NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Καλά με ποιο σκεπτικό αυτοί που έχουν 2play στους άλλους παροχους, να μην έχουν μόνο ΟΤΕTV; Οι της Cyta, HOL, wind, Forthnet κλπ
Πιο ενδιαφέρον θα έχει να μας εξηγήσεις το σκεπτικό σου, από το να τους βρούμε όλους αυτούς...

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Eγω ειμαι ενας ''κανενας'' που πληρωνω και κατι που δεν εχει καθολου περιεχομενο...

Κοίταξα από περιέργεια τις ταινίες που έχει η NOVA αυτό το μήνα , γενικά δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα γιατί υπάρχουν μεν και περυσινά blockbuster αλλά αρκετές είναι διετίας και πίσω και επίσης υπάρχουν πολλές επαναλήψεις. Παρόλα αυτά σε σχέση με τα ΟΤΕ Cinema δεν υπάρχει σύγκριση , η NOVA υπερτερεί στον τομέα αυτό αδιαμφισβήτητα.

Από την άλλη στα αθλητικά ειδικά το Σ/Κ στον ΟΤΕ δεν ξέρεις τι να πρώτο δεις. Αντίθετα η NOVA είναι αρκετά φτωχή , εκτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα δύσκολα βρίσκεις κάτι άλλο της προκοπής.

Καλά μην ψάχνετε έναν προς έναν τους αποκλειστικούς συνδρομητές του οτε tv , το "μπορεί και κανένας" ήταν σχήμα λόγου. Από τους 200.000 συνδρομητές πάντως του οτε tv είναι ζήτημα αν οι 1.000 (συμπεριλαμβανομένου και του peko88) είναι αποκλειστικοί συνδρομητές της τηλεοπτικής πλατφόρμας του οτε tv, οι υπόλοιποι έχουν triple play στον οτε. Eξαιρούνται οι κάτοικοι εξωτερικού, όπως λέει σωστά (και λίγο "βιτριολικά" αν κατάλαβα καλά) ο petasis.

Η νόβα και η κάθε νόβα ή οτε δεν απευθύνεται σε κοινό που κατεβάζει ταινίες πριν καν κυκλοφορήσουν.

Θέλετε δεν θέλετε εκεί έξω στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν πως να αλλάξουν μια μπαταρία σε ένα κοντρόλ... χοντρό παράδειγμα αλλά ισχύει.

Μην κρίνετε λοιπόν το κάθε πακέτο με τα "εδώ μέσα" μάτια. Εμείς είμαστε το 1% των συνδρομητών. Οι υπόλοιποι εντυπωσιάζονται με αυτά που τους παρέχει το κάθε πακέτο.

Καλό θα είναι όταν δεν γνωρίζετε-ούμε κάτι να μην δίνουμε νούμερα ελαφρά την καρδία γιατί δεν ισχύουν. Αυτά τα νούμερα τα ξέρουν μόνο στο λογιστήριο και στο αντίστοιχο τμήμα μάρκετινγκ του παρόχου...

Σύμφωνοι σε όλα, ειδικά όταν κάνουμε ανάλυση της αγοράς, απλά το συγκεκριμένο νήμα τό άνοιξες εσύ, για να "κοντράρεται" το 1% μεταξύ του και όχι για συμβουλές σε μη σχετικούς όπως πχ το νήμα "αγορά νέας τηλεόρασης" οπότε όταν το χρησιμοποιούμε εδώ μεταξύ μας σαν προσωπικο κριτήριο επιλογής πλατφόρμας, είναι λίγο :beee:

Καλά μην ψάχνετε έναν προς έναν τους αποκλειστικούς συνδρομητές του οτε tv , το "μπορεί και κανένας" ήταν σχήμα λόγου. Από τους 200.000 συνδρομητές πάντως του οτε tv είναι ζήτημα αν οι 1.000 (συμπεριλαμβανομένου και του peko88) είναι αποκλειστικοί συνδρομητές της τηλεοπτικής πλατφόρμας του οτε tv, οι υπόλοιποι έχουν triple play στον οτε. Eξαιρούνται οι κάτοικοι εξωτερικού, όπως λέει σωστά (και λίγο "βιτριολικά" αν κατάλαβα καλά) ο petasis.

