NOVA vs Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Τα hd είναι πάντα σε mpeg4 τα sd τις νοβα είναι σε mpeg2 ενώ του ΟΤΕ σε mpeg4 με αποτέλεσμα καλύτερη εικόνα σε λιγότερο μέγεθος αρχείου

Σωστός

Στο προηγούμενο που έγραψα είμαι λάθος.... είναι DVB-S o OTE και DVB-S2 η Νοβα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

@AFam Εχεις bitrate από κάποιο hd στον astra 19 μοίρες;δεν λέω καλή η νόβα καλός ο οτέ αλλά εκεί είναι το κάτι άλλο :award:

Re: Nova vs OTEsat...

Θα κοιτάξω το βράδυ και θα αναφέρω Jim... αλλά έχε υπόψη ότι και πάλι δεν υπάρχει άμεση σύγκριση γιατί κάθε αναμεταδότης έχει και διαφορετική χωρητικότητα ....

Βασικά, όποιος θέλει να δει "το κάτι άλλο" σε υψηλή ανάλυση, ας δει ένα bluray. Οι μεταδόσεις είναι πάντα μεταδόσεις. Και συνήθως επανακωδικοποιημένες...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

@AFam Εχεις bitrate από κάποιο hd στον astra 19 μοίρες;δεν λέω καλή η νόβα καλός ο οτέ αλλά εκεί είναι το κάτι άλλο :award:

Με διαφορά πίσω από τους Άγγλους, το μεγαλύτερο bitrate είχε το SkySport 1 HD που τώρα μεταδίδει από Μάντσεστερ στα 15000 kbit/s
Τα υπόλοιπα είναι κάτω από 12000

Οι Άγγλοι κολλημένοι πάνω από 19000, δεν πιάνονται...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

.....Οι Άγγλοι κολλημένοι πάνω από 19000, δεν πιάνονται...
Παντως την εικονα απο καποια καναλια hd του thor,παλιοτερα το 2009,με κατι bitrate-αν θυμαμαι καλα 25000,δεν την εχω ξαναδει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Παντως την εικονα απο καποια καναλια hd του thor,παλιοτερα το 2009,με κατι bitrate-αν θυμαμαι καλα 25000,δεν την εχω ξαναδει...

Και όμως, κάποια στιγμή στο φεύγα είδα το SkySports F1 HD να παίζει στα 24..... θα δούμε στη ζωντανή μετάδοση...

Και η NOVA δεν πιάνεται. Έχει τα χαμηλότερα bitrate με διαφορά.

Εσύ έχεις την τάση γυναίκα που τη χωρίζεις να την κράζεις !!!!:grinning-smiley-043

Η Νόβα στον αγώνα που μεταδίδει τώρα είναι στα 12900 kbit/s (περίπου στα ίδια με το Γερμανικό Sky), και το Cinema είναι στα 9000 kbit/s

Not bad.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Με διαφορά πίσω από τους Άγγλους, το μεγαλύτερο bitrate είχε το SkySport 1 HD που τώρα μεταδίδει από Μάντσεστερ στα 15000 kbit/s
Τα υπόλοιπα είναι κάτω από 12000

Οι Άγγλοι κολλημένοι πάνω από 19000, δεν πιάνονται...

sky sport 2 hd,και την τρίτη 19000 είχε, εχθές δεν το κοίταξα

Δεν αλλάζουν οι Άγγλοι leo... είναι σταθεροί. Το μόνο που είναι για πέταμα είναι οι δέκτες τους !!!!!! για να μη λέτε μόνο για τη Νόβα....:D

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Δεν αλλάζουν οι Άγγλοι leo... είναι σταθεροί. Το μόνο που είναι για πέταμα είναι οι δέκτες τους !!!!!! για να μη λέτε μόνο για τη Νόβα....:D

για το γερμανικό έλεγα,οι Άγγλοι όντως είναι σταθεροί

Που να δεις το Κοντρα !!!!! Άσε.....

Το ίδιο πράγμα γίνεται παγκοσμίως Γιάννη, δεν ανακάλυψε τον τροχό η Νόβα και το παίζει πιο έξυπνη συμπιέζοντας...

Απλά οι νέοπες στα δορυφορικά δεν έχετε επαφή με άλλες τροχιακές θέσεις παρά μόνο με το εγχώριο πακέτο και σας κάνει εντύπωση...

Έχω επαφή με το Sky (βλέπω συνεχεία αγώνες). Επίσης έχω δει RTL , και Swiss και αλλά κανάλια Δυτικό ευρωπαϊκά. Η διαφορά είναι εμφανής.

Αν μιλάς τώρα για Αραβικά και Ινδικά/Πακιστανικά κανάλια ναι αυτοι είναι χειρότεροι από την NOVA.

Αν έχεις με Sky UK επαφή τότε δες τα περισσότερα SD κανάλια τους να φρίξεις από το bitrate....

Άστα σου λέω, παντού τα ίδια είναι.

Αν μιλάς τώρα για Αραβικά και Ινδικά/Πακιστανικά κανάλια ναι αυτοι είναι χειρότεροι από την NOVA.

Δεν ξέρω σε ποιούς δορυφόρους εννοείς και τι στοιχεία επικαλείσαι , αλλά π.χ. στις 66Ε αλλά και στις 83Ε η εικόνα τους είναι τόσο πολύ καλή , που με πολλές φορές με εκπλήσει .

Last edited:

Αντώνη ίσως θα έπρεπε να ανοίξουμε ένα νέο θέμα με τα μπουκέτα ανά δορυφόρο, συνδρομές και ποιότητα εικόνας.

Γιατί πολλά παιδιά νομίζουν ότι η συμπιεσμένη εικόνα είναι μόνο προνόμιο των Ελληνικών δορυφορικών καναλιών... :D

Η νόβα δημοσίευσε αποτελέσματα για το 2011: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=604248

Είχε αύξηση συνδρομητών κατά 11.000. Τέλος του 2011 είχε 386.616 συνδρομητές στην δορυφορική πλατφόρμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της αποτελεί ρεκόρ συνδρομητών 4ου τριμήνου.

Nova vs OTEsat...

μετα το χθεσινο ντερμπυ σκεφτομουνα οτι δικαιωθηκα που επελεξα οτε,γιατι ειχα το δειλιμα ελληνικο πρωταθλημα ή τα ευρωπαικα του οτε.μεγαλη ζημια για τη νοβα η καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν την κοβω να ξαναεπενδυει σαυτο.ο κοσμος το σιχαθηκε.

Last edited by a moderator: