NOVA vs Cosmote TV

ως κατοχος nova - filmnet τα τελευταια 16 χρονια εχω να πω οτι το κομματι που πονάει ειναι οι ταινιες.... ειναι απαραδεκτο να εχει τοσα καναλια με δαυτες και να παιζει σαπάκια και κοντρα επαναλήψεις τα ιδια σαπακια... το χειροτερο ειναι οτι στις πρεμιερες παει 8 μηνες πισω σε σχεση με αυτες της nova πχ το χθεσινο "the help" εχει παιχτεί εδω και πολυ πολυ καιρο στην αλλη πλατφορμα.... Οποιος μου πει οτι εχει το on demand συγνωμμη αλλα δεν θα παρω.....

Καλα που το ξερεις τι κανει ο οτε? εν πασει περιπτωσει εδω ειναι οτε και προσωπικα εγω δεν θελω να βλεπω - οπως και πολλοι αλλοι - την λεξη νοβα των επι σειρα κλεφτων των χρηματων μας, οκ? παρεμεινε και δεινε τα 70 ρια σου εκει, παντως στο μονο που ξεχωριζει η νοβα ειναι οι κραχτες της, σε οποιο φορoυμ οτε μπεις , τσαφ και ενα μυνηματακι απο νοβα...:)

Last edited by a moderator:
O φίλος έχει ΟΤΕ TV από ότι κατάλαβα.
Και αναφέρει κάτι που ισχύει.

Ο ΟΤΕ δείχνει τις δημοφιλείς ταινίες στα cinema κανάλια του(όχι on demand) 1 χρόνο μετά την Nova.
Αυτό δεν είναι άποψη, είναι γεγονός.
Αυτό το πράγμα όλοι οι πικραμένοι από την Nova(και εγώ ήμουν κάποτε) να λένε τι τέλειος είναι ο ΟΤΕ και τι κακιά και ακριβή η Nova δεν τον καταλαβαίνω πραγματικά.
Και μάλιστα να αμφισβητούν γεγονότα

Δεν χρειάζεται τέτοιο μίσος για την Nova.

Εφόσον εσύ επιλέγεις να έχει ΟΤΕ TV και όχι Nova, γιατί να ασχολείσαι με τις τιμές της Nova?

Όποιος θέλει και μπορεί την πληρώνει(έχει ρίξει πολύ κιόλας τις τιμές στα συνδυαστικά), την πληρώνει.

Όποιος δεν θέλει, δεν τον ανάγκασε κανένας. Είδος πολυτέλειας είναι.
Και κλέφτες δεν είναι.

Ακριβή η συνδρομή στο σκέτο δορυφορικό, προφανώς και είναι, αλλά οι συνδρομητές επιλέγουν να πληρώσουν, δεν τους κλέβουν.

Όποιος θέλει και μπορεί ΟΤΕ, παίρνει ΟΤΕ αντίστοιχα.

Και αν ρωτήσεις και την γνώμη μου, σαν σκέτα δορυφορικά η Nova είναι πανάκριβη και ο ΟΤΕ value for money.

Aλλά συνδυαστικά το αντίθετο.

καλα τα λεει ο jimmy .
εγω εχω nova και ειχα ΟΤΕ και εδινα 25 ευρω (το σταματησα πριν απο 10 μερες) και στην forthnet+nova δινω τωρα 49.90 και εχω το full pack της nova + όλα τα σταθερα + 700 λεπτα σε κινητα + αναγνωριση κλησεων .... ο ΟΤΕ μπορει να μου δώσει τα ιδια στο συνδυαστικο ? και εγω στο cinema που βλεπω πολυ 6 μηνες στον ΟΤΕ δεν ειδα μια ταινια ... στην νοβα ειδα όμως τον τελευταιο μηνα 2 εργα ... οποτε ειναι τι μπορεις να πληρωσεις και τι επιλεγεις να βλεπεις

Καλα που το ξερεις τι κανει ο οτε? εν πασει περιπτωσει εδω ειναι οτε και προσωπικα εγω δεν θελω να βλεπω - οπως και πολλοι αλλοι - την λεξη νοβα των επι σειρα κλεφτων των χρηματων μας, οκ? παρεμεινε και δεινε τα 70 ρια σου εκει, παντως στο μονο που ξεχωριζει η νοβα ειναι οι κραχτες της, σε οποιο φορoυμ οτε μπεις , τσαφ και ενα μυνηματακι απο νοβα...:)

