NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Αααα μονο 14 μωρε κ εχεις παραπονο απο τα παιδια???Στο εχουν περασει τουλαχιστον στις βλαβες ή κ εκει εχουμε μεινει στασιμοι???Αυτο θα πει αντανακλαστικο....τεσπα υπομονη κ ουτε Ευρω μην παρουν,απλα κουραγιο μετα να περασεις την γραφειοκρατια του να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!!!Σου εκαναν τοοο καλωσορισμα...!!! :P

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Μην τρελαθούμε κιόλας . . . Έβαλε ο ΟΤΕ αλλά 2 κανάλια ant1 + travel και κάτι έγινε . Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι υπέρ μας οποία πλατφόρμα και να έχουμε .
Η nova αυτά τα έχει χρόνια.

Το travel HD ΠΟΤΕ δεν το είχε αγαπητέ..... Και αυτά που έχει χρόνια η νόβα γιατί τα πουλάει 65 ευρώ και οι άλλοι 19? Μήπως γιατί τόσα χρόνια κλασσικά ελληνικούρα νοοτροπία ήταν η μόνη πλατφόρμα και έγδερνε και τσάκιζε τους πελάτες της? Ενδιαφέρθηκε ποτέ τόσα χρόνια η νόβα για τους συνδρομητές της? ΟΧΙ. Τώρα που χάνει τον έναν μετά τον άλλον να δεις κωλοτούμπες που κάνουν οι τηλεφωνήτριές της για να μας ξαναπάρουν πίσω μετά από τόσα χρόνια που τους τα σκάγαμε..... Αντε γεια κυρά νόβα....

Last edited by a moderator:

Πουλάει 65 γιατί μάλλον δείχνει ταινίες πιο φρέσκες, έχει πιο ενδιαφέροντα για τον Έλληνα αθλητικά (τα οποία κοστίζουν παραπάνω), χρηματοδοτεί ελληνικές παραγωγές (όπως ελληνικές ταινίες), κάνει σοβαρές παραγωγές για το ελληνικό πρωτάθλημα (μερικές σε HD)...
Από την άλλη ο ΟΤΕ κάνει παραγωγές σαν την πρόσφατη Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος (Δεν την είδα, αλλά διάβασα "κολακευτικά" σχόλια σε άλλο φόρουμ).

Μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι όταν το πρόγραμμα του ΟΤΕ φτάσει στο επίπεδο της νόβα, θα μείνει 19 ευρώ. Για αρχή, τα studios θα τον χρεώσουν παραπάνω όταν μεγαλώσει η συνδρομητική βάση.

το θεμα ειναι πιο το οριο σε αριθμο συνδρομητων (με 19,90) που θα θεωρηθει βιωσιμη η πλατφορμα

η νοβα με 60 ευρω και 350.000 συνδρομητες ειναι οριακα.............

Δεν ξέρω τους απόλυτους αριθμούς. Αλλά αν η nova είναι οριακά, οφείλεται στο γεγονός ότι δαπάνησε τεράστια ποσα μέχρι πρότινος για αθλητικά (κυρίως). Αυτά ίσως δεν τα απόσβεσε ποτέ. Τώρα πλέον έχουν όλα αλλάξει. Π.χ. η superleage δεν κοστίζει (ή δεν θα κοστίσει) το ίδιο, στον επόμενο διαγωνισμό για το ποιός πάροχος θα την αγοράσει. Με τις νέες πλέον συνθήκες, η απαιτούμενη βάση συνδρομητών που καθιστά μια πλατφόρμα βιώσιμη, ίσως είναι μικρότερου μεγέθους απ'όσο νομίζουμε.

Του ΟΤΕ ειναι βιώσιμο με 20 υπαλλήλους, γερμανούς επενδυτές απο πίσω και καθαρό χωρίς δανειακή υποχρέωση .

Της ΝΟΒΑ με 200 , χωρίς μετόχους να συμμετέχουν στην αυξηση και δανειακή υποχρέωση μεγάλη δεν είναι.Εξαλλου κόστη από παραγωγές , πληρωμή συχνότητας , πληρωμή της Super League κτλ επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση .

