NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Τα αθλητικά 30 ευρώ δε νομίζω να τα δεις ποτέ.

Αν γίνει τιμολόγηση βάση κόστους, τα πακέτα start/value/cinema θα πρέπει να πέσουν πολύ και τα αθλητικά να ανέβουν. Τώρα η τιμή του αθλητικού πακέτου κρατιέται σχετικά χαμηλά εις βάρος των άλλων.

Είναι περίεργο να ισχυρίζεται κανείς πως οι προσφορές οφείλονται σε ένα ανύπαρκτο ανταγωνισμό.

Ο ανταγωνισμος δεν ειναι καθολου ανυπαρκτος και σιγουρα δεν ξεκιναει με την εναρξη των πωλησεων του πακετου.
Δεδομενου οτι η εναρξη εργασιων του δορ. οτε εχει ηδη συντελεστει και τεχνολογικα ο οτε ειναι ετοιμος να ξεκινησει την διαθεση του πακετου, η αντιπαλη νοβα οφειλει να λαβει ανταγωνιστικα μετρα δλδ να προλαβει και να κερδισει πελατες και συνδρομες, ειδικα τη στιγμη που πουλαει πακετα χρονου. (ποσο μαλλον οταν προκειται για μονοπωλιο).

Και φαινεται οτι με τον ενα η αλλο τροπο, της εχει δοθει αφθονος χρονος για αυτην την ανταγωνιστικη προετοιμασια.

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

για εμάς που θέλουμε μόνο τα αθλητικά της nova ας τα κάνει ένα πακέτο και όxi σε hd γιατι δεν μας απασχολεί,ας το κοστολογίσει 30 ευρω και να της πούμε και μπράβο.
Θ αστειευεσαι...εδω εχει δωσει 180 εκατ. για το υπερθεαμα του πρωταθληματος, πως θα κανει αποσβεση; Και παλι καλα να λες, αυξηση να περιμενεις στη συνδρομη οχι μειωση, αν δεν αποσβεσει την α εθνικη θα τη φανε τα μαυρα φιδια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Θ αστειευεσαι...εδω εχει δωσει 180 εκατ. για το υπερθεαμα του πρωταθληματος, πως θα κανει αποσβεση; Και παλι καλα να λες, αυξηση να περιμενεις στη συνδρομη οχι μειωση, αν δεν αποσβεσει την α εθνικη θα τη φανε τα μαυρα φιδια...

εν μέρη έχεις δίκιο...σκέψου όμως και αυτούς που θα κέρδιζε η νόβα εάν εκανα αθλητικο πακετο με 30 ευρώ...Εννοώ όλους τους λαθραίους που θα το γυριζαν στο νομιμο και όλους αυτούς που δεν ειχαν και με 30 ευρώ θα το βάζανε σαν χρυσή ευκαιρία...το δυσκολο δεν ειναι να χάσεις εναν πελάτη αλλα να το κερδίσεις...και εγώ δεν βλέπω την νοβα να κάνει τα δυσκολα ευκολα...αντιθέτως θα έλεγα οτι τιμολογιακά κανει τα δυσκολα δυσκολοτερα....τι να πεις....ιδωμεν :drummer:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

σκέψου όμως και αυτούς που θα κέρδιζε η νόβα εάν εκανα αθλητικο πακετο με 30 ευρώ...Εννοώ όλους τους λαθραίους που θα το γυριζαν στο νομιμο και όλους αυτούς που δεν ειχαν και με 30 ευρώ θα το βάζανε σαν χρυσή ευκαιρία...
εννοια σου και τα επιχειρηματικα μυαλα της κατζας τα χουν υπολογισει ολα, αλλα βγαζουν..χασουρα. Θα μειωθει λεει η πελατειακη τους βαση. Σκιζω και γω τα πτυχια οικονομικων που εχω και παω να πουλησω σαμαλι και κωκ στην ομονοια...

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Για το Star δε φταίει η Nova αλλά το feed του ίδιου του Star. Αν το Star δε θέλει να πηγαίνει σωστή εικόνα στους αναμεταδότες του που παίρνουν τροφοδοσία από Nova, δε φταίει η Nova για αυτό.

Τα υπόλοιπα είναι η συνηθισμένη γκρίνια, την έχουμε βαρεθεί. Όταν δεν είχε HD κράζατε, μετά που είχε 2-3 HD κράζατε ότι είναι λίγα, τώρα που θα είναι 6 πάλι κράζετε. Βασικά και 30 HD κανάλια να έδινε αύριο πάλι θα κράζατε γιατί πχ τα δίνει μόνο στο δέκτη της ή για την τιμή.

