NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Οι πλατφόρμες και το θέμα NOVA vs ΟΤΕ TV δεν είναι μόνο αθλητικά. Σίγουρα έχουν τους περισσότερους τηλεθεατές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μετατρέψουμε το νήμα σε αθλητική συζήτηση..
Τα μηνύματα διαγράφηκαν, υπάρχουν οπαδικά νήματα για τέτοιες συζητήσεις.
Μην ξεφεύγουμε παρακαλώ, καλή εβδομάδα

Εγώ έκανα μια αρκετά αψυχολόγητη ενέργεια και έβαλα ΟΤΕ tv για 2 έτη επειδή τσιγκουνεύτηκα τα έξοδα αποκωδικοποιητή και εγκατάστασης. Ο λόγος που έβαλα ΟΤΕ ήταν οι αγώνες της ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Επειδή δεν πολυπαρακολουθούσα τα νέα της συνδρομητικής, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι η Nova έχει τη Super League με κεντρικό συμβόλαιο και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ του χρόνου θα αγωνίζεται εκεί... με βλέπω να μου μένει ο ΟΤΕ να αδρανεί αφού δεν παρακολουθώ άλλες διοργανώσεις. Κι αυτή η ΑΕΚ όμως... πέρυσι Nova, φέτος ΟΤΕ, του χρόνου πάλι Nova... Αν και δεν μου φταίει η ΑΕΚ για την απερισκεψία μου...

Last edited by a moderator:
Εγώ έκανα μια αρκετά αψυχολόγητη ενέργεια και έβαλα ΟΤΕ tv για 2 έτη επειδή τσιγκουνεύτηκα τα έξοδα αποκωδικοποιητή και εγκατάστασης. Ο λόγος που έβαλα ΟΤΕ ήταν οι αγώνες της ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Επειδή δεν πολυπαρακολουθούσα τα νέα της συνδρομητικής, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι η Nova έχει τη Super League με κεντρικό συμβόλαιο και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ του χρόνου θα αγωνίζεται εκεί... με βλέπω να μου μένει ο ΟΤΕ να αδρανεί αφού δεν παρακολουθώ άλλες διοργανώσεις. Κι αυτή η ΑΕΚ όμως... πέρυσι Nova, φέτος ΟΤΕ, του χρόνου πάλι Nova... Αν και δεν μου φταίει η ΑΕΚ για την απερισκεψία μου...

Όταν μια ομάδα ανέβει έχει την δυνατότητα να μην μπεί στην κεντρική διαχείρηση απ' ευθείας αλλά να συζητήσει και με τον άλλο πάροχο, όπως έγινε στο μπάσκετ! Πολύ πιθανό θεωρώ τόσο την ΑΕΚ όσο και τον ΠΑΟ στον Οτε του χρόνου!

Η nova διαθέτει πλέον το NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ σε ΟΛΟΥΣ!!!!
Μήπως ήρθε ο καιρός για ΟΤΕ ΕΞΟΧΙΚΟ;;;;

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ο Παναθηναϊκός έχει ανανεώσει με την κεντρική διαχείριση έως το 2017 όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκ, οπότε μόνο η ΑΕΚ ενδεχομένως του χρόνου να πάει στον ΟΤΕ μην έχοντας υπογράψει κάποιο συμβόλαιο με την κεντρική διαχείριση.

Εγώ έκανα μια αρκετά αψυχολόγητη ενέργεια και έβαλα ΟΤΕ tv για 2 έτη επειδή τσιγκουνεύτηκα τα έξοδα αποκωδικοποιητή και εγκατάστασης.
Μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό;

http://www.typologies.gr/στη-forthnet-media-holdings-η-nova/

Μετά την απορρόφηση καθίσταται ως ένα νομικό σχήμα – όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να το πάρει όλο. Έτσι, με τον τρόπο αυτό, κλείνει εμμέσως τον δρόμο και προς τον ΟΤΕ, διότι τελικά η πρόταση που έχει κάνει δεν μπορεί να εφαρμοστεί, ενώ ακόμα και αν καταθέσει πρόταση για τη νέα, πλέον, εταιρεία, η Επιτροπή Ανταγωνισμού δεν θα τον αφήσει να πάρει ουσιαστικά και τους τηλεφωνικούς πελάτες.

