NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Η αλήθεια είναι ότι όταν εθιστείς στο πραγματικό ποδόσφαιρο είναι αδύνατο να γυρίσεις στο εγχώριο τσίρκο. Άντε μόνο για να κάνεις πλάκα με τους κολλητούς σου, για τίποτα άλλο.

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

για ποιόν ακριβώς λόγο?
εγώ είμαι στο full pack αλλά συγνώμη εάν ήμουν στο απλό δεν θα έδινα +5 για να δω ένα κανάλι με 3 ταινίες την ημέρα (και 16 ώρες μία κάρτα) τις οποίες μάλιστα τις έχει δείξει στο sd....

άκυρο εντελώς......
:BDGBDGB53:
πιστεύω ότι μπορεί και καλύτερα εάν θέλει να πάρουν περισσότεροι full pack....

Μήπως θυμάσε πως ξεκίνησε το nova cinema HD ;
Είναι ακόμη να μπουν 2 κανάλια με ταινίες στην θέση 208-209 ένα HD και ένα SD.λιγο υπομονή :)

Last edited by a moderator:

γιατί έχουμε πάντα ως μέτρο σύγκρισης την nova?επειδή είναι η αντίπαλη εταιρεία?
υποτίθεται ότι ο ΟΤΕ θέλει να γίνει καλύτερος από αυτήν...όχι το ίδιο..

υ.γ.
όταν μπήκε το nova cinema ΗD υπήρχαν ήδη 2 τουλάχιστον κανάλια στην πλατφόρμα που έπαιζαν όλο το 24ωρο ...

αυτά....
:BDGBGDB55:

1)Εγώ σου παίρνω σαν μετρό σύγκρισης το nova cinema HD οταν πρωτο ξεκινησε με το Village Cinema HD.του χρόνου θα είναι 24αωρου βάσεως.
2)Λίγο υπομονη μέχρι τον Νοέμβριο που θα έχουν μπει και τα αλλά 2 κανάλια ταινιών.

γιατί έχουμε πάντα ως μέτρο σύγκρισης την nova?επειδή είναι η αντίπαλη εταιρεία?
υποτίθεται ότι ο ΟΤΕ θέλει να γίνει καλύτερος από αυτήν...όχι το ίδιο..

υ.γ.
όταν μπήκε το nova cinema ΗD υπήρχαν ήδη 2 τουλάχιστον κανάλια στην πλατφόρμα που έπαιζαν όλο το 24ωρο ...
Εάν θέλεις να πας μπροστά πρέπει να κοιτάς και το καλύτερο. Και δεδομένου του φτωχού σε κινηματογραφικό περιεχόμενο ΟΤΕ κοιτάς τον ανταγωνιστή σου για να γίνεις καλύτερος.....

Να κάνω μια ερώτηση;Εφόσον θεωρείται μια πλατφόρμα,τι μας ενδιαφέρει;Σίγουρα η μεγαλύτερη μερίδα είναι στο Δορυφορικό.

Μας ενδιαφέρει, όσο οι τιμές είναι διαφορετικές, και το πρόγραμμα διαφορετικό. Είναι 2 διαφορετικές πλατφόρμες. Με βάσει τα τελευταία νούμερα που είχαν ανακοινωθεί, το IPTV ήταν το μεγαλύτερο μέρος, κάπου 60.000 και 20.000 μέσω δορυφόρου.

Την ίδια τιμή έχει είτε από conn-x είτε μέσω δορυφόρου.

Την ίδια τιμή έχει είτε από conn-x είτε μέσω δορυφόρου.

Μόνο αν έχεις τηλεφωνία από τον ΟΤΕ. Αν όχι, έχουν διαφορετικές τιμές.
Επίσης, το IPTV δεν έχει κανάλια υψηλής ευκρίνειας, ούτε τα 4 cinema.

