NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

αραγε τα εμπορικα τμηματα των αλλων ομαδων θα το γνωριζουν...????
και γιατι δεν κανει κατευθειαν η νοβα να μην μας ταλαιπωρει..??
Ο λόγος που δεν το κάνει απευθείας η NOBA είναι η υπόνοια που έχω για καταβολή του τηλεοπτικού συμβολαιου στις ομάδες με προϊόν

Λοιπόν, επείδη έχουν γραφτεί πολλά από την αρχή του θέματος μεταξύ των οποίων και πολλά γραφικά και οπαδικά (και απορώ γιατι δεν επεμβαίνουν οι mods), ενημερώνω για τα εξής:
Απόθεμα στο RED STORE υπάρχει.
Το πακέτο έιναι σε θήκη πλαστική όπως πουλιόνταν παλιά οι κάρτες πρόσβασης.
Μέσα έχει ένα φυλαδιάκι, διαφημιστικό εν μέρει, στην τελευταία σελίδα του οποίου έχει οδηγίες για την ενεργοποίηση/σύνδεση (το έχω σκανάρει αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω) καθώς και μία καρτα, σαν το ξυστό, όπου ξύνεις και εμφανίζεται ένα κωδικός.
Αν είσαι ήδη συνδρομητής (σε οποιο πακέτο με έκπτωση η χωρίς) τηλεφωνείς στο 18345 (επιλογή 3) και ζητάς να ενεργοποιήσεις την προσφορά.
Σε συνδέουν στο αρμόδιο τμήμα (περιμένεις κανα 20λεπτο) και μετά δίνεις αριθμό συνδρομητή και κωδικό προσφοράς και είσαι έτοιμος.
Αν έχεις ήδη πληρώσει τον τρέχοντα μήνα (όπως εγώ που είχα πληρώσει τον Αυγουστο από 6/8 όταν συνδέθηκα στα 39,90) η προσφορά ξεκινάει από 1/9.
Όπως μου είπαν κατά το χρόνο της προσφοράς αυτό δεν θα λάβω κάποιο λογαριασμό!

Αν δεν έχεις εξοπλισμό μπορείς να παραγγείλεις τα εξής από τα 2 παρακάτω πακέτα:
1. Pace 831 ( 49), πιάτο και LNB (Standard Kit - 10) και εγκατάσταση ( 50)
2. PVR 865 ( 149), πιάτο και LNB (Plus Kit - 10) και εγκατάσταση ( 62)

Αν δεν έχεις εξοπλισμό αλλά δεν θες εγκατάσταση από αυτούς διαλέγεις ένα από τα παραπάνω 2 πακέτα/δέκτες και σου τον στέλνουν με courier.
Σε κάθε περίπτωση αγοράς εξοπλισμού υπογράφεις σχετική σύμβαση (σσ. και άρα παντρεύεις και την κάρτα).

Η προσφορά είναι πολύ καλή και το μόνο ειλικρινά dessus (δεν συζητάω τις οπαδικές γραφικότητες) είναι ότι πρέπει να σκάσεις το ποσό upfront.
Πληρώνεις και με κάρτα βέβαια αλλά δεν ρώτησα για δόσεις (το έβαλα μια και έξω μαζί με κάτι μπλουζάκια με καλή έκπτωση που αγόρασα για τα παιδιά ....)
Εμένα μου έκατσε ευτυχώς καλά γιατί τη Δευτέρα το πρωί είχα ενεργοποιήσει στα 39,90 και είχα σκάσει, ενώ κρατάς και υφιστάμενη κάρτα και εξοπλισμό!

Αρα ξεχάστε τις οπαδικότητες και εν ανάγκη παραγγείλετέ το με courier αν δεν γουσταρετε να πάτε στο Καραϊσκάκη. Σε hardcore περιπτώσεις (GWF, αναγνώστες Πράσινης κλπ), βάλτε άλλον να ανοίξει το πακέτο και να βγάλει το κάλλυμα του πλαστικού κουτιού, γιατί το κάλλυμα είναι στα χρώματα και με το σήμα του Θρύλου!

Τώρα γιατί αυτή η προσφορά έγινε μόνο με τον Ολυμπιακό, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, ήταν πάντως λαϊκή απαίτηση καθώς το Καραϊσκάκη είναι πολύ μικρό για μεγάλα ματς και ο κόσμος αδυνατούσε να πληρώσει τα 52 ευρώ της κανονικής συνδρομής. Ισως μάλιστα με τον τρόπο αυτό τα χρήματα που εισπράττει σε μετρητά το Red Store να χρησιμοποιηθούν για την άμεση πληρωμή του μεριδίου της ομάδας από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και αν υπάρχει στενότητα στη NOVA έτσι να βρέθηκε ένα τρόπος έμμεσης καταβολής ρευστού!

edit: Αν ισχύει και για τις άλλες ομάδες νομίζω ενισχύεται η θεωρία μου περί εξόφλησης οφειλών δια του προϊόντος...

