NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: Απάντηση: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Δεν χρειαζεται να εισαι Ολυμπιακος. Απλα πας στον Ναό... και παιρνεις την καρτα :firstprize:
Θα πρότεινα ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΑΕΙ για αγορα να μας πει λεπτομεριες για την όλη διαδικασία και εάν μπορει να ανεβάσει και καμία φωτο απο το προϊόν.

Re: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

καλημερα παιδια..επειδη ειμαι και ψιλοασχετος..εχω νοβα 7 χρονια,τον πανασατ και συνδρομη αοριστου χρονου λογικα..μιλησα με νοβα και δεν μου ειπαν οτι πρεπει να παρω αλλον δεκτη σε περιπτωση που παρει καποιος την καρτα της προσφορας,αλλα απο οτι βλεπω εδω μαλλον χρειαζεται.τα χρηματα οντως ειναι μετρητοις,πραγμα δυσκολο στις μερες μας..αλλα και τα 50+ ευρω τον μηνα μονο για το sports επισης πολλα..αν θυμαμαι καλα,πριν 2 χρονια μου ειχε στειλει καρτα η νοβα και την ειχα αλλαξει..αυτο σημαινει "παντρεμα" με τον δεκτη αρα και για να χρησιμοποιησω την προσφορα πρεπει να αγορασω αλλον?

Καλύτερα να ξαναπαρεις τη ΝΟΒΑ και να τους πεις ακριβώς ποιο μοντελο panasat ΕΧΕΙΣ. Το 720i ΔΕΝ έχει δυνατότητα παντρεματος μετέπειτα μοντέλα το έχουν. Η αλλαγη της κάρτας που ανεφερες δεν σημαίνει υποχρεωτικά και πάντρεμα. Ένας εύκολος τρόπος για να δεις εάν ειναι παντρεμένη η κάρτα σου ειναι να την βγάλεις απο τον άποκωδικοποιητη και να δεις εάν παίζουν τα ελεύθερα δορυφορικά. Εάν παίζουν τότε ειναι ανυπαντρη!

ευχαριστω για την αμεση απαντηση..ο πανασατ που εχω ειναι ο 910 απο οτι βλεπω,μαλλον αρχαιος ε?δοκιμασα με την καρτα και επιανα al jazeera,euronews και κατι αλλα,λογικα αυτα εννοεις οτι ειναι τα ελευθερα δορυφορικα ετσι?αρα εχω ανυπαντρη καρτα και δεν χρειαζομαι δεκτη αν παρω την προσφορα?

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα , ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ δεκτη. Πάρε ξανα τη ΝΟΒΑ για να το τσεκαρεις. Και πες μας.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση..ο πανασατ που εχω ειναι ο 910 απο οτι βλεπω,μαλλον αρχαιος ε?δοκιμασα με την καρτα και επιανα al jazeera,euronews και κατι αλλα,λογικα αυτα εννοεις οτι ειναι τα ελευθερα δορυφορικα ετσι?αρα εχω ανυπαντρη καρτα και δεν χρειαζομαι δεκτη αν παρω την προσφορα?

εαν ειχες τον 910 αποκλειεται να εισαι παντρεμενος.
οποτε με ενα απλο δεκτακι που να υποστηριζει irdeto,κανεις την δουλεια σου.

παιρνω την νοβα αλλα αυτη η αναμονη αυγουστιατικα κιολας..με μπερδεψατε βρε παιδια..με τον δεκτη που εχω δηλαδη δεν μπορω να βαλω την νεα καρτα και να παιξει?αφου δεν ειναι παντρεμενος..

Εφόσον απαιτείται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ; με αυτόν τον δεκτη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Εχε υπομονή γιατι η πιο έγκυρη απάντηση ειναι απο την ίδια τη ΝΟΒΑ. Ξαναπάρε και πες μας.

