NOVA vs Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Και ποιος ειπε οτι εγω θελω να φορτωθω το internet της forthnet?

Απο τους περισσοτερους που εχουν την εταιρεια αυτη ακουω τα χειροτερα λογια για την ταχυτητα που πιανουν αλλα και για τεραστια ping (100 ms και πανω).

100ms ping από που προς που;

Έχω forthnet και Hol, δεν αντιμετωπίζω κάποιο σημαντικό πρόβλημα και στους δύο.

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Μπαινεις στο speedtest.net και μετρας το ping.

Το speedtest.net έχει δεκάδες διακομιστές, σε ποιον αναφέρεσαι;

Το ping με ftp.otenet.gr είναι 30ms (interleaved). Το ping με μεγάλα data centers σε Γερμανία και Ολλανδία είναι 65-70ms. Αν κάποιος έχει 100 ms ping στο ελληνικό backbone, είναι σίγουρα σε πιταρισμένο DSLAM, κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους τους παρόχους - ακόμα και στον ΟΤΕ.

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Μπαινεις στο speedtest.net και μετρας το ping.
Eδω εισαι λαθος, για δωσε: ping forthnet.gr και πες μας εδω τα ms που εχεις?
Τωρα σε αυτο που λεει ο malakudi εχει δικιο100%.-bye-

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Ακριβώς στον ΟΤΕ κανείς ping στην ftp.otenet.gr ή στο www.otenet.gr επίσης από την πρώτη διεύθυνση μπορείτε να κατάβασηετε ένα ''κενο'' αρχείο ώστε να δείτε την μέγιστη ταχύτητα σας.
Posted via Mobile Device

Το speedtest.net έχει δεκάδες διακομιστές, σε ποιον αναφέρεσαι;

Ανοιγοντας το site κατευθειαν σου βρισκει κοντινοτερο σερβερ. Τωρα εμενα μου βρισκει vodafone και εχω 18 ms ping απο την Ζακυνθο.

Το να δινει στο ιδιο τεστ 100 ms σε καποιον που μενει Αθηνα το θεωρω τραγικο (οπως εχω δει να συμβαινει).

Ανοιγοντας το site κατευθειαν σου βρισκει κοντινοτερο σερβερ. Τωρα εμενα μου βρισκει vodafone και εχω 18 ms ping απο την Ζακυνθο.

Το να δινει στο ιδιο τεστ 100 ms σε καποιον που μενει Αθηνα το θεωρω τραγικο (οπως εχω δει να συμβαινει).

Εγώ που μένω Αττική, με βγάζει Ρόδο, και ο κοντινότερος σέρβερ είναι Τουρκία;
Τι έχει κάνει ο ΟΤΕ; :flipout:

Αξιοπιστια 0 με τονο το συγκεκριμενο. Αν θελετε να μετρησετε σωστο ping/traceroute τρεξτε cmd σε καποιον κλασικο game server πχ. k-play.de, multiplay.co.uk κλπ

Kαλα ρε παιδια η νοβα εχει προσφορα Forthnet και Nova μαζί μονο για σινεφιλους και δεν εχει για προσφορα για ποδοσφαιροφιλους?
Ειναι ρατσιστικο κατα τη γνωμη μου να διαχωριζει ετσι τους πελατες .
Αυτους δηλαδη που τους αρεσει η μπαλα τους στελνει στον οτεσατ με φουλ πακετο ?
Ειμαι αρκετα χρονια στη forthnet και σκεφτομαι να αλλαξω σε connex μονο και μονο απο τον οτεσατ .
Απορω με τετοια πολιτικη πως θελουν να κανουν και ανταγωνισμο χωρις καποια εξτρα προσφορα , οπως αυτην που ηδη εχουν αλλά στο σπορ πακετο.

Kαλα ρε παιδια η νοβα εχει προσφορα Forthnet και Nova μαζί μονο για σινεφιλους και δεν εχει για προσφορα για ποδοσφαιροφιλους?
Ειναι ρατσιστικο κατα τη γνωμη μου να διαχωριζει ετσι τους πελατες .
Αυτους δηλαδη που τους αρεσει η μπαλα τους στελνει στον οτεσατ με φουλ πακετο ?
Ειμαι αρκετα χρονια στη forthnet και σκεφτομαι να αλλαξω σε connex μονο και μονο απο τον οτεσατ .
Απορω με τετοια πολιτικη πως θελουν να κανουν και ανταγωνισμο χωρις καποια εξτρα προσφορα , οπως αυτην που ηδη εχουν αλλά στο σπορ πακετο.

