NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Όλα τα άλλα είναι πρόσθετες υπηρεσίες και πουθενά δεν αναφέρεται πως δεν συνδυάζεται η προσφορά των ομάδων με την πρόσθετη υπηρεσία "Όλα τα novacinema". Αν δεν αναφέρεται ότι δε συνδυάζεται, γιατί εγώ να πρέπει να υποθέσω πως δε συνδυάζεται; Και ειδικά όταν άλλες πρόσθετες υπηρεσίες συνδυάζονται κανονικά;

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ σε ενημέρωσαν 2 φορές ότι μπορείς να πάρεις το πακέτο με 149 ευρώ και να το συνδυάσεις με την υπηρεσία που είχες,τελικά το πήρες και σου είπαν "α, όχι δεν μπορείτε να το συνδυάσετε με την υπηρεσία σας".Και εκεί είναι που έχεις δίκιο και οποιοσδήποτε άλλος στη θέση σου το ίδιο με σένα θα αισθανόταν.Το θέμα όμως είναι ότι δεν το δίνουν,πώς να το κάνουμε?Μπορεί να μην αναφέρεται όπως λες ότι δε συνδυάζεται με τα novacinema,αλλά η ουσία δεν αλλάζει.Δεν το δίνουν.Το διαπίστωσες στην πράξη.Το ερώτημα είναι λοιπόν ότι αφού δεν το δίνουν,γιατί δεν το ξεκαθαρίζουν.Κι εγώ μαζί σου είμαι,πιστεύω ότι θα έπρεπε να το δίνουν.Αλλά το ερώτημα δεν είναι γιατί δεν το δίνουν.Δεν γουστάρουν να το δώσουν.Και μάλιστα δεν ρίχνω πουθενά δίκιο στη ΝΟΒΑ,για την περίπτωσή σου.Κάθε άλλο.Και με την ευκαιρία,μια που γράφεις και στο περιοδικό,θα ήταν πολύ χρήσιμο να αναφέρεις το αλαλούμ που επικρατεί με την ενημέρωση των υπαλλήλων της εταιρίας κάθε μα κάθε φορά που υπάρχει κάποια προσφορά.Εκεί πρέπει να γίνει κάτι οπωσδήποτε.Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

EDIT:Τα πακέτα καναλιών είναι start pack,novacinema pack,novasport pack.Αυτά είναι πακέτα,όχι πρόσθετες υπηρεσίες.Η NOVA παρέχει τα Multivew,HD και adult σαν πρόσθετες υπηρεσίες.Μην πούμε ότι παίζουμε με τις λέξεις,έτσι τα θεωρεί.

Last edited:
Μα αν το έδιναν στο πακέτο του cinema θα ήταν σαν να έδιναν άλλη τιμή στο full πακέτου για τους φιλάθλους, έτσι δεν ειναι; Άρα θα άλλαζε αρδην όλη η τιμολογιακή πολιτική.

Αν πας στον τιμοκαυσλογο του 3play, θα δεις ποιες ειναι οι "Πρόσθετες Υπηρεσίες".
Δεν υπάρχουν πακέτα πλέον, αλλα πρόσθετες υπηρεσίες.

Εδώ

Θα συμφωνήσω όμως ότι γίνεται μπάχαλο στο τηλεφωνικό κέντρο και ότι δεν είναι όλοι ενημερωμένοι το ίδιο

Last edited by a moderator:
ΟΚ,σωστό.Απλά αν μιλήσεις με ΝΟΒΑ έτσι τα αναφέρουν.Όσο για την τιμολογιακή πολιτική...δεν είναι αυτό το θέμα για την περίπτωση του φίλου μας.Το θέμα είναι ότι ουσιαστικά τον παραπλάνησαν.

Αν ειναι θέμα παραπληροφόρησης, να πάρει το όνομα του/της υπαλλήλου και να παει στην Καλλιθέα να ζητήσει τον λόγο.

Αν πας στον τιμοκαυσλογο του 3play, θα δεις ποιες ειναι οι "Πρόσθετες Υπηρεσίες".
Δεν υπάρχουν πακέτα πλέον, αλλα πρόσθετες υπηρεσίες.

Εδώ

Θα συμφωνήσω όμως ότι γίνεται μπάχαλο στο τηλεφωνικό κέντρο και ότι δεν είναι όλοι ενημερωμένοι το ίδιο

Μα ο malakudi έχει 3play με το start pack, αλλιώς δεν θα είχε τα cinema.Δηλαδή έχει την πρόσθετη υπηρεσία "Όλα τα novacinema".Που γράφει πως αν έχεις την πρόσθετη υπηρεσία "Όλα τα novacinema", αφενός δεν έχεις 3play αφετέρου σε αποκλείει από το να θεωρείσαι πελάτης 3play.Και όλα αυτά γιατί θες να παίξουμε με τις λέξεις.
Και επίσης πιστεύω πως το πρόβλημα του malakudi είναι η παραπλάνηση.Αν το είχαν ξεκόψει από την αρχή δεν θα γέμιζε με ελπίδες, που αποδεικνύονται φρούδες.

