NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Αν είχαν λιγο μυαλό στη Νοβα ,θα παίρνανε το αγγλικό κυπελο κ λιγκ καπ τα οποία ειναι ελεύθερα εδω κ πολύ καιρό ,κ ειδικά το αγγλικό κυπελο ειναι το καλύτερο στην Ευρώπη κ συνήθως τα ματς γίνονται Σαββατοκύριακα κ σε καλές εμπορικά ώρες ...

Με τα λιγα νομικα που ξερω, νομιζω πως μετα το εφετείο, παει Αρειο Πάγο. Αν παει-όταν πάει, μπορει και να μην εχουμε κυπελλο φετος. Δεν γινεται να κάνει η επο εμβόλιμα διαγωνισμό για το 2015 ενώ η χρονιά ανήκει σε συμβόλαιο που δικάζεται.. Θα γινει χαμός μετά. Βέβαια εχασε τα προηγούμενα ο οτέ, δε νομίζω να το κυνηγήσει στον Αρειο Πάγο. Ίσως και να τον ανακουφήσει οικονομικά;

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Πόσοι ενδιαφέρονται για αγγλικό λιγκ καπ; Νομίζω ελάχιστοι. Το κύπελλο ενδιαφέρον είναι αλλά δε νομίζω ότι θα τρελαθεί κάποιος αν δεν το δει. Η nova, αν μπορούσε, ας έπαιρνε την primera που έχει τους μεγαλύτερους παίκτες του πλανήτη. Θα δυνάμωνε αρκετά στα αθλητικά και θα έκανε και μια μικρή ρελάνς για την απώλεια του champions league.

Η nova, αν μπορούσε, ας έπαιρνε την primera που έχει τους μεγαλύτερους παίκτες του πλανήτη. Θα δυνάμωνε αρκετά στα αθλητικά και θα έκανε και μια μικρή ρελάνς για την απώλεια του champions league.

Ότι ποιο σωστό. :a0210:

Μηνύματα περί "σουπερ λιγδας" όχι στα δορυφορικά.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση, που δεν μας αρέσει πχ το ολλανδικό, η το τουρκικό, αλλά μόνο το Ελληνικό πρωτάθλημα ξέρουμε να χαρακτηρίζουμε.

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Με τα λιγα νομικα που ξερω, νομιζω πως μετα το εφετείο, παει Αρειο Πάγο. Αν παει-όταν πάει, μπορει και να μην εχουμε κυπελλο φετος. Δεν γινεται να κάνει η επο εμβόλιμα διαγωνισμό για το 2015 ενώ η χρονιά ανήκει σε συμβόλαιο που δικάζεται.. Θα γινει χαμός μετά. Βέβαια εχασε τα προηγούμενα ο οτέ, δε νομίζω να το κυνηγήσει στον Αρειο Πάγο. Ίσως και να τον ανακουφήσει οικονομικά;

Δεν πάει αναγκαστικά Άρειο πάγο, παρά μόνο αν προσφυγει κάποιο από τα μέλη που αντιδικουν. Ο Άρειος πάγος εξετάζει αν το σκεπτικό της απόφασης είναι σωστό και αν διαπιστώσει κάτι διαφορετικό επιστρέφει την δικογραφία και επαναλαμβανεται η δική κατά το μέρος που κρίνει αυτός. Η αντιδικια μεταξύ επο και forthnet (και όχι μεταξύ forthnet - ote) εξεταστηκε σε αστικό δικαστήριο. Ο όρος εφετειο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθοσον είναι το δευτεροβαθμιο δικαστήριο για ποινικά αδικηματα, αν και δεν παίρνω όρκο μιας και το αστικό δίκαιο το σιχαίνομαι! :smash:

Ναι, αυτο εννοω. Πως η επομενη βαθμίδα, αν θελησει ο οτε, ειναι ο Α.Π. Δεν πιστευω να φτασει εκει ομως.. Φαινεται πως ειχε κανει τρελη μαλαγανια ο οτε με το κυπελο..

Θα επαναλάβω πως η αντιδικια είναι μεταξύ επο και forthnet και η μόνη ανάμιξη που μπορεί να έχει ο οτε είναι ως διαδικος. Άρα αν είναι κάποιος να προσφύγει στον Α.Π είναι η επο.
Σίγουρα έχει γίνει τουλάχιστον παρατυπια και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει γρήγορα η τηλεοπτική στέγη του κυπέλλου.

