NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Ασχετη ερωτηση..το πιν που το βρισκουμε?Ισχυουν οσα λεει ο afam?Εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν αλλαξε τιποτα..:HTEHETH63:Δεν εκανα τις εργοστασιακες ρυθμισεις γιατι δεν ξερω το πιν...

Ασχετη ερωτηση..το πιν που το βρισκουμε?Ισχυουν οσα λεει ο afam?Εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν αλλαξε τιποτα..:HTEHETH63:Δεν εκανα τις εργοστασιακες ρυθμισεις γιατι δεν ξερω το πιν...

1234

Απάντηση: Nova HD Pace 831

οταν γινει η αναβαθμιση πρεπει υποχρεωτικα να γινουν και οι εργοστασιακες ρυθμισεις για να ισχυσει?

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!!!
O Loader είναι ίδιος. Πρόκειται για τον 3.3.28! Επαναλαμβάνω πως η τελευταία αναβάθμιση έγινε τον Οκτώβριο και από 3.3.01 πήγε στο 3.3.28! H Nova δεν έχει προγραμματίσει καμία αναβάθμιση και το λέω από μέσα. Αναβάθμιση είναι να αλλάξει το Firmware, αυτό δεν θα γίνει το επόμενο εξάμηνο από τη Nova, γιατί όλα δουλεύουν. Αυτό που έκανε εχθές ήταν Upgrade του Firmware αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Το πλήκτρο ALT λειτουργεί μόνο για το μεθεπόμενο κανάλι και πλέον έχει μπει φραγή σε όσους προσπάθησαν να συνδέσουν USB Stick στον δέκτη.
Δηλαδή δεν έγινε αναβάθμιση αλλά ...upgrade ; Ότι θέλουμε λέμε;

Αναβάθμιση κανονική έγινε απλά έχουν πολλά ακόμη να διορθωθούν και μάλιστα σημαντικότατα όπως το DiseqC.

Όσο για το πλήκτρο ALT δουλεύει για οποιοδήποτε κανάλι είτε επόμενο είτε μεθεπόμενο αρκεί να επιλεγεί με πάτημα του ΟΚ από τη λίστα και όχι με P+ ή Ρ-.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

επειδη εχουν γραφει απο χτες διαφορα σχολια γενικως με το τι εγινε και το τι δεν εγινε , μπορει καποιος να απαντησει υπευθυνα αν οντως διορθωθηκαν καποια πραγματα? δουλευει τελικα το ALT? προστεθηκαν νεα καναλια στο μπουκετο της? και εν τελει πρεπει να γινουν οι εργοστασιακες για να ισχυσει?γιατι απο χτες διαβαζουμε οτι να ναι!αλλοι λενε εγιναν διορθωσεις και αλλοι δεν ειδαν διαφορα τιποτα. δεν ειμαι στο σπιτι να το τσεκαρω γι αυτο ρωταω! ευχαριστω!

εγω τωρα εβαλα να κανω αναβαθμιση..να κανω μετα εργοστασιακες ρυθμισεις?επισης εχω 2 lnb(με το hotbird στη θεση 1)αν κανω σαρωση καναλιων θα υπαρξει προβλημα?

εγω παιδια μιας και διαβασα τα περισσοτερα ποστ θα πω δυο λογια.ειχα νοβα απο σχεδον την αρχη της λοιτουργειας της και μεχρι περυσι.δηλαδη κοντα στα 13 χρονια. αλλα απο την στιγμη που πουληθηκε για εμενα εχασε αξιοπιστια και λοιτουργικοτητα.εγω βασικα την ειχα για την πανδαισια ποδοσφαιρου που εδοιχνε, σχεδον ολα τα πρωταθληματα μεχρι περιπου και περυσι.απο εκει και περα το καλυτερο τμημα της ηταν το τηλεφωνικο της κεντρο, και η εξυπηρετησει που ειχε.οταν πουληθηκε κατερευσε και αυτο οπως και το αθλητικο της προγραμμα.ο δεκτης που παντα εδινε ηταν της πλακας αλλα ειναι επιλογη του καθενος τι θα αγορασει.απο εκει και περα η συνδρομη της ηταν για εμενα τοσα χρονια λιγο ακριβη ,αλλα το προγραμμα της ηταν αρκετα καλο και για αυτο το λογο την πληρωνα.απο εδω και στο εξης εγω πρωσοπικα δεν την ξανασυνδεω και ας με παιρνουν δυο φορες καθε μηνα να μου λενε φοβερες προσφορες και αλλα που εχουν.εγω δεν ειμαι πλεον ικανοποιημενος και πιστευω πως κανενας απο τους πολυ παλιους της συνδρομητες οτι ειναι.και επειδη ριχνουν και το βαρος στο δυσμιρο ελληνικο πρωταθλημα και στο αγγλικο πρωταθλημα εγω θα πω οτι οποιος πληρωνει για αυτο το λογο ειναι για μενα χαζος διοτι υπαρχει και αλλου και φτηνοτερα και καλυτερα.τελος για τα hich definition καναλια που ζηταει και εξτρα αν δεν κανω λαθος συνδρομη για εμενα δεν αξιζουν διοτι αν δεις αυτα τα καναλια απο τον sky digital θα καταλαβεις τι βλεπεις και τι κοροιδο πιανεσαι.