H superleague ειναι αυτη που επιβαρυνει δραματικα την ΝΟΒΑ αφου καλειται να πληρωνει 30-40 εκ ευρω για την κεντρικη διαχειρηση,η πρεμιερ κοστιζει κοντα στα 10εκ,το CHL δεν γνωριζω ποσο κοστιζει,επισης μισθωνει πιο ακριβο δορυφορο σε σχεση με τον ΟΤΕ!!Κατα κυριο λογο ομως η superleague ειναι τροχοπεδη!!!Ο Οτε αντιθετα μεχρι στιγμης δεν εχει κανει τοσο μεγαλα ανοιγματα,αφου εχασε κ τον διαγωνισμο του CHL που θα ανεβαζε το budget του!!

Του ΟΤΕ ειναι βιώσιμο με 20 υπαλλήλους, γερμανούς επενδυτές απο πίσω και καθαρό χωρίς δανειακή υποχρέωση .

Της ΝΟΒΑ με 200 , χωρίς μετόχους να συμμετέχουν στην αυξηση και δανειακή υποχρέωση μεγάλη δεν είναι.Εξαλλου κόστη από παραγωγές , πληρωμή συχνότητας , πληρωμή της Super League κτλ επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση .

Ο οτε χωρις δανεια;

Ενημερωσου φιλε..

Το travel HD ΠΟΤΕ δεν το είχε αγαπητέ..... Και αυτά που έχει χρόνια η νόβα γιατί τα πουλάει 65 ευρώ και οι άλλοι 19? Μήπως γιατί τόσα χρόνια κλασσικά ελληνικούρα νοοτροπία ήταν η μόνη πλατφόρμα και έγδερνε και τσάκιζε τους πελάτες της? Ενδιαφέρθηκε ποτέ τόσα χρόνια η νόβα για τους συνδρομητές της? ΟΧΙ. Τώρα που χάνει τον έναν μετά τον άλλον να δεις κωλοτούμπες που κάνουν οι τηλεφωνήτριές της για να μας ξαναπάρουν πίσω μετά από τόσα χρόνια που τους τα σκάγαμε..... Αντε γεια κυρά νόβα....

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

το θεμα ειναι πιο το οριο σε αριθμο συνδρομητων (με 19,90) που θα θεωρηθει βιωσιμη η πλατφορμα

η νοβα με 60 ευρω και 350.000 συνδρομητες ειναι οριακα.............

Οι περισσότεροι έχουν Start Pack όμως...

ΝΟΒΑ με 60-70 ευρω και....ελ/κο πρωταθλημα για να βλεπω αεκ-πανθρακικο, κερκυρα-βεροια, παναθ/κο-αστερα τριπολης....πορτ/κο πρωταθλημα για να βλεπω πορτο-σετουμπαλ, αργεν/κο πρωταθλημα για να βλεπω μποκα-ατλετικο ραφαελα...αγγλικο πρωταθλημα για να βλεπω μονο 3 ματς και ΧΩΡΙΣ αγγλικο σχολιασμο και να ειμαι
αναγκασμενος να ακουω Καραλή....ΝΒΑ που δεν βλεπω καθολου, Copa del rey που επισης δεν βλεπω καθολου, ιταλικο-γερμανικο κυπελλο μηπως βλεπω και δεν το ξερω?!
και βολευ φοινικας συρου-ολυμπιακος!!! επισης να μου χρεωνει 5ευρω τα 9 HD καναλια!
το μονο που αξιζει ειναι euroleague basket και CH.L. και αυτα μισα γιατι μια ελληνικη ομαδα εναλλαξ εχει η ερτ....
ΟΤΕ με 20 ευρω.....ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.....εχω να δω πολυ περισσοτερα....ισπανικο-ιταλικο-γερμανικο πρωταθλημα και τα κυπελλα τους+ελληνικο κυπελλο, ..ΝΒΑ καθε μερα σε αψογο HD ΜΕ 0 ΕΥΡΩ....ΑCB το καλυτερο πρωτ/μα της ευρωπης, ιταλικο κυπελλο βολευ....φορμουλα1....ακομα και παγκοσμιο συλλογων...
πολυ πιο τιμια προταση αυτη του οτε...πιστευω οτι στο μελλον ο οτε θα προσθεσει κ'αλλα , ακομα και 5ευρω να αυξησει την συνδρομη του αξιζει.....θα βγαλει και pvr την ανοιξη, κανει μεγαλα βηματα εμπρος, εχει την μεγαλη οικονομικη δυναμη των γερμανων απο πισω, και αυτο σημαινει οτι θα κανει επενδυσεις πολλες και συντομα!

