Nova Promo @ 12130

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Το κανάλι Nova Promo (FTA) στη συχνότητα 12130H, μεταδίδει το πρόγραμμα του Novacinema1, σε άθλιο bitrate (300Kbit). Το είδε κανείς άλλος;

Εξαιρετική εικόνα θα έχει...σε τι ανάλυση αυτό;(Θα το τσεκάρω το βραδάκι).

οποιος δεν ειναι συνδρομητης και δει αυτο το promo δεν προκειτε να γινει ποτε !!!

το sky germany εχει ως promo 3D-HD :smash:

Re: Απάντηση: Nova Promo @ 12130

Εξαιρετική εικόνα θα έχει...σε τι ανάλυση αυτό;(Θα το τσεκάρω το βραδάκι).

352*288

Λες να δοκιμάζουν νέους τρόπους συμπίεσης περισσότερων καναλιών; ;-)

Ultra Hαλια Definition δοκιμαστικές εκπομπές κάνουν οι άνθρωποι...για αυτό το ''εξαφάνησαν'' το κανάλι τόσο καιρό.Πόσο περισσότερο να συμπιεστούν πια;;;

Αρα τελικα η νοβα μπορει και χειροτερα!!!!!!!!!
Μπραβο τους!!!!!!!!!!

Παιδια ειναι προπομπος του mpeg4 σε sd καναλια!
Απο οτι φαινεται ετοιμαζομαστε για αρκετες αλλαγες στο υπαρχον καθεστος.
Και φυσικα αυτο θαχει και παντρειολογηματα σε καποιους!
gab

εμενα στον edision argus mini που εχω αρχησε να καμει κολληματα τις τελευταιες 3 μερες (με γνησια συνδρομη 5αρα καρτα), ενω για 2 εβδομαδες επαιζε τζαμι. Αρα σιγουρα κατι πειραματα θα κανουν

Δε σου άλλαξαν την κάρτα με kappa;

Μου εστειλαν πριν μια εβδομαδα SMS να παω στον κοντινοτερο τεχνικο της νοβα να την αλλαξω αμεσα, αλλα δεν εχω ασχοληθει και για να ειμαι ειλικρινης, τα μαγαζια που πουλανε νοβα στην περιοχη να εχουν. Θα τους παρω τηλ να τους ρωτησω αν γινετε να μου στειλουν μια ταχυδρομικος. Ξερεις αν γινετε; Θα εχω προβλημα να τους πω να την ενεργοποιησω στον edision mini?

Θα εχω προβλημα να τους πω να την ενεργοποιησω στον edision mini?

Εγώ την ενεργοποίησα χωρίς πρόβλημμα στον edision mini ip 2 in 1. (ήμουν και είμαι ανύπαντρος).

Εγώ την ενεργοποίησα χωρίς πρόβλημμα στον edision mini ip 2 in 1. (ήμουν και είμαι ανύπαντρος).
Και εγω το ιδιο και τωρα παιζει μια χαρα με την 1.3.42

To Promo εκπέμπει πάλι χρωματική κάρτα.

Μα καλά, δε τους περισσεύουν 2-3 Mbit για ένα Promo της προκοπής;