NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Υπαρχουν νοημον ατομα που διοικουν εταιριες και που πιστευουν οτι στην οικονομικα εξαθλιωμενη, στην συντριπτικη πλειοψηφιας της, Ελλαδα και στο υπερ-περιοσμενο target group που εχουν θα μπορεσουν να επιβιωσουν 2 δορυφορικες πλατφορμες?

Θα συμφωνησω εδω με τον Παναγιωτη πολυ λιγος και ψαγμενος κοσμος θα ηθελε μια λυση του CI+!Η πλειονοτητα θα επερνε τον pace με καποια καλη προσφορα!

Αν η μοντούλα κάνει 100 ευρώ και απαιτεί δέκτη με CI+ (ελάχιστοι στην αγορά), ενώ σου δίνουν τον Pace στα 50 ευρώ, τι νομίζεις ότι θα προτιμήσουν οι περισσότεροι;

Αν η μοντούλα κάνει 100 ευρώ και απαιτεί δέκτη με CI+ (ελάχιστοι στην αγορά), ενώ σου δίνουν τον Pace στα 50 ευρώ, τι νομίζεις ότι θα προτιμήσουν οι περισσότεροι;

Γιατί συνεχώς βλέπω ένα βήμα προς τη NOVA και όχι προς τον καταναλωτή;
Δηλαδή θα τους πειραζε να είχαν και backup λύση για όποιον δε θέλει τον δέκτη τους;
Ας την πληρώναμε ως λύση παραπάνω στο φινάλε.

λυπαμαι που θα το πω αλλα εχεις μια ροπη να υποστηριζεις τη μια πλευρα , οχι μονο σε αυτο σου το μήνυμα .
οχι τον pace δεν θα τον επαιρνα , δεν θα επαιρνα κανενα δεκτη αποκλειστικά για ενα πακετο ... ειδικα για το χειροτερο πακετο της ευρωπης . με τα ιδια χρηματα θα προτιμουσα πιθανότατα το skyuk .

Δηλαδή για να καταλάβω είναι προτιμότερο να αποφασίζουν οι άλλοι τι είναι καλλίτερο για εσένα ?
Ας δοθεί αυτή η δυνατότητα και ας αποφασίσει ο καθένας τι είναι καλλίτερο για εκείνον .Αν έχω ένα δέκτη που με ικανοποιεί για ποιο λόγο να φορτωθώ και έναν άλλο δέκτη, που ίσως δεν με ικανοποιεί τόσο ? ή αν έχω ένα άλλο πακέτο :five:
Η ευελιξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι απολύτως λογικό και φυσικό να ικανοποιούν τους περισσότερους , ήγγικεν η ώρα λοιπόν ?

Γιατί συνεχώς βλέπω ένα βήμα προς τη NOVA και όχι προς τον καταναλωτή;
Δηλαδή θα τους πειραζε να είχαν και backup λύση για όποιον δε θέλει τον δέκτη τους;
Ας την πληρώναμε ως λύση παραπάνω στο φινάλε.

Αυτή θα είναι στο μέλλον η backup λύση: CI+ module, πάντρεμα με το module και δέκτης CI+. Αλλά δε θα σου αρέσει, γιατί οι δέκτες με CI+ δε κάνουν ούτε οικιακό sharing ούτε streaming ούτε καθαρές εγγραφές (μόνο encrypted). Συνεπώς, τι θα κερδίσεις; Την υποστήριξη diseqc;

Και στο sky uk εταιρικό δέκτη αγοράζεις. Πια η διαφορά; Μήπως επειδή εκεί το "πάντρεμα" παραβιάζεται; (προς το παρόν). Μήπως έχει καλύτερη εικόνα ο δέκτης του sky uk από τον Pace της Nova; Δε το νομίζω.

Last edited:

Κερδίζεις το ότι μπορείς να βάλεις από κάτω 2 κάρτες άλλων πακέτων και να τα χειρίζεσαι αυτά όλα από έναν δέκτη...να υποστηρίζει diseqc...ναι!Επίσης κερδίζεις το ότι μπορεί να κάνει καλύτερο upscaling από τους δέκτες του nova..όπως και το ότι εάν ο δέκτης είναι λινουξάτος....(ξεφεύγει μετά!)

