NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Εννοείται ότι είναι κλειδωμένα...

Θα έχουμε δηλαδή σύντομα νέα HD κανάλια?Επειδή τα ντοκιμαντέρ είναι αυτά που με ενδιαφέρουν περισσότερο,έχουμε περισσότερεσ πληροφορίες ποια ια μπούνε και από πότε!?

Ευχαριστώ,

Φιλικά,
Μάνος.

Τα υπόλοιπα κανάλια βρίσκονται στις άλλες λίστες και όχι σε αυτή που γράφει ΝΟVA από πάνω... πατήστε λίγο το δεξί λευκό κουμπάκι για να κάνετε μια βόλτα από τις άλλες λίστες...

Φιλε μου καταρχας σε ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες που μας δινεις..Τα καναλια που φαινονται στις λιστες τα βλεπω..το θεμα ειναι μπορω να τα παρακολουθησω?

Δεν μπορείς, είναι κωδικοποιημένα για άλλους πάροχους ....

Παιδια γτ το eurosport hd εχει εξαφανιστεί απ το μπουκετο της νοβα... λείπει και σε εσας?

Παιδια γτ το eurosport hd εχει εξαφανιστεί απ το μπουκετο της νοβα... λείπει και σε εσας?

και σε εμενα ελειπε..μαλλον δεν εκανες επαναφορα..και εκανες μονο σαρωση δυκτιων?
αμα κανεις επαναφορα θα βγει κανονικα

Λοιπον,ακουστε.Το alt διορθωθηκε,παει αυτο,ολα καλα,καντε αναβαθμιση!Διορθωθηκαν ομως και τα προσωπικα μπουκετα(ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΝΟΒΑ)!Απλα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ν(τσεκ),διπλα απο το καναλι,ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ!Δηλαδη,θελετε πρωτα το cinema1 και μετα το cinema2,θα τσεκαρετε ΠΡΩΤΑ το cinema1 και μετα το cinema2,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΥΞΟΝΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!Γι'αυτο σκεφτειτε πρωτα πως θελετε την λιστα,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΤΣΕΚ!:presents2::116::merrychristmas::thrasher::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

ALT = επιστροφή στο τελευταίο κανάλι που βλέπαμε....

Λυπάμαι αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει ! :mad:

Επίσης δεν καταλαβαίνω το εξής :

"....Τα Novascope και τα Games δεν έχουν φτάσει σε όλους τους δέκτες...... κάποιοι ήδη τα ανοίγουν." :confused:

Didimos δες αυτή την πρόταση, είναι μέσα από την ανακοίνωση..

"Παρακαλώ σημειώστε ότι τα MAD MUSIC θα ανοίξουν αμέσως, ενώ το NOVASCOPE και τα GAMES θα ανοίξουν σταδιακά όσο περισσότεροι δέκτες αναβαθμίζονται."

καλημερα, ακόμη και με τη νεα αναβάθμιση δεν μπορώ να δω μερικά ιταλικά κανάλια που με ενδιαφέρουν όπως είναι το italia 1 , canale 5 κλπ. είναι νομίζω στις συχνότητες 11919V και 11432V. τί κανω λάθος; με την σάρωση δικτύων δεν έπρεπε να μου κατεβάσει όλα τα κανάλια του hotbird;

Γειά σας.
Εχω πάρει τέλοσ Αυγούστου τον 831.Τον δούλευα με τα γνωστά προβλήματα η προβληματάκια κατα μερικούς. Ομολογώ ότι αν και παρακολουθώ ανελλιπώς τι γίνεται στα posts ,αν και είμαι γνώστης και λάτρης της τεχνολογίας (...?), θές ότι δεν είμαι τρελλαμένος με τις "λεπτομέρειες δυσλειτουργίας", θές ότι δινω πίστωση χρόνου στην ΝΟΒΑ ,θές τελοσ πάντων ότι δεν εχω και πολύ χρόνο για να με προβληματίσουν όλα αυτά (παρόλη την ακριβή τιμή) - περίμενα και εγώ την περίφημη αναβάθμιση...
Για να μην πολυλογώ με το που την έκανα ο δεκτης κάθε 10 δευτερόλεπτα έκανε επανεκκίνηση.
Πήρα τηλέφωνο και μού τον αντικατέστησαν αμεσως (πήγα στον κοντινο μου τεχνικο ) με καινούργιο μηχάνημα.
Το καινούργιο μετα την ανάβάθμιση δουλεύει κανονικά με alt κλπ ,αλλα με αυτές τις ελλείψεις που βλεπω να αναφέρονται και από άλλους (games,novascope) .
Κάτω η ΝΟΒΑ για τις δυσλειτουργίες της και την ακριβή τιμή..
Πάνω η ΝΟΒΑ για την άμεση εξυπηρέτηση και τέλοσ πάντων για το HD της (...?) και τα ζωντανα αθλητικά της (αν είχε και Ισπανικο...).
Συμπέρασμα : Οπως το δεις το ποτήρι.

