NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Λοιπόν έκανα αίτημα φορητοτητας στον οτε..Αμέσως η νοβα μου έδωσε νέο 18 μηνο στα 39.90..Δέχτηκα..Ο ΟΤΕ TV τώρα θέλει 31 ευρώ..Με λίγα λόγια δεν πέφτω κάτω από 70 για τα παντα..Το θέμα είναι το κάνω τώρα η περιμένω Σεπτέμβρη μπας και πέσει έστω και λίγο πράγμα που θεωρώ δύσκολο..???

Τα 39.90 που σου πρόσφερε η Forthnet είναι για full πακέτο?Αν είναι έτσι,νομίζω ότι είναι super!

Re: Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ναι ειναι το φουλ πακετο,και τη προσφορα την δωσανε πολυ ευκολα..Μαλιστα σε προφορικο επιπεδο παντα μου ειπαν πως σε 6-7 μηνες εαν εχουν βγει πιο χαμηλες τιμες θα επαναδιαπραγματευτουμε την τιμη..Να δω με τον Οτε τι κανουμε τωρα..

Ξεχασα να αναφερω οτι μου βγαλανε τα λεπτα ομιλιας προς το εξωτερικο,που εμενα δε με ενδιεφεραν ετσι κι αλλιως

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Πολύ καλά είναι στα 39,90 το 3play full.

Αυτό για το αν έχουν πέσει οι τιμές σε 6-7 μήνες μην το πιστεύεις τόσο εύκολα, αν και δεν τις βλέπω να πέφτουν.

Πριν 4-5 χρόνια θυμάμαι πλήρωνα για τηλέφωνο-ιντερνετ-nova sports pack 62 ευρώ(ή κάτι παρόμοιο) και υποτίθεται ήταν προνομιακή τιμή.

Η πτώση αυτή είναι φυσικά ενδεικτική της μείωσης του περιεχομένου αλλά και της μειωμένης καταναλωτικής δύναμης.

Τα 39.90 που σου πρόσφερε η Forthnet είναι για full πακέτο?Αν είναι έτσι,νομίζω ότι είναι super!

παντως νομιζω πως το 39,90 3play full δεν ειναι το full αλλα το σπορτ πακ και ενα χρονο τα νοβασινεμα.
το 3play full 49,90 το δινουν ακομα για παντα. (αυτη την εντυπψση εχω)

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Δε νομίζω ότι είναι έτσι όπως λες.Αλλά αυτό πρέπει να μας το ξεκαθαρίσει ο φίλος που δέχτηκε την συγκεκριμένη προσφορά.

παντως το 39,90 και μενα που το προτειναν και μου ειπε οτι εχει για ενα χρονο δωρο το σινεμα αρα φουλ πακ και τελικα πηρα το 49,90 για να μην παιδευομαι ποτε θα ληξει και κλπ

Το 39,90 ειναι για το φουλ πακ οπως προειπα μετα απο αιτημα φορητοτητας στον οτε..
Οσο για το τι μου ειπαν προφορικα φυσικα και εχω επιφυλαξεις,ομως οπως και να εχει θεωρω οτι στα 39.90 ειναι μια αρκετα καλη τιμη..
Η μονη αμφιβολια που εχω ειναι μηπως επρεπε να διαπραγματευτω μονο για τη νοβα,και να επαιρνα στεθερο ιντερνετ και οτε τω στα 50..Ομως και παλι δεν νομιζω οτι θα επεφτα κατω απο 70 στο συνολο και νοβα και οτε

Αν είναι έτσι και δεν ξαναδίνουν στην επόμενη ανανέωση και πάλι δωρεάν τα cinema,τότε όντως δεν αξίζει.Αν και καλό είναι ο φίλος να μας ξεκαθαρίσει τι προσφορά του έκαναν.

Μόλις με πρόλαβε ο φίλος.Άρα είναι τιμή για καθαρό full πακέτο.Νομίζω ότι είναι super.

Νομίζω ότι οι σκέτες τιμές τιμοκαταλόγου,γιατί τέτοια είναι κι αυτή που λες,για μη πελάτες ΟΤΕ είναι κατά τη γνώμη μου ακριβές πλέον.
Κι αν θες να γράφεις κιόλας?Βάλε άλλα 4 ευρώ επιπλέον.Δυστυχώς,ακρίβυνε πια ο ΟΤΕ TV.

