NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Τα 30.9 που αναφέρετε για φουλ πακ ειναι προσφορά και τις νέους συνδρομητές ή μόνο για όσους έχουν ήδη νοβα? επίσης χρεώνουν έξτρα τον αποκωδικοποίηση ή ειναι δωρεάν όπως στις άλλες προσφορές?

Είναι για ήδη συνδρομητές που ζητούν διακοπή,μόλις τελειώσει το πακέτο της ομάδας.

Ναι, ισχύει. Εγώ αυτό το πακέτο έχω και μου δουλεύει. Χώρια βέβαια τα προβλήματα που έχει η ίδια η υπηρεσία με κολλήματα, συμβατότητες κλπ...

πρόβλημα συμβατότητας δεν έχω δει να έχει το Nova go και μπορεί να φταίει η συσκευή που έχεις συνδεθεί με το nova go

πρόβλημα συμβατότητας δεν έχω δει να έχει το Nova go και μπορεί να φταίει η συσκευή που έχεις συνδεθεί με το nova go

Μέχρι στιγμής:

Windows 7 x64 Pro σε ένα Asus Laptop
Huawei Ascend P1 (όχι root)
Windows 8.1 x64 σε ένα φορητό Lenovo

Όλες αυτές οι συσκευές που ανέφερα "υποτίθεται" ότι έπρεπε να δουλεύουν.

Επίσης, δεν παρέχουν υπηρεσία σε Mac και σε Linux. Φοβούνται φαίνεται μην τους την χακέψουν την υπηρεσία. Την τόσο καλά ανεπτυγμένη υπηρεσία (LOL).

Πάντως εγώ που έχω βάλει το full pack εδώ και 10 μέρες χρησιμοποιώ από την παρασκευή το Nova go σε λάπτοπ Windows 8.1 x64 Hp pavilion και δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μια χαρά είναι.
Μια χαρά μου φαίνεται εμένα.

απο Θεσσαλία πιο ειναι το πιο κοντινο μερος κ μεσα στα 300 ειναι κ ο αποκωδικοποιητης

Αν δεν εχεις εγκατασταση και αποκωδικοποιητη παρε τηλ.το 2106602000 να συννενοηθεις πρωτα με τη νοβα
και μετα στο πλησιεστερο σε σενα καταστημα της φορτνετ
το πακετο των φιλαθλων που οπως εχουμε πει ειναι μια προπληρωμενη ξυστη καρτα μπορουν να στο στειλουν
με αντικαταβολη 5ευ αν θυμαμαι καλα απο οποιο καταστημα ομαδας που το διαθετει
(ισως σου δωσουν τον pace με 49ευ και δωρεαν την εγκατασταση)

Αν δεν εχεις εγκατασταση και αποκωδικοποιητη παρε τηλ.το 2106602000 να συννενοηθεις πρωτα με τη νοβα
το πακετο των φιλαθλων που οπως εχουμε πει ειναι μια προπληρωμενη ξυστη καρτα μπορουν να στο στειλουν

Ημουν συνδρομητης Nova για περιπου 6-7 χρόνια στο παρελθον, είπα από περιέργια περισσότερο να παρω στο τηλεφωνο, να ρωτήσω πρωτα, να δω μηπως εχουν και καποια προσφορα. 52,20 μου απαντησαν μονολεκτικα, αφου φυσικα περιμενα κανενα 10λεπτο. Στη συνέχεια που ειπα για το προπληρωμενο στα 300 , μονο που δεν με εβρισε ο τυπος. Δεν ξερω τιποτα για τα πακετα αυτά, δεν ξερω αν εχουν αποκωδικοποιητη, να ρωτησετε εκει που τα πουλανε, μου ειπε συγκεκριμενα με το αναμενομενο βαριεστημενο υφος. Για αποφυγη παρεξηγησεων, τα ηξερα αυτά και απο το παρον thread. Περισσοτερο πηρα για να δω το επιπεδο εξυπηρετησης, αν οντως χρειαστω κατι.
Αυτό σε συνδυασμό με προηγουμενη εμπειρια μου με το εκπληκτικο λογιστηριο της forthnet (εξωδικα απο δικηγορους για 2 χρόνια για προπληρωμενο πακετο), γεγονοτα τα οποία από οτι ειδα σε αλλα thread συνεχιζονται ακομη, με επεισε να συνεχισω να μην βλεπω ελληνικό ποδοσφαιρο (λεμε τωρα).
Τουλαχιστον βλεπω ότι κάνουν προσπαθειες, όπως το official support εδω στο φορουμ. Αλλα αυτό δεν αρκει αν σχεδον ολη η εταιρεια, εχει νοοτροπια χειροτερη απο δημοσιο.