με προλαβες..μολις τον ενεργοποιησα και εγω(με αναμονη στην νοβα 1 λεπτο παρακαλω..),η διαδικασια και το κουτι ειναι ακριβως οπως τα ειπε ο φιλος πιο πανω..πληρωνεις 300 και ησυχαζεις για ενα χρονο δηλαδη με μεσο ορο 25 ευρω τον μηνα..παιδια αξιζει οτι ομαδα και αν ειστε,προσωπικα παντως δεν ειχα προβλημα με το κουτι!!

Ειδική προσφορά προς τους φιλάθλους των ομάδων

Ο Όμιλος Forthnet έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ποιοτική ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και την διαρκή ανταπόκριση στις υψηλές απαιτήσεις των φιλάθλων και των συνδρομητών, προχωρά σε μια σημαντική εμπορική πρόταση κάνοντας ακόμη πιο προσιτή την τηλεοπτική απόλαυση.
Στο πλαίσιο των συνεχών συζητήσεων με τη Super League για την πολύπλευρη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και την αρτιότερη προβολή του αθλήματος, η Nova, έθεσε προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την πρόταση της για μια προσιτή προσφορά προς τους φιλάθλους όλων των ομάδων.
Η Nova προτείνει την απόκτηση των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης με ειδικά διαμορφωμένες τιμές για τους φιλάθλους της κάθε ομάδας.
Μέσω των ομάδων, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αποκτήσουν το κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο και φυσικά να απολαμβάνουν τους αγώνες και των 16 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Superleague, τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, το Champions League, με τις προσπάθειες και των ελληνικών ομάδων, τους αγώνες του Europa League και τους σπουδαίους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Premier League. Παράλληλα θα απολαμβάνουν δεκάδες επιλεγμένα κανάλια με τις κορυφαίες σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, ψυχαγωγία, παγκόσμια ειδησεογραφία, αθλητικά και φυσικά τα μεγάλα ελληνικά κανάλια με τέλεια ψηφιακή εικόνα.
Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15/9 και η διάθεση των συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω των ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στις ΠΑΕ.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=249301&Sport=1&Competition=1713&Season=115137&Country=82

Ισχύει τελικά για όλες τις ομάδες!

Έλα ρε ομαδάρα (ομαδάρες πλέον) δώστα όλα! 12 μήνες πώρωση!!

Λίγο πιο σοβαρά τώρα (αν και τα περιέγραψε και ο φίλος iceman πολύ αναλυτικά) ξαναπήρα τηλ σήμερα στην ΝΟΒΑ για να δω μήπως υπάρχουν κάποιες "ελλείψεις" στην προσφορά ή τίποτα ψιλά γράμματα. Μου είπαν ότι είναι το φουλ αθλητικό πακέτο κανονικά και απλά δεν έχει τα HD κανάλια. Η προσφορά των 40 ευρώ/μήνα βγαίνει 480 το χρόνο και απλά έχεις δώρο τα hd. H προσφορά των 299 και τα hd να βάλεις είναι 299+60=360 ευρώ το χρόνο. Είναι 120 ευρώ διαφορά. Σεβαστό ποσό. Η ντούκου πληρωμή είναι το πρόβλήμα αλλά έκλεψα τα λεφτά από τα κοινόχρηστα Αυγούστου/Σεπτεμβρίου και έφυγα για τον ναό. Εκεί η πρώτη ερώτηση ήταν "το φθηνό ή το ακριβό θέλετε?". Όπα λέω ξεκινάμε. Τελικά το "φθηνό" είναι 149 ευρώ για το επίγειο για ένα χρόνο.

Γύρισα σπίτι, φόρεσα τον κατάλληλο εξοπλισμό :

image.aspx

και πήρα το πακέτο:

20120809_170631.jpg

Μέσα είχε την καρτούλα με τον κωδικό και ένα φυλλάδιο οδηγιών. Αναφέρει το κόστος απόκτησης εξοπλισμού σε περίπτωση που δεν τον έχει κάποιος:

20120809_170721.jpg

Μπορεί κάποιος όπως αναφέρθηκε να το ενεργοποιήσει και αργότερα για να πιάσει και το καλοκαίρι του 2013 (αν υπάρχει η Ελλάδα).

