Διαβάζοντας το νήμα, προβληματίστηκα για την περίπτωσή μου, επειδή έχω 3 ξεχωριστούς λογαριασμούς, καθένας εκ των οποίων έχει σαν username τον αριθμό της γραμμής και pass το ίδιο, για ευκολία. Αποφάσισα να πειραματιστώ με το λογαριασμό που λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2014 με e-bill και, μετά την καταχώριση των στοιχείων, στη νέα καρτέλα έβαλα ως username το email μου και pass ένα άλλο από αυτό που είχα, και, με μεγάλη έκπληξη, είδα στην επόμενη καρτέλα, εκτός από τα πλήρη στοιχεία μου (ακόμη και την ομάδα που υποστηρίζω, αν και δεν θυμάμαι να την είχα καταγράψει), όλους τους λογαριασμούς που είχα με την εταιρεία, ενεργούς και ανενεργούς, με παλαιότερο εκείνο του 2002 (!!!), αν και η σχέση μου με τη συνδρομητική είχε ξεκινήσει από το αείμνηστο Filmnet.
Γενικά, βρίσκω τη νέα υπηρεσία αρκετά χρήσιμη, με στοιχεία που οι περισσότεροι δεν τα θυμόμαστε και ούτε τα έχουμε καταγράψει, όπως ημερομηνία ενεργοποίησης, την ημερομηνία λήξης της πληρωμής του λογαριασμού, για όσους δεν έχουν δώσει πάγια εντολή ή πιστωτική, κωδικό για online πληρωμή και πολλά άλλα, με το κυριότερο, για όσους έχουν περισσότερους του ενός λογαριασμούς, την ενιαία εμφάνισή τους σε ένα.
Αν και έχουμε αρκετά παράπονα, οι περισσότεροι συνδρομητές, νομίζω ότι αυτό είναι ένα καλό βήμα στην οργάνωση των υπηρεσιών της εταιρείας και την εξυπηρέτηση του συνδρομητή της.