NOVA, προβληματίσου επιτέλους

Re: Απάντηση: NOVA προβληματισου επιτελους

δεν ξερω αν βοηθαει αλλα εχω μαθει οτι απο την μερα που πηρε η φορθνετ την νοβα απολυει σταδιακα υπαλληλους της νοβα.

λογικο... οπου συγχωνευση και απολυσεις....

Re: Απάντηση: NOVA προβληματισου επιτελους

δεν ξερω αν βοηθαει αλλα εχω μαθει οτι απο την μερα που πηρε η φορθνετ την νοβα απολυει σταδιακα υπαλληλους της νοβα.

720 μέχρι πριν λίγο καιρό.

Re: NOVA προβληματισου επιτελους

Σωστα τα λετε για την Nova, αλλα τι σας κανει να πιστευετε οτι το καναλι ταινιων του ΟΤΕ δεν θα εχει επαναληψεις;

Μόνο που ο ένας χρεώνει 52 και ο άλλος 20. Νομίζω μια τεράστια διαφορά.

Re: NOVA προβληματίσου επιτέλους

Και εκει που εβλεπα εχθες στην ΝΟΒΑ Fx channel, ξαφνικα βλεπω κανονικοτατα τη διαφημιση της ΟΤΕ TV για το Village Cinema μεσα απο την πλατφορμα της ΝΟΒΑ. Απιστευτο κοντραστ. Γελουσα μονος μου. Φανταστειτε εναν καημενο που δεν εχει να δει τιποτα απο ταινιες στην ΝΟΒΑ ετσι οπως κατηντησε, να βλεπει ξαφνικα τρειλερς απο Dark Shadow, Buried και αλλα καινουρια στο νεο καναλι της ΟΤΕ TV. Μου φαινεται απιστευτο να ΜΗΝ παει αν οχι για διακοπη, έστω για μειωση του παγιου του (αν δεν το εχει ηδη κανει).

Όπως και διαφημίσεις HOL-Vodafone κι άλλων εταιριών κατά καιρούς. Προφανώς παίρνει καλά ποσοστά για τις διαφημίσεις, προτιμώντας να χαλάσει το πρεστίζ του ομίλου..

Όπως και διαφημίσεις HOL-Vodafone κι άλλων εταιριών κατά καιρούς. Προφανώς παίρνει καλά ποσοστά για τις διαφημίσεις, προτιμώντας να χαλάσει το πρεστίζ του ομίλου..

FX και Fox από ΟΤΕ TV νομίζεις δεν έδειχναν διαφημίσεις της NOVA τόσο καιρό?

Και εκει που εβλεπα εχθες στην ΝΟΒΑ Fx channel, ξαφνικα βλεπω κανονικοτατα τη διαφημιση της ΟΤΕ TV για το Village Cinema μεσα απο την πλατφορμα της ΝΟΒΑ. Απιστευτο κοντραστ. Γελουσα μονος μου. Φανταστειτε εναν καημενο που δεν εχει να δει τιποτα απο ταινιες στην ΝΟΒΑ ετσι οπως κατηντησε, να βλεπει ξαφνικα τρειλερς απο Dark Shadow, Buried και αλλα καινουρια στο νεο καναλι της ΟΤΕ TV. Μου φαινεται απιστευτο να ΜΗΝ παει αν οχι για διακοπη, έστω για μειωση του παγιου του (αν δεν το εχει ηδη κανει).

Τα συγκεκριμένα 2 κανάλια, είναι κοινά στο μπουκέτο και ΟΤΕ και NOVA και επιπλέον, δεν ελέγχονται απο αυτούς, έχουν γραφεία στην Ελλάδα και κλείνουν συμφωνίες για διαφημίσεις κλπ αυτόνομα, τα έσοδα δλδ πάνε καθαρά σε αυτά τα κανάλια.

Μόνο στα κανάλια ΟΤΕ και NOVA ( sports & cinema ) είναι δικές τους οι διαφημίσεις

Καλα ντε μη βαράτε... δεν το ήξερα....:firstprize:

Αν δεν ειχες νοβα θα το καταλαβαινα να εκανες την παρατηρηση. ("προβληματισου.....")
Αφου εχεις νοβα, αυτος που πρεπει να προβληματιστει εφ'οσον δεν σου αρεσει, εισαι εσυ.
Η νοβα ειναι μια εταιρια που εχει συμβουλους και δρα παντα συμφωνα με το συμφεροντα της,
και δεν θα κατσει ποτε να προβληματισθει εαν εσενα σου αρεσουν οι ταινιες
για τις οποιες θα πληρωνει παντα πολυ περισσοτερα δικαιωματα κατα τη γνωμη μου,
απο οσα αναφερεται στις ανακοινωσεις οτι πληρωνουν για το κλωτσοσκουφι.

