Nova Surf Lock bypass?

Re: Απάντηση: Nova Surf Lock bypass?

Συμφωνό Δημήτρη, σίγουρη λύση..

αυτο με την ασυρματη μεταδοση,το εχω ψαξει πολυ καλα και εχω δοκιμασει 2 sender(επωνυμα και ακριβα)αλλα με το ιδιο αποτελεσμα.
η εικονα κλειδωνει σωστα και οριακα(στον δικο μου χωρο)στα 6 περιπου μετρα.
απο εκει και πανω,αρχιζουν τα παρασιτα.
δεν ξερω τι γινεται με τα sender που λειτουργουν στα 5.8 GHz,αλλα παμε παλι σε ασυρματες μεταδοσεις,με οτι συνεπαγεται αυτο.
μια προσεκτικη εγκατασταση καλωδιων στα 2 δωματια,μαζι με 2 ir sender για τηλεχειρισμο,ειναι πιστευω οτι καλυτερο και θα παιξει και σιγουρα.

Αντε ομως να τρυπας τοιχους για να τραβηξεις καλωδια.

ειπαμε-σιγουρο αλλα εχει παιδεμα.
ασε που για 2 τηλεορασεις,θελει 1 sender 2 δεκτες,ή ενα ετοιμο σετακι με 2 δεκτες.οποτε ανεβαινει και το κοστος του εξοπλισμου.
και εαν δεν του κανει δουλεια,θα μπορεσει να τα επιστρεψει?

ειναι βεβαια και αυτο ενα θεμα.
Το AV Sender που εχω μου εχει σπασει τα νευρα, μια δουλευει καλα μια οχι.
Θελω να δοκιμασω ενα στο 5,8, αλλα αγορα μονο με δοκιμη.

ειναι βεβαια και αυτο ενα θεμα.
Το AV Sender που εχω μου εχει σπασει τα νευρα, μια δουλευει καλα μια οχι.
Θελω να δοκιμασω ενα στο 5,8, αλλα αγορα μονο με δοκιμη.

αμ εδω ειναι το θεμα.
αντε και ξεπερνας τον παραγοντα "ασυρματη ακτινοβολια".
εαν δεν παιζει το μηχανακι,τι κανεις?
εκτος και εαν βρεις καταστημα που θα δεχτει την επιστροφη..

Και εγώ με τις τελευταίες αλλαγές πήρα τέτοια ρημάδια και είχα παρεμβολές και στις 4 συχνότητες που είχαν επιλογή. Με τα πολλά κατάλαβα πως το ρούτερ έκανε στους 2.4 τις παρεμβολές και όχι το ασύρματο τηλέφωνο του σπιτιού όπως νόμιζα και παρόλο που δοκίμασα όλα τα κανάλια στο wifi δεν μου σωνόταν η κατάσταση.

Εν τέλει άλλαξα ρούτερ με ένα στα 5gz (το λαπτοπ μου και το κινητό μου υποστήριζαν 5gz Wifi) και ηρέμησα.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΟΒΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Το μέγιστο και τρελό αστείο ρε παιδιά είναι η πλάκα πως ότι έκανε το έκανε η νοβα για να πολεμήσει την πειρατεία... και τα κατάφερε... πήγα σε φιλαράκι επίσκεψη που είχε Dreambox και με γραμμή από Pay έβλεπε και τα HD!!!!

Ότι νάναι είναι οι τύποι στη νόβα και μας σπρώχνουν σε άλλα μονοπάτια που εντέλει για μένα έχουν ποσοστό ευθύνης για αυτό γιατί σε μια χώρα που κυριολεκτικά πεινάει πλέον και θα πεινάσει περισσότερο κρατάνε τις συνδρομές στα ταβάνια και σου ακυρώνουν εξοπλισμό 100άδων στο σπίτι σου και ακόμα και τίμιος συνδρομητής να είσαι σε βάζουν σε σκέψεις να λοξοδρομήσεις.

Τεσπα... δεν εχω λόγια

51RXrVoEjdL.jpg

HDMI Extender

Αυτά τα έχει δοκιμάσει κανεις?
https://www.amazon.co.uk/Neet®-Exte...YEYA/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1316672059&sr=8-4

Απάντηση: Re: Nova Surf Lock bypass?

51RXrVoEjdL.jpg

HDMI Extender

Αυτά τα έχει δοκιμάσει κανεις?
https://www.amazon.co.uk/Neet®-Exte...YEYA/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1316672059&sr=8-4

Αν έχεις δέκτη με Hdmi, το κουτάκι σου επιτρέπει μακρύ καλώδιο, αλλά δεν μπορείς να χειριστείς το δέκτη.