Last edited:

παντως νομιζω πως το 39,90 3play full δεν ειναι το full αλλα το σπορτ πακ και ενα χρονο τα νοβασινεμα.
το 3play full 49,90 το δινουν ακομα για παντα. (αυτη την εντυπψση εχω)

Την ιδια προσφορα μου ειχαν κανει και μενα οταν εκανα αιτηση φορητοτητας στον ΟΤΕ+ΟΤΕ TV.... αλλά συν με κινητα και για παντα... Ομως τι να το κανω, οταν η NOVA δεν εχει champion και europa....

Το 31,10 του ΟΤΕ ΤV πως σας φαινεται σαν τιμη?

Αυτή είναι η τιμή του. Αν δεν βρείς δικό σου άνθρωπο που έχει ή θέλει να βάλει ΟΤΕ τηλεφωνία και ίντερνετ, φθηνότερα δεν θα το πάρεις.
24,9 θα το πάρει οποιοσδήποτε έχει ήδη οτε, και 19,9 με καινούργια σύνδεση.

παντως το 39,90 και μενα που το προτειναν και μου ειπε οτι εχει για ενα χρονο δωρο το σινεμα αρα φουλ πακ και τελικα πηρα το 49,90 για να μην παιδευομαι ποτε θα ληξει και κλπ

Η λογική λέει πως στον χρόνο αν έπαιρνες για ανανέωση θα σου ανανέωναν στην ίδια τιμή ή στην χειρότερη στα 49,90.
Ακόμα και κανονικά να τα πρόσθετες τα cinema, άρα θα πήγαινε 54,90, πάλι σε συνέφερε να πάρεις τώρα τα 39,90.

Νομίζω ότι οι σκέτες τιμές τιμοκαταλόγου,γιατί τέτοια είναι κι αυτή που λες,για μη πελάτες ΟΤΕ είναι κατά τη γνώμη μου ακριβές πλέον.
Κι αν θες να γράφεις κιόλας?Βάλε άλλα 4 ευρώ επιπλέον.Δυστυχώς,ακρίβυνε πια ο ΟΤΕ TV.

+1

ποιά είναι η σύγκριση μεταξύ ΟΤΕ και ΝΟΒΑ αυτό το καιρό;;;..που συμφέρει περισσότερο με full pack ???

Last edited by a moderator:

Προφανώς συμφέρει ο οτε αν η τιμή και για τα 2 είναι 49.90..Όμως προκύπτουν ηθικά ζητήματα για τον ΟΤΕ αφού μαθαίνω πως και στους υπάρχοντες συνδρομητές από 20/8 αυξάνει τις τιμές.Έχω παράδειγμα φίλου που έχει μόνο οτε τβ και ενώ είχε υπογράψει στα 27 ευρώ 24 μηνο συμβόλαιο του το πάνε 31,10 απο 20/8 με τη δικαιολογία ότι πήρανε το τσαμπιονς λιγκ

Προφανώς συμφέρει ο οτε αν η τιμή και για τα 2 είναι 49.90..Όμως προκύπτουν ηθικά ζητήματα για τον ΟΤΕ αφού μαθαίνω πως και στους υπάρχοντες συνδρομητές από 20/8 αυξάνει τις τιμές.Έχω παράδειγμα φίλου που έχει μόνο οτε τβ και ενώ είχε υπογράψει στα 27 ευρώ 24 μηνο συμβόλαιο του το πάνε 31,10 απο 20/8 με τη δικαιολογία ότι πήρανε το τσαμπιονς λιγκ

Είναι γνωστό πρόβλημα με όλες τις εταιρίες.
Ο φίλος σου πάντως μπορεί να το διακόψει χωρίς ποινή αφού του έγινε αύξηση

Είναι τραγικό να έχεις υπογράψει συμβολαιο σε μια στάνταρ τιμή και να σου την αλλάζουν νταβατζηλικι πριν λήξει..Δεν με καλύπτει ιδιαίτερα το ότι δε θα πληρώσει ποινη..Υποθετικά μιλώντας αν σε 6 μηνες εξαγοράσει τη νοβα και πει πως θα αυξήσει την τιμή στα 80 ευρώ θα σας κάλυψει ότι δεν θα πληρώσετε ρήτρα αποδεσμευσης?

Σε αυτή τη χώρα ο νόμος τους δίνει αυτό το δικαίωμα :7SFGSFG:
Μέσα σε όλο αυτό το χάος που ζούμε νομίζω ότι την λέξη τραγικό μπορείς να την φυλάξεις για (πολλές) άλλες περιπτώσεις -bye-