Ισχυει κατι τετοιο;

Μια βάση υπάρχει σε αυτό γιατί ο ο ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος πάροχος, μα δεν αποτελεί πανάκεια.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανανεώσει με την κεντρική διαχείριση έως το 2017 όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκ, οπότε μόνο η ΑΕΚ ενδεχομένως του χρόνου να πάει στον ΟΤΕ μην έχοντας υπογράψει κάποιο συμβόλαιο με την κεντρική διαχείριση.
Παντως μην αποκλειουμε καθολου το ενδεχομενο να ενδεχομενο να ενταχθει η αεκ στην κεντρικη διαχειριση..οπου προβλεπεται για τα δεδομενα της να παρει ενα πολυ καλο συμβολαιο...περιπου το 70% του συμβολαιου που δινεται στον Ολυμπιακο.

http://www.typologies.gr/στη-forthnet-media-holdings-η-nova/

Μετά την απορρόφηση καθίσταται ως ένα νομικό σχήμα – όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να το πάρει όλο. Έτσι, με τον τρόπο αυτό, κλείνει εμμέσως τον δρόμο και προς τον ΟΤΕ, διότι τελικά η πρόταση που έχει κάνει δεν μπορεί να εφαρμοστεί, ενώ ακόμα και αν καταθέσει πρόταση για τη νέα, πλέον, εταιρεία, η Επιτροπή Ανταγωνισμού δεν θα τον αφήσει να πάρει ουσιαστικά και τους τηλεφωνικούς πελάτες.

Ισχυει κατι τετοιο;

Η απορρόφηση της νόβα έγινε τον περασμένο Ιούνιο. Σήμερα το μάθανε; :smile:

Ξεσπά η μάχη της «φορητής» συνδρομητικής τηλεόρασης – Τι ετοιμάζουν OTE και FORTHnet

Διάβασε περισσότερα στο: Ξεσπά η μάχη της «φορητής» συνδρομητικής τηλεόρασης – Τι ετοιμάζουν OTE και FORTHnet | gazzetta.gr
http://www.fpress.gr/agora/tilepiko...s-tileorasis-–-ti-etoimazoyn-ote-kai-forthnet

Μου φαίνεται απίστευτο, αλλά αυτό που περίμενα να γίνει από κάποια από τις δύο δορυφορικές πλατφόρμες (που τόσα χρήματα μας κοστίζουν) - να προβάλλουν τελικά θεατρικές παραστάσεις αφού άλλο περιεχόμενο ελληνικού ενδιαφέροντος αδυνατούν να παράγουν, θα το κάνει το μέγκα:

http://www.megatv.com/programma1415/default.asp?catid=36370&subid=2&pubid=33979890

Μέγκα Θέατρο λοιπόν...

δεν περιμενα να εχει τοσες ζημιες η forthnet kai η Nova.Που οφειλετε αυτο;Μα εχει 500.000 συνδρομητες!Ισως οι αριθμοι για το 2014 να ειναι καλυτεροι.

Η συνδρομητική τηλεόραση δεν έχει τόσες ζημιές (ακόμα; ), το μεγάλο πρόβλημα είναι στις τηλεπικοινωνίες. Γνώμη μου, το μοντέλο που αποφασίστηκε το 2000 δεν λειτούργησε, έπρεπε ο ΟΤΕ να είχε σπάσει σε 2 κομμάτια και να είχαν πουληθεί χωριστά. Βέβαια, ιστορίες του παρελθόντος...

Υπάρχει κάνα νεώτερο από το μέτωπο των ξένων πρωταθλημάτων που λήγει το συμβόλαιο τους στον ΟΤΕ?

Είναι νωρίς ακόμη , με τα υπάρχοντα δεδομένα όμως θα τα ανανεώσει όλα ο ΟΤΕ (το μόνο που παίζεται να αφήσει είναι το Ιταλικό).

Αν δεν γίνει ο διαγωνισμός και δεν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις τίποτα δεν είναι σίγουρο. Γι' αυτό μίλησα για "υπάρχοντα δεδομένα". Μπορεί αύριο πχ. να αγοράσει την Forthnet η Vodafone και να πάρει τα πάντα (που δεν το βλέπω βέβαια αλλά λέμε τώρα).