NOVA Panasat IRD 1110

Re: Πρόβλημα με εικόνα Panasat 1110 (nova) σε καινούρια τηλεόραση

Έχει μάλλον Βλάβη ο Δεκτης σου.Θέλει Επισκευή Τροφοδοτικού.Ίσως και σου τον αλλάξουν στην Nova.

Re: Πρόβλημα με εικόνα Panasat 1110 (nova) σε καινούρια τηλεόραση

Το προβλημα ηταν οντως ο αποκωδικοποιητης . Μας αφησε χρονους και αντικατασταθηκε απο εναν hd ! Ευχαριστω .

Re: Nova Panasat IRD 1110

Παιδια καλησπερα,μηπως γνωριζει καποιος με ποιον τροπο μπορω να αναβαθμισω το firmware του συγκεκριμενου αποκωδικοποιητη της NOVA? (Panasat 1110)

Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να την βοηθεια σας σε ενα θεμα πανω στην εικονα της Νοβα.
Εχω τον Πανασατ 1110 και μου ηρθε μηνυμα για αλλαγη του δεκτη,αυτες τις μερες ολα τα καναλια δειχνουν λες και ειναι αναλογικα με ασπρες διαφανεις γραμμες να πηγαινοερχονται στην οθονη.
Πιστευετε οτι σχετιζεται με την αλλαγη που εγινε?

Last edited by a moderator:
γεια σου και σενα φιλε μου και καλωσηρθες.
αυτο που λες μου θυμιζει τις παρεμβολες που περνανε μερικα καλωδια σκαρτ σε καποιες τηλεορασεις..
δηλαδη μεχρι τωρα εβλεπες κανονικα και ξαφνικα σου εβγαλε παρεμβολες?
δεν εχει καμια σχεση με την αλαγη των δεκτων γιατι τιποτα δεν εχει αλαξει ακομα σε θεμα συχνοτητων

Φιλε stivi1981 ευχαριστω για το καλοσορισμα πριν απο δυο εβδομαδες εμφανιστηκε το προβλημα,και εχει αλλαξει απιστευτα η εικονα,λες να δοκιμασω να αλλαξω σκαρτ?Τι αλλο μπορει να συμβαινει?

ναι γιατι μονο εκει παει το μυαλο μου...καλου κακου αν θες ανεβασε μια εικονα να δουμε τι ακριβως ειναι αυτο το περιεργο προβλημα με την εικονα σου!

Τωρα μου βαζεις δυσκολα γιατι ειμαι μαπας σε αυτα ,απλα για να το περιγραψω καλυτερα χοντρες ασπρες γραμμες πανω-κατω ολη την ωρα.

κοιτα αν αυτες τις παρεμβολες τις εχει και στο μενου του δεκτη τοτε το προβλημα ειναι στο καλωδιο η στο μηχανημα

Και στο μενου χαλασμενη εικονα αρα θα δοκιμασω αλλαγη σκαρτ,το ασπρο LN καλωδιο παιζει ρολο?

αρα το προβλημα ειναι στο καλωδιο σκαρτ σε πρωτη φαση.το λν λογικα ειναι το καλωδιο που ερχετε απο το πιατο lnb in δηλαδη,αυτο μην σε απασχολει.αλαξε ενα σκαρτ σε πρωτη φαση ο δοκιμασε να παρεις εικονα απο τα 3rca που εχει ο δεκτης.κοκκινο ασπρο κιτρινο

Ναι stivi το LNB ενοουσα,σορυ για τις π@παριες που γραφω,αυτο το τελευταιο δεν το καταλαβα με τα 3rca,αν μπορεις λιγο να το εξηγησεις,ευχαριστω και παλι.

καποιες φορες μεσω του σκαρτ περνανε και καποιες παρεμβολες για διαφορους λογους.
αν δεν εχεις σκαρτ δοκιμασε να βαλεις ενα καλωδιο οπως αυτο στην εικονα για να συνδεσεις την τηλεοραση με τον δεκτη σου!
1902857.jpg

Πέρα από το τι μπορεί να φταίει, αν σκοπεύεις να συνεχίσεις να έχεις nova, πρέπει να αλλάξεις το δέκτη σου, όπως σε ενημέρωσαν και μέσω sms.

Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να την βοηθεια σας σε ενα θεμα πανω στην εικονα της Νοβα.
Εχω τον Πανασατ 1110 και μου ηρθε μηνυμα για αλλαγη του δεκτη,αυτες τις μερες ολα τα καναλια δειχνουν λες και ειναι αναλογικα με ασπρες διαφανεις γραμμες να πηγαινοερχονται στην οθονη.
Πιστευετε οτι σχετιζεται με την αλλαγη που εγινε?

Είναι θέμα χρόνου να μην βλέπεις τίποτα , είτε πας στον νέο δέκτη (Pace 831) είτε αποχαιρετάς την NOVA.

Ευχαριστω παιδια εχω κινησει τις διαδικασιες για αλλαγη αλλα μεχρι τοτε να μην χαλαω τα ματακια μου.
Και παλι ευχαριστω.

Αν δεν φτιάχνει με άλλο καλώδιο scart η εικόνα τότε έχει βλάβη ο δέκτης και πάει για ανακύκλωση. Μην κάθεσαι να παιδεύεσαι τζάμπα χωρίς λόγο.

Παιδια μου εμφανιζει το λαθος Ε107-4 Κωδικοποιημενη υπηρεσια.Τι σημαινει αυτο?