NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

12,5 euro βγαινει για το επιγειο novasport1,θα εβαζα με χιλια αλλα αποτι βλεπω στο 1 ολο 2ης διαλογης παιχνηδια βαζει.παο και αεκ π.χ. την πρωτη αγωνιστικη τους εχει το novasport2.
Μόνο Κυριακής αγωνες θα δείχνει το ns 1

Η ΠΑΕ Παναθηναικος ποτε θα ενεργοποιησει την προσφορα?Δινω λογο τιμης οτι την διαφορα που θα κερδισω απο την Νοβα θα την δωσω σαν ενισχυση στην Παναθηναικη Συμμαχια.(Σοβαρα μιλαω)

Και γω τα δεχομαι και κερναω μπουκαλι στο forum για να "βριζομαστε" και live. :-))

απο τις αλλες παε ..υπαρχει καποια ενημερωση ???

Παιδιά το θέμα δεν είναι τι ομάδα υποστυρίζουμε αλλά ότι μπορούμε να πάρουμε από τις ΠΑΕ την προσφορά. Αν είσαι ΠΑΟΚ και πάρεις την προσφορά από την ΠΑΕ ΠΑΟ, δεν αλλάζει κάτι ούτε για σένα ούτε για την ομάδα που υποστυρίζεις. Εσύ απλά εποφελήσε του 50% της έκπτωσης που δίνει η συνεργασία της Nova με τις ΠΑΕ.

Οι καιροί είναι περίεργοι και οι μπίζνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο καθαρές δεν είναι...
χωρίς ακρότητες, σκέφτηκε κανείς ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εις βάρος των υπόλοιπων ομάδων σε ότι αφορά π.χ. την απόδοση σε αυτές των χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα; επομένως, και η παναθηναϊκο -ή όποια άλλη- φροσύνη ίσως να μην είναι και τόσο ακραία...
το να μην ξεκινάνε όλες οι ομάδες -ακόμη και σ' αυτό- από την ίδια αφετηρία, κάτι δείχνει κι αυτό, κατά τη δική μου ταπεινή άποψη...

Last edited:
Οι καιροί είναι περίεργοι και οι μπίζνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο καθαρές δεν είναι...
χωρίς ακρότητες, σκέφτηκε κανείς ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εις βάρος των υπόλοιπων ομάδων σε ότι αφορά π.χ. την απόδοση σε αυτές των χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα; επομένως, και η παναθηναϊκο -ή όποια άλλη- φροσύνη ίσως να μην είναι και τόσο ακραία...
το να μην ξεκινάνε όλες οι ομάδες -ακόμη και σ' αυτό- από την ίδια αφετηρία, κάτι δείχνει κι αυτό, κατά τη δική μου ταπεινή άποψη...

Σκέφθηκες πότε ότι κάποιοι ίσως και να έχουν καλύτερα και σοβαρότερα τμήματα marketing από άλλους; τεσπα θεωρώ ανόητη τη συζήτηση για το ποιος και τι δίνει αρκεί που είναι φθηνότερο το προϊόν.
Μακάρι να το δώσουν άμεσα και οι άλλες παε να ξεκολησσουν οι καχύποπτοι η οι φανατικοί.
Στην τελική μην σου πω ότι για τους ολυμπιακούς είναι και χειρότερη η προσφορά γιατί αν μπεις στον κόπο να κατεβείς στο καραϊσκάκη όπως έκανα εγώ δεν φεύγεις χωρίς να αγοράσεις και κάτι άλλο τώρα μάλιστα που είναι και σε έκπτωση οπότε περισσότερα πληρώνεις.

Ανθρωπε μου η νοβα ανακοινωσε οτι ειναι προς ολες τις παε. Τωρα αν ο παο για δικους του λογους δεν την παρεχει ειναι αλλο θεμα.