Mε κάλυψε ο jimmy0077 AΠΟΛΥΤΑ... Θεωρουσα οτι ηταν πασιφανες οτι ειμαι σε ΟΤΕ TV λαθος μου... btw.... oλα ειναι υποκειμενικα... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

καλα τα λεει ο jimmy .
εγω εχω nova και ειχα ΟΤΕ και εδινα 25 ευρω (το σταματησα πριν απο 10 μερες) και στην forthnet+nova δινω τωρα 49.90 και εχω το full pack της nova + όλα τα σταθερα + 700 λεπτα σε κινητα + αναγνωριση κλησεων .... ο ΟΤΕ μπορει να μου δώσει τα ιδια στο συνδυαστικο ? και εγω στο cinema που βλεπω πολυ 6 μηνες στον ΟΤΕ δεν ειδα μια ταινια ... στην νοβα ειδα όμως τον τελευταιο μηνα 2 εργα ... οποτε ειναι τι μπορεις να πληρωσεις και τι επιλεγεις να βλεπεις
με 50 εχεις 3play με full pack? λογικα εχεις μονο το σινεμα γιατι με τα αθλητικα βγαινει γυρω στο 65αρι συμφωνα με τον ισχυοντα τιμοκαταλογο...παντως και του οτε το 2play+ote tv βγαινει στα 62.80 οποτε στα συνδυαστικα μιλαμε σχεδον για ιδια τιμη

ναι φιλε το full pack χτες μου εγινε η προσφορα - εδινα 40 για το cinema+σταθερα+700 στα κινητα και λεω ποσο μπορω να εχω και τα αθλητικα και μου ειπε 49.90 τα παντα ολα , δεν υπαρχει αυτη η τιμη ουτε στον καταλογο ουτε σε καταστημα μονο μεσω τηλεφωνου ισχυει και μαλιστα εαν δωσω και καρτα και 12 μηνεσ τα HD δωρεαν ... το μονο που δεν ξερω ειμαι μετα τον χρονο τι θα γινει αλλα τωρα περιμενω στην γραμη να ρωτησω ... λογικα σε 7 λεπτα θα μιλησω μαζι τους

Επεξεργασία:
ισχυει για παντα η τιμη

O φίλος έχει ΟΤΕ TV από ότι κατάλαβα.
Και αναφέρει κάτι που ισχύει.

Ο ΟΤΕ δείχνει τις δημοφιλείς ταινίες στα cinema κανάλια του(όχι on demand) 1 χρόνο μετά την Nova.
Αυτό δεν είναι άποψη, είναι γεγονός.
Αυτό το πράγμα όλοι οι πικραμένοι από την Nova(και εγώ ήμουν κάποτε) να λένε τι τέλειος είναι ο ΟΤΕ και τι κακιά και ακριβή η Nova δεν τον καταλαβαίνω πραγματικά.
Και μάλιστα να αμφισβητούν γεγονότα

Δεν χρειάζεται τέτοιο μίσος για την Nova.

Εφόσον εσύ επιλέγεις να έχει ΟΤΕ TV και όχι Nova, γιατί να ασχολείσαι με τις τιμές της Nova?

Όποιος θέλει και μπορεί την πληρώνει(έχει ρίξει πολύ κιόλας τις τιμές στα συνδυαστικά), την πληρώνει.

Όποιος δεν θέλει, δεν τον ανάγκασε κανένας. Είδος πολυτέλειας είναι.
Και κλέφτες δεν είναι.

Ακριβή η συνδρομή στο σκέτο δορυφορικό, προφανώς και είναι, αλλά οι συνδρομητές επιλέγουν να πληρώσουν, δεν τους κλέβουν.

Όποιος θέλει και μπορεί ΟΤΕ, παίρνει ΟΤΕ αντίστοιχα.

Και αν ρωτήσεις και την γνώμη μου, σαν σκέτα δορυφορικά η Nova είναι πανάκριβη και ο ΟΤΕ value for money.

Aλλά συνδυαστικά το αντίθετο.

Και φυσικά είναι "κλέφτες" φίλε μου!!! Άσ'το αυτό το κομμάτι μην το ξεκινήσουμε πάλι γιατί θα χρειαστούμε χιλιάδες αράδες...Και παραμένουν πανάκριβοι.Εγώ ξέρω ένα,μπαίνω στα sites τους(νόβα-ΟΤΕ)και βλέπω τις τιμές τους που απέχουν πάρα πολύ.Τώρα τα συνδιαστικά της νόβα και τα κόλπα τύπου "κάνουμε προσφορές μόνο σε καινούριους ή μόνο σε όσους κάνουν αίτηση διακοπής" δείχνουν από μόνα τους την σοβαρότητα της εταιρίας.50 συνδρομητές νόβα να πιάσεις τυχαία και να ρωτήσεις πόσο πληρώνουνε και οι 50 θα σου πούνε διαφορετική τιμή.Αν αυτό θεωρείται πολιτική σοβαρής εταιρίας τότε εγώ είμαι αστροναύτης.

