NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Μα τι λες μωρέ.
Κανείς δε γουστάρει να πληρώνει επιπλέον.
Χτες έκανες σαν τρελός για τα 2 ευρώ του ote και τώρα θες να πληρώνεις.
Αποφάσισε τι θες τελικά.

Θελω να εχω οσο το δυνατον καλυτερη εικονα hd και ειμαι διατεθειμενοσ να πληρωσω γι αυτο. Γιατι ως γνωστον.. οτι πληρωνεις παιρνεις

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

οτι πληρωνεις παιρνεις,σωστο ειναι αυτο αλλα πες το αυτο σε καποιον,που για διαφορους λογους δεν μπορει να χει 3play,και πληρωνει 52,20 το μηνα για τα novasports.

Εγώ θέλω για αυτά που πληρώνω να παίρνω αυτά που άξιζει να πληρωνω και παραπάνω.
Τα 21,90 του ΟΤΕ τα δικαιολογούν 100% όπως και τα 15 ευρώ που δίνει στο family ο πεθερός μου και έχει πάνω απο 10 HD σε αυτή την τιμη όταν παλαιότερα με 30 ευρώ στο value pack της nova είχε λιγότερα κανάλια απο τώρα και δεν ήξερε το μάτι του την ήταν HD.
Αλλος φίλος δεν αλλάζει το replay tv του iptv με τίποτα και δίνει 15 ευρώ και αυτός.
Αυτοί οι 2 παίρνουν αυτά που πληρώνουν αν όχι παραπάνω.
Αντιθέτως φίλος στην Τήνο που δεν δίνει η forthnet 3 play αναγκάζεται επειδή θέλει η γυναίκα του και δίνει 62 ευρώ για το full pack χωρις τα HD και μου λέει οτι δεν αξίζει να δώσει αλλά 5 ευρώ για να τα προσθέσει.
Ασε που νιώθει κορόιδο όταν άλλοι με τα μισά λεφτά έχουν nova full pack.
Τελειώνοντας να τονίσω οτι για εμένα και τα 5 ευρώ και τα 2 ευρώ έχουν αξία και θέλω να μου την επιστρέφουν εκεί που τη διαθέτω.

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Το "ότι πληρώνεις παίρνεις" δεν στέκει με τίποτα σαν λογική.

Οι ιθαγενείς έδιναν στον Κολόμβο χρυσάφι και τους έδινε καθρεφτάκια και χάντρες.

Για να μην πάμε στην εποχή μας και αρχίσω να γράφω για χιλιάδες μέτρια προϊόντα που πουλάνε καθαρά λόγω "μούρης" ή άγνοιας.

Last edited:
Σωστα δικιο εχεις. Δηλαδη ενα κινητο των 40 ευρω ειναι το ιδιο με ενα των 500. Τα 460 ειναι καθαρα μονο κοροιδια.

Last edited by a moderator:

Oταν βλεπεις οτι στο Ondemand ΗD εχουνε Bitrate 7,2 και στο cinemaΗD 4,2 ενταξει ρε παιδια..καντε το με μια εξτρα χρεωση το HD να τελειωνουμε απο το να λες σου δινω κατι δωρεαν αλλα ειναι στην τελικη μαπα ποιοτητα χρεωσε το και καντο ποιοτικο

Έλεος αν θέλετε εσείς στείλτε αύριο στον ΟΤΕ 5 ευρώ για τα hd και ζητήστε να σας στείλουν επιπλέον bitrate.
Εγώ βολεύομαι και με το υπάρχον που είναι δωρεάν.

Σωστα δικιο εχεις. Δηλαδη ενα κινητο των 40 ευρω ειναι το ιδιο με ενα των 500. Τα 460 ειναι καθαρα μονο κοροιδια.

Συγνώμη έκανα λάθος , έχεις δίκιο , ότι πληρώνεις παίρνεις.

Γι' αυτό και εγώ πληρώνω 140 ευρώ το δίμηνο τηλέφωνο , internet και ΟΤΕ TV.

Για πες μας πόσο πληρώνεις εσύ να δούμε τι σαβούρες υπηρεσίες έχεις.

Υπεριων γιατι 140; Εγω χωρις καμια προσφορα για τηλεφωνο ιντερνετ κ otetv full πληρωνω 113. Νοικιαζεις ταινιες;

NOVA vs ΟΤΕ TV

Συγνώμη έκανα λάθος , έχεις δίκιο , ότι πληρώνεις παίρνεις.

