NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εκτός από τα πακέτα ποδοσφαίρου υπάρχουν και άλλα θέματα πιο σημαντικά και μεταξύ των 2, και τα 2 δεν έχουν κάνει τίποτα :frown:

Στην Νόβα βλέπω πως τα άτομα που έχουν πρόβλημα ακοής δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το πακέτο.

Στον οτέ πάλι μπορείς να προσθέσεις υπότιτλους στα κανάλια του?

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Καταλαβαίνω πως για τους περισσότερους δορυφορική = ποδόσφαιρο.

Είναι ευνόητο η συζητήσεις να καταλήγουν στην μπάλα, ποια διοργάνωση πήρε ο ΟΤΕ, τι έχασε η nova, που θα δω την ΑΕΚ, και που τον Ολυμπιακό.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ως προ τι ο "φανατισμός" (ας μου επιτραπεί η φράση) προς nova η ΟΤΕ.
Κάποτε παρακαλάγαμε να ξεκινήσει η πλατφόρμα του ΟΤΕ, έτσι ώστε να σταματήσει το μονοπώλιο nova με την πανάκριβη τιμή.
Εδώ και μέρες γράφονται μηνύματα στα νήματα, να φύγει η nova. Να πάμε σε νέο μονοπώλιο δηλαδή;
Παρακαλάμε να τα πάρει όλα ο ΟΤΕ, και πανηγυρίζουμε σε κάθε χασούρα της αντιπάλου. Θα βγει σε καλό αυτό η θα μας γυρίσει μπούμερανγκ;
Διαμαρτυρόμαστε για την κακή HD εικόνα από ΟΤΕ, μπρος όμως στο "να τα πάρει όλα" δε βαριέσαι καλό είναι και το HD τους.
Κάθε προσθήκη αθλητικών γεγονότων, σε όποια από τις 2 πλατφόρμες είναι καλοδεχούμενη, και δεν καταλαβαίνω γιατί την κατακρίνουμε.
Είναι συμφέρων δικό μας, του κάθε συνδρομητή..

Μακάρι ένα full pack (μόνο δορυφορική) να είχε 25 ευρώ στην κάθε πλατφόρμα. Με 50 ευρώ να είχαμε και τα 2. Κάποτε θέλαμε 62 ευρώ μόνο για nova.

Πριν παρεξηγηθώ είμαι από αυτούς που έχω ασκήσει σκληρή κριτική στην nova, (εποχές ελεύθερων καρτών, υποβιβασμούς sl σε 1 υποχρεωτική θέαση σε ιδιόκτητο δέκτη κλπ) οι μόνιμοι και παλιοί θαμώνες της κατηγορίας των δορυφορικών, θα θυμούνται, γνωρίζουν, και καταλαβαίνουν τι θέλω να πω.

Αν σήμερα είμαι συνδρομητής nova η ΟΤΕ είμαι μόνο και μόνο για το συμφέρων μου, (συνδυασμός τηλεφωνίας internet) και όχι γιατί μου το επιβάλει το Αγγλικό, το Ελληνικό, η το Champions League.

Οι φαν του ποδοσφαίρου μπορούν άνετα με συνδυασμούς Sports pack να τα βλέπουν όλα σε καλές τιμές.

Με την ευκαιρία φράσεις "τσουλού"- "σούπερ λίγδα" - "ψόφα nova η ΟΤΕ " προσβολές σε μέλη για το ένα η το άλλο πακέτο που επέλεξαν η θα επιλέξουν, δεν θα ξανά επιτραπούν, όχι τουλάχιστον με την παρούσα Δ.Ο.

Συγνώμη για το σεντόνι, να έχετε μία ευχάριστη αθλητική, και όχι μόνο Κυριακή.

Απολύτως σωστός ο Νίκος!

Το καλύτερο θα ήταν να πάρει όλα τα Ελληνικά η Nova και όλα τα διεθνή ο ΟΤΕ ώστε ο καθένας να κάνει τις επιλογές του (και να υπάρχει και καλύτερη ομοιογένεια στα πακέτα).

