γνωριζει καποιος αν το τροφοδοτικο του 831 μπορω να το χρησιμοποιησω στον 3001?
ευχαριστω
Είναι 16GB της sandisk.
Παίδες έβαλα ένα στικάκι 64GB, έγραψα μία ταινία και μου έγραφε 14% used. Πόσες ταινίες θα μπορέσω να χωρέσω σε αυτό το USB stick?
Σε αυτή την χωρητικότητα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο την εφαρμογή timeshift που παγώνει το ζωντανό πρόγραμμα και το ξεκινάς πάλι μετα απο λίγο απο εκεί που το σταμάτησες. Για εγγραφές χρειάζεσαι usb χωρητικότητας 64GB και πάνω η σκληρό εξωτερικό δίσκο.
παιδιά όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάποια λύση.
Υπάρχει κάποια εφαρμογή για κινητό που να λειτουργεί με αυτόν το δέκτη;
μιλας φαντάζομαι για irDa .Δεν το εχω καταφέρει . Μέσω WiFi δεν γίνεται.Ψάχνω για εφαρμογή στο κινητό που να υποκαθιστά το τηλεκοντρόλ και να μπορώ να αλλάζω κανάλια από το κινητό.
Με υπερυθρες γινεται. To ειχα με ενα παλαιοτερο κινητό Sony που ειχα και την ενσωματωμενη εφαρμογή του. Επισης γίνεται με συνδιασμό υπερυθρων και δικτυου (εντος και εκτος σπιτιου), με ενα Logitech harmony hub. Προσωπικά το εχω συνδέσει και με το google home για αλλαγή καναλιων με φωνητική εντολή. Γιατι; Γιατί όχι;
View attachment 146952
το κατέβασα αλλά δε μπορώ να το λειτουργήσω με τον 3001, τι να βάλω στις επιλογές;εγω έχω το zaza remote control σε android
Πολύ καλό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.