Και ομως φιλαρακι ποσο λαθος εισαι δεν ξερεις....Οταν εχω μια εταιρεια και εχω και συμβούλους, αυτοι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι σε θεση να αφουγκραστουν τις συνθήκες τοσο της αγοράς και των καταναλωτών σε συνδυασμό ΠΑΝΤΑ με τη δική τους τσέπη. Και οχι μονο δεν θα κατσει να προβληματιστει, θΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΤΣΕΙ γιατι ετσι οριζουν οι κανονες της αγοράς εφόσον μιλάμε για εταιρεία που θελει να παραμείνει βιώσιμη και να επενδύσει. Με τετοιες κινήσεις σίγουρα δεν θυμίζει την παλιά ΝΟΒΑ αλλά τουλάχιστον έχει αντιλήφθεί πως μονο με την μπάλα δεν πας μπροστά. Οπως και να εχει εγω σήμερα διέκοψα. Οσο για το αν ειμαστε τοσο σιγουροι πως ειναι υγιές να κανουμε του κεφαλιού μας οι εταιρίες χωρις να ακουμε το περιβάλλον μας, τοτε μαλλον κατι δεν παει καλά και αργα ή γρήγορα θα φανει.

Αυτα....

Και ομως φιλαρακι ποσο λαθος εισαι δεν ξερεις........
.........Οπως και να εχει εγω σήμερα διέκοψα............

Δεν υπαρχει λαθος.
Στα λογια μου ερχεσαι.
Οπως ειπες διεκοψες .
(φανταζομαι κατοπιν προβληματισμου)

Απλα ανέφερα ποσο λάθος ειναι ο τροπος που λειτουργει η ΝΟΒΑ χωρις να ¨ακουει" τι γινεται γυρω της. Φυσικά και διέκοψα αφου πληρωνα και ουτε καν συντονιζομουν σε καποιο απο τα καναλια των ταινιων πλεον, εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων. Δεν ηθελα να ακουστει καπως αλλα πιστευω πως δεν ειναι φυσιολογικο να θεωρει καποιος λογικο τον τροπο που περιεγραψες πως λειτουργει μια εταιρια. Γιαυτο και διεκοψα. Αλλα ταυτοχρονα το κατακρινω χωρις να το προσπερνάω.

Γνωριζεις οντως πως τα πακετα δικαιωμάτων των ταινιών ειναι υψηλότερα απο τα 50 εκ το χρονο για τη μπαλα; Αυτο προσωπικα δεν το ηξερα....Οσο ζω μαθαινω....

παει και το nba,εκανε αιτημα για μειωση δεν εγινε δεκτο και ετσι απο του χρονου αποκλειστικα στον οτε.

Γνωριζεις οντως πως τα πακετα δικαιωμάτων των ταινιών ειναι υψηλότερα απο τα 50 εκ το χρονο για τη μπαλα;

Ηδη αρχισαν τα σοβαρα παζαρια,
με τη νοβα να ζηταει επιμονα απο τη σουπερλιγκ μειωση των
δικαιωματων κατα 25%, δλδ 33 εκατομυρια.

Απάντηση: NOVA προβληματίσου επιτέλους

να μην ξεχναμε οτι διανυουμε μια δυσκολη περιοδο αυτη τη στιγμη αλλα και οτι τοσο καιρο που ειχε αποκλειστικοτητα η νοβα στην συνδρομητικη τηλεοραση επρεπε να ειχε βγαλει ενα σκασμο λεφτα.η αληθεια ειναι καπου στην μεση και χαμενοι εμεις.ημουν συνδρομητης απο την αρχη που ξεκινησε και διεκοψα εδω και εναμιση χρονο σχεδον.