Και στο sky uk εταιρικό δέκτη αγοράζεις. Πια η διαφορά; Μήπως επειδή εκεί το "πάντρεμα" παραβιάζεται; (προς το παρόν). Μήπως έχει καλύτερη εικόνα ο δέκτης του sky uk από τον Pace της Nova; Δε το νομίζω.

Να γελάσω...συγκρίνεις τους δέκτες του sky uk με αυτούς του nova;;
1)Ο πρώτος έχει epg χίλιες φορές καλύτερο από του Nova
2)Δεν πρέπει να τον αφήσεις ανοιχτό επειδή μετά δεν θα δουλεύει
3)Δεν κάνει restart από μόνος του
4)Δίνουν τον HD ΔΩΡΕΑΝ!

Να γελάσω...συγκρίνεις τους δέκτες του sky uk με αυτούς του nova;;
1)Ο πρώτος έχει epg χίλιες φορές καλύτερο από του Nova
2)Δεν πρέπει να τον αφήσεις ανοιχτό επειδή μετά δεν θα δουλεύει
3)Δεν κάνει restart από μόνος του
4)Δίνουν τον HD ΔΩΡΕΑΝ!

Γέλα.

1. Το epg της Nova είναι εφάμιλλο με το παλιό EPG του Sky. Το νέο είναι καλύτερο, συμφωνώ.
2. Δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση.
3. Δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση.
4. Δε τον έδιναν δωρεάν πριν 2 χρόνια. Η HD υπηρεσία ξεκίνησε για τη Nova πριν 6 μήνες. Σε 1,5 χρόνο μπορεί να τον δίνουν δωρεάν.

Ξεκαρδιστήκαμε

Γέλα.

1. Το epg της Nova είναι εφάμιλλο με το παλιό EPG του Sky. Το νέο είναι καλύτερο, συμφωνώ.
2. Δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση.
3. Δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση.
4. Δε τον έδιναν δωρεάν πριν 2 χρόνια. Η HD υπηρεσία ξεκίνησε για τη Nova πριν 6 μήνες. Σε 1,5 χρόνο μπορεί να τον δίνουν δωρεάν.

Ξεκαρδιστήκαμε

Να συνεχίσω...

• Διαθέτει και δέκτη με χωρητικότητα δίσκου 1TB
  • το video on demand δουλεύει φυσιολογικά και με HD περιεχόμενο
  • Το ότι άρχισες σύγκριση με το sky uk καταλήγει σε άτοπο...δεν υπάρχει σύγκριση!

Αλλά δεν σώζει την nova μονάχα ένας καλύτερος δέκτης...έχεις δει τα SD κανάλια του sky;Εάν εξαιρέσουμε το Nat geo hd του Nova που είναι η ''εκδοχή'' του Ηνωμένου Βασιλείου οπότε και σωστή,όλα τα άλλα έχουν κάκιστη ποιότητα εικόνας,πάρε πχ την SD μετάδοση του Nat geo πάλι...που κάθε 15 λεπτά (συνδρομητικό κανάλι) έχει διαφημίσεις!

Χαίρομαι που ξεκαρδίστηκες.

Last edited:

Ας δώσει η κυρά Γόβα CI και ας μην είναι +.
Την πειράζει να μην είναι +;

Δηλαδή τώρα που δεν το έχει καθόλου και χάνει συνδρομητές τις αρέσει;

Τέλος πάντων εμένα αν μου παντρέψει με το έτσι θέλω την κάρτα με τον δέκτη, έφυγα από συνδρομητής.
Δε με ενδιαφέρουν ούτε το CS, ούτε τίποτα άλλο.

Να έχω τον δέκτη μου και να μπορώ με έναν δέκτη να βλέπω 2,3 & όσους θέλω παρόχους. Αυτό με ενδιαφέρει.

Πειράζει να μην είναι +...δεν θα μπορεί να κλειδωθεί με την μόντουλα οπότε και θα έχεις μια ελεύθερη κάρτα τότε.