20120809_170828.jpg

παιδες ξερετε αν ισχυει για μονο στο red store κατω στο καραισκακη ή μπορεις αραγες να πας σε οποιοδηποτε αλλο υποκαταστημα??? γιατι απο ηλιουπολη πειραια αν και αδειοι οι δρομοι δε παλεευεται με 45 βαθμους....

παιδες ξερετε αν ισχυει για μονο στο red store κατω στο καραισκακη ή μπορεις αραγες να πας σε οποιοδηποτε αλλο υποκαταστημα??? γιατι απο ηλιουπολη πειραια αν και αδειοι οι δρομοι δε παλεευεται με 45 βαθμους....

μπορεις να κανεις και παραλαβη με αντικαταβολη μεσω κουριερ,χρεωση 5 ευρω..το εκανα και μου ηρθε την επομενη μερα,πιο πολυ βενζινη θα χαλουσα απο μενιδι-πειραια..

μπορεις να κανεις και παραλαβη με αντικαταβολη μεσω κουριερ,χρεωση 5 ευρω..το εκανα και μου ηρθε την επομενη μερα,πιο πολυ βενζινη θα χαλουσα απο μενιδι-πειραια..

ΤΕΛΙΚΑ αυτο το αυτοκολητο απο το δεκτη αφαιρειται...??? καποιο αλλο ''κολπο'' ολυμπιακο εχει ???? ;) ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω...!!!

ΤΕΛΙΚΑ αυτο το αυτοκολητο απο το δεκτη αφαιρειται...??? καποιο αλλο ''κολπο'' ολυμπιακο εχει ???? ;) ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω...!!!

το αυκολολλητο προσθετο ειναι και αφαιρειται ευκολα,αλλα πιστευω πως κανεις πλακα ετσι??..αλλωστε οπως ειδα σημερα θα βαλουνε ολες οι ομαδες αυτη την προσφορα,αρα αν δεν αντεχεις περιμενεις..

μαζι σου φιλε χιλια δικιο εχεις ποιο πολυ θα παει η βενζινη και οι καφεδες που θα πιουμε ωσπου να φτασουμε κατω. μια χαρα με βλεπω να τη κανω τη δουλεια μια ωρα αρχιτερα!!! thnaks!!

το αυκολολλητο προσθετο ειναι και αφαιρειται ευκολα,αλλα πιστευω πως κανεις πλακα ετσι??..αλλωστε οπως ειδα σημερα θα βαλουνε ολες οι ομαδες αυτη την προσφορα,αρα αν δεν αντεχεις περιμενεις..

πλακα κανω εξαλλου ειμαι σε διακοπες τωρα.... :)

μαζι σου φιλε χιλια δικιο εχεις ποιο πολυ θα παει η βενζινη και οι καφεδες που θα πιουμε ωσπου να φτασουμε κατω. μια χαρα με βλεπω να τη κανω τη δουλεια μια ωρα αρχιτερα!!! thnaks!!
Οι δρόμοι πάντως είναι άδειοι. Κυψέλη-Ναό ούτε 20 λεπτά δεν έκανα. Μέχρι τις 21:00 είναι ανοικτό οπότε προβλέπεται και καφές στο μικρολίμανο. :-)

Οι δρόμοι πάντως είναι άδειοι. Κυψέλη-Ναό ούτε 20 λεπτά δεν έκανα. Μέχρι τις 21:00 είναι ανοικτό οπότε προβλέπεται και καφές στο μικρολίμανο. :-)

μια βολτιτσα τωρα που τα λες για καφε κατω στο ναο να κανουμε κ το σταυρο μας δε βλαπτει!!! το καλο ειναι οτι μαζι με το πακετο μπορει να παρουμε κ κανα εξτρα δωρακι για τη καινουργια χρονια!!!! παντως καλη φαση γιατι με τα λεφτα που διναμε μεχρι τωρα εγω ειχα αρχισει να το σκεφτομαι για αυτη τη χρονια αν λαβουμε υποψη κ τι ομαδες θα κατεβασουν τα αντιπαλα στρατοπεδα....

αυριο λοιπον εχουμε δουλεια στο περαια χαχαχαχαχαααα!!!! αν κ τωρα ακουγα στις ειδησεις απο αυριο συννεφιες κ το θερμομετρο θα περιοριστει στους 37...... μονο!!

