NOVA, προβληματίσου επιτέλους

Απάντηση: NOVA προβληματίσου επιτέλους

φιλε εδω η νοβα δεν εχει πληρωσει την σουπερ λινγκ θα παρει και παραπανω πρωταθλημα τη στιγμη που μπορει να χασει και το αγγλικο μετα τη σεζον 2013.προσπαθει να κανει περικοπες παντου για αυτο εξαλλου εχασε και το nba!!!!!

Re: NOVA προβληματίσου επιτέλους

Οι κινήσεις στις οποίες επιβάλλεται να προβεί η ΝΟΒΑ ΑΜΕΣΑ, (πιστεύω πως κατι θα κουνηθεί λογω της ΑΜΚ στις 3 Αυγούστου) ειναι κατα τη γνώμη μου οι κάτωθι:

1. Αρχικά θα πρέπει να αποσυμφορηθεί απο τον βραχνά Superleague μειώνοντας το κόστος που ειναι ήδη δυσθεώρητο για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας μας. Αν θα πρέπει να σπάσει τον κορμό δινοντας εναν αριθμό ομάδων και διπλα δεν ξέρω εαν στην παρούσα φάση προτείνεται.
2. Πρέπει να κρατήσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το Αγγλικό πρωτάθλημα για τα επομενα 3-4 χρόνια δεδομένου πως θα έχει και άλλες απώλειες αποκλειστικών δικαιωμάτων μεσα στην επομενη 2-3 ετία.
3. Εαν μπορεί ας παρει το Ιταλικό πρωτάθλημα.
4. Θα πρέπει επίσης ΑΜΕΣΑ να φτιάξει ενα δικό της VIDEOCLUB είτε μέσω διαδικτύου και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να το διαθέσει και δορυφορικά, όπως το έχουν κάνει και άλλες πλατφόρμες με πρώτη και καλύτερη εδώ. http://boxoffice.dstv.com/
5. Εάν δεν μπορεί τελικά να κάνει το άνωθεν, μπορεί με κάποιο τρόπο να βελτιώσει την απαράδεκτη (κατήντησε, δεν ήταν) πλέον υπηρεσία Nova on demand. και εξηγούμαι. Με μία απλή κίνηση μπορεί καταρχήν να μειώσει τους ήδη τεράστιους χρόνους λήξης των τίτλων διπλασιάζοντας έτσι πρακτικά τους τίτλους που περνάνε απο την εν λόγω υπηρεσία και βάζοντας παλαιότερους τίτλους διαμορφωντας έτσι ένα ουσιαστικά νέο πεδίο θέασης. Ετσι οπως ειναι τώρα η κατάσταση με τις ακραίες επαναλήψεις στις ταινίες της και εαν θεωρήσουμε δεδομένο πως το ondemand δουλεύει μόνο στους 865, εαν καποιος γράφει τις πρεμιέρες (γιατι δεν εχει κατι αλλο να γράψει) τότε το ondemand καθίσταται αυτομάτως παροπλισμένο. Επίσης μπορεί να μειώσει τους τίτλους στο μισό και τις υπολοιπες ταινίες να τις δίνει με χρέωση (νέες προβολές του 2012) δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να τις νοικιάζει ΟΠΟΙΟΣ θέλει, συνδρομητές ακόμα και του start pack. Με αυτό τον τρόπο θα γλυκάνει και κάποιος που θα θέλουν και θα δώσουν ενα 2ευρο ή 3ευρο επιπλέον για να δουν μια ταινια πιο προσφατη απο την ήδη γερασμένη γκάμα της ΝΟΒΑ.

Με την επικείμενη αυξηση μετοχικού κεφαλαιου πιστεύω πως ολο και κατι απο τα παραπάνω θα κάνει και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε βασικά ένα δεδομένο. η μπάλα ειναι για 6 μήνες το πολύ αλλά οι ταινίες ειναι για πάντα. Η ΝΟΒΑ με τον τρόπο της "εριξε" τους συνδρομητές της στο θέμα των ταινιών για ένα προϊόν που τελικά δεν αποδείχθηκε αντάξιο των προσδοκιών, πράγμα που σίγουρα το γνωρίζουν καλύτερα απο οποιονδήποτε στα γραφεία τους.

