NOVA vs Cosmote TV

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ωραίο ερώτημα, και άν φίλε σε 2 χρόνια ο Οτέ τα σκάσει χοντρά στην Superleague και πάρει τα δικαιώματα, θα μείνουν 80.000 συνδρομητές στη Νόβα???

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Δηλαδή εννοεις αν ο οτε γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη, πιθανόν να γίνει και αυτό που λες...Εαν ρίξεις μια μάτια σε διάφορα φόρουμ η περισσότεροι συνδρομητές του οτε θέλουν σχεδόν όλο το πρόγραμμα της nova,με μια διαφορά να γράφει στην οθόνη τους οτε τν.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Άκρη δε θα βγει σε αυτή την κουβέντα.
Εγώ έχω otetv και novago και αύριο αν δεν μου κάνουν θα τα κόψω και τα 2.
Υπάλληλος δεν είμαι κανενός και το πληρώνω, δε με πληρώνει για να το υποστηρίξω.
Όσοι άλλοι θέλετε να ζείτε με ψευδαισθήσεις επιλογή σας.
Πάντως 250000 συνδρομητές να πληρώνουν otetv για το τίποτα και χωρίς περιεχόμενο, χλωμό το βλέπω.

Δηλαδή η απάντηση στο "κενό περιεχομένου" πρέπει να είναι το "πλήρες";
Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει;

Είναι ψευδαίσθηση ότι το πακέτο υστερεί σε ταινίες και λιγότερο σε ντοκιμαντέρ; Και όλα τα αιτήματα για βελτίωση στους τομείς αυτούς τι είναι;
Ψευδαισθήσεις;

Μήπως αντί να πετάς κατηγορίες περί υπαλλήλων, υποστηρίξεων και ψευδαισθήσεων, απλά να τεκμηρίωνες αυτό που είπες;
Το γιατί το πακέτο είναι πλήρες;

Τα ίδια και τα ίδια σε αυτό το νήμα , έχει γίνει κουραστικό.

Όποιος θέλει να βλέπει ταινίες (ένα χρόνο πίσω άλλα παρόλα αυτά καλύτερες από του OTE) και Ελληνικό Πρωτάθλημα βάζει NOVA.

Όποιος θέλει να βλέπει ξένα πρωταθλήματα και NBA/F1/WRC κτλ. βάζει OTE TV.

Η τιμή με τις προσφορές που κάνει η NOVA είναι παρόμοια στα δύο πακέτα. Πριν κάνα μήνα φίλος μου έκανε επανασύνδεση με το πακέτο της NOVA για φιλάθλους και του βγαίνει γύρω στα 20 ευρώ το μήνα.

Κουραστικό γίνεται αν βάλεις και την νόβα για άλλη μια φορά στην συζήτηση. Η οποία είναι αν το πακέτο του ΟΤΕ είναι "πλήρες". :smile:
Εγώ συμφωνώ με αυτό που γράφεις, ότι στο αθλητικό κομμάτι τα 2 πακέτα διαφέρουν σημαντικά, και ότι ο ΟΤΕ έχει μια τάση περισσότερο προς τα αθλητικά...

Last edited by a moderator:

Δηλαδή εννοεις αν ο οτε γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη, πιθανόν να γίνει και αυτό που λες...Εαν ρίξεις μια μάτια σε διάφορα φόρουμ η περισσότεροι συνδρομητές του οτε θέλουν σχεδόν όλο το πρόγραμμα της nova,με μια διαφορά να γράφει στην οθόνη τους οτε τν.

Δεν υπάρχουν χαλίφηδες φίλε, είναι ανώνυμες εταιρίες ψυχρές και ανήθικες, ότι κάνουν το κάνουν για να πάρουν τα λεφτά σου και όσο πιό πολύ τις συμπαθείς, τόσο πιό πολλά σου παίρνουν. Για το κέρδος αυτοί εξαγοράζονται, ανταλλάσουν στελέχη και ιδιοκτήτες ακόμα, μέχρι και σήματα θα αντάλλαζαν για ένα 10% αύξηση κερδοφορίας. Το νόημα είναι να ανταλλάσουμε αποψεις για να βοηθάμε ένας τον άλλο να διαλέξει το προιόν - υπηρεσία που του ταιριάζει. Πλέον πολύς κόσμος είναι στριμωγμένος και προσπαθεί να μην πετάει χρήματαω σε λάθος επιλογές. Αμα γουστάρεις να γίνεις fan διάλεξε μια ποδοσφαιρική ομάδα, θα το χαρείς πολυ περισσότερο.

