NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

περιπου στα μεσα Ιουλιου και μετα βγαζουν αυτες τις προσφορες.

Πέρσι το είχαν ανακοινώσει ακριβώς 5/7.
Φέτος, αν το βγάλουν, το βλέπω για μετά τα μέσα Ιουλίου.
Προχτές είχα περάσει από μαγαζί και ακόμα δεν είχαν ενημέρωση.

Πέρυσι ήταν στη μισή τιμή. Γνωρίζουμε αν θα είναι το ίδιο και φέτος? Δηλάδη στα 119 για 3Play?

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο γιατι δεν εχουν αποφασισει ακομα. Μαθαινω ομως οτι εχουν προσσφορα χωρις τηλεφωνια το FULL πακετο με 25 Ευρω αρα η προσφορα των 300 Ευρω για φιλαθλους ειναι ασυμφορη

καλημερα πρωτη φορα στο forum.περσι το πακετο ηταν 300ε το πακετο για φιλαθλουσ κ για 149ε για αυτουσ που ειχαν 3play.

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο γιατι δεν εχουν αποφασισει ακομα. Μαθαινω ομως οτι εχουν προσσφορα χωρις τηλεφωνια το FULL πακετο με 25 Ευρω αρα η προσφορα των 300 Ευρω για φιλαθλους ειναι ασυμφορη

για γινε πιο συγκεκριμενος. τι προσφορα 25Ε τον μηνα το full? που το ειδες αυτο?

ναι το ειδα μετα thx. μενει τωρα να δουμε αν θα βγει τον φιλαθλων πιο φθηνα απο τα 300Ε η αν θα δωσουν στην ιδια τιμη και τα cinema.
wishful thinking

Ακούστε τι κουφό συνέβη μόλις τώρα και ελέγξτε το και εσείς γιατί μου φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει πάλι!!!
Σε πακέτο φιλάθλων που λήγει αρχές Αυγούστου τηλεφώνησα για διακοπή και μου είπαν ότι η συνδρομή μου έχει ανανεωθεί για 1 ακόμα χρόνο!!!
Αφου εκανα λίγο να συνέλθω και πριν βάλω τις φωνές μου εξήγησαν ότι έχω απλά "κλειδώσει" την τιμή και μπορώ είτε να διακόψω είτε να συνεχίσω με το συνολικό ποσό των 360 ευρώ (πακέτο 300 ευρώ και HD 60 ευρώ) το οποίο θα μου τιμολογηθεί κανονικά και θα το έβλεπα στον αμέσως επόμενο λογαριασμό!!!!!!
Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξαναβγάλουν πακέτο φιλάθλων στις μπουτίκ των ΠΑΕ ή αν βγάλουν και δη σε χαμηλότερη τιμή αλλά μόνο για νέους, αλλά μου φάνηκε περίεργο γιατί περυσι δεν είχε συμβεί!
Εξυπακούεται ότι επέμεινα στη διακοπή την επομένη της λήξης της προπληρωμένης συνδρομής μου (σε προχθεσινό τηλεφώνημα μου ειχαν πεί για διακοπή την 31/7, ήτοι θα έχανα μέρες προπληρωμένου!!!!) και στο τμήμα που με σύνδεσαν προσπάθησαν να με δελεάσουν με προσφορά Full Pack χωρίς HD στα 30.90 το μήνα!!!

Γελοιότητες από την εταιρεία για άλλη μία φορά.

Απορώ τι σοι τύποι είναι οι υπευθυνοι για την εμπορικη πολιτική της εταιρείας!
Τέτοιο χάος και διαφοροποίηση και να θες να την πετύχεις δύσκολα να σου βγει..
Τους πληροφορικάριους της εταιρείας με τις χιλιάδες παραμετροποιήσεις στο software παρακολούθησης συνδρομών λυπάμαι !

Ακούστε τι κουφό συνέβη μόλις τώρα και ελέγξτε το και εσείς γιατί μου φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει πάλι!!!
Σε πακέτο φιλάθλων που λήγει αρχές Αυγούστου τηλεφώνησα για διακοπή και μου είπαν ότι η συνδρομή μου έχει ανανεωθεί για 1 ακόμα χρόνο!!!
Αφου εκανα λίγο να συνέλθω και πριν βάλω τις φωνές μου εξήγησαν ότι έχω απλά "κλειδώσει" την τιμή και μπορώ είτε να διακόψω είτε να συνεχίσω με το συνολικό ποσό των 360 ευρώ (πακέτο 300 ευρώ και HD 60 ευρώ) το οποίο θα μου τιμολογηθεί κανονικά και θα το έβλεπα στον αμέσως επόμενο λογαριασμό!!!!!!
Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξαναβγάλουν πακέτο φιλάθλων στις μπουτίκ των ΠΑΕ ή αν βγάλουν και δη σε χαμηλότερη τιμή αλλά μόνο για νέους, αλλά μου φάνηκε περίεργο γιατί περυσι δεν είχε συμβεί!
Εξυπακούεται ότι επέμεινα στη διακοπή την επομένη της λήξης της προπληρωμένης συνδρομής μου (σε προχθεσινό τηλεφώνημα μου ειχαν πεί για διακοπή την 31/7, ήτοι θα έχανα μέρες προπληρωμένου!!!!) και στο τμήμα που με σύνδεσαν προσπάθησαν να με δελεάσουν με προσφορά Full Pack χωρίς HD στα 30.90 το μήνα!!!

αν σε ενδιαφερει η νοβα προσπαθησε για 30.90, με hd
εγω αυτο θα εκανα αν δεν επαιρνα με αλλο αφμ τη νεα προσφορα των 25ευ

Το ίδιο έγινε κ μένα μπήκα στο mynova κ είχε βγει λογαριασμός για ενα χρόνο 360e.τους πήρα για διακοπή αφου ειχα κανει αίτηση με το αφμ της γυναίκας μου για το full pack στα 25e.

Μα δεν έχεις κάνει συμβόλαιο στο πακέτο αυτό. Δε πρέπει να σε καλέσουν για να μάθουν αν επιθυμείς να συνεχίσεις?
Αν δε πληρώσεις λογικά θα στο κόψουν.
(το έχω και εγώ)

Αυτό που έκανε η nova είναι και παρανομο γιατί πουθενά δεν φαντάζομαι να υπάρχει όρος για αυτόματη ανανέωση του πακετου.