NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Πρέπει να μπεις στο μενού στις τεχνικές ρυθμίσεις το οποίο έχει κωδικό. Μίλα με το help desk της Νοβα πρώτα και πες τους τι θες να κάνεις..

Βγάλτον από το ρεύμα, περίμενε 10 δεύτερα και βάλτο πάλι.

Θα περιμένεις λίγα λεπτά εώς ότου εμφανιστεί εικόνα, δεν θα πειράξεις τίποτα.

χμμ !! Για να δούμε.. μολις τον έκανα επανεκκίνηση μου έβγαλε το λογότυπο μετά εξαφανίστηκε και τώρα περιμένω.
Ευχαριστώ όπως και να έχει για τις ταχύτατες απαντήσεις.

Έτυχε να περνάω, είδα φως και μπήκα....:D

Πας για reset. Πάρε τηλ στο 210 6602000

Αν ψάχνεις για τη RAI πάτα ΟΚ να σου βγάλει τη λίστα με τα κανάλια και με το δεξί βελάκι θα πας στη λίστα Major Networks.

Εκεί θα το βρεις...

δεν ψάχνω την RAI αλλά την MEDIASET το italia1 και το canale 5!

Για σας παιδια!!!
Εχω μια ερωτηση...
Επειδη εχω και αλλον δεκτη εκτος απο τον pace της νοβα, μπορω να τους συνδεσω μαζι εκτος μεσω loop(Το δοκιμασα και πεζει ο ενας οταν ο αλλος ειναι κλειστος)
να τους συνδεσω μεσω splitter στο καλωδιο σηματος ετσι ωστε να πεζουν και οι 2 μαζι?
Ευχαριστω πολυ!!!

Για σας παιδια!!!
Εχω μια ερωτηση...
Επειδη εχω και αλλον δεκτη εκτος απο τον pace της νοβα, μπορω να τους συνδεσω μαζι εκτος μεσω loop(Το δοκιμασα και πεζει ο ενας οταν ο αλλος ειναι κλειστος)
να τους συνδεσω μεσω splitter στο καλωδιο σηματος ετσι ωστε να πεζουν και οι 2 μαζι?
Ευχαριστω πολυ!!!

Αν θες να κάψεις το lnb κάντο !!!!!:D

Ποτέ και οι δύο μαζί ανοιχτοί...

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Για τον αλλον δεκτη μπορεις να εισαι σιγουρος ποτε ειναι κλειστος,με τον 831 οχι, λογω των συνεχων επανεκκινησεων,γιαυτο προσοχη

ο δέκτης μου δεν δουλεύει πάει για reset εργοστασιακό .Αφου δεν έκαναν αυτοί την εγκατάσταση παει και η εγγύηση???

Λοιπόν σήμερα είχα τη χαρά :furious3: να γνωρίσω μια ακόμη τσαχπινιά του Pace. Ειχα κανονικά φωνή αλλά το απόλυτο μαύρο σε όλα τα κανάλια της nova. μετά το τριτο reset επανήλθαν όλα... μεχρι την επόμενη φορά

Διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι στη Nova που κάποια site κράζουν τον αποκωδικοποιητή και κάποια περιοδικά τον έβγαλαν τέλειο... Πόρωση!

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι στη Nova που κάποια site κράζουν τον αποκωδικοποιητή και κάποια περιοδικά τον έβγαλαν τέλειο... Πόρωση!

επειδή είχα τον pace παλιότερα (παλίοτερο μοντέλο), το hardware είναι πολύ καλό!Από αυτά που διαβάζω το software της νόβα είναι σε alpha testing,έτσι νομίζω!δε νομίζω να φταίει ο Pace,αλλά η νόβα.

Έτσι είναι , .... δυστυχώς :frown:

Η μία και μόνη αλήθεια καθώς και τα φρέσκα νέα τα διαβάζουμε μόνο από τα forum στο διαδίκτυο !!!

ΥΓ. Σε 12 μέρες βγαίνουν στα περίπτερα και τα τεύχη μηνός "Νοεμβρίου" !!! :stupid: :flute:

Πάντως εμένα μου επιστράφηκαν τα χρήματα του αποκωδικοποιητή ,τον είχα αγοράσει 2 μέρες πριν την προσφορά..Κάποια πράγματα καλό είναι να επισημαίνονται..

Status
Not open for further replies.