Νομίζω ότι αυτό που ήθελε να πει με το χαλίφης, είναι ότι σαν χρήστες έχουμε ροπή στο να γίνουν τα 2 πακέτα ίδια (να έχουν τα ίδια ντοκυμαντέρ, αθλητικά, ταινίες, κλπ.), και να μείνουν ίδιες οι τιμές. Έχει μια βάση, γιατί συχνά διαβάζεις "η νόβα έχει αυτό, πρέπει να το βάλει και ο ΟΤΕ", ή ο "ΟΤΕ έβαλε αυτό, πρέπει να το βάλει και η νόβα"...

Ακριβός αυτό ηθελα να πω..

Δεν υπάρχουν χαλίφηδες φίλε, είναι ανώνυμες εταιρίες ψυχρές και ανήθικες, ότι κάνουν το κάνουν για να πάρουν τα λεφτά σου και όσο πιό πολύ τις συμπαθείς, τόσο πιό πολλά σου παίρνουν. Για το κέρδος αυτοί εξαγοράζονται, ανταλλάσουν στελέχη και ιδιοκτήτες ακόμα, μέχρι και σήματα θα αντάλλαζαν για ένα 10% αύξηση κερδοφορίας. Το νόημα είναι να ανταλλάσουμε αποψεις για να βοηθάμε ένας τον άλλο να διαλέξει το προιόν - υπηρεσία που του ταιριάζει. Πλέον πολύς κόσμος είναι στριμωγμένος και προσπαθεί να μην πετάει χρήματαω σε λάθος επιλογές. Αμα γουστάρεις να γίνεις fan διάλεξε μια ποδοσφαιρική ομάδα, θα το χαρείς πολυ περισσότερο.

Δεν είμαι φαν καμιάς εταιρίας. Όσο για τα υπολοιπα που λες σύμφωνο σχεδόν σε όλα. Τώρα. Σε κανέναν δεν βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό,προσφέρουν ένα προϊόν ,αν θες το αγοράζεις,άλλωστε η συνδρομητική τν δεν είναι κοινωνικό αγαθό πχ νερό, ώστε να κόψουμε το λαιμό μας για να το πληρώσουμε.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Μα και εμεις σαν πελάτες θέλουμε το καλύτερο στη φθηνότερη τιμή. Απλά δεν πρέπει να μιλάμε με το πληκτρολόγιο αλλά με το πορτοφόλι μας. Ολες οι εταιρίες δίνουν καλύτερες τιμές μόνο όταν δουν ότι σε χάνουν από πελάτη, άρα δε θέλει οπαδιλήκι, θέλει ψυχρό ορθολογισμό

Ο οτε tv υστερεί της nova και σε αθλητικό περιεχόμενο και σε ταινίες και χωρίς να έχω στατιστικά στοιχεία σίγουρα και σε συνδρομητές, πολλοί από τους οποίους γίνονται συνδρομητές επειδή "τσιμπάνε" στην προσφορά για τους νέους συνδρομητές οτε double play και παίρνουν και την tv με την προσφορά για έξη μήνες δωρεάν, με λίγα λόγια πρώτα είναι συνδρομητές της τηλεφωνίας και του ιντερνετ του οτε και μετά (παρακολουθηματικά) και της τηλεόρασης του οτε. Το αντίθετο συμβαίνει με την νόβα-φόρθνετ, εκεί οι συνδρομητές πρώτα είναι συνδρομητές της νόβα και μετά (σε πολλές περιπτώσεις κατ' ανάγκην) και της φόρθνετ. Άρα λοιπόν η μεν νόβα έχει τους δικούς της πελάτες, ο δε οτε tv έχει τους πελάτες του οτε τηλεφωνία και ιντερνετ. Βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις, εγώ μιλάω για τον κανόνα. Κατά τη γνώμη μου αυτό συμβαίνει διότι η νόβα έχει το κοινό των ελλήνων φιλάθλων, έχει δηλαδή τους υποστηρικτές του Παναθηναίκού, του ΠΑΟΚ, της Τρίπολης κλπ., αντίθετα ο οτε tv έχει σαν κοινό τους υποστηρικτές της Μπάγερν, της Ρεάλ, της Μίλαν κλπ., και αυτοί είναι σίγουρα μειοψηφία στην Ελλάδα. Και μη μου πει κανείς ότι ο οτε tv έχει σαν κοινό τους πραγματικούς φιλάθλους, αυτούς που τους αρέσει η "ωραία μπάλα" κλπ. γιατί σήμερα με την κρίση που υπάρχει πολύ λίγοι είναι διατεθειμένοι να δίνουν χρήματα από τον μηνιαίο προϋπολογισμό τους για την "τέχνη".

νοβα είναι κλεψιά όπως και να το πάρει κανείς.. λες πολλά πραγματα λαθος καθως το νοβα υστερει σε αθλητικο περιεχομενο εχει champions league και superleague μονο ! και το ΟΤΕTV όλα τα άλλα.. και η νοβα πλέον οποιος έχει 3play έχει νοβα λιγοι δίνουν 60ευρω για να βλεπουν το s/k Μπαλα και κατεστραμένες γαλλικες ταινίες..