"Μπορεί και κανένας", "ζήτημα αν οι 1.000" ... Αν δε τρολάρεις, τότε απλώς έχεις μαύρα μεσάνυχτα σε σχέση με το αντικείμενο. Ένα σημαντικό μέρος συνδρομητών του ΟΤΕ TV όπως αναφέρθηκε προηγουμένως είναι έλληνες του εξωτερικού. Και όχι, δε μιλάμε για 1000 άτομα, αλλά για δεκάδες χιλιάδες. Ένα άλλο μεγάλο μέρος είναι αυτοί που δεν έχουν πρόσβαση σε 3play αλλά ήθελαν κάτι καλό και οικονομικό και η Nova το μόνο που έχει να τους προσφέρει είναι το start pack, οπότε προτίμησαν τον ΟΤΕ. Δε ξέρω αν σοκάρεσαι, αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΑ σημεία στη χώρα που δεν έχουν πρόσβαση σε 3play. Ελλάδα ξέρεις δεν είναι μόνο τα αστικά κέντρα. Επίσης ένα άλλο μεγάλο μέρος χρηστών είναι αυτό που αν και έχει δυνατότητα πρόσβασης σε 2play υπηρεσίες ΟΤΕ (με την ασύληπτη ταχύτητα των 2Mbps), πολύ απλά δε τον ενδιαφέρει. Ξέρω, σοκάρεσαι και πάλι, είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα που δε θέλουν internet; Κι όμως υπάρχουν. Είναι αυτοί που απλώς πληρώνουν το "πάγιο ΟΤΕ" για να έχουν τηλέφωνο, ή δεν έχουν καν γραμμή σταθερού, αφού καλύπτονται με ένα κινητό.

Όπως είπα και λίγα post παραπάνω, είσαι εκτός πραγματικότητας. Νομίζεις πως η δική σου περίπτωση είναι ο κανόνας. Κάνεις λάθος.

Σύμφωνοι σε όλα, ειδικά όταν κάνουμε ανάλυση της αγοράς, απλά το συγκεκριμένο νήμα τό άνοιξες εσύ, για να "κοντράρεται" το 1% μεταξύ του και όχι για συμβουλές σε μη σχετικούς όπως πχ το νήμα "αγορά νέας τηλεόρασης" οπότε όταν το χρησιμοποιούμε εδώ μεταξύ μας σαν προσωπικο κριτήριο επιλογής πλατφόρμας, είναι λίγο :beee:

Την κόντρα άνετα την κάνουμε με στοιχεία που μπορούμε να βρούμε και είναι αληθινά, όχι με υποψίες και κάτσε να μυρίσω το δάκτυλο για να αποδείξω στον άλλο ότι "εγώ έχω δίκιο"....

Αυτό το νόημα έχει η κόντρα, αυτός ήταν ο λόγος που ανοίχθηκε το νήμα....

Το 1% είμαστε αυτοί που γράφουμε, υπάρχει και άλλο ένα μικρό ποσοστό που δεν είναι καν μέλη στο avclub αλλά διαβάζουν ανελλιπώς αυτά που γράφονται εδώ...

Καλό θα είναι να γράφουμε την πραγματικότητα και όχι μυθοπλασίες... :ciao:

