NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

τα λαμογια της νοβα τωρα θυμηθηκανε οτι παρανομα μεταδιδανε αποκλοιστικα τα βρωμοκαναλα ελευθερης ληψης και μπρος να φανε τωρα το προστιμο ψαχνουν τροπο να καλυφθουν.τωρα τα δινουν και στον οτε αρκει να γλυτωσουν το προστιμο.αλλα τωρα ειναι που πρεπει να πεσει πελεκυς και στην νοβα και στα ελευθερα.τοσα χρονια ρουφαγε το αιμα ολων αυτων που βαζανε νοβα για τα ελληνικα καναλια και πληρωνανε και τα υπολοιπα γιατι δεν ειχαν αλλο τροπο.ποτε δεν βγηκε η ετερεια της πλακας να δωσει σκετα τα ελευθερα με μια καρτα και μια τυπικη συνδρομη αλλα επρεπε να παρεις ολο το πακετο.

Νήν εξάπτεσαι.
Η όλη ιστορία μεταξύ Νόβα/ΕΡΤ, είναι "ιστορία μου αμαρτία μου".
Η ΕΡΤ δεν μπορεί να μεταδώσει σ' όλη την Ελλάδα τα "πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια".
Τί κάνει? Βάζει τοπικούς αναμεταδότες, οι οποίοι παίρνουν δορυφορικό σήμα απ' τη Νόβα και εκπέμπουν αναλογικά στη περιοχή.
Έτσι καλύπτεται ως προς τα "πανελλαδικής εμβέλειας".
Οπότε μπερδεμένη ιστορία.
Τώρα θα μου πείς, αφού κάποιος πληρώνει ΕΡΤ έτσι κι αλλιώς μέσω ΔΕΗ, γιατί η Νόβα δεν εκπέμπει ελεύθερα τα εν λόγω κανάλια?
Απάντηση?

Last edited by a moderator:

Η νόβα δημοσίευσε αποτελέσματα για το 2011: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=604248

Είχε αύξηση συνδρομητών κατά 11.000. Τέλος του 2011 είχε 386.616 συνδρομητές στην δορυφορική πλατφόρμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της αποτελεί ρεκόρ συνδρομητών 4ου τριμήνου.
Το τελευταίο δίμηνο του 2011 η nova είχε ενεργοποιήσει όλους τους προσφάτως διακόψαντες συνδρομητές μέχρι και 31/12 ακριβώς και μόνο γι αυτό το λόγο...

τα λαμογια της νοβα τωρα θυμηθηκανε οτι παρανομα μεταδιδανε αποκλοιστικα τα βρωμοκαναλα ελευθερης ληψης και μπρος να φανε τωρα το προστιμο ψαχνουν τροπο να καλυφθουν.τωρα τα δινουν και στον οτε αρκει να γλυτωσουν το προστιμο.αλλα τωρα ειναι που πρεπει να πεσει πελεκυς και στην νοβα και στα ελευθερα.τοσα χρονια ρουφαγε το αιμα ολων αυτων που βαζανε νοβα για τα ελληνικα καναλια και πληρωνανε και τα υπολοιπα γιατι δεν ειχαν αλλο τροπο.ποτε δεν βγηκε η ετερεια της πλακας να δωσει σκετα τα ελευθερα με μια καρτα και μια τυπικη συνδρομη αλλα επρεπε να παρεις ολο το πακετο.

πέστα Χρυσόστομε!:music-smiley-005::award::worshippy::worshippy:

Το τελευταίο δίμηνο του 2011 η nova είχε ενεργοποιήσει όλους τους προσφάτως διακόψαντες συνδρομητές μέχρι και 31/12 ακριβώς και μόνο γι αυτό το λόγο...
λογω χρηματηστηριου να υποθεσω οτι θελει να δειχνει αυξηση συνδρομητων ε;

Nova vs OTEsat...

