NOVA vs Cosmote TV

http://www.sport-fm.gr/article/tileoptika-ethnikwn-x2-kai-mpoudesligka/794324

Εχουμε καποια κατευθυνση για Μπουντεσλιγκα;

Χωρίς να γνωρίζω κάτι δεν νομίζω οτι ο ΟΤΕ με κέρδη προ φορων κοντά στο 200μυρια το 6μηνο, θα χάσει κάτι από την χρεοκοπημένη πλέον νοβα που δεν την δανείζει και κανείς!!

Last edited by a moderator:
Μα δε χρειάζεται να δανειστεί η Νόβα για να κερδίσει ενα διαγωνισμό. Το κλειδί σε αυτά ειναι η τιμή αγοράς, αν ο ΟΤΕ ειναι διατεθειμένος να τα παει στο θεό και να μπαίνει μέσα στο pay tv τότε η Νόβα δεν εχει ελπίδα.

Τα τιμολογια δεν αυξάνονται. Τελος. Μην πιστευεται τιποτα.
Αν υπάρξει ποτε περιπτωση εξαγορασμου της nova απο τον οτε, απλα ανατρεξτε στο παρελθον και σε οτι είχε γίνει με την τοτε alpha digital και τη nova.

εννοεις το οτι η nova τοτε εδειχνε ΔΗΘΕΝ ενδιαφερον για εξαγορα του Αlpha digital αλλα βασικα περιμενε να φαλιρισει;
Υπαρχει λες τετοια περιπτωση για ΟΤΕ με nova;Προσωπικα δεν το νομιζω,γιατι παραειναι μεγαλη η nova αλλα με αυτα που κανει συνεχως μικραινει,και πεφτει και η αξια της.Αν δεν βρεθει αγοραστης παντως τα βλεπω σκουρα

Αν γίνει ποτε εξαγορά θα το μάθουμε επίσημα και απο τα δελτία τύπου και απο τους πελατες οι οποίοι θα μεταβούν στο νέο παροχο πχ οτε για χαρην της κουβέντας. Εγώ δεν το βλέπω παντος. Όσο για μεγάλα αθλητικά γεγονότα που αγορασε ο ΟΤΕ η nova θα πάρει κάτι άλλο ιδιου εύρους. Ηδη είναι προσυννενοημενα.

Όσο για μεγάλα αθλητικά γεγονότα που αγορασε ο ΟΤΕ η nova θα πάρει κάτι άλλο ιδιου εύρους. Ηδη είναι προσυννενοημενα.

Ε,οχι κι ετσι.Δεν υπαρχει κατι αλλο ιδιου ευρους.Και Μπουντεσλιγκα και Πριμερα να παρει (φτου-φτου!),που δεν το πιστευω ,δεν ειναι οπως C.L. και Ε.L.

μπουντεσλιγκα δεν υπαρχει περιπτωση για νοβα.Ουτε Ισπανικο.Ιταλια και αν.

Παιδιά μη λέμε υπερβολές.Η Νόβα (που τόσα της έχω σούρει) με ένα ακόμη πρωτάθλημα (από Ισπανία,Ιταλία,Γερμανία) μένει "ζωντανή",ενώ αν πάρει δύο θα είναι μια χαρά και πάλι.

μπουντεσλιγκα δεν υπαρχει περιπτωση για νοβα.Ουτε Ισπανικο.Ιταλια και αν.
Τέτοια να λέτε και θα πάθει κανένα εγκεφαλικό ο Παλομπαρίνι... :earmuffs:

αν ο οτε χασει 2 πρωταθληματα αποδυναμωνετε παρα παρα πολυ . καλο πολυ καλο το τδσαμπιονσ λινκ αλλα δεν μπορει να συγκριθει με 2 αυτου του βελινεκους πρωταθληματα που ειναι και καθε σ/κ του οτε του παιρνει να χασει μονο 1 πρωταθλημα το πολυ ...

αν ο οτε χασει 2 πρωταθληματα αποδυναμωνετε παρα παρα πολυ . καλο πολυ καλο το τδσαμπιονσ λινκ αλλα δεν μπορει να συγκριθει με 2 αυτου του βελινεκους πρωταθληματα που ειναι και καθε σ/κ του οτε του παιρνει να χασει μονο 1 πρωταθλημα το πολυ ...

Αν χάσει ένα αποδυναμώνετε που θα έχει 3 στα 4 κορυφαία της ευρώπης συν Τσ.λιγκ και Γιουρόπα λιγκ;;;
Η γνώμη μου είναι δεν αποδυναμώνεται.Απλά αν πάρει 2 πρωταθλήματα η Νόβα συν Ελληνικό και Γαλλικό εξισοροπεί κάπως την κατάσταση.

Μου φαινεται εντελως απιθανο να χασει ο ΟΤΕ 2 πρωταθληματα.Aντε να χασει 1.Και εμενα μου αρεσει πολυ η Μπουντεσλιγκα,μπορω να πω πιο πολυ απο Λα Λιγκα αλλα ενταξει οι πιο πολλοι ενδιαφερονται για C.L. Ο ΟΤΕ εχει δειξει οτι ολο και μεγαλωνει,θελει να εκμεταλλευτει το μομεντουμ και δε θα ρισκαρει να χασει καποιο πρωταθλημα.Τωρα,μενει να δουμε βεβαια την (οποια) ''αντεπιθεση'' της NOVA.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Eιστε σιγουροι δηλαδη πως δεν θα αλλαξει κατι στην κεντρικη διαχειριση της super league μετα τα χθεσινα;

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

40 εκατομμύρια το χρόνο Champions League/Europa, 10 εκατομμύρια το χρόνο Premier League, κάτω από 4 εκατομμύρια το χρόνο τα άλλα 3 πρωταθλήματα (Ισπανικό, Γερμανικό, Ιταλικό). Η διαφορά στην αξία φαίνεται στο χρηματικό αντίτιμο των δικαιωμάτων. Πέραν αυτών, όποιος νομίζει πως ο ΟΤΕ πήρε αυτό που κάνει 40 και 10 και θα χάσει αυτό που κάνει 4 είναι γελασμένος. Θα "χάσει" μόνο ότι δε θέλει. Και το τι δε θέλει το ξέρει πολύ καλά από το IPTV του όπου η τηλεθέαση μετριέται σε real time.

Την "κατάντια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, την παρακολουθούν, και θα την παρακολουθούν. Αν Παναγιώτη κάνει σφυγμομέτρηση μέσο iptv ο ΟΤΕ, οι "άλλοι" δεν νομίζω να μην έχουν κάνει τις δικές τους...
Μία βόλτα στα καφέ, στα καφενεία στα χωριά μας, είναι ένα καλό τεστ για όλους μας να δούμε τι παίζει... τι βλέπουν, και αν γνωρίζουν ποιο είναι το El Classico και αν θα προτιμήσουν το AEK Αχαρναικός...

Η αξιοπιστία των στοιχείων από το IPTV είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από οποιαδήποτε στατιστική έρευνα bykrie.

Εγώ αναφερόμουν στο αν ο ΟΤΕ θέλει ή δε θέλει κάποιο από τα πρωταθλήματα/κύπελλα που ήδη έχει. Ο ΟΤΕ ξέρει πολύ καλά τι βλέπουν και τι δε βλέπουν οι IPTV συνδρομητές του, και μπορεί να βγάλει σχετικά ασφαλή συμπεράσματα για το αν πχ πρέπει να κρατήσει πάση θυσία το Ισπανικό πρωτάθλημα ή αν δε χρειάζεται να ανανεώσει το Ιταλικό (τυχαία παραδείγματα).