"Μπορεί και κανένας", "ζήτημα αν οι 1.000" ... Αν δε τρολάρεις, τότε απλώς έχεις μαύρα μεσάνυχτα σε σχέση με το αντικείμενο. Ένα σημαντικό μέρος συνδρομητών του ΟΤΕ TV όπως αναφέρθηκε προηγουμένως είναι έλληνες του εξωτερικού. Και όχι, δε μιλάμε για 1000 άτομα, αλλά για δεκάδες χιλιάδες. Ένα άλλο μεγάλο μέρος είναι αυτοί που δεν έχουν πρόσβαση σε 3play αλλά ήθελαν κάτι καλό και οικονομικό και η Nova το μόνο που έχει να τους προσφέρει είναι το start pack, οπότε προτίμησαν τον ΟΤΕ. Δε ξέρω αν σοκάρεσαι, αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΑ σημεία στη χώρα που δεν έχουν πρόσβαση σε 3play. Ελλάδα ξέρεις δεν είναι μόνο τα αστικά κέντρα. Επίσης ένα άλλο μεγάλο μέρος χρηστών είναι αυτό που αν και έχει δυνατότητα πρόσβασης σε 2play υπηρεσίες ΟΤΕ (με την ασύληπτη ταχύτητα των 2Mbps), πολύ απλά δε τον ενδιαφέρει. Ξέρω, σοκάρεσαι και πάλι, είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα που δε θέλουν internet; Κι όμως υπάρχουν. Είναι αυτοί που απλώς πληρώνουν το "πάγιο ΟΤΕ" για να έχουν τηλέφωνο, ή δεν έχουν καν γραμμή σταθερού, αφού καλύπτονται με ένα κινητό.Όπως είπα και λίγα post παραπάνω, είσαι εκτός πραγματικότητας. Νομίζεις πως η δική σου περίπτωση είναι ο κανόνας. Κάνεις λάθος.
Κατά βάση δεν διαφωνούμε, τα ίδια πράγματα με εμένα λες. Όντως στον ΟΤΕ tv πηγαίνουν όχι συνειδητά ή όχι μόνο λόγο του τηλεοπτικού του περιεχομένου αλλά και για έναν δεύτερο λόγο που συνήθως προηγείται σε σπουδαιότητα και καθιστά την επιλογή ote tv μονόδρομο, πχ: διότι μένουν στην επαρχία και δεν πιάνουν κάν τηλεοπτικό αναλογικό σήμα οπότε βάζουν οτε tv και το συνδυάζουν και με το τηλέφωνο καθώς επίσης στην επαρχία η τηλεφωνία forthnet δεν είναι αισθητή, ή διότι είναι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι που δεν θέλουν να μπλέκουν με το ιντερνετ, ή είναι κάτοικοι εξωτερικού οπότε ο οτε tv είναι μονόδρομος, ή διότι πάνε στο vdsl του οτε (ή στο adsl του οτε καθώς το adsl της φόρθνετ είναι για τα πανηγύρια) και παίρνουν και δώρο 6 μήνες δωρεάν οτε tv κλπ. Επίσης πρέπει να σου πω ότι καταθέτω την προσωπική μου άποψη για δυο πλατφόρμες δυο απρόσωπων εταιριών στις οποίες κατά καιρούς υπήρξα και συνεχίζω να είμαι πελάτης και όχι μέτοχος, γι'αυτό και δεν σοκάρομαι ούτε εξανίσταμαι όταν αναφέρομαι σ' αυτές. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ωστόσο είναι γιατί εσύ αναστατώνεσαι όταν καταθετω την δική μου αξιολογική άποψη για δύο προϊόντα δύο ανωνύμων εταιριών. Δεν υπάρχει λόγος, δηλαδή η αντίδρασή σου δεν είναι λογική. Ή υπάρχει?

karatzas, όταν λες ότι 250.000 συνδρομητές δεν πηγαίνουν συνειδητά ή δεν πηγαίνουν για το τηλεοπτικό περιεχόμενο και μόνο, παραθέτεις την γνώμη ΣΟΥ. Το αν είναι αξιόλογη ή όχι δεν το κρίνεις εσύ αλλά ο συνομιλητής σου σε συνάρτηση πάντα με την πραγματικότητα. 250.000 ασυνείδητοι που βάζουν δορυφορική χωρίς να τους ενδιαφέρει το τηλεοπτικό περιεχόμενο είναι πολύ μεγάλο νούμερο δεδομένου και του σύντομου χρονικού διαστήματος (2 χρόνια) που έχει εκτοξευτεί η ζήτηση.

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

@AFam. Το σχόλιο μου αφορά τις ταινίες απ τα 2 συνδρομητικά και πόσο αφορούν το 1% συν τους περιστασιακούς αναγνώστες του φόρουμ. Για στατιστικές που βγαίνουν απο διάφορα μέρη του σώματος κάποιων, δεν αξίζει καν να φθείρουμε τα πλήκτρα μας

εγω παντως εχω γνωστους που βαλαν οτε τβ χωρις να εχουν καν ιδεα τι καναλια εχει.

απλα τους ειπαν σασ το δινουμε δωρεν η μονο με 10 ευρω το μηνα και ειπαν αντε καλα βαλτο και αυτο. πιστευω οτι υπαρχουν αρκετοι τετοιοι.

Όπως και στη NOVA, όταν τους έκαναν προσφορά συνδυαστικού πακέτου.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω ωστόσο είναι γιατί εσύ αναστατώνεσαι όταν καταθετω την δική μου αξιολογική άποψη για δύο προϊόντα δύο ανωνύμων εταιριών. Δεν υπάρχει λόγος, δηλαδή η αντίδρασή σου δεν είναι λογική. Ή υπάρχει?