Εσυ για να καταλάβω είσαι ο δικηγόρος του malakudi?
Ήσουν μαζί του όταν μίλαγε μαζί τους και τον διαβεβαίωναν ότι μπορει να συνδυαστεί;

Οπως και να ειναι δεν ειναι λογικό να συνδυάζεται η προσφορά για τους φιλάθλους με το cinema.
Επίσης, δεν νομίζω κάποιος να παραπληροφορησε εσκεμμένα κανέναν. Πιστεύω ότι υπήρχε παρεξήγηση.

Last edited:
Όλα είναι πρόσθετες υπηρεσίες, όπως πολύ καλά φαίνεται στο pdf που έβαλε το link παραπάνω ο nvianitakis. Υπάρχουν πρόσθετες υπηρεσίες επικοινωνίας και πρόσθετες υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Πως γίνεται από όλους αυτούς τους συνδυασμούς, ο μόνος που απαγορεύεται είναι το "όλα τα novacinema" δε μπορώ να το καταλάβω. Νομίζω πως την υπηρεσία "novacinema1" μπορείς να την προσθέσεις. Και ακόμα κι αν έτσι το σκέφτηκαν και έτσι θέλουν να είναι, αυτό είναι αδιάφορο. Από τη στιγμή που δε το ξεκαθαρίζουν πάνω στο πακέτο της προσφοράς που πουλάνε οι ομάδες (πουθενά δε γράφει πως δεν συνδυάζεται με το "όλα τα novacinema") είναι υποχρεωμένοι να το δεχθούν. Αν δε μου επέστρεφε τα χρήματα η μπουτίκ του ΠΑΟΚ, ήθελα να δω τι τελικά θα έκαναν.

Καταλαβαίνω την επιλογή τους να μην παρέχουν αυτό το συνδυασμό. Από τη στιγμή όμως που δε το έγραψαν με σαφήνεια πάνω στο πακέτο της προσφοράς (δεν είναι υποχρεωμένη η μπουτίκ της ομάδας να ξέρει τι έχει στο μυαλό της η Nova), δε δικαιούνται σε κάποιον που το αγόρασε να του πουν ότι δε του το ενεργοποιούν. Ειδικά μάλιστα όταν υπάλληλοι του τηλεφωνικού κέντρου διαβεβαίωσαν δύο φορές πως αυτό είναι εφικτό.

Οπως και να ειναι δεν ειναι λογικό να συνδυάζεται η προσφορά για τους φιλάθλους με το cinema.
Επιμένεις ότι δεν είναι λογικό. Γιατί δεν είναι λογικό; Όλα τα άλλα πρόσθετα συνδυάζονται, γιατί όχι και αυτό;

Γιατι θα ήταν διαφορετική η τιμή του full πακέτου. Θα υπήρχε δηλαδή άλλη τιμή στους "συνδεσμιτες" και άλλη, αυξημένη, σε όλους τους υπόλοιπους.
Αμα κανεις τις προσθέσεις θα καταλάβεις τι εννοω

Και αυτό γιατί δεν είναι "λογικό"; Έχεις καλύτερη τιμή γιατί προπληρώνεις ένα χρόνο. Επίσης αρκετοί έχουν πάρει προσφορές 3play full pack με λιγότερα από τα 65 ευρώ που είναι οι τιμές καταλόγου. Μέχρι πρότινος έπρεπε να δίνεις 80 για 3play full pack, μετά το άλλαξαν και μπορούσες με 70 και τώρα με 65. Που είναι το περίεργο; Που είναι το παράλογο; Δηλαδή εγώ θα τους έδινα 45+12,5=57,5 - και για αυτά τα 7,5 ευρώ το μήνα πρέπει να γίνεται τέτοια φασαρία;
Είναι δικό τους το λάθος. Έπρεπε στο πακέτο να γράφει "δε συνδυάζεται με την υπηρεσία "όλα τα novacinema"". Από τη στιγμή που δε το γράφει, όφειλαν να το ενεργοποιήσουν.

Last edited by a moderator:
Το θέμα είναι ότι με την προσφορά των φιλάθλων δεν μπορείς να προσθέσεις τίποτα απολύτως,ούτε novacinema1 ούτε κάτι άλλο.Κανένα κανένα κανάλι.Τι να κάνουμε?Να τους ρωτήσουμε γιατί δεν το δίνουν?Έτσι γουστάρουν.Δεν έχουν προς πώληση αυτόν τον συνδυασμό.

