NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Εμένα απο την άλλη, κάνει κανονικά όπως κ πριν, μόνο που τώρα άρχισε να κάνει κ όταν βλέπω κανάλια... Beta tester ftw... Καλά να πάθω, που το πήρα πρώτη μέρα...

Κι εμένα τα ίδια. Μήπως χάλασε; :BDGBGDB55:

Και εγώ μια από τα ίδια και ανησυχώ!!! :BDGBGDB55:

Θα πάθω τρα-λα-λα :elefant: άμα θα φτιαχτούν και τα υπόλοιπα!

κανα νεο απ την περιβοητη αναβαθμιση εχουμε? τελικα με αυτη η "φωτοβολιδα"που εβγαλαν και δημιουργησε τα προβληματα πολλων απο εδω μεσα τι απεγινε?οι δεκτες συνεχιζουν να εχουν προβληματα?

κανα νεο απ την περιβοητη αναβαθμιση εχουμε? τελικα με αυτη η "φωτοβολιδα"που εβγαλαν και δημιουργησε τα προβληματα πολλων απο εδω μεσα τι απεγινε?οι δεκτες συνεχιζουν να εχουν προβληματα?

Με την τελευταία αναβάθμιση φτιάχτηκαν τα ALT, EPG, FAVOURITES, FREE HOTBIRD CHANNELS, HELP BUTTON αλλά υπήρξαν πιο πολλές επανεκινήσεις και όταν ήταν ανοιχτός και κλειστός ο δέκτης.

Τις τελευταίες ημέρες μειώθηκαν και δεν έχω παρατηρήσει καμία επανεκινήση όσο είναι ανοιχτός ο δέκτης.

v 8/10

Με την τελευταία αναβάθμιση φτιάχτηκαν τα ALT, EPG, FAVOURITES, FREE HOTBIRD CHANNELS, HELP BUTTON αλλά υπήρξαν πιο πολλές επανεκινήσεις και όταν ήταν ανοιχτός και κλειστός ο δέκτης.

Τις τελευταίες ημέρες μειώθηκαν και δεν έχω παρατηρήσει καμία επανεκινήση όσο είναι ανοιχτός ο δέκτης.

v 8/10

εμεις αναμενουμε να ξαναβγει για να την περασουμε,και εχει ο θεος!

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

εμεις αναμενουμε να ξαναβγει για να την περασουμε,και εχει ο θεος!

Να ευχαριστείς το Θεό που δεν την πέρασες, αυτό σου λέω μόνο.. Θα βάλειςω μια και καλή την διορθωμένη, όποτε βγει. Μπορεί να είχες περισσότερα προβλήματα τώρα, αν είχες περάσει την 8/10.

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Να ευχαριστείς το Θεό που δεν την πέρασες, αυτό σου λέω μόνο.. Θα βάλειςω μια και καλή την διορθωμένη, όποτε βγει. Μπορεί να είχες περισσότερα προβλήματα τώρα, αν είχες περάσει την 8/10.

αυτο σκεφτηκα και γω οταν διαβασα τα προβληματα εδω που παρουσιασαν οι δεκτες. και να σκεφτεις οτι ειμουν απ τους πρωτους που πηραν το κουτι. μη χασω βλεπεις.....παντως δεν εχει κλεισει ποτε απο τον αυγουστο αντε μια δυο φορες και αυτες λογω ρευματος, αλλα γενικα δεν εχει παρουσιασει προβληματα.ιδωμεν!

Είμαι νέος συνδρομητής ΝΟΒΑ (η μπάλα είναι αρρώστια) και μου δώσανε τον 831 δωρεάν (πάλι καλά). Αντιμετωπίζω και γω κάποια (λιγοστά) προβληματάκια ....:

1. Το ALT δεν δουλεύει,
2. Όταν τον κλείνω το βράδυ, το πρωϊ τον βρίσκω ανοιχτό και κολλημένο (αναμένο το πράσινο λαμπακι και τα δύο κόκκινα,
3. τον έχω σε μία HDMI θύρα σε τηλεόραση SAMSUNG 40' LCΔ και αν διαλέξω να δω κάτι άλλο (σε άλλη θύρα έχω ένα WD HDTV) μετά δεν δείχνει και θέλει κλείσιμο και ξανάνοιγμα,
4. τα κουμπιά της πρόσοψης δεν δουλεύουν,
5. δεν αποθηκεύονται οι υπενθυμίσεις,
6. καποιες φορέ τρώει κολήματα που απαιτούν να βγει από τη μπρίζα για να ξαναδουλέψει.

Θεωρώ ότι ο 831 ήταν μία τουλάχιστον βιαστική κίνηση και πάλι καλά που δεν έδωσα 131 που έδωσαν κάποιοι συνάδελφοι και έχουν ανεβάσει πίεση!!!

Anyway, ξερετε:
1. αν θα κάνει κατι η ΝΟΒΑ για τα προβλήματα (εκτός του ηχογραφημένου μηνύματος "βγάλτε το απο τη μπρίζα")?
2. αν υπάρχει νεότερη αναβάθμιση (έχω την 5/10)?

Χάρηκα πολύ που σας βρήκα, ελπίζω να με βοηθήσετε.