Ο φιλος μονο για αθλητικα μιλαει. Σε οσους μας ενδιαφερουν οι ταινιες νομιζω μας καλυπτει η νοβα

Και όμως πολλοί δε βλέπουν τη διαφορά.

Έχω την εντύπωση ότι σημαντικά περισσότεροι κάτοχοι ΟΤΕ από ότι νόβα απαριθμούν κανάλια και πρωταθλήματα για να δείξουν τα προσφερόμενα.
Αλλά δεν έχω καταλάβει αν προσπαθούν να πείσουν άλλους, ή τον εαυτό τους.
Εγώ δεν έχω καλή άποψη για τον ΟΤΕ (ο δέκτης λειτούργησε μόνο μισή ώρα πριν καεί και ακόμα δεν μου έχουν στείλει δέκτη εδώ και 2 βδομάδες), αλλά είδα ντοκιμαντέρ λίγο πολύ στα ίδια με την νόβα (μου φάνηκαν ελάχιστα πιο θολά σε σχέση με την νόβα), αλλά το υπόλοιπο πρόγραμμα ήταν βασικά άδειο. Το ένα ξεκινά το μεσημέρι, το άλλο το απόγευμα, κλπ. Σαν ιδέα, μου αρέσει πολύ το κανάλι με τις ελληνικές ταινίες.

ο ιδιος ομιλος ειναι.

Δεν νομίζω ότι πας να συγκρίνεις τα οικονομικά μεγέθη της Forthnet με αυτά του ΟΤΕ.....

Εχει και πολλαπλασια δανεια ομως και πουλα επικερδης globul hellas sat και αλλες

Οσο για τα cinema καναλια...ο οτε εχει, παλι το τονιζω σε 1 χρονο λειτουργιας, cinema1hd, cinema2, cinema3, village , village hd, sundance hd, νομιζω σχεδον εφαμιλλο προγραμμα με την νοβα, και ακομα πιστευω θα δουμε πολλα ακομη απο τον οτε.

Επεξεργασία:
Επισης ο ΟΤΕ ειναι πιο "τιμιος" στις προσφορες του απο την ΝΟΒΑ......η νοβα εχει και ειχε παντα την λογικη της εξαπατησης του ελληνα καταναλωτη/πελατη/συνδρομητη...δλδ 'ο,τι πιασει ο κωλος μας'...
Και μια και αναφερομαστε στις 2 προσφορες και ποια ειναι καλυτερη...εχουμε και λεμε:
1) NOBA christmas offer: 29,90 x 12 = 358,80 + 5 x 10 = 50 (2 μηνες δωρο το HD+10 μηνες χρεωση 5/μηνα) - συνολο 408,80 ευρω για να βλεπεις μονον το novasports1..!
2) ΟΤΕ christmas offer: 31,80 x 6 = 190,80 + 56,70 x 6 = 340,20 - συνολο 531 ευρω για να βλεπεις ολο το full pack του οτε....
Διαφορα 122 ευρω, δηλαδη 10ευρω/μηνα.....νομιζω αξιζει να δινεις +10 ευρω για να βλεπεις πολυ καλυτερο δορυφορικο προγραμμα απο το novasports1.......

Οσο για τα cinema καναλια...ο οτε εχει, παλι το τονιζω σε 1 χρονο λειτουργιας, cinema1hd, cinema2, cinema3, village , village hd, sundance hd, νομιζω σχεδον εφαμιλλο προγραμμα με την νοβα
Όχι, δεν έχει εφάμιλλο πρόγραμμα. Είναι αρκετά πίσω σε αυτό το κομμάτι.