NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Πήρα κι εγώ το πακέτο από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Και ενώ πριν μου είχαν πει από το τηλεφωνικό κέντρο ότι μπορώ να το βάλω στο 3play + cinema, τώρα που το αγόρασα μου λένε πως δε μπορώ!!!

Μπορείς να το πάρεις και με δόσεις με πιστωτική απο την μπουτίκ του ΠΑΟΚ ;;
Το πακέτο 299 δεν κάνει; Γιατί βλεπω 149 επάνω;

Last edited by a moderator:
Το 149 είναι αν έχεις 3play, 299 είναι αν δεν είσαι συνδρομητής Forthnet 3play. Δε ξέρω αν είχε δόσεις, εγώ μένω Πάτρα, έστειλα τον αδερφό μου και το πήρε και πλήρωσε μετρητά.

Πήρα κι εγώ το πακέτο από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Και ενώ πριν μου είχαν πει από το τηλεφωνικό κέντρο ότι μπορώ να το βάλω στο 3play + cinema, τώρα που το αγόρασα μου λένε πως δε μπορώ!!!

Αν θυμάσαι αυτό ακριβώς είχα πει,ότι δε συνδυάζονται.Το θέμα είναι ότι είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι υπάλληλοι δεν είναι ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές.Αυτά έπρεπε να τα παίζουν στα δάκτυλά τους.Τώρα,φταίνε αυτοί που δεν τα ξέρουν καλά και μπερδεύονται,φταίει η εταιρία που δεν τους ενημερώνει κατάλληλα,τι να πω?Αλλά να σου πω και το άλλο?Εδώ στο forum υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν στη Forthnet.Δεν μπορούσαν τόσο καιρό να μας ξεκαθαρίσουν τι ισχύει?Έχουμε εκφράσει τόσες φορές τη συγκεκριμένη απορία γι αυτή την προσφορά.Δεν μπορούσαν να γράψουν υπεύθυνα εδώ,παιδιά ισχύει αυτό κι αυτό. Τοόσο δύσκολο ήταν?Όχι μόνο να παρουσιάζουν εδώ κάποια προσφορά που θα τη μάθουμε την επόμενη μέρα ούτως ή άλλως.

@hdanca: Μα γι' αυτό και εγώ το ρώτησα ΔΥΟ φορές πριν το αγοράσω. Απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα είναι συστημικό, δηλαδή δε τους επιτρέπει το λογισμικό που έχουν να περάσουν το κουπόνι αν υπάρχει και cinema pack στο 3play. Όμως ο περιορισμός αυτός δε φαίνεται πουθενά, ούτε στο πακέτο που αγοράζεις. Πουθενά δε λέει ότι δε συνδυάζεται με άλλες υπηρεσίες του 3play, ίσα ίσα που συνδυάζεται μια χαρά και με HD και με multiview και με adult pack. Πουθενά δε φαίνεται ότι δε συνδυάζεται με cinema pack και δε φταίω εγώ γι αυτό.
Το να μη συνδυάζεται με την προσφορά των 39,90 το καταλαβαίνω, οι προσφορές δε συνδυάζονται γενικά. Αλλά εγώ δεν έχω καμία προσφορά, έχω τιμή καταλόγου.

Παιδια αν παω σε καταστημα forthnet τον παιρνω κατευθειαν τον δεκτη?

Από πέρυσι που είχα πάρει την προσφορά των φιλάθλων ήταν γνωστό ότι η συγκεκριμένη προσφορά ΔΕΝ συνδυάζεται με επιπλέον περιεχόμενο ΝΟΒΑ. Και φέτος ακόμα,που πρόσθεσαν τη δυνατότητα για καλύτερη τιμή αν έχει κάποιος 3play,έλεγαν οι ίδιοι ότι αν την πάρεις δεν μπορείς να προσθέσεις επιπλέον πακέτο ΝΟΒΑ. Δηλαδή δεν μπορείς να την πάρεις και να προσθέσεις μετά cinema πακέτο.Είναι ακριβώς το ίδιο με το να το είχες (το cinema) πριν πάρεις την προσφορά,με το να το προσθέτεις μετά την προσφορά.Επίσης,στην προσφορά που είχε ο Ολυμπιακός αναφέρονταν η ειδική τιμή των 149 ευρώ για συνδρομητές 3play των 29,90 ευρώ.Το multivew και τα HD δεν είναι επιπλέον πακέτα,είναι έξτρα υπηρεσίες.Δεν είναι το ίδιο με το έξτρα πακέτο cinema.Για το adult pack δεν ξέρω,αλλά αυτό είναι διαφορετικό κομμάτι από τα υπόλοιπα πακέτα.Επιμένω πάντως,αυτοί που εργάζονται στη Forthnet έπρεπε να μας ξεκαθαρίσουν τι ισχύει και να το γράψουν.Μεγάλο φάουλ!