Δεν υπάρχει CI module που να υποστηρίζει το secure sillicon της Irdeto. Τεχνικά είναι εφικτό να υπάρξει, αλλά δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο CI+.

Το sky uk δε το ανέφερα εγώ αλλά ο φίλος, λέγοντας πως "οχι τον pace δεν θα τον επαιρνα , δεν θα επαιρνα κανενα δεκτη αποκλειστικά για ενα πακετο ... ειδικα για το χειροτερο πακετο της ευρωπης . με τα ιδια χρηματα θα προτιμουσα πιθανότατα το skyuk .". Δε θα έπαιρνε κανέναν, αλλά sky uk θα έπαιρνε, που είναι επίσης παντρεμένο με το δέκτη (άλλο αν παραβιάζεται το πάντρεμα).

Και δεν έχουν όλοι την αγγλομάθεια για να παρακολουθούν sky uk. Μη κρίνετε μόνο από τον εαυτό σας. Ο μέσος πιθανός πελάτης της Nova δε μπορεί να βάλει sky uk. Αυτοί που μπορούν είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Εγώ είχα ανύπαντρη καρτούλα επτά χρόνια. Έπαιρνα την κάρτα στο εξοχικό την έβαζα στον δέκτη που είχα αγοράσει για μόλις 60 και όλα καλά. Τώρα θα πρέπει να σέρνω μαζί και τον δέκτη και το τηλεκοντρόλ, να αλλάξω την εγκατάσταση (γιατί στοχεύω τρεις δορυφόρους στο εξοχικό). Αν δεν μου έδινε την προσφορά που μου έδωσε δεν θα το άλλαζα και θα προτιμούσα έναν δέκτη, έστω κι αν έκανε 150-160 . Γιατί από το να μην έχω timer, να μην μπορώ να πιάνω ΟΛΑ τα κανάλια του Hotbird και να τραβάω δεύτερο καλώδιο από την ταράτσα θα πληρώσω κάτι παραπάνω, γιατί στην τελική αφού πληρώνω που πληρώνω τον μήνα, γιατί να μην πάρω κάτι καλό. Δεν λέω, ωραία τα HD και ωραία η εικόνα του Pace, αλλά δεν είναι και δεκτάρα! Ίσα-ίσα της πλάκας θα τον έλεγα. Με τον KAON KSC 570 και την μοντούλα του Ιντέρτο ήμουν πιο ευχαριστημένος, ομολογώ. Η εικόνα τώρα είναι καλύτερη, αλλά τουλάχιστον με τον KAON έπιανα και δεύτερο δορυφόρο.

Δεν υπάρχει CI module που να υποστηρίζει το secure sillicon της Irdeto. Τεχνικά είναι εφικτό να υπάρξει, αλλά δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο CI+.

Το sky uk δε το ανέφερα εγώ αλλά ο φίλος, λέγοντας πως "οχι τον pace δεν θα τον επαιρνα , δεν θα επαιρνα κανενα δεκτη αποκλειστικά για ενα πακετο ... ειδικα για το χειροτερο πακετο της ευρωπης . με τα ιδια χρηματα θα προτιμουσα πιθανότατα το skyuk .". Δε θα έπαιρνε κανέναν, αλλά sky uk θα έπαιρνε, που είναι επίσης παντρεμένο με το δέκτη (άλλο αν παραβιάζεται το πάντρεμα).

