NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Άλλη μία σπουδαία (!) αναβάθμιση για τον μοναδικό και πρωτοποριακό δέκτη 831. Δεν έχει επιλυθεί ούτε ένα πρόβλημα, η σάρωση δικτύων συνεχίζει να διακόπτεται στο 80%, φορτώνοντας μόνο 547 κανάλια (κατά τα άλλα παραμένει εγκεκριμένος για την λήψη Hotbird), το πλήκτρο NovaScope οδηγεί πλέον στην δορυφορική κρατική τηλεόραση (ERT World) και τα παιχνίδια παραμένουν ανύπαρκτα.

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην αγωγή και μηνυτήρια αναφορά που καταθέτω σε συνεννόηση με δώδεκα συναδέλφους, συγχωριανούς και φίλους κατά της -πρωτοπόρας- Nova, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα.

Η αγωγή θα κατατεθεί μετά τις γιορτές στο ΣτΕ και στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Παρακαλώ μια απορία. Μπορεί κάποιος να δει μέσω NOVA το γερμανικό κανάλι ARD με τον pace 831? Με τον παλιο δέκτη υπήρχε στη λίστα αλλά τώρα έχει χαθεί. Ευχαριστώ.

Παρακαλώ μια απορία. Μπορεί κάποιος να δει μέσω NOVA το γερμανικό κανάλι ARD με τον pace 831? Με τον παλιο δέκτη υπήρχε στη λίστα αλλά τώρα έχει χαθεί. Ευχαριστώ.

το ard σταμάτησε να εκπέμπει από hotbird, μόνο από τον astra εκπέμπει πλέον

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Νεο software, έκδοση Loader Ver 10/10 (προφανώς, για εμάς που κάναμε το "βήμα" πριν 15 ημέρες μετράει σαν άλλη version).
Και...
...ενώ ο δέκτης είχε ψιλοηρεμήσει (τελευταίο restart το είχε κάνει το Σάββατο), νάσου μια επανεκκινησούλα...:vollkommenauf:
Οι τύποι είναι θεοί...:Banane0:

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Νεο software, έκδοση Loader Ver 10/10 (προφανώς, για εμάς που κάναμε το "βήμα" πριν 15 ημέρες μετράει σαν άλλη version).
Και...
...ενώ ο δέκτης είχε ψιλοηρεμήσει (τελευταίο restart το είχε κάνει το Σάββατο), νάσου μια επανεκκινησούλα...:vollkommenauf:

η ιδια εκδοση και σε μενα που δεν ειχα βαλει την προηγουμενη!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

η ιδια εκδοση και σε μενα που δεν ειχα βαλει την προηγουμενη!

Α, οκ, νόμιζα πως είχατε αυτό τον αριθμό loader. Δεν διάβασα σωστά, όσοι γράψατε για έκδοση loader εννοούσατε τον αριθμό που γράφει στην καρτέλα κατά την διαδικασία της αναβάθμισης (που είναι το ήδη φορτωμένο software).

Και εμενα μου εκανε μια πριν 2 λεπτα. Ειχε να κανει πολλες ημερες και ηθελε να ξεδωσει φαινεται...:BDGBGDB55:

εμένα που κόλλησε στο λογότυπο τησ Nova κατά την εγκατάσταση του update...!!?? τώρα το βγάζεις από την πρίζα ή θα γίνει μαμουνιά?

Τελικα μου φαινεται καλυτερα δουλευε ο δεκτης πριν τα update!

Σε μια στιγμη τον ανοιξα χθες μετα την αναβαθμιση και ειχε μονο ηχο χωρις να εχει εικονα!

Τραγικες καταστασεις.

Ξέρουμε τι προσπαθεί η NOVΑ να διορθώσει με αυτή την αναβάθμιση;

εμένα που κόλλησε στο λογότυπο τησ Nova κατά την εγκατάσταση του update...!!?? τώρα το βγάζεις από την πρίζα ή θα γίνει μαμουνιά?

Το ίδιο έπαθε και ο αδερφός μου, το έβγαλε από την πρίζα και όλα oK:a0210:

Υπάρχει δυνατότητα να μπλοκάρουμε τις αναβαθμίσεις και να τις κάνουμε μόνοι μας;
Τώρα που έχω την 8/10 να μην μου κατεβάσει όποτε θέλει ότι θέλει!
Γιατί έρχονται γιορτές και δεν θέλω να χάσω (ξανά) τα μπουκέτα ή να βρεθώ (πάλι) με πολλά και άπειρα restart!!!
Ευχαριστώ!

Εμείς που κάναμε την προηγούμενη αναβάθμιση την 8 πρέπει να κανουμε και την καινουργια την 10; έχει να μας προσφέρει κάτι η θα τα κάνει χειρότερα;

Τελικα θα μπορεσουν να λυσουν το προβλημα με τα reset?

Αυτοι που εκαναν τον προγραμματισμο εχουν ιδεα απο το αντικειμενο η σπουδασαν στα IEK?

++++++++ !!!!!!!!

Απίστευτη ερώτηση , περιμένω να δω σοβαρή απάντηση....!!!! :flipout:
Σοβαρά το ρωτάω ρε συ, να ξέρουμε τι να (μην) περιμένουμε.

Στον δέκτη οφείλονται και λύθηκαν με την τελευταία αναβάθμιση (τουλάχιστον σε εμένα) την 8/10 , όπως λύθηκε και το ALT πλήκτρο με τον τρόπο που προαναφλεραμε.

Φυσικά για το Diseqc που είναι από τα σημαντικότερα ακόμα ούτε λόγος.

Tι να πω και γω...? Μπορεί ο δέκτης, μπορεί και το καλώδιο...?
Πάντως και γω νομίζω ότι κάτι παίζει (λέτε?) με τον δέκτη...!!!
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες!

υγ: Να την κάνουμε την αναβάθμιση ή χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα?????

Πάντως, φίλε makvag, το τελευταίο πρόβλημα, με τα χρώματα και τον ήχο, μπορεί να μην οφείλεται στον δέκτη.

Τι να πεις ...
Όλα πιθανά με αυτό το δέκτη!

τελικά έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω η 10 απο την 8 αναβάθμιση;να την βάλουμε;

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Καλησπερα παιδιά ,μετα και τη χτεσινή αναβάθμιση ο δεκτης παει απο το κακό στο χειρότερο.Κάνει επανεκινήσεις και δεν βρίσκει κανάλια ενώ κολλάει αρκετές φορες στην εκκίνηση.Συνεπώς κατα τη γνώμη μου μην την κάνετε δεν λύνει κάτι απο τα γνωστά-άγνωστα προβλήματα

Status
Not open for further replies.