NOVA σε 16:9

να ρωτησω και εγω κατι ασχετο με το θεμα??
εδω και κατι μερες παταω το info για να δω τις πληροφοριες (τι παιζει εκεινη την στιγμη κλπ)
και δεν μου βγαζει τιποτα....
στα πλαισια της αναβαθμισης ειναι και αυτο:flipout:η εχει προβλημα ο δεκτης μου (ο γνωστος
panasat)

Re: Απάντηση: Re: NOVA σε 16:9

Aaaaaaaaa

Καλά, δεν φαντάζομαι ότι κατάλαβα, αλλά ναι έχει μερικά ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ σε 2-3 κανάλια. Αλλά σε άλλες πλατφόρμες, είναι τουλάχιστον σε HD :chinscratch:
Κυρίως το National Geographic και το History...

να ρωτησω και εγω κατι ασχετο με το θεμα??
εδω και κατι μερες παταω το info για να δω τις πληροφοριες (τι παιζει εκεινη την στιγμη κλπ)
και δεν μου βγαζει τιποτα....
στα πλαισια της αναβαθμισης ειναι και αυτο:flipout:η εχει προβλημα ο δεκτης μου (ο γνωστος
panasat)

Σε όλα τα κανάλια; Ακόμα και αν το αφήσεις λίγο;
Εμένα μου το έκανε χτες στο cinema 3, αλλά στα υπόλοιπα λειτουργούσε...

Σε όλα τα κανάλια; Ακόμα και αν το αφήσεις λίγο;
Εμένα μου το έκανε χτες στο cinema 3, αλλά στα υπόλοιπα λειτουργούσε...

ναι σε ολα...εδω και 4-5 μερες οσο και να το αφησω δεν μου βγαζει πληροφοριες

Στην υπόλοιπη Ευρώπη τα HD κανάλια ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και στην Ελλάδα τώρα μάθαμε το 16:9. Δηλαδή είμαστε περίπου 20 χρόνια πίσω...

Καλά ας μην υπήρχε η επαρχία που αναγκαζεται να βάλει nova επειδή δεν έχει καλή λήψη και θα βλέπαμε τι θα γινόταν η nova....

Αλλά που θα πάει...θα ξεκινήσει το DVB-T δεν θα ξεκινήσει;

Απάντηση: Re: NOVA σε 16:9

Ego proxtes eida mia tsoda sto cinema 3 se 16:9.....Kai itan pragmatika ali fasi.....

:grandpa:

Αφού μπόρεσες να δείς όλη αυτή ...την δράση και να προσέξεις ότι το κάδρο είναι 16:9, ε, τότε πρέπει να είσαι τέρας ψυχραιμίας!-bye-

Απάντηση: Re: NOVA σε 16:9

Αφού μπόρεσες να δείς όλη αυτή ...την δράση και να προσέξεις ότι το κάδρο είναι 16:9, ε, τότε πρέπει να είσαι τέρας ψυχραιμίας!-bye-

:flipout::flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043

ρε παιδια η nova αφου προβαλλει 16/9
τι ρυθμισεις πρεπει να εχουμε στον δεκτη και την tv?
στην tv εχω 1080i και επιλεγμενο το 16/9 και στον δεκτη και στην tv

Πολύ πολύ λίγες είναι οι μεταδόσεις της Νοβα σε 16:9
Οι ρυθμίσεις σου είναι o.k.
Πρέπει να πετύχεις τέτοια μετάδοση και θα καταλάβεις τη διαφορά αμέσως.

ευχαριστω φιλε για την πληροφορια
και κατι ακομα
το motors tv γιατι δεν παιζει?

Ευχάριστη έκληξη απο την NOVA χθές να δείξει το πρώτο επισόδειο του Prison Break σε 16:9.

Άντε και στο LOST τωρα.

Ευχάριστη έκληξη απο την NOVA χθές να δείξει το πρώτο επισόδειο του Prison Break σε 16:9.

Άντε και στο LOST τωρα.

H χθεσινοβραδινη ταινια των 10 το NOvacinema1 ηταν 4:3 Ενω η ιδια ταινια στο novacinema1 (novacyprus) ηταν16:9
:slapface:
Νικος

Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι και το Mad Money στο ΝC1 καθώς και το Enchαnted στο ΝC2 ήταν σε 16:9 ???

Ίσως να ζαλίστηκα από το Prison Break και να το μπερδεύω.