Εγώ σαν πελάτης είμαι ευχαριστημένος που σε σχέση με τον Αύγουστο θα έχω +6 HD κανάλια χωρίς να πληρώσω κάτι παραπάνω, με 44 ευρώ συνδρομή το μήνα (προνόμιο Nova - Forthnet 20% + ένας μήνας δώρο το χρόνο λόγω πληρωμής με κάρτα). Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να κράζετε.
Αντε εμεις γκρινιαζουμε που λες τωρα, εσυ γιατι σκας τοσο βρε? κατσε και απολαυσε το πακετο σου με τα HD καναλακια σου. Και ασε εμας βρε να γκρινιαζουμε, που ξερεις μπορει κοντα σε εμας τα εξοδα σου να γινουν λιγοτερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

εννοια σου και τα επιχειρηματικα μυαλα της κατζας τα χουν υπολογισει ολα, αλλα βγαζουν..χασουρα. Θα μειωθει λεει η πελατειακη τους βαση. Σκιζω και γω τα πτυχια οικονομικων που εχω και παω να πουλησω σαμαλι και κωκ στην ομονοια...

Πάμε πάλι ... Πως ακριβώς θα είσαι και πάλι κερδοφόρος αν μειώσεις τη τιμή στο μισό; Ένας και μόνο τρόπος υπάρχει: να διπλασιάσεις τους συνδρομητές. Δεν υπάρχει καμία μελέτη που να λέει πως θα διπλασιαστούν οι συνδρομητές αν μειωθεί η τιμή στο μισό. Πρόσφατα έτρεχε σχετική προσφορά σε παλιούς πελάτες που έχουν σταματήσει να είναι συνδρομητές. Πάρα πολλοί δεν επανασυνδέονται, παρά τη μισή τιμή. Τα "επιχειρηματικά μυαλά" που τόσο εύκολα χλευάζετε λογοδοτούν στους μετόχους. Και οι μέτοχοι θέλουν να παραμείνει κερδοφόρο το κομμάτι της Nova (ο όμιλος συνολικά μπαίνει μέσα - όχι η Nova), όχι να δώσουν "τσάμπα μπάλα" στο λαό.

Ο λαθροθεατής αμφιβάλλω αν θα έδινε 30 ευρώ το μήνα. Αμφιβάλλω αν θα έδινε και 20. Οι περισσότεροι έχουν δώσει 120 ως 150 ευρώ για μία κλωνοκάρτα, αν αυτό γίνει αναγωγή σε μηνιαία συνδρομή, με το ζόρι φτάνει τα 15 ευρώ το μήνα.

Εγω παντως προβλεπω οτι συντομα θα εχουμε εξελιξεις στο θεμα των ανυπαντρων καρτων με υποχρεωτικη αλλαγη τους με παντρεμενες.Νομιζω
οτι αυτος ειναι ο τελικος στοχος!
gab

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Εγώ έκανα scan σήμερα στον Hellas sat και τα βρήκα σε NDS,τώρα για να καταλάβω επειδή δεν έχω διαβάσει τίποτα από τα παραπάνω,το πακέτο έχει πει ότι μεταδήδεται και δορυφορικά γιατί δεν έχω δει τίποτα η nova που και που πετάει και κανένα spot στην επίγεια,εδώ ο οτε και τίποτα?
Μήπως είναι αυτό ή αυτό είναι το γνωστό το με την γραμμή του τηλεφώνου?

http://oteshop.ote.gr/storefront/en...cos_cat_003-cos_subcat_100-ctileorasi-p1.html

Εγω παντως προβλεπω οτι συντομα θα εχουμε εξελιξεις στο θεμα των ανυπαντρων καρτων με υποχρεωτικη αλλαγη τους με παντρεμενες.Νομιζω
gab

Δεν νομίζω. Εκτός αν δίνουν εναλλακτικούς δέκτες. Δεν μπορούν να αναγκάσουν κάποιον που δεν θέλει να παντρέψει την κάρτα του. Όλοι όσοι έχουν ανύπαντρες έχουν προσυπογράψει σύμβαση για την κάρτα και μόνο, για να γίνει αλλαγή πρέπει να υπογράψουν νέα... σύμβαση!

Ναι ακριβως αυτο λεω οτι θα τους βαλουν να υπογραψουν νεες συμβασεις!
Θα μου πεις με το ζορι αυτο δεν γινεται αλλα μπορει να γινει αν αλλαξουν κατι στο συστημα τους πχ τυπο,ειδος κωδικοποιησης κτλ.
gab

Και πιο το όφελος από κάτι τέτοιο? Δεν νομίζω να γίνει. Δεν είναι ένας και δύο, είναι καμιά 50αριά χιλιάδες που δεν έχουν ιδιόκτητο δέκτη της εταιρίας. Μην ξεχνάς πως οι πρώτες κάρτες πωλούνταν αυτούσιες στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και δεν παίζει να τους καλέσουν όλους να υπογράψουν. Ότι προσπαθούν να κόψουν τις ανύπαντρες είναι αλήθεια, αλλά αυτό θέλει χρόνο και προσφορές και κακά τα ψέματα δελεαστικά είναι... εδώ σου δίνουν FULL+HD στην τιμή του VALUE για ένα χρόνο αν αλλάξεις και πάρεις το τωρινό PVR. Έτσι ναι...