Φυσικά και δε φταις εσύ γι αυτό,αυτοί που σου απάντησαν έτσι φταίνε.Κάτι πρέπει να γίνει με την ενημέρωση των υπαλλήλων,δε μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή.Κάθε φορά που βγαίνει μια προσφορά,αν μιλήσεις με 5 υπαλλήλους στο τηλέφωνο ή στα καταστήματα,είναι ζήτημα αν θα σου δώσουν κοινή απάντηση οι 2 από αυτούς.

Last edited:
Δεν είχε τέτοια πρόθεση ο jimitsis. Διάβασε και άλλα μηνύματά του και δες τον (ωραίο κατά τη γνώμη μου) τρόπο που γράφει και εκφράζεται.

@hdanca: Δε ξέρω που το είδες αυτό για το 3play των 29,90. Στη συσκευασία που αγόρασα πάνω γράφει:
"απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση των καναλιών Novasports σε αυτήν την τιμή είναι να είστε συνδρομητής Nova 3 play". Είμαι συνδρομητής 3play.

Η μόνη λογική του περιορισμού υπήρχε επειδή sport + cinema δεν συνδυάζονταν παρά μόνο στο full pack των 80 ευρώ. Αυτό όμως πλέον καταργήθηκε. Και από τη στιγμή που δε κάνω χρήση κάποιας άλλης προνομιακής τιμής, δε καταλαβαίνω γιατί να μη μπορεί να ενεργοποιηθεί. Αν δε δώσει πίσω η μπουτίκ του ΠΑΟΚ τα χρήματα (που το θεωρώ το πιο πιθανό - δε φταίνε αυτοί) θα γίνει χαμός μετά.

Last edited:
Αλλά να σου πω και το άλλο?Εδώ στο forum υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν στη Forthnet.Δεν μπορούσαν τόσο καιρό να μας ξεκαθαρίσουν τι ισχύει?Έχουμε εκφράσει τόσες φορές τη συγκεκριμένη απορία γι αυτή την προσφορά.Δεν μπορούσαν να γράψουν υπεύθυνα εδώ,παιδιά ισχύει αυτό κι αυτό. Τοόσο δύσκολο ήταν?Όχι μόνο να παρουσιάζουν εδώ κάποια προσφορά που θα τη μάθουμε την επόμενη μέρα ούτως ή άλλως.

Επιμένω πάντως,αυτοί που εργάζονται στη Forthnet έπρεπε να μας ξεκαθαρίσουν τι ισχύει και να το γράψουν.Μεγάλο φάουλ!

@hdanca
επειδή εγώ δεν έχω δει ακόμη άλλον να λέει ότι "δουλεύω στη forthnet" (αυτό σημαίνει απλά ότι εγώ δεν έχω δει, ότι ότι δεν υπάρχουν), να σου πω ότι:
- ούτε πληρώνομαι για να την υποστηρίζω στο φόρουμ
- ούτε ανακοινώνω εκ μέρους της προσφορές
- ούτε διαβάζω και ούτε είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω όλα τα posts και τα θέματα που δημιουργούνται και έχουν να κάνουν με τη forthnet
- από την άλλη όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα να βοηθήσω ένα μέλος του φόρουμ όταν δω ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ευχαρίστως να το κάνω. Αλλά να μην τα ακούω κιόλας επειδή δεν έτρεξα να βοηθήσω.

