NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εγώ θα το θέσω αλλιώς, αν μπορεί να είναι άκυρο αυτό που θα πω.. Αν δεν είσαι πελάτης είτε στην μια εταιρία είτε στην άλλη (εννοώ για τηλεφωνία) στην μια (οτε) θα πληρώνεις για Cinema Pack: 22,38/μήνα,
για το Sports Pack: 28,63/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 31,13/μήνα για 12μηνη δέσμευση, για το Full Pack: 31,13/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 33,63/μήνα για 12μηνη δέσμευση..Στην nova θα πληρωνεις για cinema 51,68/μηνα, για sport 52,20/μηνα, το full 61,92/μηνα..Οπότε πολύ πιο φθηνός ο οτε, αν και στο cinema υστερή, αλλα όμως εχει και το κανάλι με τον ελληνικό κινηματογράφο

Όλο το παιχνίδι γίνεται για τα συνδυαστικά.

Αν θες να συγκρίνεις τιμές χωρίς 2play, βάλε στην Nova τιμή για το full 35-40 και για sport-cinema στα 30, γιατί σε αυτή την τιμή προσφέρονται.
Και πάλι είναι ελαφρώς φθηνότερο το OTE TV.

Και στα συνδυαστικά το ίδιο ισχύει περίπου, απλά γλιτώνεις περίπου 10 ευρώ στην τιμή της TV.

Θέμα περιεχομένου είναι πλέον, αν εξαιρέσουμε το 3play με βασικό πακέτο TV, που εκεί η Nova υπερτερεί(την προσφορά στα 29,90 λέω).

Όλο το παιχνίδι γίνεται για τα συνδυαστικά.

Αν θες να συγκρίνεις τιμές χωρίς 2play, βάλε στην Nova τιμή για το full 35-40 και για sport-cinema στα 30, γιατί σε αυτή την τιμή προσφέρονται.
Και πάλι είναι ελαφρώς φθηνότερο το OTE TV.

Και στα συνδυαστικά το ίδιο ισχύει περίπου, απλά γλιτώνεις περίπου 10 ευρώ στην τιμή της TV.

Θέμα περιεχομένου είναι πλέον, αν εξαιρέσουμε το 3play με βασικό πακέτο TV, που εκεί η Nova υπερτερεί(την προσφορά στα 29,90 λέω).

Nαι στο 3play ειναι πιο φθηνή η nova... Και η τιμές που εβάλα ειναι βάση τιμοκαταλογού που εχούν και η τιμές που θα δούνε αν μπουν στα sait τους...Σε γνωστό μου πριν μια εβδομάδα του ζήτησαν απο nova sport pack 52,20.. Eστω αν πούμε οτι το sport pack κανεί 30 να δούμε τι προσφέρει ο ένας και τι ο άλλος (δεν κοιτάω αυτους που λένε εγω θέλω να βλέπω μονο ελληνικό πρωτάθλημα, άλλα τι προσφέρει ο ένας και τι ο άλλος...

Σε κατάστημα Forthnet υποθέτω πως πήγε και του ζήτησαν αυτή την τιμή.

Για τα δικά μου γούστα, δεν συγκρίνεται το αθλητικό περιεχόμενο ούτε κατά διάνοια, όπως σωστά επισημαίνεις.
Για αυτό και έχω ΟΤΕ.

Αλλά υπάρχουν άλλοι που προτιμούν το σαφώς φτωχότερο(ποιοτικά και ποσοτικά) αθλητικό περιεχόμενο της Nova, είτε επειδή θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους είτε για οποιονδήποτε λόγο.

O καθένας πληρώνει αυτό που θέλει να δει και δεν μπορεί να του πει κανένας άλλος τίποτα για αυτό.

Σε κατάστημα Forthnet υποθέτω πως πήγε και του ζήτησαν αυτή την τιμή.

Για τα δικά μου γούστα, δεν συγκρίνεται το αθλητικό περιεχόμενο ούτε κατά διάνοια, όπως σωστά επισημαίνεις.
Για αυτό και έχω ΟΤΕ.

Αλλά υπάρχουν άλλοι που προτιμούν το σαφώς φτωχότερο(ποιοτικά και ποσοτικά) αθλητικό περιεχόμενο της Nova, είτε επειδή θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους είτε για οποιονδήποτε λόγο.

O καθένας πληρώνει αυτό που θέλει να δει και δεν μπορεί να του πει κανένας άλλος τίποτα για αυτό.

Συμφωνώ μαζί σου, και εγώ οτε έβαλα μονό και μόνο να βλέπω μπάλααααααα... Τα τελευταία 3 χρόνια είχα νόβα με το προπληρωμένο διαφορετικά δεν θα έβαζα. Τώρα με τα ίδια λεφτά εννοείτε προτιμώ τον οτε.. Όσο για το άλλο τηλεφωνικός έγινε

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εκτιμω πως κανουν 24μηνα συμβολαια επειδη πιθανον σκεφτονται να μην ανανεωσουν premier league απο του χρονου και θελουν να εχουν οσες το δυνατον λιγοτερες απωλειες.
Και ποιος θα παρει το Αγγλικο? Η Νοβα? Με τι λεφτα? Εδω ουτε το γερμανικο δεν μπορουσε να παρει.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Και ποιος θα παρει το Αγγλικο? Η Νοβα? Με τι λεφτα? Εδω ουτε το γερμανικο δεν μπορουσε να παρει.