Εγώ πάντως με τόσα που έχουν ακουστεί για την Forthnet και τη Nova δεν θα αγόραζα προπληρωμένο πακέτο...

Τουλαχιστον βλεπω ότι κάνουν προσπαθειες, όπως το official support εδω στο φορουμ. Αλλα αυτό δεν αρκει αν σχεδον ολη η εταιρεια, εχει νοοτροπια χειροτερη απο δημοσιο.

Το official support για ποιόν λόγο νομίζεις ότι υπάρχει;
Υπάρχει γιατί τόσα χρόνια στο forum ο καθένας έλεγε τα προβλήματα που είχε με τη Forthnet και τη Nova, και γινόταν αρνητική διαφήμιση για αυτούς, μέσω φυσικά της συμπεριφοράς της ίδιας της εταιρείας (υποστήριξης πελατών κλπ). Όχι ότι ήθελε ο κάθε χρήστης να πει κακό λόγο.
Αναγκάστηκαν, λοιπόν, να φτιάξουν το official support, μήπως και μπορέσουν να ανέβουν λίγο στα μάτια των πελατών τους και των υποψηφίων συνδρομητών τους.

εκανα κατι καλυτερο εκανα εγγραφη στο unibet (μεσω φιλου που μενει εξωτερικο) εβαλα κ το easy-ip(κ καλα ειμαι γερμανια) και βλεπω ολους τους αγωνες ,το θεμα ειναι θα υπαρχει η νοβα μετα απο 3 μηνες ,με αυτα που λενε εξαγορα πωληση κτλ την πατησα 1 φορα με αλτεκ κ εμεινα παγωτο...

Ημουν συνδρομητης Nova για περιπου 6-7 χρόνια στο παρελθον, είπα από περιέργια περισσότερο να παρω στο τηλεφωνο, να ρωτήσω πρωτα, να δω μηπως εχουν και καποια προσφορα. 52,20 μου απαντησαν μονολεκτικα, αφου φυσικα περιμενα κανενα 10λεπτο. Στη συνέχεια που ειπα για το προπληρωμενο στα 300 , μονο που δεν με εβρισε ο τυπος. Δεν ξερω τιποτα για τα πακετα αυτά, δεν ξερω αν εχουν αποκωδικοποιητη, να ρωτησετε εκει που τα πουλανε, μου ειπε συγκεκριμενα με το αναμενομενο βαριεστημενο υφος. Για αποφυγη παρεξηγησεων, τα ηξερα αυτά και απο το παρον thread. Περισσοτερο πηρα για να δω το επιπεδο εξυπηρετησης, αν οντως χρειαστω κατι.
Αυτό σε συνδυασμό με προηγουμενη εμπειρια μου με το εκπληκτικο λογιστηριο της forthnet (εξωδικα απο δικηγορους για 2 χρόνια για προπληρωμενο πακετο), γεγονοτα τα οποία από οτι ειδα σε αλλα thread συνεχιζονται ακομη, με επεισε να συνεχισω να μην βλεπω ελληνικό ποδοσφαιρο (λεμε τωρα).

έχει βοηθήσει πολύ κόσμο το nova official support και έχουν βελτιωθεί πολλά στη Nova σε σύγκριση με παλιά που ήταν τελειώς διαφορετικά

Για βοηθηστε λιγο γιατι μαλλον καπου εχω μπερδευτει: αυτη η προσφορα των 299,προυποθετει και αυτη nova 3play start pack? γιατι αν ειναι οντως ετσι βγαινει 29,9 το μηνα + 25( δηλαδη 299/12),την ωρα που μπορεις πιο απλα να βαλεις το σπορτ πακ και να σου βγει πιο φτηνα.

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

οχι αυτη η προσφορα δεν προυποθετει απολυτος τπτ

Ίσως σε μένα να έφταιγε ότι έπεσα μέσα στις διακοπές. Την ανανέωση την έκανα τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου και το κουπόνι μου ήρθε κοντά 23 Αυγούστου

καλησπερα, εχω ενα πιατο, εχω συνδεση forthnet, και με ενδιαφερουν τα αθλητικα καναλια της νοβα. Ισχυει καποια προσφορα αυτο το διαστημα, γιατι χθες με πηρανε τηλεφωνο και μου ειπαν 50ευρω το μηνα με δωρεαν εξοπλισμο και εγκατασταση για full pack. Οτι μονο αυτο υπαρχει. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει κατι καλυτερο-φθηνοτερο σε αθλητικο πακετο και αποκωδικοποιητη (μεσω δορυφορου)?
Ευχαριστω