Γι' αυτό και εγώ πληρώνω 140 ευρώ το δίμηνο τηλέφωνο , internet και ΟΤΕ TV.

Για πες μας πόσο πληρώνεις εσύ να δούμε τι σαβούρες υπηρεσίες έχεις.

90 το διμηνο 3play+cinema.

Και επειδη εχει πλεον περιοριστει η τιμη της νοβα πολυ εχει υποβιβαστει το περιεχομενο της.

αρα καταληγουμε παλι στο οτι πληρωνεις παιρνεις

Last edited:

90 ευρώ το δίμηνο άρα σηκώνεις το τηλέφωνο και ακούς την γιαγιά από το διπλανό διαμέρισμα να μιλάει με τις φίλες της για την επική νίκη της στο κουμκάν , επίσης έχεις ταχύτητα στο ίντερνετ 4.28 mbps με το ζόρι αλλά αν σηκώσεις το modem στον αέρα για καλύτερη λήψη πιάνεις την εκπληκτική ταχύτητα των 4.32 mbps.

Αν θέλεις ποιοτικές υπηρεσίες στείλε μου PM να σου πω τι προγράμματα να ζητήσεις.

Υπεριων γιατι 140; Εγω χωρις καμια προσφορα για τηλεφωνο ιντερνετ κ otetv full πληρωνω 113. Νοικιαζεις ταινιες;

Έχω ένα πρόγραμμα απεριόριστα υπεραστικά και κάποια λεπτά για κινητά (νομίζω 60') + 24 internet , για να είμαι ειλικρινείς επειδή άλλαξα πρόγραμμα πρόσφατα ο τελευταίος λογαριασμός μου ήρθε γύρω στα 120.

Last edited:

τι λες?:violent-smiley-030:

ναι μονο ο οτε σε ολη τη γη εχει καλη τηλεφωνια και internet. καμια αλλη εταιρια.

μα αυτο που λες δεν ισχυει για την γραμμη μου.

το περιοχομενο του φουλ πακετου της νοβα ομως ειναι αντικειμενικα υποβιβασμενο.

τα hd του οτε ειναι με χαμηλο bitrate.

επισης αμα πληρωσεις περισσοτερο στον οτε εχεις vdsl 50. αμα δεν πληρωσεις εχεις 4μβ

Last edited:

Sakels έχεις χάσει τη μπάλλα προσπαθώντας να απαντάς σε όλους και σε όλα που αφορούν τη νόβα!

Με τη λογική σου, αφού ο Yperion πληρώνει περισσότερα από σένα, σημαίνει ότι το triple play του ΟΤΕ είναι σαφώς και κατά πολύ ανώτερο ως υπηρεσία από το triple play της νοβα που έχεις εσύ!

Ισχύει τελικά το "ότι πληρώνεις παίρνεις" ή ανάλογα πως σε βολεύει?

μπορει οντως και εχει καλυτερο συγχρονισμο και ποιοτητοτερη τηελφωνια. δεν το ξερω αυτο αρα και να αξιζει τα περισσοτερα που δινει.

Δεν ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.Υπαρχουν και προσφορες vfm.Σε μενα ετυχε στην περιπτωση μου να εχει προβλημα η γραμμη του ιντερνετ και θα το φτιαξουν.Περα απο αυτο το τηλεφωνο λειτουργει αψογα με απεριοριστα σταθερα και κινητα 720 λεπτα τα οποια με γλυτωνουν απο πολλες καρτες καθε μηνα.Με τη νοβα εκτος απο το μπερδεμα που εγινε στην αρχη ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.Πολυ καλη ποιοτητα και τα καναλια της με καλυπτουν πληρως.Ολα αυτα(να φτιαχτει και το ιντερνετ φυσικα) με 30 ευρο το μηνα.Εδινα 85 στον οτε το διμηνο για ιντερνετ και 300 λεπτα σε σταθερα 60 σε κινητα.Σε μενα ετυχε να ειναι χαλια το ιντερνετ ενω συγχρονιζω καλα.Στο 99% το ιντερνετ ειναι παρομοιο με του οτε.

Κραζω συχνα τον οτε για την μετρια εικονα και το χαμηλο Bitrate στα καναλια HD αλλα ειδα σημερα αγωνα σε Nova Sd και μιλαμε θυμιζε εποχες 80 αντε 90 βαρια βαρια η τραγικοτητα της τραγικοτητας