Καταλαβαίνω πως για τους περισσότερους δορυφορική = ποδόσφαιρο.
Είναι ευνόητο η συζητήσεις να καταλήγουν στην μπάλα, ποια διοργάνωση πήρε ο ΟΤΕ, τι έχασε η nova, που θα δω την ΑΕΚ, και που τον Ολυμπιακό.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ως προ τι ο "φανατισμός" (ας μου επιτραπεί η φράση) προς nova η ΟΤΕ.
Κάποτε παρακαλάγαμε να ξεκινήσει η πλατφόρμα του ΟΤΕ, έτσι ώστε να σταματήσει το μονοπώλιο nova με την πανάκριβη τιμή.
Εδώ και μέρες γράφονται μηνύματα στα νήματα, να φύγει η nova. Να πάμε σε νέο μονοπώλιο δηλαδή;
Παρακαλάμε να τα πάρει όλα ο ΟΤΕ, και πανηγυρίζουμε σε κάθε χασούρα της αντιπάλου. Θα βγει σε καλό αυτό η θα μας γυρίσει μπούμερανγκ;
Διαμαρτυρόμαστε για την κακή HD εικόνα από ΟΤΕ, μπρος όμως στο "να τα πάρει όλα" δε βαριέσαι καλό είναι και το HD τους.
Κάθε προσθήκη αθλητικών γεγονότων, σε όποια από τις 2 πλατφόρμες είναι καλοδεχούμενη, και δεν καταλαβαίνω γιατί την κατακρίνουμε.
Είναι συμφέρων δικό μας, του κάθε συνδρομητή..
Μακάρι ένα full pack (μόνο δορυφορική) να είχε 25 ευρώ στην κάθε πλατφόρμα. Με 50 ευρώ να είχαμε και τα 2. Κάποτε θέλαμε 62 ευρώ μόνο για nova.
Πριν παρεξηγηθώ είμαι από αυτούς που έχω ασκήσει σκληρή κριτική στην nova, (εποχές ελεύθερων καρτών, υποβιβασμούς sl σε 1 υποχρεωτική θέαση σε ιδιόκτητο δέκτη κλπ) οι μόνιμοι και παλιοί θαμώνες της κατηγορίας των δορυφορικών, θα θυμούνται, γνωρίζουν, και καταλαβαίνουν τι θέλω να πω.
Αν σήμερα είμαι συνδρομητής nova η ΟΤΕ είμαι μόνο και μόνο για το συμφέρων μου, (συνδυασμός τηλεφωνίας internet) και όχι γιατί μου το επιβάλει το Αγγλικό, το Ελληνικό, η το Champions League.
Οι φαν του ποδοσφαίρου μπορούν άνετα με συνδυασμούς Sports pack να τα βλέπουν όλα σε καλές τιμές.
Με την ευκαιρία φράσεις "τσουλού"- "σούπερ λίγδα" - "ψόφα nova η ΟΤΕ " προσβολές σε μέλη για το ένα η το άλλο πακέτο που επέλεξαν η θα επιλέξουν, δεν θα ξανά επιτραπούν, όχι τουλάχιστον με την παρούσα Δ.Ο.
Συγνώμη για το σεντόνι, να έχετε μία ευχάριστη αθλητική, και όχι μόνο Κυριακή.
Μακάρι ένα full pack (μόνο δορυφορική) να είχε 25 ευρώ στην κάθε πλατφόρμα. Με 50 ευρώ να είχαμε και τα 2. Κάποτε θέλαμε 62 ευρώ μόνο για nova
Μακάρι να διαψευστώ αλλά πιο πιθανό βλέπω να σπάει την κεντρική διαχείριση ο ΟΤΕ κρατώντας την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο εφόσον ανεβεί κατηγορία παρά να χωριστούν τα πακέτα σε διεθνείς και εθνικές οργανώσεις.
Εννοούσα 25 να υπάρχει μπαίνοντας σ ένα κατάστημα Forthnet.
Επίσης ανάφερα πως με συνδυασμούς, (και τηλεφωνίας internet) σε ένα από τους δύο πάροχους μπορούμε να βλέπουμε τα πάντα.
Αυτά που πολύ σωστά αναφέρεις στο ποστ σου.
Αν δεν κάνω λάθος η διαχείριση στα τηλεοπτικά της superleague είναι κεντρική και γίνεται από την superleague. Δεν διαπραγματεύεται η κάθε ομάδα χωριστά.
Οπότε αν ανέβει η αεκ στην πρώτη κατηγορία θα πάει αυτομάτως στη νόβα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.