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Πόσοι ενδιαφέρονται για αγγλικό λιγκ καπ; Νομίζω ελάχιστοι. Το κύπελλο ενδιαφέρον είναι αλλά δε νομίζω ότι θα τρελαθεί κάποιος αν δεν το δει. Η nova, αν μπορούσε, ας έπαιρνε την primera που έχει τους μεγαλύτερους παίκτες του πλανήτη. Θα δυνάμωνε αρκετά στα αθλητικά και θα έκανε και μια μικρή ρελάνς για την απώλεια του champions league.

Την Prιmera αποδείχτηκε ότι δεν μπορούσε να την πάρει.Το αγγλικό κύπελλο όμως (καθώς απ' ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρει τον ΟΤΕ) μπορεί και δεν θα ήταν καθόλου αδιάφορη προσθήκη για τους λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου.Δεν ξέρω όμως αν ενδιαφέρεται η ίδια η NOVA για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Προφανως στη ΝΟΒΑ, βλέποντας πως οσο εχουν το ελληνικο πρωταθλημα μπορουν να κρατησουν το 90% των συνδρομητών τους,δεν θα μπουν ευκολα στη διαδικασια να διεκδικησουν αλλα δικαιώματα περα από τα μεγαλα που αυτή τη στιγμη είναι στον ΟΤΕ.Ποσους συνδρομητες θα μπορεσει να κερδισει η ΝΟΒΑ (ειτε νεους, ειτε παλιους που θα διέκοπταν) αν παρει το Αγγλικο κυπελλο;Εγω λεω ελαχιστους
Δεν λεω ωραια και ενδιαφερουσα διοργανωση όμως θεωρω ότι είναι ακριβη οπως κάθε τι που σχετιζεται με το Αγγλικο ποδοσφαιρο.Χρηματα δεν θα φερει και θα επιβαρυνει και τα εξοδα της ΝΟΒΑ.

Ναι, αυτο εννοω. Πως η επομενη βαθμίδα, αν θελησει ο οτε, ειναι ο Α.Π. Δεν πιστευω να φτασει εκει ομως.. Φαινεται πως ειχε κανει τρελη μαλαγανια ο οτε με το κυπελο..

Βασικά η ΕΠΟ παρανόμησε, που έδωσε τα δικαιώματα σε μεσάζοντα. Ο ΟΤΕ μπορεί να ήθελε μεσάζοντα για λόγους φοροαποφυγής, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

To League Cup όντως έχει μειωμένο ενδιαφέρον αφού δεν το αντιμετωπίζουν σοβαρά οι ομάδες της Premier League.
Μεμονωμένα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον όπως πέρυσι οι 2 ημιτελικοί Liverpool-Chelsea και ο τελικός Chelsea-Tottenham.

Το κύπελλο έχει αρκετά μεγαλύτερο ενδιαφέρον(είναι το πιο δημοφιλές κύπελλο με διαφορά στην Ευρώπη).
Επίσης, έχει παιχνίδια και ΣΚ και μεσοβδόμαδα, οπότε είναι ένας καλός τρόπος να γεμίσεις λίγο το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων από Ιανουάριο μέχρι Μάιο.

Όπως βέβαια λέει ο polmyt, η FA πρέπει να ζητάει αρκετά χρήματα για τα δικαιώματα(για κύπελλο) αφού δεν το έχει πάρει κανένας μετά την ΕΡΤ.
Στην Αγγλία τα δικαιώματα κοστίζουν περίπου 200 εκ. ευρώ/χρόνο

Ψίχουλα βέβαια σε σχέση με την Premier League που κοστίζει πλέον 2,4 δις ευρώ/ χρόνο σε Sky και BT στην Αγγλία, με την νέα συμφωνία, που είναι το 2ο πιο ακριβό εγχώριο deal αθλητικών δικαιωμάτων(σαν απόλυτη τιμή) στον κόσμο μετά το NFL.

Παρεπιπτόντως, έχουν αρχίσει να ανανεώνονται και τα δικαιώματα της Premier League0 παγκοσμίως.
Χθες τα ανανέωσε στην Αμερική το NBC για 6 χρόνια με τεράστια αύξηση του κόστους.

Οπότε ο διαγωνισμός στην Ελλάδα ίσως γίνει λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο και πιθανώς να υπάρχει και η δυνατότητα για 6 χρόνια αντί για 3.

Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει αύξηση του κόστους, ελπίζω όχι σε τέτοιο βαθμό που θα επηρεάσει τις τιμές του παρόχου που θα το πάρει.

Βασικά η ΕΠΟ παρανόμησε, που έδωσε τα δικαιώματα σε μεσάζοντα. Ο ΟΤΕ μπορεί να ήθελε μεσάζοντα για λόγους φοροαποφυγής, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Nαι ακριβώς. Ο ΟΤΕ δεν έκανε κάτι παράνομο, ενδεχομένως κάτι μη ηθικό, αλλά αυτό είναι πολύ σχετικό.

εγω θα προτεινα και σε οτε και νοβα να παρει ο ενας τα ευρωπαικα (οτε) και η νοβα ολα μα ολα τα ελληνικα για να ξεμπερδευτει το προαγμα. τωρα μερικες ομαδεσ του μπασκετ πηγαν στον οτε. ελεος δλδ με αυτο το μπλεξιμο

Εγώ επιμένω να λέω πως κυρίως η Nova θα είχε κέρδος αν είχε PPV. Εκεί που δίνει κουπόνι μέσω της εφημερίδας ΘΕΜΑ, θα μπορούσε να βάλει PPV για να μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια. Ή εναλλακτικά, να έριχνε την συνδρομή sports (μόνο δορυφορικό) στα 25 max. Στα αποτελέσματα Γ' Τριμήνου 15 θα δούμε τι παίζει και στη συνέχεια πως θα πάνε οι ανανεώσεις στο τέλος του έτους, αρχές 16.

εγω θα προτεινα και σε οτε και νοβα να παρει ο ενας τα ευρωπαικα (οτε) και η νοβα ολα μα ολα τα ελληνικα για να ξεμπερδευτει το προαγμα. τωρα μερικες ομαδεσ του μπασκετ πηγαν στον οτε. ελεος δλδ με αυτο το μπλεξιμο

Oι 2 από τις 3 πιο σημαντικές κιόλας.
Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Είναι εκνευριστικό να πρέπει να έχεις και τα 2 πακέτα για να μπορέσεις να δεις π.χ. τους τελικούς της Α1.

Δεν πρέπει να σπάζουν στην μέση τα δικαιώματα μίας διοργάνωσης.

Ποσταρω την σκεψη μου εδω καθως αφορα και τους δυο (κι ας ειναι λιγο παραπονιαρικο για τον ΟΤΕ).

Κοιταζοντας το προγραμμα της αλλης εβδομαδας στον ΟΤΕtv βλεπω πως δεν δειχνει το Liverpool - West Ham. Σιγουρα το ματς ειναι πιο εμπορικο απο κατι ματς τυπου Μαιντς - Αννοβερο. Καταλαβαινω πως ειναι θεμα δικαιωματων που εχει ο ΟΤΕ σε σχεση με το uk, καθως ουτε εκει μεταδιδεται. Εχει ομως μεταδοση σε αλλες ευρωπαϊκες χωρες.

Και λεω τωρα εγω... Δεν θα μπορουσε η νοβα να επαιρνε ενα - δυο τετοια ματς απο την πρεμιερ και ισως το κυπελλο;

Όχι, δε μπορεί (από πρωτάθλημα). Το κύπελλο θεωρητικά μπορεί αλλά μάλλον είναι πολύ ακριβό γι' αυτήν.

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ποσταρω την σκεψη μου εδω καθως αφορα και τους δυο (κι ας ειναι λιγο παραπονιαρικο για τον ΟΤΕ).

Κοιταζοντας το προγραμμα της αλλης εβδομαδας στον ΟΤΕtv βλεπω πως δεν δειχνει το Liverpool - West Ham. Σιγουρα το ματς ειναι πιο εμπορικο απο κατι ματς τυπου Μαιντς - Αννοβερο. Καταλαβαινω πως ειναι θεμα δικαιωματων που εχει ο ΟΤΕ σε σχεση με το uk, καθως ουτε εκει μεταδιδεται. Εχει ομως μεταδοση σε αλλες ευρωπαϊκες χωρες.

Και λεω τωρα εγω... Δεν θα μπορουσε η νοβα να επαιρνε ενα - δυο τετοια ματς απο την πρεμιερ και ισως το κυπελλο;

Σχετικά νήματα εδώ κι εδώ.
Σχετικά ερωτήματα μπορείς να τα θέσεις εκ νέου εκεί.