Επειδή τα remote δουλεύουν όλα στην ίδια συχνότητα δοκιμάστε και Pace 831 αν δεν βρίσκεται τους άλλους.
το δευτερο tuner τι σημα εχει απο που το βλεπουμε?
Θα σου πω ενα ανεκδοτο και θα καταλαβεις,
Λεει η δασκαλα στον ΤοτοΠως θα πουμε στα αγγλικα ΕΛΑ ΕΔΩ?
Λεει ο Τοτος: Come here
Ωραια λεει η δασκαλα, Και πως θα πουμε στα αγγλικσ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ?
Και απανταει ο Τοτος, Θα παω εκει και θα πω come here.
Και για να απαντησω στο ερωτημα σου δεν γινεται προς το παρων, θα πρεπει να βγαλεις το tuner 1 απο τη θεση του και να βαλεις το καλωδιο που πηγαινει στο tuner 2 στη θεση tuner 1 και να επαναλαβεις τη διαδικασια. Ετσι ειπε το τεχνικο τμημα. Ειναι λεει κατι που θα διορθωσουν εν καιρω φανταζομαι με new firmware
Με ενδιαφέρει κ μένα η συγκεκριμένα δυνατόττητα, γιατί θα προμηθευτώ σύντομα τον καινούργιο δέκτη κ θέλω να προχωρήσω στην αγορά του harmony με το τηλεκοντρόλ εφόσον υποστηρίζεται.καταφερε κανεις με harmony Να δουλεψει τον 5001?
Ξέρεις αν παιζει για αυτονομη υπηρεσία nova go; όπως Vodafone και cosmoteΟύτε έχουμε αλλά ούτε θα έχουμε. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η Nova δεν θέλει με καμία δύναμη να δώσει το on demand εκτός tripleplay.
Λογικά θα κάνουν διότι δύο ανταγωνιστές έχουν πρέπει να κινηθεί ανάλογα αν θέλει συνδρομητές αύξησηΔεν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση μέχρι στιγμής.
Νομίζω εκτός Forthnet δεν παίζειΚαλησπέρα,
Σε αναμονή φορητότητας από Cosmote σε Forthnet μεθαύριο, μου έφεραν σήμερα τον 5001. Το on demand παίζει κανονικότατα μέσω Cosmote VDSL, οπότε είναι απλά θέμα εμπορικής πολιτικής η μη διάθεση του εκτός του δικτύου τους.
Ούτε έχουμε αλλά ούτε θα έχουμε. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η Nova δεν θέλει με καμία δύναμη να δώσει το on demand εκτός tripleplay.
Μέγα λάθος που δεν ανοίγουν το ondemand. Στην Κύπρο μια χαρά το δώσανε. Απαράδεκτοι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.