Συν ότι ο hightop που λέει για τους κράχτες έχει δίκιο.Υπάρχουν συγκεκριμένα sites,εφημερίδες και ραδιόφωνα που δεν ενημερώνουν αλλά προπαγανδίζουν υπέρ της νόβα.Καλό θα ήταν εκεί στη νόβα να μην σκορπάνε χρήμα για κράχτες και να σταματήσουν να απολύουν κόσμο διαρκώς(ξέρω τι λέω).Εδώ,ακόμη και σήμερα που ο ΟΤΕ πήρε τα πιο πολλά σημαντικά αθλητικά,σε πολλά μ.μ.ε. δεν αναφέρονται καν οι μεταδόσεις του ή αναφέρονται μισές.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Κόλπα με προσφορές κάνουν όλοι, οπότε δε θα έλεγα ότι στέκει σαν επιχείρημα. Το μήνυμα του jimmy0077 είναι βασισμένο στη λογική και σωστό. Τα υπόλοιπα έχουν χιλιοειπωθεί στο παρόν θέμα και όχι μόνο. Όσοι κάποτε είχαν nova και αργότερα μεταπήδησαν στον ote, την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια και μηδενίζουν ακόμη και τα θετικά της. Θέλεις να βλέπεις την ομάδα σου, διοργανώσεις uefa, euroleague αλλά και ταινίες; Επιλέγεις nova συνδυαστικά με forthnet. Θέλεις ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, περισσότερο και δωρεάν hd και γενικά λίγο από όλα; Επιλέγεις σκέτο ote tv.

Last edited:

Σεραφείμ διαφωνώ για αυτό που αναφέρεις ως προς τα κόλπα προσφορών.Έχω 7 φίλους με νόβα και οι 7 έχουν διαφορετική τιμή!!!Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία της εταιρίας.
Κι ο jimmy έχει κάποια λάθη.Αναφέρει ο φίλος ότι είχε 16 χρόνια νόβα κι ο jimmy του αραδιάζει γιατί ασχολείται με τις τιμές της αφού δεν έχει τώρα!Συγγνώμη κιόλας που λέμε τη γνώμη μας...Κάνεις δεν έχει μίσος για τη νόβα.Η πραγματικότητα είναι ότι είναι τόσο κακή,δεν χρειάζεται μίσος για να ειπωθεί η αλήθεια.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ίσως η λέξη μίσος να είναι τραβηγμένη αλλά εμπάθεια είναι σίγουρα. Δεν είναι κάποιος εναντίον του να ακούγονται γνώμες αλλά πολλοί δεν κρίνουν περιεχόμενο, ποιότητα και τιμές των πακέτων αλλά τι πλήρωναν κάποτε. Εσύ ο ίδιος γράφεις ότι "η πραγματικότητα είναι ότι είναι τόσο κακή". Λάθος: "η δική σου πραγματικότητα" είναι η σωστή διατύπωση, πρόκειται για προσωπική σου γνώμη, όχι για γεγονός. Ας μην ξεχνάμε ότι η συνδρομητική τηλεόραση είναι προαιρετική, δεν την επιβάλλει κανείς.

Last edited:

Εννοείται πως και οι δύο πλατφόρμες έχουν τα θετικά τους και τους αρνητικά τους.

Η Nova έχει κυρίως ελληνικό προσανατολισμό στο αθλητικό της κομμάτι με κάποιες πολύ σημαντικές ευρωπαικές πινελιές (Champions League,Euroleague),ενώ ο ΟΤΕ έχει κυρίως ευρωπαικό προσανατολισμό με κάποιες ελληνικές πινελιές (Κύπελλο Ελλάδας,Football League).Ο καθένας επιλέγει με βάση τα γούστα του.

Η σύγκριση μεταξύ των δύο πλατφορμών δεν πρέπει να γίνεται μόνο σε αθλητικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ταινιών,ντοκιμαντέρ,παιδικών προγραμμάτων,καθώς η διείσδυση της συνδρομητικής τηλεόρασης έχει αυξηθεί στην Ελλάδα και ο κόσμος δεν βάζει πια μόνο συνδρομητική τηλεόραση για το αθλητικό πακέτο αλλά και για να αποφύγει την ολοκάθαρη γύμνια της ελεύθερης τηλεόρασης.

