Ναι, ισχύει. Εγώ αυτό το πακέτο έχω και μου δουλεύει. Χώρια βέβαια τα προβλήματα που έχει η ίδια η υπηρεσία με κολλήματα, συμβατότητες κλπ...
πρόβλημα συμβατότητας δεν έχω δει να έχει το Nova go και μπορεί να φταίει η συσκευή που έχεις συνδεθεί με το nova go
Αν δεν εχεις εγκατασταση και αποκωδικοποιητη παρε τηλ.το 2106602000 να συννενοηθεις πρωτα με τη νοβα
και μετα στο πλησιεστερο σε σενα καταστημα της φορτνετ
το πακετο των φιλαθλων που οπως εχουμε πει ειναι μια προπληρωμενη ξυστη καρτα μπορουν να στο στειλουν
με αντικαταβολη 5ευ αν θυμαμαι καλα απο οποιο καταστημα ομαδας που το διαθετει
(ισως σου δωσουν τον pace με 49ευ και δωρεαν την εγκατασταση)
Τουλαχιστον βλεπω ότι κάνουν προσπαθειες, όπως το official support εδω στο φορουμ. Αλλα αυτό δεν αρκει αν σχεδον ολη η εταιρεια, εχει νοοτροπια χειροτερη απο δημοσιο.
Αν δεν εχεις εγκατασταση και αποκωδικοποιητη παρε τηλ.το 2106602000 να συννενοηθεις πρωτα με τη νοβα
και μετα στο πλησιεστερο σε σενα καταστημα της φορτνετ
το πακετο των φιλαθλων που οπως εχουμε πει ειναι μια προπληρωμενη ξυστη καρτα μπορουν να στο στειλουν
με αντικαταβολη 5ευ αν θυμαμαι καλα απο οποιο καταστημα ομαδας που το διαθετει
(ισως σου δωσουν τον pace με 49ευ και δωρεαν την εγκατασταση)
Ημουν συνδρομητης Nova για περιπου 6-7 χρόνια στο παρελθον, είπα από περιέργια περισσότερο να παρω στο τηλεφωνο, να ρωτήσω πρωτα, να δω μηπως εχουν και καποια προσφορα. 52,20 μου απαντησαν μονολεκτικα, αφου φυσικα περιμενα κανενα 10λεπτο. Στη συνέχεια που ειπα για το προπληρωμενο στα 300 , μονο που δεν με εβρισε ο τυπος. Δεν ξερω τιποτα για τα πακετα αυτά, δεν ξερω αν εχουν αποκωδικοποιητη, να ρωτησετε εκει που τα πουλανε, μου ειπε συγκεκριμενα με το αναμενομενο βαριεστημενο υφος. Για αποφυγη παρεξηγησεων, τα ηξερα αυτά και απο το παρον thread. Περισσοτερο πηρα για να δω το επιπεδο εξυπηρετησης, αν οντως χρειαστω κατι.
Αυτό σε συνδυασμό με προηγουμενη εμπειρια μου με το εκπληκτικο λογιστηριο της forthnet (εξωδικα απο δικηγορους για 2 χρόνια για προπληρωμενο πακετο), γεγονοτα τα οποία από οτι ειδα σε αλλα thread συνεχιζονται ακομη, με επεισε να συνεχισω να μην βλεπω ελληνικό ποδοσφαιρο (λεμε τωρα).
Τουλαχιστον βλεπω ότι κάνουν προσπαθειες, όπως το official support εδω στο φορουμ. Αλλα αυτό δεν αρκει αν σχεδον ολη η εταιρεια, εχει νοοτροπια χειροτερη απο δημοσιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.