Χαχα, ναι, ας αλλάξουμε θέμα τώρα, ας μιλήσουμε για την αλλαγή της κάρτας ... Αν ο δέκτης σου δεν είναι πιστοποιημένος με irdeto, είναι πιθανό κάποια στιγμή να μη παίζει η σκέτη κάρτα σου. Συνεπώς οι λεονταρισμοί από το τηλέφωνο στο support είναι το λιγότερο αστείοι ... Φυσικά αν και όταν δε θα παίζει η κάρτα σου, ή θα πρέπει να βρεις συμβατό εξοπλισμό ή να διακόψεις.

Ο ΟΤΕ όταν με το καλό ξεκινήσει, τα όποια HD κανάλια του θα παίζουν και αυτά μόνο στο δέκτη του. Συνεπώς το σχόλιο περί ελεύθερης κάρτας είναι περιττό και αδιάφορο.

Όπως είχα προβλέψει πριν καιρό, όταν θα ξεκινήσει ο ΟΤΕ, η Nova θα έχει ήδη περισσότερα HD κανάλια. Νομίζω δικαιώνομαι 100%.

Δηλαδή με το έτσι θέλω, προσπαθούν να μας κάνουν να πάρουμε τους δέκτες τους.

Αχ τους βλέπω να παρακαλάνε να μας κανούν οι κάρτες και οι δέκτες :flipout:

Δηλαδή με το έτσι θέλω, προσπαθούν να μας κάνουν να πάρουμε τους δέκτες τους.

Αχ τους βλέπω να παρακαλάνε να μας κανούν οι κάρτες και οι δέκτες :flipout:

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Η κάρτα που έχεις στα χέρια σου (και η σύμβαση που έχεις υπογράψει αυτό αναφέρει) πρέπει να χρησιμοποιείται σε δέκτες με επίσημη υποστήριξη irdeto. Εφ' όσον έχεις τέτοιο, δεν έχεις πρόβλημα. Αν όμως έχεις δέκτη με UCAS χωρίς πιστοποίηση από irdeto, τότε και η Nova δεν έχει καμία υποχρέωση από το συμβόλαιό σου να συνεχίσει να δουλεύει η κάρτα σου εκεί.

Τα SD κανάλια θα συνεχίσουν να δουλεύουν για καιρό ακόμα σε δέκτες με UCAS, αφού είναι πολλοί οι συνδρομητές σκέτης κάρτας αλλά εξ' ίσου πολλοί είναι οι συνδρομητές με παλιούς Panasat. Δύσκολα θα αποφάσιζε κάποιος την υποχρεωτική μετάβαση σε νέους δέκτες για όλους αυτούς. Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο, αυτό άλλωστε έκανε το OSN.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

gab
Και αυτος ειναι ο σκοπος του απο εδω και περα.

Να βγάλουν μοντούλα και να παντρέψουν την κάρτα με αυτή.
Άντε που το παίζουν και δύσκολοι.

Να βγάλουν μοντούλα και να παντρέψουν την κάρτα με αυτή.
Άντε που το παίζουν και δύσκολοι.

Αν η μοντούλα κάνει 100 ευρώ και απαιτεί δέκτη με CI+ (ελάχιστοι στην αγορά), ενώ σου δίνουν τον Pace στα 50 ευρώ, τι νομίζεις ότι θα προτιμήσουν οι περισσότεροι;

Αν η μοντούλα κάνει 100 ευρώ και απαιτεί δέκτη με CI+ (ελάχιστοι στην αγορά), ενώ σου δίνουν τον Pace στα 50 ευρώ, τι νομίζεις ότι θα προτιμήσουν οι περισσότεροι;

λυπαμαι που θα το πω αλλα εχεις μια ροπη να υποστηριζεις τη μια πλευρα , οχι μονο σε αυτο σου το μήνυμα .
οχι τον pace δεν θα τον επαιρνα , δεν θα επαιρνα κανενα δεκτη αποκλειστικά για ενα πακετο ... ειδικα για το χειροτερο πακετο της ευρωπης . με τα ιδια χρηματα θα προτιμουσα πιθανότατα το skyuk .

Δηλαδή για να καταλάβω είναι προτιμότερο να αποφασίζουν οι άλλοι τι είναι καλλίτερο για εσένα ?
Ας δοθεί αυτή η δυνατότητα και ας αποφασίσει ο καθένας τι είναι καλλίτερο για εκείνον .Αν έχω ένα δέκτη που με ικανοποιεί για ποιο λόγο να φορτωθώ και έναν άλλο δέκτη, που ίσως δεν με ικανοποιεί τόσο ? ή αν έχω ένα άλλο πακέτο :five:
Η ευελιξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι απολύτως λογικό και φυσικό να ικανοποιούν τους περισσότερους , ήγγικεν η ώρα λοιπόν ?