Το πήγαμε αλλού το θέμα. Με το surf lock υπάρχει κάποια εξέλιξη στο άμεσο μέλλον;

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει και όσο μειώνονται και οι ελεύθερες κάρτες με ακυρώσεις συνδρομών αλλά και με αλλαγές σε Pace που δίνεται καινούργια κάρτα τόσο το θέμα δεν έχει μέλλον.

Όσο για το εξαρτηματάκι ποιο πάνω αν το βρεις με μεταφορά και του σήματος του TVControl καλό φαίνεται αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Ότι νάναι είναι οι τύποι στη νόβα και μας σπρώχνουν σε άλλα μονοπάτια που εντέλει για μένα έχουν ποσοστό ευθύνης για αυτό γιατί σε μια χώρα που κυριολεκτικά πεινάει πλέον και θα πεινάσει περισσότερο κρατάνε τις συνδρομές στα ταβάνια και σου ακυρώνουν εξοπλισμό 100άδων στο σπίτι σου και ακόμα και τίμιος συνδρομητής να είσαι σε βάζουν σε σκέψεις να λοξοδρομήσεις.

Αν ήταν κάθε φορά που κάποιο service είναι ακριβό όλοι μας αρχίζαμε να κλέβαμε και να παρανομούμε θα είχαμε γίνει Texas (που μάλλον ήταν καλύτερο από την Ελλάδα ακόμα και στα άσχημα του). Είναι σα να λες ότι το χαβιάρι είναι ακριβό, ε ας πάω να το κλέψω αφού δε μπορώ να το πληρώσω. Ε δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα ζυγίζεις και αν μπορείς και αξίζει για σένα να δίνεις λεφτά, τα δίνεις. Αν δε μπορείς ή δεν αξίζει, δε το παίρνεις. Δε σε αναγκάζει κάποιος ούτε να πληρώσεις, ούτε να παρανομήσεις.

Αυτοί τα λεφτά τους προστατεύουν κι αν με ρωτάς στη τελική κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν μπορούσα, όπως κάνουν πλέον και οι περισσότεροι πάροχοι.

Απάντηση: Re: Nova Surf Lock bypass?

Αν ήταν κάθε φορά που κάποιο service είναι ακριβό όλοι μας αρχίζαμε να κλέβαμε και να παρανομούμε θα είχαμε γίνει Texas (που μάλλον ήταν καλύτερο από την Ελλάδα ακόμα και στα άσχημα του). Είναι σα να λες ότι το χαβιάρι είναι ακριβό, ε ας πάω να το κλέψω αφού δε μπορώ να το πληρώσω. Ε δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα ζυγίζεις και αν μπορείς και αξίζει για σένα να δίνεις λεφτά, τα δίνεις. Αν δε μπορείς ή δεν αξίζει, δε το παίρνεις. Δε σε αναγκάζει κάποιος ούτε να πληρώσεις, ούτε να παρανομήσεις.

Αυτοί τα λεφτά τους προστατεύουν κι αν με ρωτάς στη τελική κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν μπορούσα, όπως κάνουν πλέον και οι περισσότεροι πάροχοι.

Άλλο ένα ποστ άσχετο τελείως με το θέμα του νήματος. Κρίμα να υπάρχει τέτοια "αμορφωσιά" από νέους ανθρώπους, που αποτελούν την πλειοψηφία στο φόρουμ, και τέτοια ανάγκη να μας διαλαλήσουν την απαίδευτη γνώμη τους και να χαρακτηρίσουν κλέφτες, ανθρώπους που πληρώνοντας μια συνδρομή διαπράττουν την ...παρανομία, να θέλουν την υπηρεσία που πληρώνουν και σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
Ίσως οι όροι μονοπώλιο, καταχρηστική θέση στην αγορά και λοιποί νομικοί όροι να μη σημαίνουν τίποτα για μερικούς, που είναι αντάξιοι πολίτες μιας Μπανανίας με το όνομα Ελλάδα, άσχετο αν σε καμία χώρα της Ευρώπης με υποτυπώδη λειτουργία του Νομικού-Δικαστικού συστήματος δεν θα μπορούσαν να σταθούν.
Φαντάζομαι όποιος βρίσκει ΟΚ τη στάση της Νόβα σε αυτό το θέμα, θα θεωρούσε ΟΚ ο φίλος μου που είναι καφεκόπτης, να εξασφαλίσει με "νόμιμες" συμφωνίες να πουλάει μόνο αυτός καφέ σε όλη τη χώρα και μετά από λίγο καιρό, θα επιτρέπει να πίνεις μόνο ένα καφέ τη φορά, εφόσον έχεις αγοράσει μπρίκι από τον ίδιο... τι λέμε τώρα, λογικά και σωστά πράγματα... Άντε να δούμε, μέχρι να αλλάξει λίγο η τεχνολογία και να ξεπεραστεί και αυτό το πρόβλημα του surf lock, τι άλλο θα ακούσουμε...;

