NOVA, προβληματίσου επιτέλους

@jimmy0077: Κάνεις λάθος, το Ch. L. είναι 22 εκατομμύρια το χρόνο στη Nova και 10 στην ΕΡΤ. Η Premier League δόθηκε με 20κάτι εκατομμύρια για 3 χρόνια (7 περίπου το χρόνο).

H superleague κοστίζει 42 εκατομύρια το χρόνο. Όλα τα υπόλοιπα αθλητικά του ΟΤΕ (Ισπανικό - Γερμανικό - Ιταλικό - Κύπελλα - F1 - NBA - ACB) ζήτημα είναι να κοστίζουν 20 εκατομμύρια.

Ch. L. και Superleague κοστίζουν σε κάθε συνδρομητή (αν είχαν όλοι sport pack) 17 ευρώ το μήνα με το ΦΠΑ. Επειδή ΔΕΝ έχουν όλοι, κοστίζουν ακόμη παραπάνω.

Last edited:
κι εγώ απ οτι ξέρω δύσκολα θα καταργηθούν(σύντομα τλχ) οι sd εκδόσεις!

@jimmy0077: Κάνεις λάθος, το Ch. L. είναι 22 εκατομμύρια το χρόνο στη Nova και 10 στην ΕΡΤ. Η Premier League δόθηκε με 20κάτι εκατομμύρια για 3 χρόνια (7 περίπου το χρόνο).

H superleague κοστίζει 42 εκατομύρια το χρόνο. Όλα τα υπόλοιπα αθλητικά του ΟΤΕ (Ισπανικό - Γερμανικό - Ιταλικό - Κύπελλα - F1 - NBA - ACB) ζήτημα είναι να κοστίζουν 20 εκατομμύρια.

Ch. L. και Superleague κοστίζουν σε κάθε συνδρομητή (αν είχαν όλοι sport pack) 17 ευρώ το μήνα με το ΦΠΑ. Επειδή ΔΕΝ έχουν όλοι, κοστίζουν ακόμη παραπάνω.

Για το Ch.L που λες έχεις κάποιο link?
Γιατί εγώ άλλα θυμάμαι.
Για PL συμφωνώ και για superleague(τώρα έχει γίνει μείωση πάντως και θα γίνει και άλλη). 42 ήταν αρχικά.

Οπως φαίνεται ειναι επισης κυριο μελημα να κλεισουν αναμεταδοτες οπότε τα sd μαλλον θα εξαφανιστουν συντομα. Γι'αυτό λεω πως αυτο το τιμολογιο δε θα υπαρχει για πολυ.

Φίλε μου μακάρι,αλλά δεν το πιστεύω.Όλοι και φυσικά κι εγώ,θέλουν να βλέπουν τα HD χωρίς αυτή την απαράδεκτη χρέωση.Άλλο όμως τι θέλω κι άλλο τι σκοπεύουν να κάνουν αυτοί.Πιστεύεις δηλαδή ότι το άμεσο προσεχές διάστημα θα δώσουν δωρεάν τα HD?Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.Εγώ προσωπικά δεν τρέφω αυταπάτες.Εύχομαι να κάνω λάθος.

Τα HD χρεώνονται έξτρα μόνο στα πακέτα που έχουν sd εκδόσεις των ίδιων καναλιών.
Αν τα χρεώσει ενώ δεν υπάρχει sd version θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Πιστεύεις δηλαδή ότι το άμεσο προσεχές διάστημα θα δώσουν δωρεάν τα HD?

Ασφαλως και οχι. Αυτό που ηθελα να πω είναι πως σε ενδεχομενη διακοπη αναμεταδοτών και SD καναλιων, δεν θα βγαζει άκρη η τρεχουσα τιμολογιακη τους πολιτικη.

Φίλοι jimmy0077 και kostikos,ακριβώς για τους λόγους που αναφέρετε δεν πιστεύω ότι θα καταργηθούν οι SD εκδόσεις των αντίστοιχων καναλιών και θα συνεχίσουν να χρεώνουν τα HD.Μακάρι να διαψευστώ και να έχετε δίκιο εσείς.Θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο.