Και για καλη ερωτηση ποιος ειναι ο λογος που η παε παο δεν την διαθετει;;;

Γιατι αρνειται το -10%;;;

Γιατι δειχνει τουλαχιστον στα φιλικα οτι προτιμα τον οτε και οχι την εταιρια που της δινει καθε χρονο εκατομμυρια ευρω για εσοδα.

Μονο να κατηγορουμε δε λεει

Γνωριζει καποιος να μας πει στο nova επιγεια θα μας δειχνει τον ολυμπιακο (η λογικη λεει αφου η προσφορα γινετε μεσο του ολυμπιακου θα το δειχνει.. το λεει κ η προσφορα αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο)τον αποκωδικοποιητη για το επιγεια απο που θα το παρουμε?????

Απάντηση: Re: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Γνωριζει καποιος να μας πει στο nova επιγεια θα μας δειχνει τον ολυμπιακο (η λογικη λεει αφου η προσφορα γινετε μεσο του ολυμπιακου θα το δειχνει.. το λεει κ η προσφορα αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο)
Δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς ότι θα δείξει και τα τριάντα ματς του Ολυμπιακού το ns1. Προσωπικά το θεωρώ απίθανο. Επίσης δε βλέπω "να το λέει και η προσφορά".

ναι οντως εχεισ δικιο να δειξεικ τα 30 ματς λιγο δυσκολο λογικα ολυμπιακος αεκ κ παο δεν θα παιζουν την ιδια ωρα αρα οταν παιζει ο ολυμπιακος πιθανον ννα το δειχνει.....κ απο τι θυμαμαι στο νοβα1 εδειχνε οσφπ

απο τι μου ειπαν απο την nova η προσφορα ειναι super leage+nova και οχι μονο οσφπ.... πρεπει να παμε οποσδηποτε red store η οπουδηποτε μπορουμε να το αγορασουμε??????

Καλησπέρα σε όλους.Γράφω πρώτη φορά και θα αναφέρω κι εγώ από την πλευρά μου τις λεπτομέρειες της αγοράς της συγκεκριμένης προσφοράς.Αρχικά παράγγειλα το πακέτο τηλεφωνικά στο redstore(δεν είμαι Ολυμπιακός) και το παρέλαβα την επόμενη το πρωί(σήμερα) με χρέωση 5 ευρώ,δηλ. συνολικά 304.Είχα μιλήσει πριν από 2 ημέρες με ΝΟΒΑ και πήρα δωρεάν τον αποκωδικοποιητή τον 831.Ήμουν συνδρομητής παλιότερα και δεν είχα τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή.Την προηγούμενη μέρα που είχα μιλήσει μαζί τους μου είχαν πει ότι θα πρέπει να αγοράσω τον δέκτη με 49 ευρώ.Πήρα την επόμενη και παραπονέθηκα "ελαφρώς" για την αγορά του δέκτη και μου είπαν ότι μου τον κάνουν δώρο.Όντως τα πήρα σήμερα,τα ενεργοποίησα και τέλος!Α,και 2 μήνες δώρο τα HD κανάλια.Τώρα,η γνώμη μου είναι ότι έτσι σαν τιμή και με δώρο τον δέκτη,κάπως τρώγεται η προσφορά.Δεν λέω ότι είναι φτηνή,προς θεού,αλλά κάπως τρώγεται.Ίσως αν η προσφορά αφορούσε το πλήρες πακέτο θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για καλή τιμή.Αυτά!

Last edited:

Αυτά να τα hd να μην είναι στάνταρ και να θέλουν έξτρα 5 ευρώ.
Δεν μπορώ να το χωνέψω.
Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.Είναι αυτονόητο ότι έπρεπε να είναι δωρεάν.

Αυτά να τα hd να μην είναι στάνταρ και να θέλουν έξτρα 5 ευρώ.
Δεν μπορώ να το χωνέψω.
5 ευρώ δεν είναι τίποτα γι αυτό που δίνουν.