Novabox Pace 3001HD

Απάντηση: Re: Novabox Pace 3001HD

Σας ευχαριστω και τους δυο, εχω ενα σαν αυτο που αναφερατε αλλα 8 giga, θα το δοκιμασω τωρα να δω τι γινετε
edit το εβαλα ,εκανα διαμορφωση και τωρα τι;;;; πατω πχ στο cinema1 το pause και δεν σταματα ,η να κανω εγγραφη και δεν κανει, πως δουλευει αυτο;

Άκου πρώτα απο όλα βγάλτο απο πάνω και κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον δέκτη απο το menu - ρυθμίσεις - τεχνικές ρυθμίσεις. Μόλις επανέλθεις απο τις εργοστασιακές δες αν έχεις στον δέκτη πατώντας το πράσινο κουμπί την τελευταία αναβάθμιση 99/2.0.2.65 αν δεν την έχεις απο το menu - ρυθμίσεις - τεχνικές ρυθμίσεις βρες την επιλογή αναβάθμιση λογισμικού πατά εκεί να ψάξει και όταν βρει αναβάθμιση άστο να την κανει. Όταν τελειώσεις πρέπει να βάλεις το USB πάνω στον δέκτη και σε οποίο κανάλι και να είσαι μόλις πατήσεις στο control pause πρέπει να παγώσει η εικόνα μόλις πατήσεις play πρέπει να ξεκινήσει ξανά. Εγγραφή με 8 και 16 GB δεν μπορείς να κανεις το είπαμε θες δίσκο. Pause και play μόνο στο ζωντανό πρόγραμμα.

Η έκδοση λογισμικού που σου έγραψα ειναι για τον novabox 831 όχι για τον δικό σου. Για τον 3001 πρέπει να έχεις την 69 / 2.0.2.65-NG

Απάντηση: Re: Novabox Pace 3001HD

Ευχαριστω φιλε αλλα εχω κανει πριν λιγο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ,εχω κανει πριν δυο μερες αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση, παταω pause και μου βγαζει πληροφοριες προγραμματος, δεν παγωνει η εικονα ,δοκιμασα και αλλο φλασακι που εχω 16αρι διαφορετικης μαρκας αλλα παλι τιποτα,διαμορφωση τα εχει κανει και τα δυο

Ok φιλε, εκανα την ερωτηση ,τωρα μια αλλη απορια, πως επαναφερω το ενα usb stick στην αρχικη του κατασταση ; απο το pc παταω διαμορφωση και δεν ανταποκρινετε

Νεα αναβαθμιση απο 69 πηγε 70 εκδοση μαλλον αλλαξε το κολημα που ειχε μεταξυ νοβασινεμα 4 προς φοχ λαιφ κολαγε στην αλλαγη .εκτός και φτιαχτηκε και τιποτα αλλο.

Αναφορικά με την αναβάθμιση 70 για τους αποκωδικοποιητές Novabox τύπου 3001, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν έχει υπάρξει κάποια μεταβολή ως προς την προηγούμενη έκδοση, καθώς είναι ακριβώς ίδιες με τις αντίστοιχη 69.

Προφανώς κάποια bugs διορθώθηκαν αλλά στα ίδια πράγματα που έφερε η προηγούμενη. Μιλάμε λογικά για διορθωτική μάλλον αναβάθμιση της 69.

Στο On Demand τι συμπεριφορά έχει ο δέκτης, ο 831 βγάζει πολλές φορές δεν επαρκή η ταχύτητα.
Επίσης όταν βγαίνει η κλεψύδρα ενώ βλέπεις την ταινία μετά από λίγο αντί να ξεκινάει από το σημείο που είχε μείνει ξεκινάει από την αρχή.

Re: Απάντηση: Novabox Pace 3001HD

Στο On Demand τι συμπεριφορά έχει ο δέκτης, ο 831 βγάζει πολλές φορές δεν επαρκή η ταχύτητα.
Επίσης όταν βγαίνει η κλεψύδρα ενώ βλέπεις την ταινία μετά από λίγο αντί να ξεκινάει από το σημείο που είχε μείνει ξεκινάει από την αρχή.
Το πρώτο δεν το παθαίνει, στο δεύτερο το παθαινε μέχρι πριν την αναβαθμιση, τώρα είναι κομπλέ!

Re: Απάντηση: Novabox Pace 3001HD

οταν φτανω στα καναλια fox ο δεκτης σερνεται, ητε αν ειμαι στο tvguide ητε αν κανω zapping.
εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;
αυτο ξεκινησε μετα την τελευταια αναβαθμηση.
εκανα και επαναφορα ρυθμισεων,εστρψσε για λιγο και μετα παλι τα ιδια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox Pace 3001HD

οταν φτανω στα καναλια fox ο δεκτης σερνεται, ητε αν ειμαι στο tvguide ητε αν κανω zapping.
εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;
αυτο ξεκινησε μετα την τελευταια αναβαθμηση.
εκανα και επαναφορα ρυθμισεων,εστρψσε για λιγο και μετα παλι τα ιδια.

Το ίδιο και σε μένα
Επίσης δεν μπορεί να κάνει εγγραφή στα κανάλια Novacinema4HD -FoxLifeHD & FoxHD. Μπορεί κάποιος να δει εάν έχει το ίδιο πρόβλημα;

Δοκιμάσατε να βγάλετε τον δίσκο απο πάνω να γυρίσετε τον δέκτη σε εργοστασιακές και χωρίς να βάλετε δίσκο ξανά πάνω στον δέκτη να δείτε αν συνεχίζει να κανει κολλήματα?