον ρυθμίσω να βγάζει 1080p?

Προχτές άλλαξα τη ρύθμιση του Pace και τον ρύθμισα να βγάζει σήμα native. Παρ' όλα αυτά, η τηλεόρασή μου εξακολουθεί να μου λέει ότι λαμβάνει σήμα 1080i, ακόμα και στα κανάλια που δεν είναι HD. Δεν θα έπρεπε η ανάλυση να αλλάζει ανάλογα το κανάλι; Δλδ πχ βλέποντας FX να δίνει μια ανάλυση SD και βλέποντας NS HD να δίνει στην TV ανάλυση HD?

Χρειάζομαι λίγο τα φώτα σας σε αυτά τα θέματα διότι λιγάκι με έχουν μπερδέψει. Ευχαριστώ!

1080i είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζουν οι δορυφορικοί δέκτες (πλην μιας νομίζω εξαίρεσης).

Αλλωστε δεν υπάρχει κανάλι που να εκπέμπει σε 1080p.

To native οντως δεν λειτουργει.

Κανονικα θα επρεπε να σου δινει 576i στα καναλια SD και 1080i στα HD.

Ναι, κι εγώ αυτό περίμενα να μου δώσει.

Πιστεύω ότι το upscaling από SD σε HD της τηλεόρασής μου είναι καλύτερης ποιότητας από αυτο του Pace, οπότε θα ήθελα να το διαπιστώσω. Θα πρέπει όμως προφανώς να περιμένω κάποιο update που θα διορθώνει το Native ώστε να λειτουργήσει.

Πάντως, και το upscaling του pace δεν είναι άσχημο.

Aυτο μπορεις να το διαπιστωσεις διαλεγοντας 576i για εξοδο.

Αν η ποιοτητα εικονας ειναι για τα σκουπιδια οπως συμβαινει πολυ συχνα στον ΑNT1 (βλεπε και αλλο νημα για επιστολη διαμαρτυριας) οτι upscaling και να γινει το αποτελεσμα ειναι απογοητευτικο.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στη ΝΟΒΑ και τους ρώτησα πότε θα γίνει η αναβάθμιση. Μου απάντησαν πως δεν έχουν επίσημη ενημέρωση, με την παρατήρηση ότι καθημερινά δέχονται εκατοντάδες τηλεφωνήματα για το ίδιο θέμα.

Παιδιά εμένα ο πατασατ μου αρχίζει και μου κάνει νερά.Συγκεκριμένα όλα τα γράμματα στις πληροφορίες μου βγαίνουν σπασμένα και με το ζόρι καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
Άν τους πάρω τηλέφωνο για αντικατάσταση με τον καινούργιο θα μου τον χρεώσουν άραγε η υπάρχει περίπτωσει να τον πάρω δωρεάν?:BDBDG54:

Παιδιά εμένα ο πατασατ μου αρχίζει και μου κάνει νερά.Συγκεκριμένα όλα τα γράμματα στις πληροφορίες μου βγαίνουν σπασμένα και με το ζόρι καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
Άν τους πάρω τηλέφωνο για αντικατάσταση με τον καινούργιο θα μου τον χρεώσουν άραγε η υπάρχει περίπτωσει να τον πάρω δωρεάν?:BDBDG54:

:laugh: nova και δωρεάν δε γίνετε.... μου είχε χαλάσει ο πανασατ το καλοκαίρι χωρίς να κάνω τίποτα πάνω στο ζάπινγκ και μου έδωσαν άλλο πανασατ με 25

Αν δεν διορθωσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα προσωπικα μπουκετα και το πληκτρο alt του pace,θα ειναι και με την βουλα πια η ντροπη των δορυφορικων και απατεωνες ολκης!

έχω τον 831 και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βάλω την συχνότητα 11919V και να δω τα ιταλικά κανάλια που με ενδιαφέρουν και πώς;

Αν ψάχνεις για τη RAI πάτα ΟΚ να σου βγάλει τη λίστα με τα κανάλια και με το δεξί βελάκι θα πας στη λίστα Major Networks.

Εκεί θα το βρεις...

Αν δεν διορθωσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα προσωπικα μπουκετα και το πληκτρο alt του pace,θα ειναι και με την βουλα πια η ντροπη των δορυφορικων και απατεωνες ολκης!

Αμήν.

καλησπέρα παιδιά..Έχω ένα προβλημα με τον δέκτη.δεν έχω κάνει ακόμα την εγκατάσταση του πιάτου,αλλα απο περιέργεια ανοιξα το δέκτη.Αρχικά λειτουργησε κανονικά και είδα το menu του δέκτη.Όταν αργότερα ξεκίνησα την εγκατάσταση του πιάτου και πήγα να ανοίξω τον δέκτη ξανα ,αυτος μου εδειχνε μαυρη οθόνη.Μόνο μετα από reset μου έδειχνε πάλι το λογότυπο της Nova και παρακαλώ περιμένετε, και ξανά μαύρη οθόνη.
Πως σας φαίνεται ??
λέτε να μου χάλασε από την πρώτη κιόλας μέρα.
και αν ναι αφού δεν έχει κάνει την εγκατάσταση τεχνικός της nova χαθηκε η εγγύηση ??

Ευχαριστώ πολυ

Πριν κάνουν εγκατάσταση ρωτάνε πως θα την κάνουν.....

Παίρνουμε τηλ στη νόβα και τους λέμε ότι θα την κάνουμε μόνοι μας....

Πρώτα το πιάτο και μετά ο δέκτης, ο οποίος δέκτης θέλει πρώτα να του κάνεις αναβάθμιση και μετά να πάρεις για την ενεργοποίση της κάρτας....

δηλαδη μολις πιάσω σήμα και συνδεθεί με τον δέκτη θα κάνει αναβάθμιση και θα είμαι οκ??

Status
Not open for further replies.