Αυτα.

παντως κατι ακουγοταν για υπηρεσια nova anywhere...:idea:

θα πρεπει σιγουρα να προσθεσει HD καναλια και οχι μονο το ns2 hd...:idea:

να κανει video club μεσω της forthnet και να ενισχυσει το προγραμμα των novacinema. και ολα αυτα μπορει να τα κανει με το καινουργιο χρημα. ο οτε με 80.000 συνδρομητες αρχιζει να παιρνει τα πανω του...:idea:

επισης μια προσφορα για το full pack με dp eco πλεον επιβαλλεται...:idea:

φιλε εδω η νοβα δεν εχει πληρωσει την σουπερ λινγκ θα παρει και παραπανω πρωταθλημα τη στιγμη που μπορει να χασει και το αγγλικο μετα τη σεζον 2013.προσπαθει να κανει περικοπες παντου για αυτο εξαλλου εχασε και το nba!!!!!

Που ακριβώς λέει ότι έχασε το NBA η nova? Γιατί έγω ξέρω ότι θα το δείχνει και η Nova και ΟΤΕ μαζί.

edit: Ναι όντως ισχύει. Τώρα το διάβασα :D

Last edited by a moderator:

Με την επικείμενη αυξηση μετοχικού κεφαλαιου πιστεύω πως ολο και κατι απο τα παραπάνω θα κάνει και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε βασικά ένα δεδομένο. η μπάλα ειναι για 6 μήνες το πολύ αλλά οι ταινίες ειναι για πάντα. Η ΝΟΒΑ με τον τρόπο της "εριξε" τους συνδρομητές της στο θέμα των ταινιών για ένα προϊόν που τελικά δεν αποδείχθηκε αντάξιο των προσδοκιών, πράγμα που σίγουρα το γνωρίζουν καλύτερα απο οποιονδήποτε στα γραφεία τους.

Εδώ θα διαφωνήσω στην νόβα έχουν πολλά κανάλια ταινιών και σειρές που στην Αμερική και εδώ κάνουν πάταγο. Επίσης το περιεχόμενο των μεγάλων ταινιών είναι σε HD. Και τελευταία λανσάρει και το 3D.Eπομένως δεν μπορείς να πεις ότι δεν νοιάζονται για το περιεχόμενο των ταινιών.

εισαι λιγο υπερβολικος... εχει μεγαλο περιθωριο βελτιωσης... μεγαλυτερη γκαμα ταινιων... novacinema 2HD, video club... το 3d καθε μερα να παιζει εστω και μια 3d ταινια...

το 3d κάθε μέρα νομίζω είναι κάτι που δε θα αργήσει να γίνει. Ήδη το ξεκινάνε με τις ερωτικές, που ας μη γελιώμαστε πολλοί τις χαζεύουν.
κάπου πιο πριν διαβασα ότι ο ΟΤΕ έχει 1 cinema κανάλι και ειναι νοικοκυρεμένος ενώ η νόβα 4 και παίζει όλο επαναλήχεις. Μόνο που η νόβα είχε ένα κανάλι πριν 10 χρόνια οπότε με τον καιρό προσέθεσε και άλλα ώστε να γίνουν πιο θεματικά. Προφανώς και ο Οτε έχει μια αντίστοιχει στρατιγική απλά ακόμα είναι στην πρώτη φάση του. Εν πάση περιπτώση περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν και νομίζω ότι και η προσθηκη 2 καναλιού novasport Hd σε αυτή την κατεύθυνση κινείται.

Εαν η NOVA δεν κανει το φουλ πακετο στα 30 Ευρω με την νεα μειωση μισθων συνταξεων θα πει καληνυχτα...!!!