Η Nova με εκ. χιλιάδες συνδρομητές αποκλείεται να κλείσει , ούτε και νομίζω ότι σοβαρά κάποιοι εύχονται κάτι τέτοιο όσο εκνευριστική και αν ήταν η πολιτική της παλιότερα (ή και σήμερα) γιατί ο ανταγωνισμός είναι υπέρ του καταναλωτή.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποσπάσει η Νόβα από τον ΟΤΕ το κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο μπάσκετ.

Μακάρι να διαψευστώ αλλά πιο πιθανό βλέπω να σπάει την κεντρική διαχείριση ο ΟΤΕ κρατώντας την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο εφόσον ανεβεί κατηγορία παρά να χωριστούν τα πακέτα σε διεθνείς και εθνικές οργανώσεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το οποίο σημαίνει ότι πολλοί θα αναγκαστούν να βάλουν και τα δύο πακέτα σε τέτοια περίπτωση.

Βλέπω κάνεις δεν έχει σταθεί ότι η Νοβα χρεώνει τα HD ενώ ο ΟΤΕ όχι τα δορυφορικά δεν είναι μόνο τα αθλητικά

Μακάρι ένα full pack (μόνο δορυφορική) να είχε 25 ευρώ στην κάθε πλατφόρμα. Με 50 ευρώ να είχαμε και τα 2. Κάποτε θέλαμε 62 ευρώ μόνο για nova

Μα ήδη υπάρχει για πολλούς. Ο οτε είναι στα 28 σκέτος και η Νόβα έπαιξε στα 25 με προσφορα. Συν του ότι οι υπάρχοντες συνδρομητές Νόβα, εύκολα ή δύσκολα παίρνουν το 49,9 για 3 play που δεν είναι βαρύ για τις παροχές του, συν του ότι αν "φορτώσεις" το οτεtv σε κανά γονιό-αδερφό το ρίχνεις στα 21,5. Δεν νομίζω οτι έχει ξαναυπάρξει τόσο πλήρης και φθηνή συνδρομητική. Μακάρι να μείνει έτσι κατά τη γνώμη μου.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εννοούσα 25 να υπάρχει μπαίνοντας σ ένα κατάστημα Forthnet.
Επίσης ανάφερα πως με συνδυασμούς, (και τηλεφωνίας internet) σε ένα από τους δύο πάροχους μπορούμε να βλέπουμε τα πάντα.
Αυτά που πολύ σωστά αναφέρεις στο ποστ σου.

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Μακάρι να διαψευστώ αλλά πιο πιθανό βλέπω να σπάει την κεντρική διαχείριση ο ΟΤΕ κρατώντας την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο εφόσον ανεβεί κατηγορία παρά να χωριστούν τα πακέτα σε διεθνείς και εθνικές οργανώσεις.

Αν δεν κάνω λάθος η διαχείριση στα τηλεοπτικά της superleague είναι κεντρική και γίνεται από την superleague. Δεν διαπραγματεύεται η κάθε ομάδα χωριστά.
Οπότε αν ανέβει η αεκ στην πρώτη κατηγορία θα πάει αυτομάτως στη νόβα.

Εννοούσα 25 να υπάρχει μπαίνοντας σ ένα κατάστημα Forthnet.
Επίσης ανάφερα πως με συνδυασμούς, (και τηλεφωνίας internet) σε ένα από τους δύο πάροχους μπορούμε να βλέπουμε τα πάντα.
Αυτά που πολύ σωστά αναφέρεις στο ποστ σου.

Το πνευμα του post μου ηταν συναφες με τη αρχικη σου τοποθετηση: συνδρομητικη=ποδοσφαιρο. Για τα περισσοτερα μελη αυτου του φορουμ, δεν νομιζω να υπαρχει ελλειψη εναλλακτικων λυσεων για κατι, πλην των αθλητικων και χαρη σε σας υπαρχουν και οι γνωσεις και η εγκαιρη ενημερωση για να εκμεταλευομαστε τις ευκαιριες. Η πολιτικη της Νοβα ειναι τετοιες ελλειψεις να πληρωνονται ακριβα στο ταμειο της και δεν νομιζω αυτο να αλλαξει ευκολα.