Επίσης,ο νυν ή μελλοντικός συνδρομητής ψάχνει και για ποιοτικές υπηρεσίες στυλ PVR,Multiview,HD (Τι λέτε για το 4k;Είναι το μέλλον; ) ,συνδρομητική στο κινητό,κτλ.Όποιος καταφέρνει και τα προσφέρει αυτά σίγουρα θα έχει επιπλέον συνδρομητές.Έπειτα,η σύγκριση πρέπει να γίνεται και στο ποιες από αυτές τις υπηρεσίες προσφέρονται από τις δύο πλατφόρμες και σε τι κόστος.

Όσο για τις προσφορές που βγαίνουν κατά καιρό αφού περνούν από την έγκριση της επιτροπής τηλεπικοινωνιών είναι απόλυτα νόμιμες.

Ακόμη,όσοι έχουν εμπάθεια προς την Nova λόγω τιμών (δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη,δεν θα το κρίνω εγώ) ας θυμηθούν αυτά για τον ΟΤΕ: https://www.youtube.com/watch?v=SfZJZgtuFvA

Last edited:

Μα για αυτό έχω τονίσει ότι η εκάστοτε κριτική μου αφορά κυρίως τα αθλητικά.Δεν το παίζω "ξερόλας" δεν γνωρίζω πολλά,ούτε για ταινίες,ούτε για ντοκυμαντέρ,ούτε για λεπτομέρειες στα δορυφορικά.Για τα οικονομικά όμως γνωρίζω γιατί τη νόβα την πλήρωνα από την εφηβεία μου,όπως έχω ασχοληθεί και με τα περιφερειακά κανάλια.

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

ναι φιλε το full pack χτες μου εγινε η προσφορα - εδινα 40 για το cinema+σταθερα+700 στα κινητα και λεω ποσο μπορω να εχω και τα αθλητικα και μου ειπε 49.90 τα παντα ολα , δεν υπαρχει αυτη η τιμη ουτε στον καταλογο ουτε σε καταστημα μονο μεσω τηλεφωνου ισχυει και μαλιστα εαν δωσω και καρτα και 12 μηνεσ τα HD δωρεαν ... το μονο που δεν ξερω ειμαι μετα τον χρονο τι θα γινει αλλα τωρα περιμενω στην γραμη να ρωτησω ... λογικα σε 7 λεπτα θα μιλησω μαζι τους

Επεξεργασία:
ισχυει για παντα η τιμη

Δεν υπάρχει περίπτωση να προσφέρει ο ΟΤΕ κάτι τέτοιο από οικονομική σκοπιά λόγω του ότι θα ισχυριστεί η ΕΕΤΤ ότι ο ΟΤΕ συμπιέζει το περιθώριο κέρδους των άλλων.Το ότι σου δίνουν περιεχόμενο σε μια τιμή κάτω του κόστους είναι άλλο θέμα.Εγώ θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα.Εάν πρόσφερε ο ΟΤΕ τα ίδια ακριβώς με την Forthnet (let's say double play γιατί στην τηλεόραση είναι ολίγον τι υποκειμενικό το τι θέλει να βλέπει ο κάθε ένας) στην ίδια τιμή,θα ήσουν στον ΟΤΕ τώρα ή στην Forthnet ή όποια άλλη εταιρία;

Κόλπα με προσφορές κάνουν όλοι, οπότε δε θα έλεγα ότι στέκει σαν επιχείρημα. Το μήνυμα του jimmy0077 είναι βασισμένο στη λογική και σωστό. Τα υπόλοιπα έχουν χιλιοειπωθεί στο παρόν θέμα και όχι μόνο. Όσοι κάποτε είχαν nova και αργότερα μεταπήδησαν στον ote, την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια και μηδενίζουν ακόμη και τα θετικά της. Θέλεις να βλέπεις την ομάδα σου, διοργανώσεις uefa, euroleague αλλά και ταινίες; Επιλέγεις nova συνδυαστικά με forthnet. Θέλεις ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, περισσότερο και δωρεάν hd και γενικά λίγο από όλα; Επιλέγεις σκέτο ote tv.