μετα το χθεσινο ντερμπυ σκεφτομουνα οτι δικαιωθηκα που επελεξα οτε,γιατι ειχα το δειλιμα ελληνικο πρωταθλημα ή τα ευρωπαικα του οτε.μεγαλη ζημια για τη νοβα η καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν την κοβω να ξαναεπενδυει σαυτο.ο κοσμος το σιχαθηκε.
μωρέ ο έλληνας όλο το σιχαίνεται κι όλο αυτό βλέπει. η νόβα έχει συμβόλαιο μέχρι το 14 νομίζω, οπότε μέχρι τότε θα δούμε τι θα συμβάινει κι αν θα συνεχίσει τη συνεργασία.

οφφτοπικ αλλά και ον τοπικ μαζί: Έχει βγει καμιά μέτρηση για τον αριθμό των νέων συνδρομητών? Στα αποτελέσματα του OTE έλεγε κάτι?

Ποιος ο Ο.Τ.Ε ζητα πολλα????:stupid:
Για συνδρομητικό πακέτο,δεν είναι ακριβό.Σαν ποσό αυτό καθ αυτό όμως,για κάποιον που δεν έχει αρκετές αποδοχές ή μάλιστα έχει μείνει άνεργος,είναι ένα σεβαστό ποσό.Οπότε επειδή δεν γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση του κάθε ατόμου,καλύτερα να περιορίσουμε τις συζητήσεις περί των δημοσιονομικών.

Πάλι με πήραν τηλέφωνο προχθές από την NOVA να ξανασυνδεθώ , τρίτη φορά σε ένα μήνα.

Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα για να παρακαλάνε τόσο.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Πάλι με πήραν τηλέφωνο προχθές από την NOVA να ξανασυνδεθώ , τρίτη φορά σε ένα μήνα.

Να τους πεις οτι δεν θες να εισαι υφισταμενος πελατης τους.....

Μή το λές, εμένα δεν μ' έχουν πάρει ούτε μια φορά απ´το Σεπτέμβριο.
Βέβαια, όταν έκοψα, τους είπα ότι κόβω λόγω SL1.

Απλά, ο Yperion ήταν χρόνια πελάτης (από ότι έχω καταλάβει). Γενικά, η αντιμετώπιση ποικίλει ανάλογα την προϊστορία του κάθε ενός...

και εγώ παιδιά ήμουν συνδρομητής από το 1996, έκοψα συνδρομή από 1η Νοέμβρη λόγω ΟΤΕ και ακόμη δε μου κάνανε καμία κλήση. Οι λόγοι της διακοπής ήταν 1ον η άθλια εικόνα που είχανε τα novasports (εκτός του HD φυσικά) και 2ον ότι ήταν πολλά τα λεφτά που ζητούσανε... εννοείται πως τους λόγους τους ανέφερα στον υπάλληλο με τον οποίο μίλησα... όσες φορές πάντως και να με πάρουνε, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσω σε αυτούς μόνο και μόνο γιατί 15 χρόνια συνδρομητής, μία προσφορά για τα μάτια του κόσμου δεν μου κάνανε... τώρα όμως που ζορίσανε τα πράγματα, έχουν αρχίσει τις προσφορές, αλλά πιστεύω για πολύ κόσμο είναι αργά πλεόν...

Μπαίνω στον πειρασμό να κάνω μια σύγκριση των δύο πλατφόρμων, όντως κάτοχος nova από αμνημονεύτων χρόνων, και πλέον και κάτοχος οτε tv.

