NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Απο το γεγονός οτι με 6.00 παραπάνω έχεις πολυ περισσότερο περιεχόμενο

Πάρα πολύ σωστός ο Σεραφείμ!Αναλογικά η έκπτωση και στα 2 πακέτα είναι όντως 50%.Άρα και σύμφωνα με αυτό,η διαφορά των 2 τιμών που αναφέρθηκαν είναι σωστή.

δηλ ποια τιμη και απο που, απο ΠΑΕ η μεσω τηλεφωνου και για σχετη nova η με nova 3play,εγω ρωτησα σε ΠΑΕ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ και δεν ξερουν τιποτα ακομα..

είχα αγοράσει το πακέτο πριν 2 χρόνια 299 ευρώ πέρσι έκανα ανανέωση πακέτου με την ίδια τιμή και μου είχαν δώσει μια δωροεπιταγη 50 ευρώ για την μπουτίκ του ολυμπιακού φέτος που ζήτησα ανανέωση που έδωσαν στην ίδια τιμή και τα αθλητικά κανάλια HD

Καλησπερα παιδια. Την προσφορα για ανανεωση του πακετου την κανουν τηλεφωνικα. Απο ΠΑΕ Ολυμπιακου-Παο δεν ξερουν τιποτα ακομη.Είχα αγοράσει το πακέτο πριν 2 χρόνια 299 ευρώ πέρσι έκανα ανανέωση πακέτου με την ίδια τιμή και μου είχαν δώσει μια δωροεπιταγη 50 ευρώ για την μπουτίκ του ολυμπιακού προχθες που μου τηλεφωνησαν μου έδωσαν στην ίδια τιμή και τα αθλητικά κανάλια HD με ρωτησαν και για τα cinema συν 10 ευρω αλλα ειπα οτι θελω μονο το αθλητικο πακετο. Μην ανησυχειτε θα σας παρουν τηλεφωνο!!

Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα αν τα 10 για το full pack ειναι με το μηνα η πληρωνεις 310 ντουκου. Η πληρωνεις 10x12=120 + 300 δηλαδη 420 ντουκου
:-) δικαιωμα:-)

καλησπέρα και από εμένα. Είχα και εγώ το πακέτο των φιλάθλων από πέρσι. Με κάλεσαν από το 21095*****. Η προσφορά ήταν 300Ε και τα HD δωρεάν για 12μήνες ή 35Ε για full pack με 18μήνες δέσμευση.
Ήθελαν να ηχογραφήσουν λέει την απάντηση μου. Δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή αν αργότερα απο τις μπουτικ βγεί καλύτερη προσφορα δεν μπορώ να υπαναχωρήσω και να την αγοράσω;
Ρώτησα πως θα την στείλουν; στο myaccount ή ταχυδρομικώς; Δεν πήρα σίγουρη απάντηση.....
Είναι σίγουρο ότι η εταιρία θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο σε προσφορά. Το full pack δεν δίνεται με 12 μηνη δέσμευση και ας πληρώνει κάποιο όλο το ποσό....
Παιδιά γίνεται λίγο ευέλικτη επιτέλους.....και κατανοήστε την εποχή που ζούμε.

η ηχογράφηση γινεται για να ειναι διασφαλισμένη η συμφωνία
ταχυδρομικός έτσι μου είπαν όταν έκανα ανανέωση και πέρσι έτσι έγινε τουλάχιστον με εμένα

πώς διασφαλίζεται μία συμφωνία μόνο με ηχογράφηση; Απλά εκφράζω μία απορία.

εάν σου που ότι η συμφωνία που έκανες μαζί τους ειναι κάποια άλλη από αυτήν που έκανες απλά ζητάς την ηχογράφηση

η ηχογράφηση για εμένα δεν ειναι προβλημα

Αφου τα εχει χασει εφετος ΟΛΑ (Παει και το ΙΣΠΑΝΙΚΟ)
Ακομα και το πρωταθλημα με μειον 2 ομαδες εχει 4 αγωνιστικες ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30% ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ

Αφου τα εχει χασει εφετος ΟΛΑ (Παει και το ΙΣΠΑΝΙΚΟ)
Ακομα και το πρωταθλημα με μειον 2 ομαδες εχει 4 αγωνιστικες ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30% ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ

Εσυ φιλε μου εισαι πελατης τους?