Nova στη ΜΕγάλη Βρετανία

Δημήτρης Αντωνόγλου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,493
Χίος
Γνωστός μου πρόκειται να σπουδάσει στο Newcastle Και θέλει να βλέπει NOVA λόγω Παναθηναϊκού. Ξέρω ότι αυτό δε γίνεται νομικά, αλλά μάλλον γίνεται πρακτικά. Έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες;

Ευχαριστώ

Το πρόβλημα δεν είναι η κάρτα μιας και αυτή θα αγοραστεί με διεύθυνση στην Ελλάδα και θα πληρώνεται στην Ελλάδα
ΑΛΛΑ
η εγκατάσταση του πιάτου! Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να βάλει πιάτο στην ταράτσα λόγω νομοθεσίας!

Στην ταρατσα το βλεπω χλωμο να μπορεσει να βαλει πιατο, γιατι ειναι οπως τα λεει ο φιλος mpokeras. Αυτο που επιτρεπεται σιγουρα ειναι να βαλει το πιατο στο μπαλκονι του απο εξω. Βεβαια το θεμα ειναι εαν απο εκει θα βλεπει τον δορυφορο που θελει να πιασει...

:offtopic:Εγώ θα έλεγα να αφήσει τον Παναθηναικό στα χάλια του :bigcry: και να στρωθεί στο διάβασμα! :lehrer:

Sorry παιδες, Πειραιάς βλέπετε !!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Nova στη ΜΕγάλη Βρετανία

:offtopic:Εγώ θα έλεγα να αφήσει τον Παναθηναικό στα χάλια του :bigcry: και να στρωθεί στο διάβασμα! :lehrer:

Sorry παιδες, Πειραιάς βλέπετε !!!

Και εγώ το ίδιο, αλλά πιστεύω το να βλέπεις τον ΠΑΟ είναι αρκετή τιμωρία.:award:

Θα ψάξει, λοιπόν, το σπίτι που θα μείνει με κριτήριο το αν θα τον αφήσουν να βάλει κεραία στο μπαλκόνι και το άν αυτό βλέπει προς τα νότια!

παιδια

το να λαμβανει κανεις σταθμο επιγειο η δορυφορικο

τοποθετωντας κεραιες (επιγειες-δορυφορικες) αντιστοιχα

αποτελει ατομικο δικαιωμα συνταγματικα κατωχυρωμενο (τουλαχιστον στην ελλαδα)

εντασσομενο στην (παθητικη) ελευθερια της εκφρασης........

αρα η (ΤΥΧΟΝ) νομοθετικη

απαγορευση ειναι

αντισυνταγματικη...............

Ναι, σε παραδοσιακό οικισμό να κάτσεις ένα 5μετρο με μοτέρ...μια ομορφιά θα είναι!
:grinning-smiley-043
Στην Ελλάδα έχουμε ξεφτιλίσει την έννοια "δικαίωμα", φίλε μου.

δεν το λεω γω ο

καθ χρυσογονος το λεει...........:flipout::flipout::flipout: :flipout:

(και το συνταγμα........ :flipout:)

καλα δεν ειπα για 5μετρο.

Απάντηση: Re: Nova στη ΜΕγάλη Βρετανία

παιδια

αρα η (ΤΥΧΟΝ) νομοθετικη

απαγορευση ειναι

Θα πρέπει να λαμβάνουμε όλους τους νόμους υπ' όψιν όπως περιβαλλοντική μόλυνση , οπτική μόλυνση και πολλά άλλα ... Οπότε δεν στέκει να κάνεις μήνυση με βάση ένα νόμο ... Αλλο τι γίνεται στην Ελλάδα ...

παιδια

αρα η (ΤΥΧΟΝ) νομοθετικη

απαγορευση ειναι

Xa, xa! Αυτο ελα το πεις εδω στους Αγγλους που δεν (ΔΕΝ!) εχουν συνταγμα.

Οντως θα πρεπει πρωτα να βρει σπιτι που να επιτρεπει την ανεξαρτητη τοποθετηση πιατου, καθως σε πολλά διαμερισματα υπαρχει κεντρικη εγκατασταση και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις τον αποκωδικοποιητη στην πριζα.

Προσωπικα βλεπω μεσω internet, αλλα τα παλικαρια που το εχουν φτιαξει (με πληρωμη) κανουν "νερα" και εχει καποιες διακοπες κλπ...

Οχι βεβαια, αλλα θα βρει? Εδω ολοι στοχευουν στον Αστρα του Σκαι...

Ε τοτε ας ανεβει με κανα δυο κλειδια στην ταρατσα και ας το γυρισει λιγο και μετα να πει οτι το γυρισε ο αερας.
χε χε.