Μια χώρα που πεινάει και θα πεινάσει ακόμα περισσότερο εάν δεν καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν κλέβουμε την Νόβα ή οποιαδήποτε Νόβα όταν παρανομούμε και αποφεύγουμε τις υποχρεώσεις μας, αλλά τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας, ανεξάρτητα από το πόσο διεφθαρμένη ή όχι είναι η εξουσία.

Χωρίς διάθεση να συνεχίσω την σειρά των οff topic post, και σε συνέχεια του παραπάνω post, θα ήθελα να πω πως η σύγκριση παράνομης θέασης της nova και ενδεχομένως ενός περίπου εγκλήματος κατά της κοινωνίας είναι, υπερβολική!
Όχι βέβαια πως είναι σωστή η οποιαδήποτε παρανομία αλλά ας δίνουμε τη ανάλογη βαρύτητα σε κάθε πράξη. Σε μια χώρα που θα πεινάσει, υπάρχουν εκατοντάδες άλλες κλεψιές, εδω και κει, που πρέπει να αντισταθούμε, πριν φτάσουμε σε αυτή της nova.
Μεταξύ του άσπρου και του μαύρου είναι πολλές αποχρώσεις. End off topic

Όσο για το surf lock bypass απλά ξεχάστε το αν δεν γίνει κάτι μέσα στις επόμενες εβδομάδες (που δεν πρόκειται)! Η σταδιακή αλλαγή της βάσης του μέσου καταναλωτή-χρήστη nova με νέες δεσμευμένες κάρτες, είτε μετά από διακοπή και επανασύνδεση είτε με τις νέες HD συνδέσεις, καθιστά το surf lock bypass χωρίς νόημα.
Αυτό που έχει σημασία για τους κατόχους πρωτίστως θα είναι το διαζύγιο της κάρτας και μετά το surf lock, που σημαίνει πως αν δεν υπάρξει η εξαιρετικά απίθανη περίπτωση ενός συνταρακτικού γεγονότος ξεκλειδώματος της κάρτας, απλά ξεχάστε το!

Με όλο το σεβασμό και θα τελειώσω εδώ δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι έγκλημα η παράνομη θέαση Νόβα, έγκλημα είναι η καλλιέργεια κουλτούρας ανομίας και αυτή είναι που έχει φέρει την χώρα σε αυτή την κατάσταση. Ευχαριστώ.

Με όλο το σεβασμό και θα τελειώσω εδώ δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι έγκλημα η παράνομη θέαση Νόβα, έγκλημα είναι η καλλιέργεια κουλτούρας ανομίας και αυτή είναι που έχει φέρει την χώρα σε αυτή την κατάσταση. Ευχαριστώ.

+1

Ότι νάναι....

Καταρχήν το θέμα έχει τίτλο Surf Lock ότι και να είπα το είπα με γνώμονα το surf-lock και τα λεφτά που έχω σκάσει τα τελευταία 3 χρόνια σε δέκτες για να βλέπω σπίτι μου. Ούτε σε καμιά πολυκατηκία μειράζω ούτε τίποτα.
Αν εσύ είσαι LARGE και με το έτσι θέλω σε κάνουν να πετάξεις 2-3 χιλιάρικα εξοπλισμό μαγκιά σου και καμάρι σου και σε όποιον άλλον έχει τέτοια άποψη. Εμένα όμως με πονάει και ΟΚ κάνω χόμπυ + τη λόξα της τεχνολογίας και αγόρασα αυτά που αγόρασα και θα συνεχίσω να αγοράζω.
Από εκεί και πέρα αν θες να μάθεις και δεν φοβάμαι κανέναν έχω τη συνδρομή μου που την πληρώνω κανονικά (ως πότε δεν ξέρω) και προσπαθούμε σαν σπίτι να ξεμάθουμε ότι ευκολία είχαμε μάθει τόσα χρόνια όπως την εγγραφή καναλιού.. την παράλληλη θέαση σε δέκτη και εγγραφή άλλου καναλιού... όπως να γουστάρω να κάθομαι στο μπαλκόνι με το λάπτοπ μου απογευματάκι με τον καφέ μου και να γουστάρω να βλέπω κάτι από το δέκτη μου και 1 εκατομμύριο άλλα πράγματα. Ααα και εννοείται η κάρτα κόβει βόλτες από δέκτη σε δέκτη.

Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα και όταν τα χάνεις ξαφνικά σου λείπουν... αν δεν τα είχες ποτέ και ήσουν ένας απλός χρήστης με έναν Panasat ή Pace ξέρω γω δεν αντιλαμβάνεσαι τι εστί Enigma πχ και κοιτάς τις συζητήσεις εδώ μέσα και σε όλα τα φόρουμ και λες "τι λένε μωρέ τα άτομα?"

Ίσως τελικά καλύτερα η λύση για μένα είναι να μην μιλάω όπως κάνουν πάρα πολλά παιδιά εδώ μέσα και απλά αναμένουν μια λύση να πέσει εξουρανού ή να κόψεις κάτι το οποίο καλώς ή κακώς το γουστάρεις να το έχεις αλλά με την πολιτική τους σε αναγκάζουν να τους κλωτσήσεις.
Όσο για τα άλλα μονοπάτια που είπα προσωπικά ξέρω πολύ κόσμο που έκοψε συνδρομές και πήγε και πήρε συνδρομές από εξωτερικό ιντερνετικές και είναι υπερευτυχισμένοι με τα HD τους και με τα όλα τους... εγώ ανήκω στους ηλίθιους που περιμένω η νόβα να καταλάβει πως αυτό που έχει κάνει είναι κοτσάνα ολικής.. είναι ασέβεια προς τους παλιούς συνδρομητές της που την στήριξαν τόσα χρόνια και πως εντέλει με αυτό που έκανε τις γύρισε boomerang σε ότι αφορά το cardsharing γιατί οι pay δεν κατάλαβαν τίποτα και έχασε και συνεχίζει και χάνει συνδρομητές.

My 2 cents.

Last edited:
Κύριοι, ας αφήσουμε το offtopic ...

Το surf lock (αλλά και τα υπόλοιπα αντίμετρα) ήρθαν για να μείνουν. Οι εταιρείες προστατεύουν τα "προϊόντα" τους και προσπαθούν να ενισχύσουν την οικονομική τους κατάσταση με όποιο τρόπο νομίζουν (και με όποιο τρόπο τους επιτρέπει το Κράτος).

Σε όποιον δεν αρέσουν οι πολιτικές τους, έχει ΠΑΝΤΑ το δικαίωμα να μην τους επιλέξει ή να διακόψει την δοσοληψία μαζί τους.

Απλό είναι.

Ας επανέλθουμε λοιπόν στη φυσιολογική ροή ...

Δείτε τις επιλογές cooldown των νέων oscam. Δυστυχώς δεν είναι χρήσιμες για όσους έχουν μόνο μία κάρτα. Μη με γεμίσετε με pm, δε πρόκειται να απαντήσω. Απαντώ μόνο δημόσια.

Καταρχήν το θέμα έχει τίτλο Surf Lock ότι και να είπα το είπα με γνώμονα το surf-lock και τα λεφτά που έχω σκάσει τα τελευταία 3 χρόνια σε δέκτες για να βλέπω σπίτι μου. Ούτε σε καμιά πολυκατηκία μειράζω ούτε τίποτα.

Πριν δωσεις τα λεφτα αυτα δεν περασε απο το μυαλο σου οτι η λυση ειναι προσωρινη?

Πριν 2-3 χρονια ειχα φερει τεχνικο να μου βαλει ενα σπλιτερ για να βλεπω μεσα στο σπιτι μου σε δευτερη τηλεοραση και μου ειπε καθαρα οτι η λυση ειναι προσωρινη και οτι μελλοντικα η NOVA θα κλειδωσει τις καρτες και δεν θα δουλευει το συστημα οποτε εκανα πισω γιατι δεν ειχα διαθεση να δωσω 500 ευρω τζαμπα για μια λυση που ειχε ημερομηνια ληξεως.

Αν και εσυ ρωταγες και εψαχνες πριν πεταξεις ενα καρο λεφτα τωρα δεν θα τα εκλαιγες.

Εκείνο που πρέπει να μας προβληματίζει είναι ότι αρκετοί θεωρούν φυσιολογική την παράνομη θέαση nova σε βαθμό που να την εξισώνουν με τη νόμιμη...

Δείτε τις επιλογές cooldown των νέων oscam. Δυστυχώς δεν είναι χρήσιμες για όσους έχουν μόνο μία κάρτα. Μη με γεμίσετε με pm, δε πρόκειται να απαντήσω. Απαντώ μόνο δημόσια.

Ναι θέλει τουλάχιστον 4-5 για να δουλέψει σωστά.