μεμονομενο το πακετο του οτετβ είτε με double play είτε σκέτο είναι 20 με 24 τον μηνα.. ουδε μία σχεση.

anyway

Πολύ σωστά.

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

νοβα είναι κλεψιά όπως και να το πάρει κανείς.. λες πολλά πραγματα λαθος καθως το νοβα υστερει σε αθλητικο περιεχομενο εχει champions league και superleague μονο ! και το ΟΤΕTV όλα τα άλλα.. και η νοβα πλέον οποιος έχει 3play έχει νοβα λιγοι δίνουν 60ευρω για να βλεπουν το s/k Μπαλα και κατεστραμένες γαλλικες ταινίες..

μεμονομενο το πακετο του οτετβ είτε με double play είτε σκέτο είναι 20 με 24 τον μηνα.. ουδε μία σχεση.

anyway

Αυτά φίλε είναι απόψεις. Ο καθένας έχει άλλες προσδοκίες και προτιμήσεις.
Και μια που το ανέφερες, πόσο είναι το 3play του ΟΤΕ τον μήνα;

Εγώ προσωπικά θέλω να βλέπω αθλητικά και από τις 2 εταιρίες
F1,MotoGP,WRC, ξένα πρωταθλήματα, κύπελλο ελλάδας απο OTE
Ελληνικό πρωτάθλημα, Champions League, και λίγο από Europa Από Nova. + MotorsTV

Απο κανάλια Ντοκυμαντέρ, μουσική και ειδήσεις τα βλέπω πάνω κάτω τα ίδια ( με + και - και οι 2)

Ταινίες δεν βλέπω συχνά σε TV (σειρές και ταινίες τις βλέπω πριν από TV) οπότε δεν καιγομαι. Αν τύχη να πέσω σε κάτι και με ενδιαφέρει θα το δω.

Δεν βλέπω κάποιο μπουκέτο να ξεχωρίζει για εμένα οπότε όποιος από τους 2 τα πάρει όλα που με ενδιαφέρουν θα πάω σε αυτόν.
Και κανείς από τους 2 ΔΕΝ πρέπει να έχει πάνω από 30 ευρώ για το πληρες και HD πακέτο. Εκεί νομίζω είναι η σωστή και τίμια τιμή και για τα 2 πακέτα όπως είναι τώρα, με αυτό το μοίρασμα)

Οπότε ακόμα και αν είχε 30 ευρώ το κάθε πακέτο, για να τα δεις όλα θα ήθελες 60. Όσο είχε δηλαδή η Nova όταν τα είχε όλα. Τι κατάφερε λοιπόν ο ανταγωνισμός; Απολύτως τίποτα για όσους θέλουν να βλέπουν τα πάντα. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν είναι αυτοί που θέλουν να βλέπουν κάτι με μικρό κόστος.

Στην πραγματικότητα αν θες να τα βλέπεις όλα, τώρα πρέπει να πληρώσεις περισσότερα από το 60ρη που έδινες στη Nova πριν 3-4 χρόνια.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

To 3p(l)ay είναι μονόδρομος για να βάλεις Νόβα.Αλλιώς βλέπεις 50άρια και 60άρια να σου έρχονται κάθε μήνα.
Για otetv δεν είναι απαραίτητη η τηλεφωνία του ΟΤΕ, λόγω τιμής.Η τιμή του otetv είναι στα 27,38 το full pack.
Σκεφτείτε να έχω forthnet, dp με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά+720' για κινητά=30 +27.38=57,38 ευρώ τον μήνα και το σταθερό τηλέφωνο είναι στον άμεσο ανταγωνιστή του ΟΤΕ.Με forthnet 3p(l)ay θες κανά 10άρικο παρπάνω.
Έχουν αναλυθεί, έχουν συζητηθεί, μα μερικοί δεν θέλουν να το καταλάβουν.

Πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο θα ήταν να μάθουμε πόσοι είναι οι συνδρομητές αποκλειστικά της πλατφόρμας οτε tv, χωρίς δηλαδή την τηλεφωνία και το ιντερνετ. Μπορεί να μην υπάρχει και κανένας.

Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι, αφού σίγουρα υπάρχουν κάποιοι συνδρομητές που ζουν στο εξωτερικό.

Πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο θα ήταν να μάθουμε πόσοι είναι οι συνδρομητές αποκλειστικά της πλατφόρμας οτε tv, χωρίς δηλαδή την τηλεφωνία και το ιντερνετ. Μπορεί να μην υπάρχει και κανένας.
Είσαι εκτός πραγματικότητας.