τελικα αξιζει η αναβαθμιση?η θα γινει ακομα χειροτερα?απαντηστε εσεις που την κανατε ειδη!

τελικα αξιζει η αναβαθμιση?η θα γινει ακομα χειροτερα?απαντηστε εσεις που την κανατε ειδη!

Αξίζει!
Εγώ βρήκα επιτέλους τα κανάλια (τα Free) από τον HotBird.
Όχι όλα, αλλά κάτι είναι και αυτό!
Ελπίζω να φτιάξουν και την λειτουργία του DiSEqC για να έχω πρόσβαση και σε άλλους δορυφόρους!

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Παιδιά έκανα κι εγώ αυτή την αναβάθμιση. Στην αρχή δεν μου δούλευε το epg (είχε και πάλι μόνο το προγραμμα των επόμενων δύο... προγραμμάτων), έκανα επανεκίνηση από το box «κουμπί reset» και τώρα το epg δουλεύει σχεδόν κανονικά... Και εκεί που χάρικα μου ξημέρωσε άλλο πρόβλημα. Ο αποκωδικοποιητής μου κάνει συνέχεια επανεκινήσεις, ακόμα και όταν δεν κάνω τίποτα με το τηλεκοντρόλ και απλά βλέπω κάποιο κανάλι. Δεν ξέρω αν φταίει το update, αλλά στη nova μου είπαν ακόμα και για αντικατάσταστη του δέκτη. Οσο για τα κανάλια που δεν παίζουν, games και novascope, μου είπαν ότι ούτε και αυτοί δεν ξέρουν γιατί συμβαίνει αυτό και το... ψάχνουν.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

... Και εκεί που χάρικα μου ξημέρωσε άλλο πρόβλημα. Ο αποκωδικοποιητής μου κάνει συνέχεια επανεκινήσεις, ακόμα και όταν δεν κάνω τίποτα με το τηλεκοντρόλ και απλά βλέπω κάποιο κανάλι.
...

Η σύνδεση με την tv γίνεται με hdmi? Είχα το ίδιο πρόβλημα (κυρίως σε θέαση nova hd) και έφταιγε το ότι η έξοδος hdmi ήταν ρυθμισμένη σε "native". Μετά από τηλεφώνημα στην τεχνική υποστήριξη, μου ζητήθηκε να το αλλάξω σε "original" και το πρόβλημα λύθηκε. Τουλάχιστο, έτσι φαίνεται αφού, εδώ και 4 ώρες ο δέκτης δεν ξαναέκανε επανεκκίνηση.

Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει με το DiSEqC. Έχω σύστημα με μοτέρ ,nova δέκτη πανασατ και άλλο ένα δέκτη dreambox 500 για τους άλλους δορυφόρους. δε τους λειτουργώ μαζί τους δέκτες, κλείνω τον ένα για να δω τον άλλο. αν πάρω το νέο δέκτη pace θα έχω πρόβλημα? δε θα μπορώ να βλέπω με το dreambox άλλους δορυφόρους?

Τελικά με τη νεα αναβάθμιση πιανεται όλα τα ελεύθερα καναλια του hotbird;

Κάπου στα προηγούμενα ποστ διάβασα περί "εργοστασιακές ρυθμίσεις" για την ολοκλήρωση της (λεγόμενης) αναβαθμίσεις.
Έκανε ξανά σάρωση και έχασα τα μπουκέτα (το περίμενα).
Αλλά άρχισε να αναβοσβήνει (κόκκινο) το λαμπάκι δίπλα στο πράσινο (on/off) λαμπάκι!!!
Αυτό δεν το περίμενα! Τι είναι τούτο ξέρει κανείς;

Status
Not open for further replies.