Τέλος πάντων. Ίσως να το παραπήρα βαριά. Εϊναι και Παρασκευή απόγευμα, το κεφάλι ζαλισμένο. Αν σε παρεξήγησα sorry.

PS: Όποιος θέλει βοήθεια ας μου στείλει ένα πμ να βοηθήσω.

Επιστράφηκαν τα χρήματα από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτή η εξέλιξη δε με ικανοποιεί. Και δεν είναι για τα 90 ευρώ αλλά για το γαμώτο, θεωρώ πως είχα δικαίωμα να πάρω το πακέτο με βάση αυτά που γράφει επάνω του.

@nikoska: Έχεις άποψη επί του θέματος;

@hdanca: Δε ξέρω που το είδες αυτό για το 3play των 29,90. Στη συσκευασία που αγόρασα πάνω γράφει:
"απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση των καναλιών Novasports σε αυτήν την τιμή είναι να είστε συνδρομητής Nova 3 play". Είμαι συνδρομητής 3play.
http://www.olympiacos.org/sites/default/files/nova_offer_info.pdf
Η μόνη λογική του περιορισμού υπήρχε επειδή sport + cinema δεν συνδυάζονταν παρά μόνο στο full pack των 80 ευρώ. Αυτό όμως πλέον καταργήθηκε. Και από τη στιγμή που δε κάνω χρήση κάποιας άλλης προνομιακής τιμής, δε καταλαβαίνω γιατί να μη μπορεί να ενεργοποιηθεί. Αν δε δώσει πίσω η μπουτίκ του ΠΑΟΚ τα χρήματα (που το θεωρώ το πιο πιθανό - δε φταίνε αυτοί) θα γίνει χαμός μετά.
Εγώ δεν είπα ότι υπάρχει λογική που δεν το δίνουν.Είπα ότι απλά δεν το δίνουν.Δεν ψάχνω να βρω λογική σ'αυτό.Και σου λέω το εξής απλό.Αν κάποιος έπαιρνε την προσφορά με τα 149 ευρώ,δεν του επέτρεπαν να προσθέσει το cinema πακέτο,είναι 1000% σίγουρο αυτό.Και είναι ακριβώς το ίδιο.Και μη μου πεις όχι.Αν ίσχυε στην περίπτωση που λες,ενώ σε αυτή όχι,τότε θα έκανε πρώτα κάποιος σύνδεση 3play + novacinema και μετά θα έπαιρνε την προσφορά με τα 149 ευρώ.Αλλά δυστυχώς,δεν το επιτρέπουν.

@hdanca
επειδή εγώ δεν έχω δει ακόμη άλλον να λέει ότι "δουλεύω στη forthnet" (αυτό σημαίνει απλά ότι εγώ δεν έχω δει, ότι ότι δεν υπάρχουν), να σου πω ότι:
- ούτε πληρώνομαι για να την υποστηρίζω στο φόρουμ
- ούτε ανακοινώνω εκ μέρους της προσφορές
- ούτε διαβάζω και ούτε είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω όλα τα posts και τα θέματα που δημιουργούνται και έχουν να κάνουν με τη forthnet
- από την άλλη όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα να βοηθήσω ένα μέλος του φόρουμ όταν δω ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ευχαρίστως να το κάνω. Αλλά να μην τα ακούω κιόλας επειδή δεν έτρεξα να βοηθήσω.

Τέλος πάντων. Ίσως να το παραπήρα βαριά. Εϊναι και Παρασκευή απόγευμα, το κεφάλι ζαλισμένο. Αν σε παρεξήγησα sorry.

PS: Όποιος θέλει βοήθεια ας μου στείλει ένα πμ να βοηθήσω.
Δεν είχα εσένα στο μυαλό μου,μάλιστα ψάχνοντας τα post τώρα μόλις κατάλαβα ότι δουλεύεις στη Forthnet.Συνεπώς δεν αναφερόμουν σε σένα.Αν και,για να σου μιλήσω ειλικρινά,μου κάνει μεγάλη εντύπωση να δουλεύει κάποιος στη Forthnet και,ειδικά σε περιόδους προσφορών,να μην κοιτάει τι σχολιάζει ο κόσμος και τι απορίες έχει.Μπορεί να κάνω λάθος,αυτή όμως είναι η εντύπωσή μου.Και εντάξει,ειλικρινά δέχομαι ότι δεν είχες δει εσύ τις απορίες του κόσμου...Κανένας άλλος από το forum που εργάζεται στη Forthnet δεν είχε δει τίποτα?Δεν το πιστεύω.