*Δέκτες και τηλεχειριστήρια: ο δέκτης της nova είναι πιο κομψός, αλλά λαμβάνει μόνο ένα δορυφόρο κι αυτόν κουτσό, ενώ εμφανίζει και κάποια κολλήματα. Το χειριστήριο αρκετά καλό.
Ο δέκτης του οτε θυμίζει μηχάνημα δεκαετίας 80, αλλά λαμβάνει 4 δορυφόρους. Το χειριστήριο ίσως το χειρότερο που έχω δει στη ζωή μου (και πιστέψτε με, έχω δει πολλά).
Ισοπαλία:ADFADF1:

*Κινηματογραφικά κανάλια: εντάξει, έχει το πλεονέκτημα η nova, αλλά όχι όπως παλιά (έχει χάσει MGM και TCM). Το οτε σινεμά βγάζει γέλιο και νοσταλγία, το universal καλούτσικο και το sundance αρκετά ενδιαφέρον και με φανταστική εικόνα.
Η nova υπερισχύει. οτε τv :smash: nova

*Αθλητικά κανάλια: ως έχουν τα πράγματα αυτό που σώζει τη nova είναι οι ευρωπαικές διοργανώσεις και το NBA. Το πρόγραμμα του οτε είναι αρκετά καλό και εμπλουτίζεται συνεχώς.
Η nova υπερισχύει ελαφρώς. οτε tv :smash: nova

*Ντοκυμαντέρ: Εδώ η nova κάνει τη διαφορά. Πλήρες πακέτο.
οτε tv :smash: nova

*Μουσικά: To iconcerts δίνει από μόνο του προβάδισμα στον οτε.
nova :smash: oτε tv

*Λοιπά κανάλια: Προφανώς ο οτε λόγω 4 δορυφόρων.

*Eικόνα: ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Μετά από ενδελεχή εξέταση δεν έχω καμία αμφιβολία, καλύτερη είναι η εικόνα του οτε tv!
Αν το BD βαθμολογείται με 10 και τα mkv 1080p με 9.5, τότε το HD του οτε παίρνει 9.1-9.2, ενώ της nova παίρνει 9. Καλύτερη διαχείριση έχει ο οτε και στα SD κανάλια.
Η διαφορά της εικόνας φυσικά δεν είναι τεράστια, ούτε αποτελεί λόγω επιλογής μιας πλατφόρμας, αποτελεί όμως ένα δεδομένο.
nova :smash: οτε tv

*Value for money: Τα 25 ευρώ που ζητάει ο οτε δεν συγκρίνονται με τα 67 που ζητάει η nova.

*Συμπεράσματα: θεωρώ ότι η nova είτε πρέπει να ρίξει την τιμή της, είτε να εμπλουτίσει με κάποιον τρόπο το πρόγραμμά της. Το λέω αυτό ως αιώνιος πελάτης της, που έχει και έκπτωση 20% λόγω συνδιαστικού προγράμματος. Τον Ιούνη θα την κόψω, και από Αύγουστο βλέποντας και κάνοντας.
Ο οτε πρέπει να βάλει άλλο χειριστήριο, να φτιάξει την ένταση του ήχου σε κάποια κανάλια (κυρίως μουσικά) και να κρατήσει χαμηλά την τιμή.
Εις το επανιδείν-bye-

εισαι λιγο υπερβολικος με το τηλεκοντρολ?τι σε χαλαει δλδ?δεν εχω οτε τβ αλλα εχω βαλει καμια 10αρια και το εχω δουλεψει και ειναι μια χαρα.δεν με χαλασε καρι εργονομικα.

συγκριτικα με της νοβα εχει τον αβολευτο. οπως και του connx tv

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Βρέθηκα σε φιλικό σπίτι που είχε OTE SAT και είχα μαζί μου το μαύρο "κλασικό" τηλεκοντρόλ που έδινε η KAON με όλα της τα παλιότερα μοντέλα, πχ KAON 570.
Το πήρα για να δω αν είναι συμβατό με τον δέκτη του ΟΤΕ, καθώς είναι ένα από τα καλύτερα τηλεκοντρόλ που έχω δουλέψει.
Αλλά τελικά ΔΕΝ είναι συμβατό. Δεν ταιριάζει ούτε ένα πλήκτρο.

XtremeRemote.jpg