Λοιπόν news update (!) :

α) Σύμφωνα με τη γνώμη του "ειδικού" της Νοβα, άφησα τον 831 ανοικτό καθόλο το 24ωρο. Σε πέντε μέρες , τρεις επανεκκινήσεις.
β) alt, games, novascope να μη τα πολυλέμε.
γ) μία φορά τον βρίκα στο πορτοκαλί.

Κατόπιν τηλεφωνήματος στο "τεχνικό" τμήμα, μια κοπέλα (πιθανότατα λιγότερο σχετική από εμένα τον άσχετο...) μου είπε ότι όλα θα ληθούν με την επικείμενη ως μάννα εξ ουρανών αναβάθμιση.

Παραμένει όμως ένα ακόμη ένα πρόβλημα: όταν βλέπω κάτι από το wd tv που το έχω σε μία HDMI θύρα ή αν βλέπω τηλεόραση και αποφασίσω να βάλω το HDMI του 831 (από το τηλεκοντρολ, τα καλώδια είναι όπως είναι λογικό μόνιμα συνδεδεμένα), τότε δείχνει εικόνα με ένα πορτοκαλορόζ φίλτρο και χωρίς ήχο. Κλείνωντας και ανοίγωντας τον αποκωδικοποιητή εικόνα και ήχος επανέρχονται κανονικά.
όταν ρώτησα την κοπέλα γιατί συμβαίνει αυτό τότε μου είπε ότι είναι θέμα καλωδίου και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιώ ούτε πολύ ακριβά , όυτε πολύ φθηνά καλώδια (!!!!!:slapface:) , μετά μου είπε να καταργήσω τα άλλα hdmi και στο τέλος μου είπε ότι μπορεί για όλα τα παραπάνω να φταίει που δεν έκανε την εγκατάσταση τεχνικός τους (for the record την εγκατάσταση την έκανε ένας -επί 10 χρόνια τεχνικός της ΝΟΒΑ- ο οποίος έχει πρόσφατα αποχωρήσει από αυτή και είναι φίλος...)

Τι στα διαλα να καμνομε????:ears:

Να ξεκινήσεις να τρως κουραμπιέδες και μελομακάρονα γιατί για να φτιάξει σύντομα δεν το βλέπω !

Tα προβλήματα που ανέφερα τα αντιμετωπίζουν όλοι ε?

Όσο για τα γλυκα άστα... πονεμένη ιστορία και πρέπει να χάσουμε και κανά 5άρι κιλά!!!!

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Πάντως, φίλε makvag, το τελευταίο πρόβλημα, με τα χρώματα και τον ήχο, μπορεί να μην οφείλεται στον δέκτη.

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Πάντως, φίλε makvag, το τελευταίο πρόβλημα, με τα χρώματα και τον ήχο, μπορεί να μην οφείλεται στον δέκτη.
Στον δέκτη οφείλονται και λύθηκαν με την τελευταία αναβάθμιση (τουλάχιστον σε εμένα) την 8/10 , όπως λύθηκε και το ALT πλήκτρο με τον τρόπο που προαναφλεραμε.

Φυσικά για το Diseqc που είναι από τα σημαντικότερα ακόμα ούτε λόγος.

εμενα μου γραφε 5. παντως στην καρτα στις πληροφοριες ειναι 10/10. ALT ok. στα μουσικα καναλια ανοιγει την εικονα ,HELP οκ, TV GUIDE ανοιγει σαν εβδομαδιαιο αλλα χωρις το προγραμμα. τι αλλο να τσεκαρω?

Μετά την τελευταία αναβάθμιση, πρώτες εντυπώσεις:
1. GAMES: δεν λειτουργεί
2. NOVASCOPΕ: μόνο μουσική (black screen)
3. Στο μπουκέτο Encrypted Services εμφανίζονται (χωρίς να λειτουργούν όμως) τα εξής HD κανάλια (NATIONAL GEO HD, CANAL+ FILM HD, HD TEST, DISCOVERY HD)
4. TV GUIDE (εμφανίζει μόνο το παρόν και το επόμενο πρόγραμμα)

Μετά την τελευταία αναβάθμιση, πρώτες εντυπώσεις:
1. GAMES: δεν λειτουργεί
2. NOVASCOPΕ: μόνο μουσική (black screen)
3. Στο μπουκέτο Encrypted Services εμφανίζονται (χωρίς να λειτουργούν όμως) τα εξής HD κανάλια (NATIONAL GEO HD, CANAL+ FILM HD, HD TEST, DISCOVERY HD)
4. TV GUIDE (εμφανίζει μόνο το παρόν και το επόμενο πρόγραμμα)

λειτουργει το ALT αν επιλεξεις τα καναλια μεσω του ΟΚ, και επισης ανοιγουν η εικονα στα μουσικα καναλια.επισης στα ελευθερα δορυφορικα εχει και καποια ΗD κλειδωμενα.

ok έγινε η αναβάθμιση και ο δέκτης ΔΕΝ έχει εκραγεί ...... οπότε όλα καλά

Στο μπουκέτο Encrypted Services επισης υπαρχει και το NATIONAL GEO HD WILD

Status
Not open for further replies.