@hdanca: Δε το γράφουν. Το να το ισχυρίζονται εκ των υστέρων είναι αδιάφορο. Δε το γράφουν πάνω στο πακέτο όταν το αγοράζεις.

Στο μοναδικό που θα συμφωνήσω μαζί σου ειναι στο λάθος , αν και δεν πιστεύω οτι τους έδωσες να καταλάβουν τι ακριβώς έχεις και τι θες, να σου πουν οτι γίνεται ο συνδυασμός. Εγω πάντως θα πήγαινα και θα ζητούσα την ηχογράφηση και αν είχα δίκιο θα απαιτουσα να μου το δώσουν και να είσαι σίγουρος οτι δεν θα έφευγα αν δεν μου το έδιναν.

@nvianitakis: Ξέρανε τι έχω γιατί έδινα τα στοιχεία μου και τα έβλεπαν στο computer. Στο δεύτερο τηλέφωνο μάλιστα ρώτησα: "Επειδή έχω και όλα τα novacinema, είστε σίγουρη πως μπορώ να προσθέσω την προσφορά των ομάδων για τα αθλητικά κανάλια;" Απάντηση: "Ναι, φυσικά, αρκεί να πάτε και να αγοράσετε το πακέτο από μία από τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα". Δε θα έβαζα σε κόπο τον αδερφό μου να τρέχει στην μπουτίκ αν δεν έπαιρνα αυτή τη διαβεβαίωση. Άλλωστε εγώ τα αθλητικά τα ήθελα για 9 μήνες, και σκεφτόμουν ή να τα προσθέσω με τα 20 το μήνα (σύνολο 180) ή να πάρω το πακέτο των 149 αν γίνεται. Δηλαδή μιλάμε για 30 ευρώ διαφορά στην ουσία και όχι 90 που θα ήταν αν κρατήσω τα αθλητικά και το καλοκαίρι του 2014.

Τότε πολυ να παρά πολυ απλα, ζητά την ηχογράφηση και τότε απαίτησε να στο ενεργοποιήσουν για το λάθος τους.

Πλέον δεν έχει σημασία γιατί το επέστρεψε ο αδερφός μου και του έδωσαν πίσω τα χρήματα. Αν τον ξαναστείλω να το ξαναπάρει θα με βρίσει! Το θέμα είναι πως οι υπάλληλοι φαίνεται να μην είναι εκπαιδευμένοι στο τι ακριβώς πουλάει η εταιρεία, αν δεις στο νήμα του NovaGo σήμερα μία μου είπε πως NovaGo στο 3play (με cinema) δεν δουλεύει. Και μάλιστα τσαντίστηκε όταν επέμεινα πως έχει άδικο.

Σε προηγούμενο μου post (δεν θυμάμαι σε ποιο νήμα), συμφώνησα οτι υπάρχει ένα μεγάλο θέμα επικοινωνίας μεταξύ των τμημάτων. Ειναι καθαρά θέμα ενημέρωσης των τμημάτων και κατα συνεπεια και των αντιπροσώπων . Το θέμα μεγάλωσε απο την στιγμή που μεταφέρθηκε και το τμήμα της Νοβα κάτω στην Κσλλιθεα.

@malakudi:Μπα ,μην αγχώνεσαι.Αν το ξαναχρειαστείς ζήτα να στο στείλουν με courier(χεχε!).Πέρα από την πλάκα και πέρα από το λάθος τους κι εγώ πιστεύω ότι κακώς δεν μπορείς να προσθέσεις στην προσφορά των φιλάθλων και τα novacinema.Θα πει κάποιος ότι έτσι,πρακτικά,βγαίνει φθηνότερο το full πακέτο από το κανονικό 3play.Μα αυτή είναι και η έννοια της προσφοράς.Άλλωστε,με την ίδια λογική,ο συνδρομητής 3play που θα πάρει την προσφορά των φιλάθλων θα πληρώσει λιγότερα από αυτόν που έχει κανονικό 3play με τα novasports.Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν να συνδυάζεται η προσφορά των φιλάθλων με κανένα επιπλέον κανάλι.

Γούστο τους και καπέλο τους να μη θέλουν να συνδυάζεται. Να το γράψουν πάνω στο πακέτο όμως. Εφ' όσον ξέχασαν να το γράψουν, να κάνουν τουμπεκί.
Σκέφτομαι να στείλω το πρωί τον αδερφό μου να το ξαναπάρει και να το τραβήξω στα άκρα. Οι μαλ... πρέπει να πληρώνονται, και έκαναν πολλές.