Re: Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Αν δεν κάνω λάθος η διαχείριση στα τηλεοπτικά της superleague είναι κεντρική και γίνεται από την superleague. Δεν διαπραγματεύεται η κάθε ομάδα χωριστά.
Οπότε αν ανέβει η αεκ στην πρώτη κατηγορία θα πάει αυτομάτως στη νόβα.

Να μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι έτσι θα γίνει. Αν δεν έχει υπογράψει και η ίδια την σύμβαση με τη Nova, θα διεκδικήσει το καλύτερο για το συμφέρον της.Όπου πάρει περισσότερα λεφτά, εκεί και θα συμφωνήσει. Δεν λέω ότι θα πάει σίγουρα στον ΟΤΕ,το θεωρώ όμως πάρα πολύ πιθανό. Το καλοκαίρι θα είναι πολύ ενδιαφέρον με την υπόθεση αυτή. Αρκεί φυσικά να έχει ανέβει η ΑΕΚ.

Ναι,εντάξει. Δηλαδή αν η ΑΕΚ και μαζί της άλλες μεγάλες ΠΑΕ (είναι περιττό να αναφέρω ποιες,το καταλαβαίνεις και μόνος σου),βρουν περισσότερα λεφτά από τον ΟΤΕ,τι θα κάνουν?Θα τις διώξουν?Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και το καλοκαίρι θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Η forthnet θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία. Ενώ ο ΟΤΕ ξεκίνησε έχοντας οδηγίες συνεγκατάστασης στο manual του KAON και δίνοντας και την οδηγία στους εγκαταστάτες, η Nova ακόμη βλέπει φαντάσματα. Από του χρόνου και ελέω φτωχότερου προγράμματος θα πρέπει να μειώσει δραστικά την τιμή των συνδρομών στα μη συνδυαστικά στο μισό από ότι είναι τώρα με τα HD δωρεάν ήτοι 25 sports, 30 full. Για εμένα θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να καταργήσει τη χρέωση στα HD καθώς αυτό είναι πιο σημαντικό από το να πεις ότι πήρα τα δικαιώματα ενός πρωταθλήματος που ξέρεις μόνο έναν παίκτη. Με 25 sports ο ποδοσφαιρόφιλος θα έχει τα πάντα και το βασικό είναι ότι και οι δύο θα έχουν συνδρομητές που μπορεί με μια μοιρασιά να έχουν κει κέρδη (από το να επικεντρώνονται στο να δίνουν τσάμπα την TV μαζί με double play).

Εδώ ενω είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι ο OTE θα έχει το Champions League απο του χρόνου έπαιρναν τηλέφωνο για προσφορά κάποιους καταναλωτές και έλεγαν ότι δεν είναι σίγουρο και ότι τα πραγματα μπορεί να αλλάξουν (ορισμός της παραπληροφόρησης) θέλεις και μείωση συνδρομής και δωρεάν HD?

Πήραν γνωστό μου που ενδιαφέρεται πολύ στο τένις και ρωτάει τι έχετε από δικαιώματα στο τένις; Η απάντηση ήταν ότι πήραν από τον ΟΤΕ το ATP 1000 και το 500.
Απλά επειδή είναι εξωτερικοί συνεργάτες,δεν έχει η Forthnet calling centers ως γνωστόν, λένε ότι θέλουν. Και για αυτό τον λόγο δεν μπορείς να τους στείλεις για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού να τρέχουν και να μην φτάνουν...