Άκη,

Θα μου επιτρέψεις να πω ότι στον ΟΤΕ δεν υπάρχει η δυνατότητα να σου κάνουν κάποια προσφορά επιπλέον όπως κάνει η Forthnet λόγω του ότι όπως γνωρίζεις όλα τα πακέτα πρέπει πρώτα να τα εγκρίνει η ΕΕΤΤ.Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια προσφορά σε πελάτη είτε που ''προσποιείται'' ότι φεύγει για άλλο παροχο ή ότι άλλο.Μετά βίας εγκρίνονται τα ήδη υπάρχοντα πακέτα.

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εννοείται πως και οι δύο πλατφόρμες έχουν τα θετικά τους και τους αρνητικά τους.

Η Nova έχει κυρίως ελληνικό προσανατολισμό στο αθλητικό της κομμάτι με κάποιες πολύ σημαντικές ευρωπαικές πινελιές (Champions League,Euroleague),ενώ ο ΟΤΕ έχει κυρίως ευρωπαικό προσανατολισμό με κάποιες ελληνικές πινελιές (Κύπελλο Ελλάδας,Football League).Ο καθένας επιλέγει με βάση τα γούστα του.

Βέβαια αυτό δεν έγινε βάσει κάποιου προγραμματισμού ή προκαθορισμένης φιλοσοφίας.
Απλά η νόβα όταν βγήκε το οτε tv, άφησε (όχι οικειοθελώς βέβαια, απλά δε μπορούσε να ματσάρει και να υπερκαλύψει τις προσφορές του νεοεισελθόντα ΟΤΕ) αυτά που δε θεωρούσε τόσο εμπορικά. Οπότε και τα τσίμπησε ο ΟΤΕ.

Πως γινεται να ειναι 2 συνδρομητικες πλατφορμες ανταγωνιστικες οταν ΔΕΝ εχουν το ιδιο περιεχομενο???????Απλα αγοραζεις( με βαση τα οικονομικα δεδομενα σου) αυτο που επιθυμεις να δεις.Εχεις 3 επιλογες...Τιποτα-μονο ενα-και τα δυο.

προσωπικά δεν έχω και δεν θα βάλω καμία από τις 2 γιατί τα οικονομικά μου δεδομένα δεν το επέτρεψαν στο παρελθόν και δεν βλέπω να το επιτρέπουν και στο μέλλον...
Θεωρώ όμως τις τιμές τους (ειδικά της Νόβα), εκτός τόπου και χρόνου...

Επειδή κάποιοι λένε αν ειναι σωστό να μιλάμε η όχι για κλέφτες,να πω την δική μου προσωπική εμπειρία.περυσι το καλοκαίρι ανανέωσα τη συνδρομή Νοβα με δέσμευση ενός χρόνου γιατι ήθελα να βλέπω το αγγλικό πρωτάθλημα.Υπεθεσα πως όπως κ τα προηγούμενα χρόνια θα βλέπω σχεδόν όλα τα παιχνίδια .Οταν έκανα την ανανέωση κανένας απο τη Νοβα δεν με ενημέρωσε πως θα έβλεπα 2 η το πολύ 3 ματς και θα έχανα πολυ σημαντικά παιχνίδια.το ίδιο κ στις διαφημίσεις που είχανε πάνω στο προϊόν τους δεν λέγανε κάτι.οπως ξέρετε όλοι όχι μόνο μας εξαπάτησανε,αλλά στις διαμαρτυρίες μας λέγανε ψέμματα πως δεν τους άφηνε η αγγλική ομοσπονδία λόγω μιας παμπ και όχι πως δυστηχως δεν πληρώσανε το πλήρες πακέτο,κ πως φυσικά αν ήθελα να διακοψω θα έπρεπε να πληρώσω το πρόστιμο διακοπής.Φυσικα όταν το πήρε ο ΟΤΕ εξαφανιστηκανε τα προβλήματα με τη παμπ κ τα σχετικά...(όλα τα παραπάνω μου τα έχουνε επιβεβαιώσει δημοσιογράφοι κ τεχνικοί που γνωρίζω και εργάζονται στη Νοβα)..Ολοκληρώνοντας λοιπόν πείτε μου μετά απο αυτό πως πρέπει να χαρακτηρίσω την εταιρεία Νοβα;

Αυτό δεν είναι κλοπή, είναι παραπλάνηση. Από κει και πέρα μπορούσες αν ήθελες να διακόψεις και με μία επιστολή προς τη Forthnet/Nova και στην προστασία καταναλωτή να εξηγούσες τους λόγους που κατά τη γνώμη σου η διακοπή αυτή γίνεται με υπαιτιότητα της Forthnet/Nova.