Φίλοι jimmy0077 και kostikos,ακριβώς για τους λόγους που αναφέρετε δεν πιστεύω ότι θα καταργηθούν οι SD εκδόσεις των αντίστοιχων καναλιών και θα συνεχίσουν να χρεώνουν τα HD.Μακάρι να διαψευστώ και να έχετε δίκιο εσείς.Θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο.

Σε κάποιο άλλο νημα είδα πως ο αναμεταδότης θα πάψει απο 1ης Ιανουαριου 2014. Το να είναι απολυτως δωρεάν ασφαλως και δεν παιζει να γίνει. Το πιο πιθανό σενάριο κατ'εμε, είναι το κέρδος που θα αποκομίσουν απο το κλεισιμο του αναμεταδότη να το περάσουν στα HD και να τα συμπεριλάβουν στα πακέτα. Θα σου πει λοιπόν, τωρα που δε χρησιμοποιω 1 αναμεταδότη δε θα σου χαμηλώσω την τιμή, αλλα θα σου δώσω δωρεαν τα HD.

Η λογική λέει πως αφού θα καταργηθεί ο έξτρα αναμεταδότης και θα περισσέψει bandwidth, τα HD δε θα χρεώνονται.

Kαι εγώ αυτό λέω στα προηγούμενα post μου.
Αλλά και το να δίνουν δωρεάν τα HD πρακτικά μείωση κόστους είναι.

Μακάρι παιδιά να γίνουν όπως τα λέτε.Μαζί σας είμαι κι εγώ.Απλά δεν πιστεύω ότι θα καταργηθούν οι SD εκδόσεις.

Last edited:
πότε περίπου θα καταργηθεί; αν καταργηθεί. τι λένε οι πληροφορίες σοu φιλε malakudi;

Kαι εγώ αυτό λέω στα προηγούμενα post μου.
Αλλά και το να δίνουν δωρεάν τα HD πρακτικά μείωση κόστους είναι.
για εξήγησε λίγο την μέιωση κόστους που εννοείς...

Last edited by a moderator:
Ο αναμεταδότης θα κλεισει 1/1/14. Αν αποφασισουν να κρατησουν τα SD, αυτό σημαίνει πως θα υπάρχουν 8 εξτρα κανάλια (οι sd εκδοσεις των hd) που θα πρεπει να βρουν στεγη σε 4 αναμεταδότες. Οπως αναφερθηκε πριν, μιας και το bandwith που νοικιαζει η netmed ειναι δεδομένο, το bitrate στα καναλια θα πεσει όπως και η ποιότητα.. Λογικά με το κλεισιμο του αναμεταδότη θα κλεισουν και τα sd.

@Bagtzim: Αμα με την ίδια συνδρομη σου δίνουν περισσότερα hd, κατα κάποια έννοια είναι μια μείωση κόστους. Σαν τα περίπτερα:
-Θελω 20 λεπτα ρέστα..
-Εεεε δεν έχω 20 λεπτα, πάρε 4 τσιχλες...

Last edited:
έτσι ναι συμφωνω! πάντως εκεί στην νόβα ειναι τόσο άμυαλοι που δεν πρόκειται να δώσουν τζάμπα τα υψηλης ευκρίνειας κανάλια!

Last edited:
Λάθος.
Το Ch.l και το E.L μαζί κοστίζουν περίπου όσο το Αγγλικό(στην Ελλάδα πάντα).
Η Euroleague είναι σχεδόν τζάμπα(1 και κάτι τον χρόνο).
Το ελληνικό είναι ακριβό αλλά όλα τα άλλα που έχει ο ΟΤΕ αν τα δεις αθροιστικά κοστίζουν περισσότερο.
Πλέον ο ΟΤΕ πληρώνει περισσότερα σε δικαιώματα από την Nova.

Δεν πιστεύω να εννοείς όσο κοστίζει το Αγγλικό στην Αγγλία;

εγω προσωπικα αν ειναι να καταληξει το hd οπως του οτε οπως λενε θα προτιμουσα να πληρωνω 5 ευρω για καλη ποιοτητα hd.