Πως ξερουμε πως δεν εχει λεφτα; Τόσα χρονια που αρμεγε την αγορα δεν μαζευε λεφτα; Και δεν νομιζω να μην δεν εχει λεφτα η Νοβα. Εχει περισσοτερους συνδρομητες απο τον ΟΤΕ, με σχεδον ιδια τιμη στο triple play αλλά πληρώνοντας λιγότερα δικαιώματα (στα αθλητικα).

Μακαρι να συνεχισουν να υπάρχουν 2 συνδρομητικες και να μην επιστρεψουμε στα 60άρια (ξανα) μονο για τηλεοραση.

Πως ξερουμε πως δεν εχει λεφτα; Τόσα χρονια που αρμεγε την αγορα δεν μαζευε λεφτα; Και δεν νομιζω να μην δεν εχει λεφτα η Νοβα. Εχει περισσοτερους συνδρομητες απο τον ΟΤΕ, με σχεδον ιδια τιμη στο triple play αλλά πληρώνοντας λιγότερα δικαιώματα (στα αθλητικα).

Μακαρι να συνεχισουν να υπάρχουν 2 συνδρομητικες και να μην επιστρεψουμε στα 60άρια (ξανα) μονο για τηλεοραση.

Καλή και σεβαστή η γνώμη όλων αλλά καλύτερη όταν συνοδεύεται και από κάποια στοιχεία..
Η Forthnet λοιπόν έχει συνολικό τραπεζικό δανεισμό 325.000.000
Απο αυτα δε τα 160 (για εκατομμύρια μιλάμε πάντα) είναι πλέον "κόκκινα"
Αν λοιπόν δεν αγοραστεί απο κάποιον άλλον, η Νόβα δεν μπορεί να επενδύσει και κυρίως, δεν μπορεί να χτυπήσει προιόντα που βγαίνουν σε ανοιχτό διαγωνισμό.

Re:NOVA vs ΟΤΕ TV

Μακάρι να μην υπάρξουν 2 συνδρομητικές πλατφόρμες διότι σχεδόν 20 χρόνια μας ξεζούμιζε η nova.
Σε ερώτηση προχθές που πήρα τηλέφωνο για επανασύνδεση μετά από 3 χρόνια αποχωρήσεις μου λόγο ΟτεTV μου ζήτησαν για το sports pack 52 +4 για τα HD. ρε πάνε καλά οι είναι άρρωστοι εκεί στην κατζα;

Ε Βέβαια αφού τόσο κάνει, και μην ξέχνας έχει την super super superleague

Μακάρι να μην υπάρξουν 2 συνδρομητικές πλατφόρμες διότι σχεδόν 20 χρόνια μας ξεζούμιζε η nova.

Μακάρι να είναι σε όφελος των συνδρομητών, αυτό που αναφέρεις.
Ξέχασες ότι σε ξεζούμιζε γιατί ήταν μονοπώλιο.

Last edited:

Πως ξερουμε πως δεν εχει λεφτα;
Το δειχνουν οι κινησεις της. Δες το κι αλλιως, δεν γινεται να αφησει το Αγγλικο ο οτε που ειναι το καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο (στο οποιο η νοβα εδειχνε λιγοτερα παιχνιδια).

Εγω προτιμω το αγγλικο και ας μην ειχε το champions league!

Προβλέπω από τώρα ότι προς Οκτώβρη-Νοέμβρη θα παίρνουν τηλέφωνο για προσφορά από την Nova και θα λένε κλείσαμε το αγγλικό και φυσικά δεν θα το πάρουν τελικά.

Κάτι τέτοιο θα ήταν τεράστιο πλήγμα για τον ΟΤΕ και δεν νομίζω πως μπορεί να συμβεί.

Πολύ πιο εφικτό το να πάρει κανένα αγγλικό κύπελλο η Nova.

Ναι. Με τα νομικα ζητήματα που δημιουργηθηκαν μετα τη προσφυγη της νοβα στα δικαστηρια, μαλλον κανεις δε ξερει ποτε θα διευθετηθουν τα δικαιωματα για το 15 και μετα.

Ναι. Κανονικά, τελη Αυγουστου ξεκινάει η διοργάνωση και η επο δεν εχει καν ανακοινωσει τον διαγωνισμό.

Αν πάει στον Άρειο Πάγο ή σε κανένα (τριτο;)-βάθμιο όργανο αν έχει το δικαίωμα ο ΟΤΕ δεν μπορεί να πάρει παράταση χρόνου;