Επιστράφηκαν τα χρήματα από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτή η εξέλιξη δε με ικανοποιεί. Και δεν είναι για τα 90 ευρώ αλλά για το γαμώτο, θεωρώ πως είχα δικαίωμα να πάρω το πακέτο με βάση αυτά που γράφει επάνω του.

@nikoska: Έχεις άποψη επί του θέματος;
βασικά δεν μπορούσες να το πάρεις διοτι γράφει για συνδρομητες 3play οχι για συνδρομητες 3play+cinema προφανώς εννοει το απλό! απλα εκει στην forthnet το 80% των τηλεφωνητών νομίζω οτι είναι ανημερωτοι!

Συνδρομητές 3play είναι και αυτοί που έχουν cinema. Cinema, sport, adult, hd είναι όλα addons του 3play. Μη δικαιολογούμε μόνοι μας τα αδικαιολόγητα.

Το 3play είναι με start pack. Οτιδήποτε άλλο είναι "Πρόσθετες Υπηρεσίες"
Είναι απλά τα πράγματα.

Επεισή δεν γίνεται να μας δώσουν τις "συνδυαστικές κομπίνες" που ζητάμε για να ρίξουμε το κόστος δεν φταίει η Νοβα, αν υπήρχε αυτή η επιλογή θα την είχαν ανακοινώσει

Last edited:
Τώρα καταλαβαίνω πως νιώθουν κάποιοι όταν υπερασπίζομαι πρακτικές της Nova. Δε καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να ρίχνετε δίκαιο στη Nova. Στο κουτί της προσφοράς δεν αναφέρει πουθενά ότι το προϊόν δε μπορεί να συνδυαστεί με Nova cinema. Αναφέρει 3play, και έχω 3play. Πουθενά δεν αναφέρει πως 3play είναι μόνο το απλό πακέτο, και πουθενά δεν αναφέρει πως δε συνδυάζεται το πακέτο με πρόσθετες υπηρεσίες. Αντίθετα, ξέρουμε πολύ καλά πως συνδυάζεται και με multiview και με HD.

Αν έλεγε στο πακέτο πάνω πως ΔΕΝ συνδυάζεται με "όλα τα cinema" τότε θα είχε δίκιο η Nova. Τώρα δεν έχει. Μπορεί να το είχαν στο μυαλό τους, αλλά από τη στιγμή που δε το έγραψαν, δε δικαιολογούνται.

Αμα θες να παίζεις με τις λέξεις μπορείς να το κανεις.
Το 3play ειναι, τηλεφωνία-Ίντερνετ-Nova start pack, το αναφέρει καθαρά. Ολα τα αλλα που συνδυάζονται ειναι "Πρόσθετες Υπηρεσίες"
Τι δεν θες να καταλάβεις;

Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Όλα τα άλλα είναι πρόσθετες υπηρεσίες και πουθενά δεν αναφέρεται πως δεν συνδυάζεται η προσφορά των ομάδων με την πρόσθετη υπηρεσία "Όλα τα novacinema". Αν δεν αναφέρεται ότι δε συνδυάζεται, γιατί εγώ να πρέπει να υποθέσω πως δε συνδυάζεται; Και ειδικά όταν άλλες πρόσθετες υπηρεσίες συνδυάζονται κανονικά;

Μια χαρά καταλαβαίνω. Λες πως αφού αναφέρει ότι ισχύει για 3play, δε χρειάζεται να αναφέρει πως δε συνδυάζεται με το "όλα τα novacinema". Όμως συνδυάζεται με άλλες πρόσθετες υπηρεσίες, τις οποίες επίσης δεν αναφέρει. Συνεπώς από ποιο σημείο βγαίνει το συμπέρασμα στον καταναλωτή πως δε μπορεί να το συνδυάσει με το "όλα τα novacinema";