Κανονικα τα δίνουν, αυτό το πακέτο έχω..Μέσω δορυφόρου δέν σου δίνουν τα αθλητικά του άλλου πακέτου.Μόνο μέσω ίντερνετ.
Κανονικα τα δίνουν, αυτό το πακέτο έχω..Μέσω δορυφόρου δέν σου δίνουν τα αθλητικά του άλλου πακέτου.Μόνο μέσω ίντερνετ.
Αυτό ακριβώς, πήρα κ το ακύρωσα. Ο Θεός βοηθός τώρα, να μην ξαναχαλασει..φαντάζομαι γνωρίζεις ότι αν έρθει και δεν διαπιστώσει πρόβλημα θα φας χρέωση
Πέρσι όταν ρώτησα στόν Γερμανό μου είπαν ότι δέν το δίνουν.Εκτός βεβαίως εάν το έδιναν μόνο στα καταστήματα του ΟΤΕ.Φυσικα και στο δινουν, αυτο εχω εγω. Δορυφορικο στην cosmote και στον ιδιο δεκτη τηϛ με 3 ευρω το μηνα παραπανω βλεπω και τα αθλητικα τηϛ Nova. Το ιδιο με εμενα εχουν και χιλιαδεϛ αλλοι συνδρομητεϛ και των δυο εταιριων. Αν σε σενα δεν το εδωσαν δε γνωριζω το λογο. Αν το εχειϛ ακουσει απο καπου τοτε απλα μετεφερεϛ φημεϛ και παραπληροφορηση χωριϛ να φταιϛ.
Ισωϛ ηθελαν να προωθησουν το ΟΤΤΠέρσι όταν ρώτησα στόν Γερμανό μου είπαν ότι δέν το δίνουν.Εκτός βεβαίως εάν το έδιναν μόνο στα καταστήματα του ΟΤΕ.
Δες εδώ. Οι συχνότητες που είναι south east beam έχουν πιο δυνατό σήμα στην Ελλάδα από τις πανευρωπαϊκές (wide). Αν συμβαδίζζει με αυτό που παρατηρείς στα συγκεκριμένα κανάλια, τότε είναι φυσιολογικό. Αν όχι, κάλεσε τεχνικό.Να ρωτήσω κατι, εχω εον σατ απο ταράτσα με 35 μετρα καλωδιο μεχρι το σαλόνι κ η σταθμη σε καποιες συχνότητες ειναι 86% κ η ακρίβεια 63%, κ σ ολα τα καναλια εχω απο 90-97 σημα κ ποιοτητα, για την ακρίβεια φταιει ο τεχνικός; Πρεπει να φερω αλλον τεχνικο να μ ανεβασει πιο πολυ την ακρίβεια για να εχω κ περισσότερα db;
Συμβαδίζει.Δες εδώ. Οι συχνότητες που είναι south east beam έχουν πιο δυνατό σήμα στην Ελλάδα από τις πανευρωπαϊκές (wide). Αν συμβαδίζζει με αυτό που παρατηρείς στα συγκεκριμένα κανάλια, τότε είναι φυσιολογικό. Αν όχι, κάλεσε τεχνικό.
Το ιδιο κγω φιλε..ομως να σε ρωτήσω κατι στα άλλα δλδ οτε νοβα κ σινεμα κτλπ εχεις 100% ποιότητα ή κ σημα; Γτ εγω περιστεριωτης ειμαι κ εχω το πιατο ταρατσα κ εχω 35μετρα καλωδιο μεχρι το μπαλκονι μ κ πιανω 90-97 σημα κ ποιότητα, μπορω αυτο να το αλλαξω να φερω τεχνικο για 100% ή ειμαι μια χαρα;;Εγώ έχω πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο μόνο με μια συχνότητα που είναι τα FX που η ποιότητα είναι 23% με 28% και η ισχύς 90%, όλα τα υπόλοιπα 100%.
Σε όλα έχω 100% εκτός της μίας συχνότητας που έχω σπασίματα.Το ιδιο κγω φιλε..ομως να σε ρωτήσω κατι στα άλλα δλδ οτε νοβα κ σινεμα κτλπ εχεις 100% ποιότητα ή κ σημα; Γτ εγω περιστεριωτης ειμαι κ εχω το πιατο ταρατσα κ εχω 35μετρα καλωδιο μεχρι το μπαλκονι μ κ πιανω 90-97 σημα κ ποιότητα, μπορω αυτο να το αλλαξω να φερω τεχνικο για 100% ή ειμαι μια χαρα;;
Μια και είναι η πιο ψηλή συχνότητα ίσως να είναι το LNB. Πόσο παλιό είναι;Σε όλα έχω 100% εκτός της μίας συχνότητας που έχω σπασίματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.