Είχε βγάλει προσφορά για ποδοσφαιροφιλους το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Είχε βγάλει προσφορά για ποδοσφαιροφιλους το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.
Mπραβο φιλε , καλα το θυμομουν και αυτο.
Και τωρα που βγηκε ο οτεσατ κανουν ανταγωνισμο με τον εαυτο τους στην forthnet , χωριζουν τους σινεφιλ με τους φιλους των σπορ , αντι να βγαλουν και παρομοια προσφορα για τους ποδοσφαιροφιλους .
Προσωπικα δεν θα εδινα λεφτα για νοβα μονο και μονο να βλεπω την ομαδα μου, για εναν αγωνα το Σ/Κ
Δεν με ενδιαφερει πλεον το Ελληνικο πρωταθλημα , εχασε την αιγλη του την αξιοπιστια του , δεν γινονται σωστα οι αγωνιστικες .
Αν δειτε καθε Σ/Κ το τηλεοπτικο προγραμμα αγωνων , το 1/3 εχει η νοβα απο τον οτεσατ , μου φαινεται μονο το Αγγλικο της εμεινε

Και τωρα που βγηκε ο οτεσατ κανουν ανταγωνισμο με τον εαυτο τους στην forthnet , χωριζουν τους σινεφιλ με τους φιλους των σπορ , αντι να βγαλουν και παρομοια προσφορα για τους ποδοσφαιροφιλους .
Προσωπικα δεν θα εδινα λεφτα για νοβα μονο και μονο να βλεπω την ομαδα μου, για εναν αγωνα το Σ/Κ
Δεν με ενδιαφερει πλεον το Ελληνικο πρωταθλημα , εχασε την αιγλη του την αξιοπιστια του , δεν γινονται σωστα οι αγωνιστικες .
Αν δειτε καθε Σ/Κ το τηλεοπτικο προγραμμα αγωνων , το 1/3 εχει η νοβα απο τον οτεσατ , μου φαινεται μονο το Αγγλικο της εμεινε

Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε μου.Και εγώ περιμένω σε ένα μήνα να τελειώσει το συμβολαιο μου με την nova και να την κάνω.Και δε θα χασουν μονο την συνδρομη της nova s αλλα θα φυγω και απο forthnet(double play economy+sport pack) 27.5+47 μας κάνουν 74,5 το μηνα.και βλέπω μονο πια αγγλια......τους πηρα πριν μια εβδομαδα για να ρωτησω ποτε ληγει το συμβολαιο μου και με αρχισαν απο τωρα τα καλοπιασματα.χωρις βεβαια να κανουν μια συγκεκριμενη προσφορα.....Οτε λοιπον να βλεπουμε και λιγο μπαλιτσα.....και οχι μονο.

Εγω εβαλα Νοβα το καλοκαιρι με την προσφορα για το ποδοσφαιρο ...Βασικα βλεπω κατα κυριο λογο ντοκυμαντερ(παρα παρα πολυ) και τον Ολυμπιακο μιας και ειμαι και γαυρος!!
Καποιος που ειχε Νοβα και τωρα εβαλε ΟΤΕ sat μπορει να μου πει αν τα ντοκυμαντερ ειναι αρκετα στον ΟΤΕSat ??
Αν και δεν ξερω αν με συμφερει να την κοψω τωρα μιας και εχω 1 χρονο και 3 μηνες συμβολαιο ακομα!!

Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε μου.Και εγώ περιμένω σε ένα μήνα να τελειώσει το συμβολαιο μου με την nova και να την κάνω.Και δε θα χασουν μονο την συνδρομη της nova s αλλα θα φυγω και απο forthnet(double play economy+sport pack) 27.5+47 μας κάνουν 74,5 το μηνα.και βλέπω μονο πια αγγλια......τους πηρα πριν μια εβδομαδα για να ρωτησω ποτε ληγει το συμβολαιο μου και με αρχισαν απο τωρα τα καλοπιασματα.χωρις βεβαια να κανουν μια συγκεκριμενη προσφορα.....Οτε λοιπον να βλεπουμε και λιγο μπαλιτσα.....και οχι μονο.