λοιπον επιτελους εχουμε νεα!δεν δινουνε νεα καρτα προσβασης στο redstore,αλλα κατι σαν "κουπονι" οπως μου ειπανε,με ενα 12ψηφιο αριθμο που τον δηλωνεις στην νοβα και συνεχιζεις με τον ιδιο δεκτη και την ιδια καρτα..πιστευω ευχαριστα νεα για πολλους που εχουνε ηδη νοβα..

Εμένα εχθές η ίδια η ΝΟΒΑ μου μίλησε για άποκωδικοποιητη με δυνατότητα παντρεματος ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Εάν ισχύει τελικα το σημερινό τότε μιλάμε για νέα εξέλιξη. Ας μιλήσει κάποιος που έχει αγοράσει το πακέτο και ξέρει περισσότερα.Θεωρώ σχεδόν απίθανο ότι θα δώσει η ΝΟΒΑ τη δυνατότητα να ενεργοποιηθούν παλιες ξεχασμένες ανυπαντρες κάρτες. Θα ειναι ΜΕΓΆΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. Ας το διευκρινήσεις κάποιος οριστικά.

Last edited:

τι να πω..το ανεφερα αυτο και η απαντηση ηταν "αφου εχεις ενεργοποιημενο πακετο,συνεχιζεις κανονικα"..πιθανον το υποχρεωτικο παντρεμα να αφορα μονο νεες συνδεσεις..σιγουρα μονο αν καποιος το κανει θα μπορει να μας πει περισσοτερα..το δυσκολο ειναι τωρα να βρουμε τα 300 ευρω..¨)

Έτσι όπως το βάζεις μάλλον ΕΧΕΙΣ δίκιο. Εγω χθες τους είπα ότι ΔΕΝ είμαι συνδρομητής. Οπότε εσυ που είσαι ενεργός συνδρομητής ΕΧΕΙΣ άλλο καθεστώς. Εύχομαι να κανείς εσυ το βήμα και να μας πεις λεπτομεριες πιο πολλές. Καλές αγορές!!!

γνωριζει κανεις μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα?

λοιπον επιτελους εχουμε νεα!δεν δινουνε νεα καρτα προσβασης στο redstore,αλλα κατι σαν "κουπονι" οπως μου ειπανε,με ενα 12ψηφιο αριθμο που τον δηλωνεις στην νοβα και συνεχιζεις με τον ιδιο δεκτη και την ιδια καρτα..πιστευω ευχαριστα νεα για πολλους που εχουνε ηδη νοβα..

Μίλησα και εγώ και επιβεβαιώνω. Με την νοβα μου ειπαν (14 λεπτά αναμονή. Σε σχέση με τα 20' λεπτά πριν λίγες μέρες βελτιώνονται. Αραβικά μεγαλεία..) ότι παίρνεις απλα έναν κωδικό από το κατάστημά και τους τον λες από το τηλ για να γίνει η ενεργοποίησή. Σε ερώτηση αν έχω άλλη υποχρέωση προς τον γαύρο...εε προς τον ολυμπιακό, μου είπε ότι η μονή ενημέρωσή που έχουν είναι ότι πρέπει να είσαι φίλαθλος (δλδ να σου αρέσει το...άθλημα).κάλεσα και το redstore καιμετα από αναμονή 10 λεπτών μια μαϊμού...εε μια υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχεις καμια υποχρέωση. Απλα σκας τα 299 παίρνεις μια κάρτα με τον κωδικό και μετα μιλάς με νοβα.
Το σκέφτομαι σοβαρά. Ειχα ενεργοποιήσει την προσφορά με τα 39.90 με δωρο τα hd αλλά την πάγωσα για να το σκεφτώ μια μερα (και να κάνω και μια ληστεία σε κανα παγκαρι για να βρω τα 299). Θα αγνοήσω μάλλον τα hd καθώς άλλο 480 το χρόνο και άλλο 300. Είναι διαφορά.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πρέπει να πάω στο καραισκακη και έχω αλλεργία...