Και δεν έχουν όλοι την αγγλομάθεια για να παρακολουθούν sky uk. Μη κρίνετε μόνο από τον εαυτό σας. Ο μέσος πιθανός πελάτης της Nova δε μπορεί να βάλει sky uk. Αυτοί που μπορούν είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Η πιο πρόσφατη έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με θέμα Οι Ευρωπαίοι και οι γλώσσες τους (Ειδικό Ευρωβαρόμετρο 243, ελληνική περίληψη) του Φεβρουαρίου 2006 παρουσιάζει κάποια πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα. Το 48% των Ελλήνων (από 15 ετών και πάνω μέχρι τις μεγάλες ηλικίες) (ΕΕ25= 38%) δηλώνει ότι γνωρίζει αγγλικά (με κριτήριο αν μπορεί να πάρει μέρος σε μια συζήτηση στη γλώσα αυτή), ενώ το 9% (ΕΕ25= 14%) γερμανικά και το 8% (ΕΕ25= 14%) γαλλικά. Το 74% (ΕΕ25= 68%) πιστεύει ότι τα αγγλικά είναι η πιο χρήσιμη γλώσσα που πρέπει να γνωρίζει, εκτός από τη μητρική του, για την προσωπική του ανάπτυξη και την καριέρα του. Το 96% των Ελλήνων (ΕΕ25= 77%) πιστεύει ότι τα παιδιά θα πρέπει να μάθουν αγγλικά. Το 75% (ΕΕ25= 83%) θεωρεί χρήσιμη και το 91% (ΕΕ25= 88%) αναγκαία τη γνώση ξένων γλωσσών.

Αντρέα αυτά τα αναφέρουμε μόνο και μόνο για να μένουν σαν αναφορές.

Θες μια εμπειρία από πελάτες νόβα ??? Το 80% (δική μου εμπειρία) δεν έχει ιδέα ότι υπάρχει και ξένη δορυφορική τηλεόραση (εννοώ πάροχοι όπως η νόβα), θέλουν να ακούν Ελληνικά, να διαβάζουν Ελληνικά, να μιλάνε Ελληνικά. Άσχετα αν αρκετοί από αυτούς γνωρίζουν και Αγγλικά.

Κατ'εμέ ο Πάνος έχει δίκιο σε αυτά που γράφει, άσχετα αν μερικές φορές τα "ρίχνει" απότομα. Είναι η πραγματικότητα.

υ.γ. στο σπίτι έχω sky uk (δεν βλέπω τίποτε άλλο), η γυναίκα μου είναι καθηγήτρια Αγγλικών (με πολλά πήγαινε έλα στο Λονδίνο). Ε, όταν έχει ποδόσφαιρο (είμαι από τους τυχερούς :D) θέλει να ακούει Ελληνικά...... ...

Ε καλά δε μπορείς μετά από τόσα χρόνια φοβερής Ελληνικής περιγραφής αθλητικών μεταδόσεων να πέσεις σε Αγγλική περιγραφή.

Δεν είναι το ίδιο, πως να το κάνουμε :flipout:

Πάντως εγώ το ξαναλέω αν μου κλειδώσουν την κάρτα και δε μπορώ να την βάλω στον δέκτη μου, χαιρετάω.

Επίσης έχω την εντύπωση πως θα το κάνει αρκετός κόσμος το ίδιο πράγμα -bye-

Τσαμπουκάδες αλλού ή τέλος πάντων εκεί που την πέρνει την κυρά.

Φιλικά :)

Λίγοι θα τους χαιρετήσουν Άγγελε, αυτή είναι η πραγματικότητα....

Δε πειράζει έτσι και αλλιώς επανήλθα επειδή είχε προσφορά αλλιώς πάλι δε θα ήμουν, απλά κουβέντα να γίνεται.

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Μπλα μπλα τα ιδια και τα ιδια μας ζαλισατε ποια με την νοβα.......μα την γοβα σας λεω τοσο διαφημιση που την κανετε ποια, στο τελος θα πρεπει να σας δωσει συνδρομες για 5 χρονια.:flipout::flipout::aetsch:
:hahaha:
:call2: -Παρακαλω ποιος ειναι?
-Καλησπερα σας περνουμε απο την νοβα , θα θελατε να κανετε μια συνδρομη για ενα χρονο μαζι μας κυριε?
-Ασε με κοπελα μου βραδιατηκα στον πονο μου... εδω δεν θα εχουμε να φαμε σε λιγο.

-bye-

Για αυτό και τα Village (μου φαίνεται) έβαλαν 10 εισιτήριο, ποπ κορν & cola.

Έ ρε γλέντια, κανένα σουβλάκι ρε γμτ γιατί δε φτιάχνουν να γίνει χαμός !

Αχ δεν ξέρουν από πωλήσεις, κρίμα ! χαχα