"Αναστατώνομαι" - αν θες να το λες έτσι - όταν διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Δηλαδή πως θες να αντιδράσει κάποιος όταν λες πως το πολύ 1000 είναι αυτοί που έχουν ΟΤΕ TV χωρίς να έχουν ΟΤΕ τηλεφωνία; Το ότι καταθέτεις την προσωπική σου άποψη δηλαδή σου δίνει δικαίωμα να γράφεις πράγματα που αντιβαίνουν κάθε λογική;

Χαίρομαι που ηρέμησες λίγο. Όσον αφορά πάντως τους χίλιους και πολλούς μπορεί να είπα.
ΥΓ.Vertical, όταν λέει κάποιος "αξιολογική πρόταση" σημαίνει υποκειμενική κρίση και όχι αξιόλογη πρόταση.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εμένα δεν απάντησες όμως στο που βασίζεις αυτό το συμπέρασμα;
Τι είναι αυτό που σε κάνει να το πιστεύεις, ασχέτως αν είναι εντός ή εκτός πραγματικότητα.
Το λες βασιζόμενος σε προσωπική εμπειρία, στον κύκλο σου, ρώτησες διάφορους ή σε όλα αυτά μαζί;
Εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να το διευκρίνιζες. Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα;

Την κόντρα άνετα την κάνουμε με στοιχεία που μπορούμε να βρούμε και είναι αληθινά, όχι με υποψίες και κάτσε να μυρίσω το δάκτυλο για να αποδείξω στον άλλο ότι "εγώ έχω δίκιο"....

Αυτό το νόημα έχει η κόντρα, αυτός ήταν ο λόγος που ανοίχθηκε το νήμα....

Το 1% είμαστε αυτοί που γράφουμε, υπάρχει και άλλο ένα μικρό ποσοστό που δεν είναι καν μέλη στο avclub αλλά διαβάζουν ανελλιπώς αυτά που γράφονται εδώ...

Καλό θα είναι να γράφουμε την πραγματικότητα και όχι μυθοπλασίες... :ciao:

Εγώ πάντως ότι μας διαβάζουν (άρα ενδιαφέρονται για τα γραφόμενα) και δεν σχολιάζουν δεν το πιστεύω...
Μα με τίποτα όμως... :flipout:
Ο πειρασμός είναι μεγάλος... :smash:

@AFam. Το σχόλιο μου αφορά τις ταινίες απ τα 2 συνδρομητικά και πόσο αφορούν το 1% συν τους περιστασιακούς αναγνώστες του φόρουμ. Για στατιστικές που βγαίνουν απο διάφορα μέρη του σώματος κάποιων, δεν αξίζει καν να φθείρουμε τα πλήκτρα μας

Έβγαλες γλώσσα και σου απάντησα στον απαραίτητο τόνο :antlers:... συμφωνώ για τη φθορά και αυτός είναι ο λόγος που δεν πολυγράφω πλέον (εκτός από το πήξιμο) .. :a0210:

Εγώ πάντως ότι μας διαβάζουν (άρα ενδιαφέρονται για τα γραφόμενα) και δεν σχολιάζουν δεν το πιστεύω...
Μα με τίποτα όμως... :flipout:
Ο πειρασμός είναι μεγάλος... :smash:

Και όμως Γιώργο, ειδικά κανα δυο που με πρίζουν καθημερινά (και δεν θέλουν να γραφτούν μέλη στο φόρουμ) δεν μπαίνουν στον πειρασμό με τίποτα.. ο ένας είναι μέγας γνώστης (δεν κάνω πλάκα) και τις περισσότερες φορές με παίρνει τηλέφωνο για να κάνει πλάκα...

Να μην πω ονόματα μελών (υπάρχει λόγος) αλλά κάποιοι "πουλάνε" πολύ.. :BDGBGDB55:

Επειδή μου' στειλε ένα μήνυμα ο φίλος μου ο "κατσαβιδάκιας" για να με πληροφορήσει ότι στην Γερμανίας γίνεται χαμός με τον οτε tv και οι συνδρομητές είναι άνετα 50.000, δεν έχω καμιά διάθεση να τον αμφισβητήσω, και διευκρινίζω ότι όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ εξαιρούνται από τις εκτιμήσεις μου οι κατοικοι εξωτερικού. Κοινώς στους "χίλιους" δεν περιέχονται οι ομογενείς στην Αυστραλία, Γερμανία, Ζάμπια, Μποτσουάνα κλπ. αλλά μόνον οι ιθαγενείς εντός της επικράτειας. Εμένα άλλωστε με ενδιαφέρει η απτή πραγματικότητα και όχι το πελατολόγειο ή η κερδοφορία των εταιριών, καθώς όπως τόνισα δεν είμαι μέτοχος των εν λόγω επιχειρήσεων.