Απο τον περασμένο Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη (δεν θυμάμαι ακριβώς) έγινε σύνδεση της πολυκατοικίας μας με οπτικές ίνες (απο τον ΟΤΕ), περάστηκαν τα boxακια σε κάθε όροφο και κάπου στα μέσα Οκτώβρη συνδεθηκαν τα πρώτα διαμερίσματα (μερικά σε Vodafone και αλλα σε Cosmote). Εκείνη την περίοδο έκανα και εγώ αίτηση για αναβάθμιση σε οπτική και μέχρι τελη Οκτώβρη ειχα ενεργοποιήσει voucher, υπογράψει συμβόλαια κλπ κλπ. Και απο τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς. Με παίρνουν τηλέφωνο μετα απο 20 ημερες για να δουν το κτήριο εξωτερικά και να δουν που θα τρυπήσουν και θα σκάψουν για να συνδεθουν με το δικτυο οπτικών του ΟΤΕ. Τους ενημερώνω ότι έχει γίνει ήδη σύνδεση της πολυκατοικίας και το μόνο που χρειάζονται είναι να ερθουν να συνδεσουν το box του ορόφου με το διαμέρισμα. Επειδη δεν με πιστευαν τους εστειλα και όλες τις φωτογραφίες. Περνάει ολος ο Νοέμβρης επαναλαμβανοντας τις ίδιες συζητησεις και ανταλλάσοντας ξανα φωτογραφίες με αποδεικτικά απο τα συνδεδεμένα διαμερισματα της πολυκατοικίας. Με καθυσηχάζουν στο τέλος ότι μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη θα έχει γίνει η σύνδεση κανονικά. Πλησιάζοντας οι γιορτές των Χριστουγέννων τους καλώ πάλι να δω σε τι κατασταση βρίσκεται το αίτημά μου και διαπιστώνω ότι έχουν χάσει την μπάλα και δεν έχουν ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκεται η αίτηση σύνδεσης μου, οπότε πάλι απο την αρχη τους ενημερώνω για τον αριθμου του voucher, τον αριθμο του συμβολαίου κλπ, Ζητανε συγνώμη για την καθυστέρηση και οτι θα ερθει συνεργείο το ταχύτερο δυνατόν να κάνουν τη σύνδεση. Για να μην τα πολυλογώ έχει μπει ο Μάρτης, με αγνοούν προκλητικά τόσους μήνες και πλέον δεν με καλούν πίσω για ενημέρωση. Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα σήμερα με πήραν τηλεφωνο για να μου ζητήσουν ανανέωση-αναβαθμιση του συμβολαίου τις VDSl και αφου τους εξήγησα τι έχει γίνει μου είπαν ότι δεν φαίνεται πουθενά στο συστημα τους ότι έχω κάνει αιτηση για οπτική και ότι η περιοχή μου δεν υποστηρίζει οπτική. Τι μπορώ να κάνω πλέον εγώ, που νιώθω ότι με κοροϊδεύουν απο το Οκτώβρη μέχρι σήμερα και μου λένε διάφορες δικαιολογίες, όταν όλα τα αλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας συνδέθηκαν μεσα σε τρεις έως δέκα το πολύ μέρες απο την ημέρα που έκαναν αιτηση για οπτική. Να πάω σε άλλο πάροχο δεν μπορώ ακόμα γιατι το συμβόλαιο της τρέχουσας συνδεσης λήγει τον Αύγουστο του 26.