μολις ολοκληρωσα την αναβαθμιση(εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις)

1ο)λειτουργει το ALT
2o)Στα ελευθερα εχω τωρα 399 καναλια μαζι ομως με κλειδωμενα?!
3ο)το National hd κατεβηκε αλλα δεν ανοιγει..
4ο)novascope gameς τιποτα..
5ο)mad music ακουγεται μονο μουσικη(ετσι πρεπει?)

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Δηλαδή δεν έγινε αναβάθμιση αλλά ...upgrade ; Ότι θέλουμε λέμε;

Αναβάθμιση κανονική έγινε απλά έχουν πολλά ακόμη να διορθωθούν και μάλιστα σημαντικότατα όπως το DiseqC.

Όσο για το πλήκτρο ALT δουλεύει για οποιοδήποτε κανάλι είτε επόμενο είτε μεθεπόμενο αρκεί να επιλεγεί με πάτημα του ΟΚ από τη λίστα και όχι με P+ ή Ρ-.

:a0210:

Με μία διαφορά, σήμερα σε φίλο που του έκανα την αναβάθμιση δεν λειτουργούσε το ALT.

Έχω την εντύπωση ότι οι πρώτοι 831 που κυκλοφόρησαν τα μασάνε λίγο ακόμα και με την αναβάθμιση...

μολις ολοκληρωσα την αναβαθμιση(εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις)

1ο)λειτουργει το ALT
2o)Στα ελευθερα εχω τωρα 399 καναλια μαζι ομως με κλειδωμενα?!
3ο)το National hd κατεβηκε αλλα δεν ανοιγει..
4ο)novascope gameς τιποτα..
5ο)mad music ακουγεται μονο μουσικη(ετσι πρεπει?)

Tα MAD MUSIC αφησε τα λιγα δευτερολεπτα και θα ανοιξουν. Δουλευει κανονικα

καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω το εξεις...εχω εναν imac με καρτα τηλεορασης την elgato eye tv hybrid,προσφατα εγινα συνδρομητης nova και εχω τον HD 831.Μπορω να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη με τον imac ?
Ευχαριστώ

καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω το εξεις...εχω εναν imac με καρτα τηλεορασης την elgato eye tv hybrid,προσφατα εγινα συνδρομητης nova και εχω τον HD 831.Μπορω να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη με τον imac ?
Ευχαριστώ
Να συνδέσεις την Composite video OUT του αποκωδικοποιητή με την Composite video IN του stick που έχεις (χρησιμοποίησε το καλωδιάκι που έρχεται με το stick). Το ίδιο και για τον ήχο (L-R).
Τέλος offtopic

καλησπέρα. όση ώρα και να αφήσω τα mad music όπως και games novascope. το aλτ δουλευει :)... Επίσης εγω τον άφησα ανοιχτο και το πρωί είχε κλείσει. να υποθέσω ότι όλα αυτα είναι... φυσιολογικά?

υγ. εγω γιατι δεν βρίσκω το national HD?

καλησπέρα. όση ώρα και να αφήσω τα mad music όπως και games novascope. το aλτ δουλευει :)... Επίσης εγω τον άφησα ανοιχτο και το πρωί είχε κλείσει. να υποθέσω ότι όλα αυτα είναι... φυσιολογικά?

υγ. εγω γιατι δεν βρίσκω το national HD?

Σε μένα τα MAD MUSIC δουλευουν ολα αρκει να τα αφησεις λιγα δευτερολεπτα.
Επίσης απο το μεσημερι δουλευει κανονικα και το εβδομαδιαιο EPG

Σε μένα τα MAD MUSIC δουλευουν ολα αρκει να τα αφησεις λιγα δευτερολεπτα.
Επίσης απο το μεσημερι δουλευει κανονικα και το εβδομαδιαιο EPG

Οταν λες δουλευουν τι εννοεις..εχουν και εικονα?Νατιοναλ hd εγω δεν βλεπω πουθενα ουτε τα 399 καναλια που ειπε ενας φιλος..Δουλευει ομως το ALT:smokin:

Τα υπόλοιπα κανάλια βρίσκονται στις άλλες λίστες και όχι σε αυτή που γράφει ΝΟVA από πάνω... πατήστε λίγο το δεξί λευκό κουμπάκι για να κάνετε μια βόλτα από τις άλλες λίστες...

Οταν λες δουλευουν τι εννοεις..εχουν και εικονα?Νατιοναλ hd εγω δεν βλεπω πουθενα ουτε τα 399 καναλια που ειπε ενας φιλος..Δουλευει ομως το ALT:smokin:

Ακριβως.
Εχουν εικονα απο το CD καλλιτεχνη που παιζει εκεινη την ωρα με πληροφοριες για το τραγουδι καθως και καποιες αλλες επιλογες οπως π.χ. να αγορασεις το CD η να κατεβασεις το ringtone του τραγουδιου οπως και πληρη λιστα των τραγουδιων του συγκεκριμενου CD.
Σε μενα κανει περιπου 5-6 δευτερολεπτα να ερθει η εικονα.
Αντιθετως τα Novascope και Games οση ωρα κι αν τα αφησα δεν ανοιγουν.

Τα Novascope και τα Games δεν έχουν φτάσει σε όλους τους δέκτες...... κάποιοι ήδη τα ανοίγουν. Σιγά σιγά (το πόσο δεν ξέρω) θα ανοίξουν σε όλους τους δέκτες...

τα national hd και λοιπα hd nt geo ktl.. ειναι κλειδωμενα ετσι?

Status
Not open for further replies.