Προσωπικά από τέλη Αυγούστου περιμένω αναπροσαρμογή των τιμολογίων προς τα κάτω. Δεν μπορεί το μικρότερο πακέτο να τιμάται 20 ευρώ και το αμέσως επόμενο +30 ευρώ...

προσωπικα πιστευω οτι 49,90 το full pack ειναι μια καλη τιμη και να μειωνεται -20% αν βαζεισ και forthnet (-20% και για την forthnet υπηρεσια οπως και τωρα)

εστω και αν θα ζητουν 12μηνη δεσμευση.

δεν νομιζω πως θα γινει 61,92 σε 49,90. θα εχει τεραστια επιπτωση στα οικονομικα εσοδα. πιο λογικο μου φαινεται να πουν οποιος θελει μπαινει στα 49,90 με 12μηνη δεσμευση και -20% και με forthnet.

Μιλώ για τιμές που θα αφορούν τους πάντες και χωρίς δεσμεύσεις.

με μια τετοια κινηση θα πεσουν κατακορυφα αναλογα με την μειωση τα μηνιαια εσοδα. δεν μου φαινεται εφικτο.

Εμενα με πήραν τηλέφωνο στο κινητό την περασμένη Τετάρτη και μου πρότειναν με 77 ευρώ Nova full pack και forthnet 2play με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά.Είμαι συνδρομητής στη νόβα 5-6 χρόνια στο full pack χωρίς να έχω διακόψει ποτέ.Τους είπα θα το σκεφτώ και θα με πάρουν αύριο τηλέφωνο για να τους δώσω την οριστική απάντηση.Ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω!

πολλα μου φαινονται
στη θεση σου θα περιμενα για κατι καλυτερο οπως 65 ευρω

με μια τετοια κινηση θα πεσουν κατακορυφα αναλογα με την μειωση τα μηνιαια εσοδα. δεν μου φαινεται εφικτο.
Σε εμένα φαίνεται εφικτό (γιατί μόνο τέτοιες κινήσεις αλλάζουν την πορεία των πραγμάτων).

Last edited:

Για το αν θα γίνει μείωση της τιμής εξαρταται κυρίως απο το κούραμε που θα γίνει στο συμβόλαιο με την superleague.

Εμενα με πήραν τηλέφωνο στο κινητό την περασμένη Τετάρτη και μου πρότειναν με 77 ευρώ Nova full pack και forthnet 2play με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά.Είμαι συνδρομητής στη νόβα 5-6 χρόνια στο full pack χωρίς να έχω διακόψει ποτέ.Τους είπα θα το σκεφτώ και θα με πάρουν αύριο τηλέφωνο για να τους δώσω την οριστική απάντηση.Ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω!

Τσέκαρε βασικά για πιο από τα 3 2play μιλάνε (2play economy,2play,2play unlimited)

Σύμφωνα με το τελευταίο φυλλάδιο με την "κλασσική" προσφορά του 20% και στις δυο υπηρεσίες
βγαίνει:

2play economy + full pack = 27,92 + 49,54 = 77,46
2play + full pack = 32,99 + 49,54 = 82,53
2play unlimited + full pack = 39,92 + 49,54 = 89,46

Επομένως αν σου πρότειναν το 2play economy + full pack = 27,92 + 49,54 = 77,46
τότε σου έχουν κάνει την κλασσική έκπτωση του 20% και στις 2 υπηρεσίες και όχι
κάτι επιπλέον...

Ωστόσο αυτό που εγώ θεωρώ πιο βασικό απ'όλα σε όλες αυτές τις προσφορές είναι
ο χρόνος δέσμευσης: Σε όλες τις καλύτερες προσφορές σου βάζει και ένα χρόνο δέσμευση
να σε έχει πελάτη της...

Για παράδειγμα κοιτούσα την προσφορά 2play economy + cinema pack στα 49.90 ευρώ/μήνα
αλλά με 18 μήνες δέσμευση παρακαλώ !!!
Εεε όχι ρε παιδιά να σε έχει δεμένο 18 μήνες για μια ελάχιστα καλύτερη τιμή...
Κατά τη γνώμη μου πάντα!