Καλησπέρα.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν τηλεχειριστήριο το κινητό μας. Για παράδειγμα τα Xiaomi έχουν τη δυνατότητα τηλεχειριστηρίου. Για τον αποκωδικοποιητή της nova δεν βρήκα κάτι.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Με δεδομένο ότι αναμένω την εγκατάσταση της νέας σύνδεσης μου και με επίσης δεδομένο ότι δεν έχω ελεύθερες θύρες ερθενετ τι λύση μου προτείνετε;
Υπαρχει για παράδειγμα κάποιο εξάρτημα που να κάνει τη μία θύρα του ερθενετ στο μόντεμ σε δύο ( τύπου ταφ ρεύματος δλδ), επιπλέον αν δεν υπαρχει λύση να φανταστώ πως χάνω κάποια υπηρεσία τυπου ον ντιμαντ μιας και όποτε γράφεται για αναβάθμιση κάτι θα μπορώ κουμπώσω προσωρινά και για την ολοκλήρωση αυτής κάποιο καλώδιο ερθενετ, σωστά;
Ναι, πιθανότατα ήταν αναμμένος ο δέκτης όταν άλλαξα το καλώδιο. Πρώτη φορά ακούω ότι μπορεί να καεί η θύρα αν βγάλεις και βάλεις το HDMI.έχει αναφερθεί ξανά καμμένη HDMI θύρα όταν βγει και μπει καλώδιο και η συσκευή είναι ανοικτή και περνάει σήμα από την θύρα. Μήπως έγινε κάτι τέτοιο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.