NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Η NOVA έχει αυξήσει τους συνδρομητές αλλά με μεγάλο οικονομικό κόστος , είτε μέσω triple pay είτε με προσφορές που θα ήταν πρωτόγνωρες πριν λίγα χρόνια (29.90 το full pack για πάντα ήταν μια από αυτές που μου έχουν προτείνει κατά καιρούς) κερδίζει λιγότερα ανά συνδρομητή από ποτέ.

ΟΜΩΣ εχει κανει πολλες περικοπες σε δικαιωματα αθλητικων +ξενοικιαζει τον 5 αναμεταδοτη (νομιζω πως στον hotbird ειναι πολλα εκατομ ευρω ανα χρονο=μεγαλη εξοικονομηση) + δεν πειρατευεται πλεον

ΕΠΙΣΗΣ ο οτε δινει το οτετβ σε πολυ εως παραπολυ κοσμο σε μιση τιμη σε αλλους δωρεαν, σους υπαλληλους του με πολυ χαμηλη τιμη κλπ.

@Yperion
μα επαιξε το τελευταιο της χαρτι.ολα για ολα και οτι κατσει.και προφανως εκατσε και μαλιστα πολυ καλα..

Εγώ φοβάμαι ότι ο "ανταγωνισμός" έχει πολύ βραχυπρόθεσμα "οφέλη". Πέρα του ότι αύξησε τα έξοδα σε αυτούς που έχουν και τα δύο, η νόβα κάνει πολύ επιθετική πολιτική (που δεν ξέρω αν βγάζει τελικά τα έξοδα), και ο ΟΤΕ μάλλον δεν βγαίνει, και προβαίνει σε αυξήσεις τιμών και συμπίεση μεγαλύτερη του αναμενόμενου. Και αυτός που θα την πληρώσει στο τέλος είναι το δημόσιο, αν κάποιος χρεοκοπήσει (όπως συμβαίνει και σε κάθε χρεωκοπία)...

Για μένα το ενδιαφέρον βρίσκεται στα νούμερα των συνδρομητών: 400κάτι χιλιάδες η Nova και 200κάτι χιλιάδες ο ΟΤΕ. Πριν ξεκινήσει ο ΟΤΕ, η Nova μόνη της είχε 370-380 χιλιάδες περίπου. Η βάση χρηστών της συνδρομητικής τηλεόρασης δηλαδή αυξήθηκε παραπάνω από 50%. Θα περίμενε κανείς η έλευση του ΟΤΕ να μείωνε τη συνδρομητική βάση της Nova αλλά αυτό δε συνέβη. Θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε πόσοι από τους συνδρομητές έχουν και τα δύο πακέτα. Σίγουρα η υποβάθμιση των ελεύθερων καναλιών έδωσε μία ώθηση στη συνδρομητική τηλεόραση.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Δεν φταίει μόνο η υποβάθμιση των ελευθέρων καναλιών για την αύξηση των συνδρομητών. Μεγάλο ρόλο έχει παίξει και η οικονομική κατάσταση που επικρατεί.
Ο κόσμος δεν βγαίνει τόσο όσο παλαιότερα, οπότε αναγκαστικά στρέφονται σε άλλες μορφές ψυχαγωγίας.

Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι ο κόσμος μένει μέσα στο σπίτι οπότε τον ενδιαφέρει το τι μπορεί να δει στην τηλεόραση και σίγουρα παίζει ρόλο και η μείωση των τιμών.
Όταν πληρώνεις 20-25 ευρώ για το τηλέφωνο και το ίντερνετ και με 30 μπορείς να βάλεις το 3play και να έχεις και το σταρτ πακ, δεν είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση και να το βάλεις.

Last edited by a moderator:

ΟΜΩΣ εχει κανει πολλες περικοπες σε δικαιωματα αθλητικων +ξενοικιαζει τον 5 αναμεταδοτη (νομιζω πως στον hotbird ειναι πολλα εκατομ ευρω ανα χρονο=μεγαλη εξοικονομηση) + δεν πειρατευεται πλεον

ΕΠΙΣΗΣ ο οτε δινει το οτετβ σε πολυ εως παραπολυ κοσμο σε μιση τιμη σε αλλους δωρεαν, σους υπαλληλους του με πολυ χαμηλη τιμη κλπ.

Τα ίδια κάνει και η Forthnet.

δεν εχω ακουσει η νοβα να δινει με 10 ευρω το φουλ πακετο της

ΤΟ full πακέτο της Nova κάνει 61,92 ευρώ.
Το full πακέτο του ΟΤΕ κάνει 21,90 ευρώ.

Φαντάζεσαι να έδινε η Nova το full πακέτο της για 10 ευρώ;

27 αν δεν είσαι συνδρομητής ΟΤΕ.
21,90 αν είσαι συνδρομητής ΟΤΕ.Δική μου παράλειψη επειδή ανήκω στην 2η κατηγορία.

ο οτε το δινει με 10. και πχ στουσ υπαλληλους πριν καποιο καιρο το εδινε δωρεαν για ενα ετος

ο οτε το δινει με 10. και πχ στουσ υπαλληλους πριν καποιο καιρο το εδινε δωρεαν για ενα ετος

Για να το πάρεις 10 πρέπει να είσαι υπάλληλος και να εχεις και internet + τηλεφωνία.. Δεν απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό

ναι αλλα υπαλληλοι και συνταξιουχοι οτε ειναι πολυς κοσμος. δε συγκρινετραι με τους 1000 υπαλληλους της forthnet

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ειναι όντως πολλοί, αλλά αν αύριο την forthnet την αγοράσει η ΔΕΗ που έχει περισσότερους θα αλλάξει κάτι για τον μέσο καταναλωτή? Και μην ξεχνάμε ότι με τις κουλές προσφορές που βγάζει συχνά η Νόβα, όποιος έχει γνωστό μέσα καβατζώνεται ενώ ο Oτε είναι πιό straightforward

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Oτε είναι πιό straightforward

εαν κανεις φορητοτηα απο τον οτε μια χαρα σε περνει πισω και σου κανει παζαρι να μεινεις με αλλες κρυφες προσφορες

Είπα δεν θα εμπλακώ μα δεν αντέχω.Βρε sakels, όχι και να λες για τον ΟΤΕ πως κάνει προσφορές σε φορητότητα όταν η Νόβα κάνει τις μύριες όσες προσφορές σε συνδρομητές που έχουν διακόψει.full pack με 30, 31, 45 ευρώ (ανάλογα τον πελάτη).
Για να μην αναφερθώ στις συνδέσεις στη Βουλή, σε Υπουργεία, στα γήπεδα των ομάδων κλπ, κλπ.

Γιατί δεν κάνει ο ΟΤΕ προσφορές; Για αρχή δίνει μισή τιμή το πρώτο εξάμηνο όταν λήξει το συμβόλαιο και ζητήσεις διακοπή.
Και οι 2 μια χαρά προσφορές κάνουν. Το μόνο κακό είναι για αυτούς που δεν μπορούν να τις πάρουν (όπως εγώ, που δεν υπάρχει ιδιόκτητο φόρθνετ και έχω ακόμα συμβόλαιο στον ΟΤΕ)... :smile:

Last edited by a moderator:

Μα δεν είπα πως δεν κάνει προσφορές ο ΟΤΕ.Το ίδιο με σένα εννοούσα, πως ΟΛΟΙ κάνουν προσφορές και το επιχείρημα του sakels δεν ευσταθεί.