Οι κινήσεις στις οποίες επιβάλλεται να προβεί η ΝΟΒΑ ΑΜΕΣΑ, (πιστεύω πως κατι θα κουνηθεί λογω της ΑΜΚ στις 3 Αυγούστου) ειναι κατα τη γνώμη μου οι κάτωθι:

1. Αρχικά θα πρέπει να αποσυμφορηθεί απο τον βραχνά Superleague μειώνοντας το κόστος που ειναι ήδη δυσθεώρητο για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας μας. Αν θα πρέπει να σπάσει τον κορμό δινοντας εναν αριθμό ομάδων και διπλα δεν ξέρω εαν στην παρούσα φάση προτείνεται.
2. Πρέπει να κρατήσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το Αγγλικό πρωτάθλημα για τα επομενα 3-4 χρόνια δεδομένου πως θα έχει και άλλες απώλειες αποκλειστικών δικαιωμάτων μεσα στην επομενη 2-3 ετία.
3. Εαν μπορεί ας παρει το Ιταλικό πρωτάθλημα.
4. Θα πρέπει επίσης ΑΜΕΣΑ να φτιάξει ενα δικό της VIDEOCLUB είτε μέσω διαδικτύου και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να το διαθέσει και δορυφορικά, όπως το έχουν κάνει και άλλες πλατφόρμες με πρώτη και καλύτερη εδώ. http://boxoffice.dstv.com/
5. Εάν δεν μπορεί τελικά να κάνει το άνωθεν, μπορεί με κάποιο τρόπο να βελτιώσει την απαράδεκτη (κατήντησε, δεν ήταν) πλέον υπηρεσία Nova on demand. και εξηγούμαι. Με μία απλή κίνηση μπορεί καταρχήν να μειώσει τους ήδη τεράστιους χρόνους λήξης των τίτλων διπλασιάζοντας έτσι πρακτικά τους τίτλους που περνάνε απο την εν λόγω υπηρεσία και βάζοντας παλαιότερους τίτλους διαμορφωντας έτσι ένα ουσιαστικά νέο πεδίο θέασης. Ετσι οπως ειναι τώρα η κατάσταση με τις ακραίες επαναλήψεις στις ταινίες της και εαν θεωρήσουμε δεδομένο πως το ondemand δουλεύει μόνο στους 865, εαν καποιος γράφει τις πρεμιέρες (γιατι δεν εχει κατι αλλο να γράψει) τότε το ondemand καθίσταται αυτομάτως παροπλισμένο. Επίσης μπορεί να μειώσει τους τίτλους στο μισό και τις υπολοιπες ταινίες να τις δίνει με χρέωση (νέες προβολές του 2012) δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να τις νοικιάζει ΟΠΟΙΟΣ θέλει, συνδρομητές ακόμα και του start pack. Με αυτό τον τρόπο θα γλυκάνει και κάποιος που θα θέλουν και θα δώσουν ενα 2ευρο ή 3ευρο επιπλέον για να δουν μια ταινια πιο προσφατη απο την ήδη γερασμένη γκάμα της ΝΟΒΑ.

Με την επικείμενη αυξηση μετοχικού κεφαλαιου πιστεύω πως ολο και κατι απο τα παραπάνω θα κάνει και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε βασικά ένα δεδομένο. η μπάλα ειναι για 6 μήνες το πολύ αλλά οι ταινίες ειναι για πάντα. Η ΝΟΒΑ με τον τρόπο της "εριξε" τους συνδρομητές της στο θέμα των ταινιών για ένα προϊόν που τελικά δεν αποδείχθηκε αντάξιο των προσδοκιών, πράγμα που σίγουρα το γνωρίζουν καλύτερα απο οποιονδήποτε στα γραφεία τους.

Αυτα.

Re: Nova vs OTEsat...

Θεωρώ πως αν δεν τα κάνει τα παραπάνω και απο του χρονου περάσει η Superleague στα χέρια της ΕΠΟ, αφου γίνονται ήδη συζητήσεις για κάτι τετοιο, και η κεντρική διαχείριση πάει περίπατο τότε νομιζω πως θα έχουμε μια πλατφορμα που πρακτικά δεν θα έχει να προσφέρει τίποτα. Ηδη στον ΟΤΕ παραμονεύουν για να τρυπώσουν κάπου στην αρένα των δικαιωμάτων έχοντας ήδη δειξει τα δόντια τους. και δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς που πιστεύει πως απο το 2013 και μετά που λήγουν τα δικαιώματα με τα στουντιο των ταινιων θα παραμείνει η ΝΟΒΑ στο τιμόνι. Άλλωστε τα δικαιώματα που έχει η ΝΟΒΑ αφορούν μονο μεταδόσεις σε καναλι ροης και όχι σε μορφή PPV. 1-2 στουντιο να πάρει ο ΟΤΕ μαζί με τα ondemand που έχει και αρκετα χαμηλότερη τιμή, αντιλαμβανόμαστε ολοι πως μόνο ήσυχο δεν μπορει να ειναι το επόμενο -έστω μακροχρόνιο- διάστημα.

Είδωμεν...