Αυτη τη στιγμη τρεχει το πακετο προσφορας 49 για την επιγεια για 3 μηνες, ως 19 Οκτ.
Ποτε ειναι η τελικη ημερομηνια ενεργοποιησης του πακετου ατα 149 για την επιγεια,γιατι δεν θελω να χασω το νοβα-σινεμα απο τωρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

σοβαρα τωρα ειναι δυνατον ο δεκτης να εχει τετοια πραγματα ..????----->(Ειδικά αυτή η συνδρομή θα έχει ειδικό λογότυπο με το σήμα του Ολυμπιακού (θρυλοsport). Επίσης ο Pace που θα πάρεις, όταν ξεκινάει θα παίζει τον ύμνο του Ολυμπιακού ενώ και η συνδρομητική κάρτα θα έχει πάνω το σήμα του Ολυμπιακού)

Ήταν αστείο ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Ήταν αστείο ...
το λογοτυπο το καλυπταμε με ενα σεμεδακι :) τον υμνο ατην εκκινηση τι θα καναμε :) ???/

Ενεργοποίησα σήμερα.

1η προσπάθεια. 20+ λεπτά αναμονή, μου απαντά εκπρόσωπος του λέω τι θέλω να κάνω και μου λέει "περιμένετε μισό λεπτό" και με βάζει σε αναμονή. Σε ένα λεπτό η γραμμή κλείνει...

2η προσπάθεια. 30+ (!!!) λεπτά αναμονή. Της είπα της υπαλλήλου να μην με βάλει σε αναμονή. Τελικά η ενεργοποίηση έγινε εύκολα λέγοντας της τον αριθμό της κάρτας. Λόγω του ότι την Δευτέρα 6/8 είχα ενεργοποιήσει την προσφορά με τα 39.90 είχαν ανοίξει και τα κανάλια HD (είναι 5-6) τα οποία θα μου είναι ανοικτά και όλο τον Αύγουστο χωρίς χρεώση (ποιος στην χάρη μου) και θα κλείσουν 31/8. Όπως ανάφερε και φίλος παραπάνω μπορώ να τα πάρω εξτρά με το ποσό των 4,90 (ποιός στην χάρη μου και πάλι).

Ελπίζω για 12 μήνες να μην χρειαστεί να ξανακαλέσω για κάποιο θέμα. Ξαναζώ τραγελαφικές καταστάσεις που είχε με Φορθνετ πριν λίγα χρόνια με τα 30+ λεπτά αναμονής.

πηρα γευση απο ναο σημερα!!! αν και οι κυλοιομενες σκαλες δε δουλευας μιας κ προφανως δεν υπαρχει αρκετος κοσμος για να δικαιολογει τη λειτουργια τους ..... αλλα δε βαριεστε!! Μιλαμε θα χουν βλαστημισει οι υπαλληλοι στο μαγαζι με αυτη τη προσφορα!! πηγα κατα της 10 το πρωι και ειχε ουρα 3 ατομα για να παρουν το πακετακι! Κ μεχρι να ριξω μια ματια τα τηλεφωνα δε σταματαγαν!! Ερε γλεντια λεω μια χαρα τους εκατσε!!!

Ατοκες δεν παιζουν αν η αγορα γινει με πιστωτικη οποτε ατυχησαμεν ολιγον τι. Κατα τα αλλα σε 3 λεπτα μας ειχε ξεπεταξει η κοπελια......

Υποθετω επειδη εχω ειδη πληρωσει για αυτο το μηνα απλα περνουμε τηλεφωνο στο τελος του μηνα για να μας αρχισει το σεπτεμβρη η συνδρομη σωστα?

μαγκες αν ξερετε γιατι με την υπαλληλο τησ νοβα δεν εβγαλα ακρη,εγω εχω ηδη εξοπλισμο εναν panasat μαυρο δεκτη με αυτο το πακετο των 299 και τη καρτα που δινουν ειναι δυνατον να βλεπω επειδη κατι εχω ακουσει για παντρεμα με το δεκτη και τετοια....θα εκτιμουσα μια απαντηση ευχαριστω πολυ....!!!!!

μαγκες αν ξερετε γιατι με την υπαλληλο τησ νοβα δεν εβγαλα ακρη,εγω εχω ηδη εξοπλισμο εναν panasat μαυρο δεκτη με αυτο το πακετο των 299 και τη καρτα που δινουν ειναι δυνατον να βλεπω επειδη κατι εχω ακουσει για παντρεμα με το δεκτη και τετοια....θα εκτιμουσα μια απαντηση ευχαριστω πολυ....!!!!!
H κάρτα που έχει το πακέτο είναι απλά ένας κωδικός. Δεν μπαίνει μέσα στον δέκτη δλδ. Έχεις στον δέκτη σου απενεργοποιημένη κάρτα ΝΟΒΑ?