Αν πάνε καλά δορυφορικά και αυξηθούν αρκετά οι συνδρομητές, η γνώμη μου είναι πως θα σταματήσουν την IP πλατφόρμα.
Εκτός και αν θέλουν να την κρατήσουν για να "σπρώξουν" στο μέλλον υπηρεσίες τύπου VDSL.

Πρέπει να δώσουν και δυνατότητα PVR και στο δορυφορικό πακέτο (που νομίζω ότι τώρα έχουν μόνο στο IPTV πακέτο). Αν για παράδειγμα κάποιος θέλει να δει αγώνα NBA, θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 3-4 τα ξημερώματα για να το δει, δεν μπορεί να το γράψει και να το δει την επόμενη μέρα από το δορυφορικό.

Λοιπόν...άλλως ένας ΕΞ-Συνδρομητής (10 ΧΡΟΝΙΑ!)της Nova,που βαρέθηκε τα Καψώνια και άλλαξε σε OTEtv.
Με πήρε τηλ για Μετακίνηση του Πιάτου από 13° στης 9°
Το Κοντέρ να γράψει:
Nova -1
Otetv +1
Αντίο Ζωή για Nova αν συνεχίσει έτσι με αυτές της Τιμές και τα γνωστά σε όλους μας Καψώνια.Να μάθει να σέβεται τον Συνδρομητή...

Θα μας μεταφέρεις και εντυπώσεις από το νέο πρόγραμμα σε σχέση με το παλιό;

Μόλις κάνουμε Ενεργοποίηση το Σάββατο,να το κάνω.Πάντως γνωρίζει πολύ καλά τι παίρνει και το κάνει επειδή "έχουν σπάσει τα Νεύρα του με το Κουρντιστήρι" και γνωρίζοντας ότι Ant1 YOK,"σιγά την Απώλεια" λέει...

Εχεις κανενα φιλο για να δεις ελληνικο-αγγλικο πρωταθλημα και τσου λου?????Με το ΟΤΕ θα περιμενεις ποτε θα ξαναπαιξουν Ρεαλ-Μπαρτσελονα.

Άσχετο.Έτσι και αλλιώς είχε Nova Start Pack,και δεν βλέπει καν Ποδόσφαιρο.Είναι του μηχανοκίνητου Αθλητισμού ο τύπος...Αυτό που μετράει,έχασε η Νόβα έναν και ταυτοχρόνως Κέρδισε ο OTEtv έναν ακόμα Συνδρομητή,και αυτό γίνετε σε καθημερινή Βάση εδώ στην Γερμανία.

Ε ας βλεπει Γιουβε,Μιλαν,Ιντερ,Λατσιο,Ρομα,Μπαγερν,Ντορντμουντ,Βαλενθια,Ατλετικο Μαδρι,Σεβιλλη,και αλλες τετοιες ομαδουλες και τα λοιπα παρακατιανα ματς των Μπαρτσα-Ρεαλ για να ξεχαστει μεχρι να ξαναπαιξουν το ''ελ κλασικο'.Ε και λιγη φορμουλα,κανα nba μπας και περασει η ωρα...

Μαζί σου και εγώ,αλλα ο φίλος που λέει ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στην Nova μετά από 10 Χρονια,δεν βλέπει μπάλα,αυτά που θέλει είναι Κανάλια ΕΛΛΗΝΙΚΑ,με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εκπομπές,και η καλύτερη του θα είναι τα Περιφερειακά Κανάλια,τα Κρατικά,Τα Ιδιωτικά που δεν έχουν καβαλήσει το Καλάμι ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (γιατί ξέρω τα γούστα του) το ΟΤΕ ΣΙΝΕΜΑ με της Ελληνικές Ταινίες 24 Ώρες-Μέρα Νύχτα.Κάτω στην Ελλάδα μπορεί να μην λέει κάτι αυτό το κανάλι αλλα εδώ στα Ξένα...έχει πιάσει τόπο,και το ΒΛΕΠΕΙ ο Απόδημος-ΕΛΑ Nova ΑΚΟΥΣ;;; Σιγά και δεν άκουσες...