Μίλησα και εγώ και επιβεβαιώνω. Με την νοβα μου ειπαν (14 λεπτά αναμονή. Σε σχέση με τα 20' λεπτά πριν λίγες μέρες βελτιώνονται. Αραβικά μεγαλεία..) ότι παίρνεις απλα έναν κωδικό από το κατάστημά και τους τον λες από το τηλ για να γίνει η ενεργοποίησή. Σε ερώτηση αν έχω άλλη υποχρέωση προς τον γαύρο...εε προς τον ολυμπιακό, μου είπε ότι η μονή ενημέρωσή που έχουν είναι ότι πρέπει να είσαι φίλαθλος (δλδ να σου αρέσει το...άθλημα).κάλεσα και το redstore καιμετα από αναμονή 10 λεπτών μια μαϊμού...εε μια υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχεις καμια υποχρέωση. Απλα σκας τα 299 παίρνεις μια κάρτα με τον κωδικό και μετα μιλάς με νοβα.
Το σκέφτομαι σοβαρά. Ειχα ενεργοποιήσει την προσφορά με τα 39.90 με δωρο τα hd αλλά την πάγωσα για να το σκεφτώ μια μερα (και να κάνω και μια ληστεία σε κανα παγκαρι για να βρω τα 299). Θα αγνοήσω μάλλον τα hd καθώς άλλο 480 το χρόνο και άλλο 300. Είναι διαφορά.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πρέπει να πάω στο καραισκακη και έχω αλλεργία...

γινεται και μεσω κουριερ η δουλεια,απλα θα σε δυσκολεψει να ανοιξεις τον φακελο λιγο..50% κατω παντως δεν γινεται να το αγνοησεις..

παρε κανενα αντιισταμινικο πριν πας γιατι θα σε καταλαβουνε!

Quote Originally Posted by flaski View Post

Επειδή έχουμε το ίδιο θέμα πως ακριβώς έκανες το πάγωμα;

Επειδή έχουμε το ίδιο θέμα πως ακριβώς έκανες το πάγωμα;
Ενώ έκανα εγγραφή τη δεύτερα για την προσφορά των 39.90 τους ειχα πει ότι θα πληρωνα αύριο. Σήμερα που μίλησα τους ειπα ότι θα το σκεφτώ για την προσφορά των 299 και μου ειπαν απλά να καλέσω αύριο για να ενεργοποιήσουμε μια από τις δυο. Ελπίζω να μην μιλούσα με ουρακοτάγκο στην νοβα και να μην διπλοπληρωνω. Εσύ έχεις ήδη πληρώσει? Αν σε ενδιαφέρει η γαυροπροσφορα παρε τηλ στη νοβα. Λογικά όμως λεφτα πίσω να πάρεις δύσκολο.

Ενώ έκανα εγγραφή τη δεύτερα για την προσφορά των 39.90 τους ειχα πει ότι θα πληρωνα αύριο. Σήμερα που μίλησα τους ειπα ότι θα το σκεφτώ για την προσφορά των 299 και μου ειπαν απλά να καλέσω αύριο για να ενεργοποιήσουμε μια από τις δυο. Ελπίζω να μην μιλούσα με ουρακοτάγκο στην νοβα και να μην διπλοπληρωνω. Εσύ έχεις ήδη πληρώσει? Αν σε ενδιαφέρει η γαυροπροσφορα παρε τηλ στη νοβα. Λογικά όμως λεφτα πίσω να πάρεις δύσκολο.
Και εγώ Δευτέρα ενεργοποίησα τα 39.90 και πλήρωσα μεσω κάρτας τα 28 ετυρώ του Αυγούστου.
Μετά είδα την προσφορά..
Χθες τους έστειλα email για υπαναχώρηση αλλά ακάμα δεν έχω λάβει απάντηση...
Σκέφτομαι να πάω απόγευμα στο Ναό να αγοράσω την κάρτα αλλά φοβάμαι τη διπλοχρέωση

Update: μίλησα και εγώ μαζί τους και μου είπαν ότι μπορώ να πάω να πάρω την προσφορά και μετά να τους τηλεφωνήσω για να την ενεργοποιήσω....