Η Nova έχει την Superleauge και από του χρόνου αποκλειστικά Champiions και Europa Leaugue (συμπεριλαμβανομένου και των ματς των ελληνικών ομάδων)
Ακόμα έχει Αγγλικό, Γαλλικό και Αργεντίνικο, Ισπανικό και Ιταλικό Κύπελλο.

Ο ΟΤΕ το μόνο που έχει και αξίζει είναι το Ισπανικό που πλέον μπορείς να το δεις σε άλλα 1000 κανάλια...και απότι ξέρω φέτος λήγει και το συμβόλαιό του και αναμένεται να το χτυπήσει και αυτό η Nova.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

+10000

Τα αθλητικα της ΝΟVA εξαντλουνται στο αθλιο Ελληνικο πρωταθλημα. Θυμαμαι ποσες φορες εκανα ζαπινγκ στα καναλια supersport και δεν εδειχναν ΤΙΠΟΤΑ.

Τουλαχιστον με τον ΟΤΕ θα βλεπουμε ...

Primera División
Campionato
Bundesliga 1 & 2
Football League
Copa Libertadores
Copa Sudamericana
Κύπελλο Γερμανίας
Κύπελλο Γαλλίας
Κύπελλο Ελλάδας

Δεν υπαρχει συγκριση κατα την γνωμη μου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

+10000

Τα αθλητικα της ΝΟVA εξαντλουνται στο αθλιο Ελληνικο πρωταθλημα. Θυμαμαι ποσες φορες εκανα ζαπινγκ στα καναλια supersport και δεν εδειχναν ΤΙΠΟΤΑ.

Τουλαχιστον με τον ΟΤΕ θα βλεπουμε ...

Primera División
Campionato
Bundesliga 1 & 2
Football League
Copa Libertadores
Copa Sudamericana
Κύπελλο Γερμανίας
Κύπελλο Γαλλίας
Κύπελλο Ελλάδας

Δεν υπαρχει συγκριση κατα την γνωμη μου.
Και με super τιμή Ε:music-smiley-005:

Last edited:

Πότε να περιμένουμε δηλαδή εντυπώσεις από το πακέτο του ΟΤΕ;

Η Nova έχει την Superleauge και από του χρόνου αποκλειστικά Champiions και Europa Leaugue (συμπεριλαμβανομένου και των ματς των ελληνικών ομάδων)
Ακόμα έχει Αγγλικό, Γαλλικό και Αργεντίνικο, Ισπανικό και Ιταλικό Κύπελλο.

Ο ΟΤΕ το μόνο που έχει και αξίζει είναι το Ισπανικό που πλέον μπορείς να το δεις σε άλλα 1000 κανάλια...και απότι ξέρω φέτος λήγει και το συμβόλαιό του και αναμένεται να το χτυπήσει και αυτό η Nova.

Πάμε λοιπόν. . .
Otesat
Primera División
Campionato
Bundesliga 1 & 2
Football League
Copa Libertadores
Copa Sudamericana
Κύπελλο Γερμανίας
Κύπελλο Γαλλίας
Κύπελλο Ελλάδας

Nova
Superleauge(αθλιο Ελληνικο πρωταθλημα)ουτε να το ακουω απο το ραδιο δεν θελω πια)
Champiions League(στην net hd ελευθερα και απο του χρονου και στο ZDF HD ελεθερα)
Europa Leaugue (ΑΝΤ η skai) ελευθερα
Αγγλικό(το μονο καλο που εχει)
Γαλλικό(τι να δουμε τώρα;)
Αργεντίνικο(τι να δουμε τώρα;)
Ισπανικό και Ιταλικό Κύπελλο.(ναι αλλα δευτεροτριτα)

Ααα ξεχασα και μια σημαντικη λεπτομερεια:

57 euro NOVA(sport pack)
25 euro OTESAT(full pack)

Κατα την γνωμη μου ολα αυτα και χωρις παρεξηγηση. . . .

Last edited:
Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Αν το πάμε έτσι, φίλε, να γράφουμε στις παρενθέσεις σχόλια, σου λέω κι εγώ: για primera division και campionato: κάρτα al jazeera ένα σωρό ματς, γερμανικό: badr & turksat, football league και κύπελλο Ελλάδας: άθλια (με τη δική σας λογική πάντα, "δε θέλω να τα ακούω καν"), κύπελλα Γερμανίας, Γαλλίας: δευτερότριτα της πλάκας , libertadores, sudamericana: τι να δούμε τώρα...
Αν αυτός ο τρόπος σκέψης θεωρείται ορθός, πάω πάσο...