Αλλά επειδή κανένα εμπορικό τμήμα δεν είναι ''αγαθό'' ούτε των μεν ούτε των δε, υπάρχει μια βασική αρχή. Εάν πουλάς κάτι το οποίο είναι αξιόλογο, όσο και να κοστίζει αυτό, ότι και να είναι αυτό, στον πελάτη σου λες την αλήθεια για αυτό. Όταν το προιόν σου παύει να είναι αξιόλογο ξεκινάνε τα ψέματα και οι αθέμιτες πρακτικές. Οπότε στην Forthnet υποβαθμίζουν μόνοι τους το προιόν τους. Το να πείς σε κάποιον που του αρέσει το ποδόσφαιρο ότι θα έχει και του χρόνου το Champions Legaue για παράδειγμα που ανέφερε ο Γιάννης και να του κάνεις συμβόλαιο για 18 μήνες με αποτέλεσμα να σταματήσει να βλέπει κάποια στιγμή αυτό που τον ενδιαφέρει, θεωρείται το λιγότερο ότι δεν σέβεσαι τον πελάτη σου. Αλλά τι λέω εγώ τώρα...

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Δεν είναι θέμα συνεργατών μα πρακτική της ίδιας της εταιρίας προφανώς. Το support της Νόβα μας διαβάζει, έχουν αναφερθεί και άλλα τέτοια περιστατικά ακόμα κι από μένα τον ίδιο και συνεχίζουν. Άρα συνηγορεί και επικροτεί αυτή την τακτική αλλιώς θα είχε σταματήσει.
Κι αν πραγματικά θα ενδιαφερόταν θα μπορούσε από όλους όσους μας έχει τύχει να μας τα λένε να ζητήσει περαιτέρω πληροφορίες.

«Χτύπημα» ΟΤΕ στη… Vodafone για τη Nova

Σκληρή μάχη για το μέλλον της συνδρομητικής τηλεόρασης. Η κίνηση τακτικής του ΟΤΕ TV να κερδίσει πάση θυσία τα δικαιώματα του Champions League και του Europa League, αφαιρώντας ένα από τα ισχυρά όπλα της Nova, είναι το βασικό «χτύπημα» στις διαπραγματεύσεις για την τύχη της πρώτης σε συνδρομητές εταιρείας συνδρομητικής τηλεόρασης. Στο «μπρα ντε φερ» αυτό, στη μια πλευρά είναι ο ΟΤΕ TV κι από την άλλη η συμμαχία της Vodafone με τη WIND.

Ο ΟΤΕ TV σήκωσε το γάντι εγκαίρως και έκανε την πρόταση εξαγοράς της Nova από τη Fortnet με μια μη δεσμευτική προσφορά που είναι σε συνάρτηση του δανεισμού της εταιρείας. Η Vodafone μαζί με τη WIND, που έχουν ήδη το 40% της Forthnet, έκαναν από κοινού μη δεσμευτική πρόταση για την εξαγορά του μεριδίου της σαουδαραβικής Emirates International Telecoms (EIT), η οποία έχει το 44% της εταιρείας. Ο ΟΤΕ TV με την προσφορά προς την TEAM, η οποία κυμαίνεται μεταξύ των 105-120 εκατ. ευρώ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League, επιχειρεί να μειώσει την αξία της Nova «στα μάτια» της Vodafone. Στόχος του ΟΤΕ TV φαίνεται να είναι η κατάθεση μικρότερης προσφοράς της Vodafone προς την ΕΙΤ, για να απορριφθεί έτσι ώστε στη συνέχεια να μείνει αποδυναμωμένη η Nova και να εξαγοραστεί από τη θυγατρική της Deutsche Telekom. Ο ΟΤΕ TV δίνει περισσότερα από το αναμενόμενο και πάνω από τα όρια της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς για να εξαγοράσει φθηνότερα στο κοντινό μέλλον τη Nova και να ελέγξει πλήρως τη συνδρομητική τηλεόραση στη χώρα.

Η Vodafone από την πλευρά της θέλει να κάνει το άλμα και να αποκτήσει τη Nova μαζί με τη Forthnet, προσθέτοντας συνδρομητές και ισχύ έναντι της κυριαρχίας του ΟΤΕ TV στην ελληνική αγορά. Η Vodafone, διαθέτοντας ισχυρά κεφάλαια (130 δισ. δολάρια) από την πώληση του μεριδίου στη Verizon, επενδύει σε χώρες της ΕΕ για την αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης. Ανταγωνίστριά της είναι και πάλι η Deutsche Telekom.

Τυπολογίες